Eslerin yardımı sart bu süreçteGünaydın canım olabilgince dikkat etmeye çalışıyorum normalde 3.5 yaşında bir kızım var 2 dj oturma şansım olmuyor ama eşim sağolsun destek oluyor . İnşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver merakta bırakma
Canım bir videoda görmüştüm migren tipi gerilim baş ağrıları için kekik ve nane kaynatılıp buharında bi 5 dk soluyordu ama gebeler için uygun mu bilemedim araştır istersen ilaçsız tek yol bitkiler ama nasıl işte bizlere uygunmu onada emin olmak lazım
Bende sabahları oluyor bulantı şükür çok yoğun değil. Doktor ilk aylarda olur dedi. Sonra şiddetlenecek dediBu hafta için çok normal canım kimi hamilenin bulantısı hiç denecek kadar az oluyor, ilk haftalarda en önemli belirti göğüs ağrısı zaten, bulantı 6.haftada başlıyor genelde
Benimde ilk zamanlar sol kasık ağrısı vardı 5-6 gün sürdü sonra sadece 1 kez midem bulandı daha da yok ama göğüslerim o kasar acıyo ki dokununca anlatamam yalnız değilsinMerhaba kızlar bende bugün 5+0 oldum. Göğüs ağrım dışında hiç bir belirtim yok geçen hafta yoğun kasık ağrım olmuştu iki gündür hiç ağrım yok sizce normal mi daha önce düşüklerim olduğu için yine sağlıksız olmasından korkuyorum
O halde 10 gün bekleyeyim çarşamba gitmeyeyim. Cuma da gidemem eşim çalışıyorum anca Cumartesi. Çarşamba bi şansımı denesem mi dedim amaCanım bende ilk vajinal görünmüştü.10 gün sonra hem karından gördü hem de kalp atışı duyuldu
İnşallah kötü bir şey yoktur ben sanmıyorum gerçi de sağlıcakla bebişin büyüyorDoktorumu aradim
Lekelenmem devam ediyor dedim
Muayneye çağırdı
Bir iki saate gidicem bakalim
Güzel haberlerle gelin inşallah hepimize umut olunDoktorumu aradim
Muayneye çağırdı
Canım Çarşamba bence bi git görürsün belkiO halde 10 gün bekleyeyim çarşamba gitmeyeyim. Cuma da gidemem eşim çalışıyorum anca Cumartesi. Çarşamba bi şansımı denesem mi dedim ama
Canım kaç gün sürdü lekelenmen benim açık pembe az az 3 gündür var. Rahimde kanama alanı var dedi Dr 9 mm inşallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarimCanım benimde leke vardı 6+1 bugün bebeği gördükatışını dinledik hiç kendini boşa üzme stres yapm
Karbonatlı gargara iyi gelir
Bende de aynı şekilde oldu bugün 5+3 üz. Az önce muayene oldum ultrasonda görünmedi vajinal USG de çok küçük nokta kadar göründü. Hepimiz için her şey yolunda gider inşallahMerhaba kızlar bende bugün 5+0 oldum. Göğüs ağrım dışında hiç bir belirtim yok geçen hafta yoğun kasık ağrım olmuştu iki gündür hiç ağrım yok sizce normal mi daha önce düşüklerim olduğu için yine sağlıksız olmasından korkuyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel canımDoktorumu aradim
Muayneye çağırdı
Lekelenme ile birlikte bel ağrınız da var mı? Ben de hafif bel ağrısı da varCanım kaç gün sürdü lekelenmen benim açık pembe az az 3 gündür var. Rahimde kanama alanı var dedi Dr 9 mm inşallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim
Canim hala az da olsa ara ara geliyor leke ama içerde hiç sıkıntı yok dedi doktor bebekte gayet iyi dedi dün hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik şükürler olsunCanım kaç gün sürdü lekelenmen benim açık pembe az az 3 gündür var. Rahimde kanama alanı var dedi Dr 9 mm inşallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim
Canım merhaba 6+1de karından usg ile mi dinledin?Canım benimde leke vardı 6+1 bugün bebeği gördükatışını dinledik hiç kendini boşa üzme stres yapm
Karbonatlı gargara iyi gelir
Öyle mi diyorsun.Canım Çarşamba bence bi git görürsün belki
Aynısı bende de var. Dilim damağım kuru uyanıyorum. Sürekli uyanıyorum saatte birKızlar bu uykususuzluk beni mahvediyo ya yaşayan var mı aranızda? Sözde hamilelikte uyku hali yaşanır ya ben gece bir rahatsızlığım olmadığı halde resmen uyuyamıyorum sadece sık sık tuvalete kalkıyorum diyorum o mu uyutmuyo ama insanın gözüne uyku girmez mi beynen bedenen öyle yorgunum ki nasıl geçicek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?