2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim bende geçen hafta gördüm bana 10nisandam sonra gel dedi. Stres yapma kendine sakince bekle canimm. Gitsen belki göremezsin bu sefer sıkıntı yaparsın kendinee

Canim bende geçen hafta gördüm bana 10nisandam sonra gel dedi. Stres yapma kendine sakince bekle canimm. Gitsen belki göremezsin bu sefer sıkıntı yaparsın kendinee
Evet ama cuma günü eşim çalışıyor beraber gidelim istiyoruz

Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bu günler geride kalır, moralini bozma sakın bol bol dinlen

Merhabalar, şuan 6+6 haftalık hamileyim. 5+1 de ilk keseyi gördüm. Kese 3x6mm'di. Dr. 1 hafta sonra gel keseye tekrar bakalım dedi. 6+1 de kese 4x8mm çıktı. Dr beklediğim büyüme olmamış dedi. Haftaya Salı gel tekrar bakalım, durumuna göre konuşalım dedi. O an ağlamaktan başka birşey soramadım. Yarın gideceğim ama inanılmaz stresliyim

Kızlar ben bu hafta aile hekimimden gebelik kaydı açtiracagim. İki hafta sonra da kendi doktorumda kontrolüm var sağlık ocaginda yapılan ilk testleri bir sonraki kontrolümde gösterebilir miyim?
Gösterirsin canım beni doktor yönlendirdi hatta sağlık ocağında yaptırabilirsin diye. Ben de bugün kayıt açtırıp tahlil yaptırdım. Sonuçlar çıkınca kendi doktoruma göndereceğim

Gösterirsin canım beni doktor yönlendirdi hatta sağlık ocağında yaptırabilirsin diye. Ben de bugün kayıt açtırıp tahlil yaptırdım. Sonuçlar çıkınca kendi doktoruma göndereceğim
A çok güzel. Hangi tahlilleri istediler peki senden?

Ne kadar benziyo hikayemiz. Benim de ilki kalbi durdu diye kurtaj 4.bucuk Yasinda oglum var cok şükür. Insanin akli kotuye gidiyo hep iste. Kac tane arkadasim yasamis aslinda hepsinde saglikla dogmus cok sukur. Bizimkiler de oyle olur inşallah

Bi ihtimal vajinal olarak görünebilir ama karindan gorunmediyse kucuk daha demek ki erken de olabilri. Strese girecekseniz bekleyin derim

Yok cuma gidemicez bari çarşamba gidelim diğer hafta randevu alır gideriz tekrar
Evet kontrol muayenesi kaciyosa ben de giderdim sanirim en azindan kalp atisi goremezsen modunu dusurmemeye ayarla kendini cunku erken olabilir daha

A çok güzel. Hangi tahlilleri istediler peki senden?
Açıkcası kendi doktorum bir liste vermedi sağlık ocağı bilir tarzı konuştu, ama sağlık ocağındakiler de bana liste sordu olmadığını söyleyince yapabildiklerimi yaptılar. Bazı tahliller sağlık ocaklarında yapılmıyormuş. Bence kendi doktorundan bir liste alıp git eksik olanları da hastanede yaptırırsın

Ben de doğum paketi için liste var sorarım sağlık ocağına bakalım burdan da paylaşmıştım ona göre haberleşiriz tekrardan

Canım ben de cumartesi gittim karından gördü benim kese de 6.92 mm di. Karından rahat göründü. Acaba ultrason cihazından mı kaynaklanıyor bu farklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…