Haftada 2 gün iğne kullanıyorum aslında, tüp bebek benim o yüzden baştan önlem alınarak gidiyor ama her güne çevirebilirAra bakalim muhtemelen iğne yapar veya ilac verir uzanıp kalmamız lazım aslında ama olmuyor
Sanırım dediğiniz gibi ağrı birden pik yapıyor sonrasında azalıyor ama asla bitmiyor çok korkuttu beni Rabbim her bekleyen kuluna şifa versin inşallah çok teşekkür ederimKorkma canım 5.ve 6.haftanın içindeyken benim de şiddetliydi bel kasık birlikte. Tam gömülüyor tam yerleşiyor yerine veya rahim büyüyor filan diye düşünüp rahatlatmıştım kendimi ve geçti. Eğer saat 10a kadar dayanılmicak gibi olursa durma git hastaneye hemen. Allahım şifa versin
Allah razı olsun canım sizler ve dualarınız iyiki varsınızkuzum çok geçmiş olsun eğer ağrın çok şiddetliyse bence hiç bekleme direk acile git
Canım bir videoda görmüştüm migren tipi gerilim baş ağrıları için kekik ve nane kaynatılıp buharında bi 5 dk soluyordu ama gebeler için uygun mu bilemedim araştır istersen ilaçsız tek yol bitkiler ama nasıl işte bizlere uygunmu onada emin olmak lazımHerkese merhaba
Kızlar mide bulantısını koku hassasiyetini geçtik benim gibi yoğun baş ağrısı yaşayan var mı? Varsa ne yapmalı ilaç içmek artık istemiyorum. içemiyorum da çıkaracağım diye korkuyorum
Günaydın canım benim alerjik astım ım var hergün hersaat hapşururum onunla bi alakası yoktur. Doktoruna bi danış boş bol dinlen kuzum. Bize de haber et. Benim de tüpbebek. sen de mart ayı tüp konusunda mıydın? bak senin için bişeyler buldum belki rahatlarsınGünaydın kızlar, grip olmuştum dün bütün gün şiddetli hapşırmaktan içim dışıma çıktı. En son gece 10 gibi wc ye girdiğimde kahverengi lekelenmem olduğunu fark ettimİkisi birbirinden bağımsız mı alakası var mı bilmiyorum tabii ama bütün gece korkudan uyumadım. Peçeteyle sildikçe hafif leke var hala. Biraz da bel ağrım var, doktorumu arıcam bugüne de rapor alıcam
Ben de alerjik rinit var dün biraz polene de maruz kaldım hepten coştu. Bence de ilgisi yok ama insan tedirgin oluyor her şeyden. Bugün yarın dinlenicem işe gitmeyip. Şubat sonu oldu benim transferimGünaydın canım benim alerjik astım ım var hergün hersaat hapşururum onunla bi alakası yoktur. Doktoruna bi danış boş bol dinlen kuzum. Bize de haber et. Benim de tüpbebek. sen de mart ayı tüp konusunda mıydın? bak senin için bişeyler buldum belki rahatlarsın
Canım doktor kese arkasında 9 mm kanama alanı oluşmuş dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi düşük riskin var küçük olduğu için kalp atışı şu an duyamayiz Çarşamba gel dediCanım sen dün anladığım kadarı ile doktora gittin değil mi? Sordun mu bu kanamaları, kanama alanları ne durumdaymış bir şey demedi mi doktor?
İçimizi ferah tutmaya çalışmamız lazım aynen bende bunu başarmaya calisiyorum zor oluyor bazenn Allah yardimcimiz olsunHaftada 2 gün iğne kullanıyorum aslında, tüp bebek benim o yüzden baştan önlem alınarak gidiyor ama her güne çevirebilirUmarım ciddi bir şey değildir içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama doktora gitmeden rahatlayamıcam
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımAslinda haklisin ben de okudum oyle. Hatta benim 2arkadasima da doktorlar kesin dusuk yaparsin demisler yine de dogdular sapasaglam cok sukur. Ömrü olan geliyo ama ben kafamda kodlamisim herhalde kanama varsa sonu kotu diye onu asamiyorum. Carsambaydi randevum ama doktorum bu aksam nobetciymis. Aksama gidicem bi muayene olayim bakayim
Bu hafta için çok normal canım kimi hamilenin bulantısı hiç denecek kadar az oluyor, ilk haftalarda en önemli belirti göğüs ağrısı zaten, bulantı 6.haftada başlıyor geneldeMerhaba kızlar bende bugün 5+0 oldum. Göğüs ağrım dışında hiç bir belirtim yok geçen hafta yoğun kasık ağrım olmuştu iki gündür hiç ağrım yok sizce normal mi daha önce düşüklerim olduğu için yine sağlıksız olmasından korkuyorum
Teşekkür ederm hiç belirti hissetmeyince sanki hamileliğim ilerlemiyor gibi geliyorBu hafta için çok normal canım kimi hamilenin bulantısı hiç denecek kadar az oluyor, ilk haftalarda en önemli belirti göğüs ağrısı zaten, bulantı 6.haftada başlıyor genelde
Günaydın canım olabilgince dikkat etmeye çalışıyorum normalde 3.5 yaşında bir kızım var 2 dj oturma şansım olmuyor ama eşim sağolsun destek oluyor . İnşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver merakta bırakmaBu durumda ne yapmak lazım acaba
Uzanıp kalmak mi normal hayatına devam etmek mi
Bugun arayacağım bakalim doktorumu
Gunaydin
Benim de ilk gebeliğim sağlıklı şükür, 2. de tam da bu haftalarda düşüğüm var. O nedenle 7+ lardan istemsizce korkuyorum, aklıma o günler geliyorHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımRabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın benimde Çarşamba sabah kontrol minik kalbini duyarım umarım benim 1. Hamileliğim düşük 2. Sağlıklı çok şükür 3.5 yaşında bir kızım var ister istemez demoralize ediyor lekelenme aklıma 1. gebeliğim geliyor korkuyorum
Benim ilki 5+ larda düştü ama süreç çok hızlı oldu bunda pembe olduğu için bilemiyorum. 3. Gün bugün az şekilde pembe lekelenme geliyor rahimdeki kanama alanimi atılıyor yoksa düşük mü emin olamıyorum Çarşamba gittiğimde kalp atısini duyarsam rahatlayacagim biraz da olsaBenim de ilk gebeliğim sağlıklı şükür, 2. de tam da bu haftalarda düşüğüm var. O nedenle 7+ lardan istemsizce korkuyorum, aklıma o günler geliyor
Canım benimde leke vardı 6+1 bugün bebeği gördükCanım sen dün anladığım kadarı ile doktora gittin değil mi? Sordun mu bu kanamaları, kanama alanları ne durumdaymış bir şey demedi mi doktor?
Karbonatlı gargara iyi gelirOlabilir canım tesettürü ederim peki ne yapmam lazım hastaneye gideyim mi
Bence normal canım yerleşme döneminde ağrı sancı oluyor bitmesi tamamlanması demek darısı başıma bende ağrım geçsin diye dua ediyorum biran evvel bitsin bu yerleşme sağlıkla büyüsün bebişlerMerhaba kızlar bende bugün 5+0 oldum. Göğüs ağrım dışında hiç bir belirtim yok geçen hafta yoğun kasık ağrım olmuştu iki gündür hiç ağrım yok sizce normal mi daha önce düşüklerim olduğu için yine sağlıksız olmasından korkuyorum
İnşallah herkeste farklı oluyor sanırım. Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahBence normal canım yerleşme döneminde ağrı sancı oluyor bitmesi tamamlanması demek darısı başıma bende ağrım geçsin diye dua ediyorum biran evvel bitsin bu yerleşme sağlıkla büyüsün bebişler
Canım bende ilk vajinal görünmüştü.10 gün sonra hem karından gördü hem de kalp atışı duyulduKızlar günaydın. Lekelenmeli olanlar endişelenmesin olabilir diyor doktorlar. Size bir sorum olacak geçen hafta çarşamba keseyi gördüm ben ama vajinal baktı karından görmedi 7mm dedi. Bu hafta çarşamba gitsem kalp atışını duyabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?