2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eslerin yardımı sart bu süreçte
Tamam mutlaka yazarim

Saol kuzum ben bi araştırayım bitki düşük sebebi olduğu için bi araştırayım bakayım

Bu hafta için çok normal canım kimi hamilenin bulantısı hiç denecek kadar az oluyor, ilk haftalarda en önemli belirti göğüs ağrısı zaten, bulantı 6.haftada başlıyor genelde
Bende sabahları oluyor bulantı şükür çok yoğun değil. Doktor ilk aylarda olur dedi. Sonra şiddetlenecek dedi

Benimde ilk zamanlar sol kasık ağrısı vardı 5-6 gün sürdü sonra sadece 1 kez midem bulandı daha da yok ama göğüslerim o kasar acıyo ki dokununca anlatamam yalnız değilsin

Aradım şimdi hemşiremle görüştüm bu haftalarda lekenlenme çok normal dedi. Bir pedi doldurcak kadar kanamanız olursa o zaman endişeleniriz, hiç stres yapmayın dedi. 3 günde bir yarım ampul vurulduğum iğnemi bugün tam doz şeklinde vurdurmamı ve bugün dinlenmemi söyledi

Kızlar ben bu hafta aile hekimimden gebelik kaydı açtiracagim. İki hafta sonra da kendi doktorumda kontrolüm var sağlık ocaginda yapılan ilk testleri bir sonraki kontrolümde gösterebilir miyim?

Canım benimde leke vardı 6+1 bugün bebeği gördük atışını dinledik hiç kendini boşa üzme stres yapm
Karbonatlı gargara iyi gelir
Canım kaç gün sürdü lekelenmen benim açık pembe az az 3 gündür var. Rahimde kanama alanı var dedi Dr 9 mm inşallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim

Bende de aynı şekilde oldu bugün 5+3 üz. Az önce muayene oldum ultrasonda görünmedi vajinal USG de çok küçük nokta kadar göründü. Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah

Canım kaç gün sürdü lekelenmen benim açık pembe az az 3 gündür var. Rahimde kanama alanı var dedi Dr 9 mm inşallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim
Canim hala az da olsa ara ara geliyor leke ama içerde hiç sıkıntı yok dedi doktor bebekte gayet iyi dedi dün hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik şükürler olsun

Kızlar bu uykususuzluk beni mahvediyo ya yaşayan var mı aranızda? Sözde hamilelikte uyku hali yaşanır ya ben gece bir rahatsızlığım olmadığı halde resmen uyuyamıyorum sadece sık sık tuvalete kalkıyorum diyorum o mu uyutmuyo ama insanın gözüne uyku girmez mi beynen bedenen öyle yorgunum ki nasıl geçicek bilmiyorum

Aynısı bende de var. Dilim damağım kuru uyanıyorum. Sürekli uyanıyorum saatte bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…