Bir sonraki kontrolde soracağım neden süreler farklı söylenmiş.Banada 6.haftada yapılsın dedi daha yaptiramadim orası ayri
Cok sagol canim bilgilendirdigin icinBu 2 Ay aşıları ile birlikte Rotavirüs aşısını da yaptılar canım zaten ağızdan damla..Yaptiracaksan rotayı bilgin olsun
Düzenleri bozulunca çocuklar huysuzlanıyorBugün dışarı çıktık bırakıp sakin durmuş akşam acısı çıktı bizden. İki saat boyunca gaz sancısından ne yapacağımı şaşırdım. Kucağımda zor sakinleştirdim uyudu kaldı kolum kopuyor ama yeter ki uyusun modundayım artık
Ben cesaret edemiyorum henüz havalar çok soğukArada kısa mesafeli cikiyorum ben
Kameradan takip eden bir biz varız sanıyordumKesinlikle bizde de tek ama benim eşim de öyle bir de ben ona üzüliyorum o işe gidiyor benle sürekli kalkıyor diye bir de işten gelip ev işlerinin çoğunu o yapıyor kameradan sizi izliyorum seni hiç rahat bırakmıyor sen hiçbir şey yapma diyoannem gidip ikimiz kalınca bu şekilde devam etti her şey çok şükür
Canım o tarak olayını tekrar söyler misin tenine mi masaj yapıyorsunKızlar ben gibi mama + meme gidenlere umut olur ins.bugun iki sefer mama istemedi aranmadi memmeden sonraçok duygulandım .yaptığım şeyler ise ilk önce goguslerime sıcak kompres yaptım sıcak suda bezi ıslatıp üstüne kapadim.normal bı taragin tersiyle elime gelen toptop kanalları tararmis gibi yaptim.sonra emzirdim ama herzaman emzirdiginiz pozisyonun tersi emzirdim.besik pozisyonunda yaptığım göğsünü ters beşik.ters beşik emzirebildigim göğsüde düz beşik pozisyonunda ilk defa denedim.yavrum guluk guluk seslerini duydum uzun süre tikaliymis kanalların yani bakalım ne kadar süre mama istemeyecek merakla beklemedeyim ins yavaş yavaş memeye geçer mama çıkar hayatımızdan.not:sagmayi denedim fakat gelmiyor gene.biryerde okumuştum.emzirmeye alışmış meme makinadan süt gelmeyebilir diye.kadin yazmış 17 aylık ikizlerini emziriyorum ama makinadan 10 Cc bile gelmiyor yani emilmeyw alışkın meme makinanın vakum etkisiyle uyarilmiyor.
Annelerin işi neAy şu kanguru olayını bi benim kız sevmedi sanırımbugün keyfi yerindeyken denedim yok olay çıkardı. Boroosh baby marka benimkisi. Ergonomik diye geçiyor. Anlamadığım, bunlae bu kadar kucak delisiyken nasıl olur da kanguru sevmezler? İlla “annem kollarıyla taşısın, başka ne işi varmış ki!!”
Aklımda olsun canım iyi marka o diye biliyorumBana bir ablam verdi Chicco canım markası güzel ben ve bebeğim sevdik
Ne kadarlık oldu senin minnak ? Oturamıyorlsr ya beli acır diye korkuyorumKraft canım. İlk oğlumda almıştık altı yıl önce. Yenidoğan desteği var. Ama tabi daha kullanmadım. Geçen gün evde denedim aşıya giderim belki onunla diye. Benim velet hep ağladı. Bir de hiç güvende hissetmedim. Dursun dedim biraz daha.
Sağol canım hiç duymamıştım bakayımErgo baby 360 modeli canım benimkinin. Yenidoğan desteği var. İlk kez kullandım bir sıkıntı olmadı
Bulamadım ben bu uygulamayı android üzrrinde var mıKizlar Ovil adinda bir uygulama var . bebeklerinizin veya sizin fotolarin arka planlarini siliyor, sizde bebeginizi veya kendinizi istediginiz hazir arka planlara yerlestirebiliyorsunuz.
Benim gibi yeni dogan fotosu cektiremeyeer icin guzel bir hizmet:) ucretli bir uygulama ama ikk bir haftasi ucretsiz . isiniz bitince uyeligi iptal edip hic para odemezsiniz.
bir iki ornek ekledim :)
Kızlar şu kremi alın aldırın. Kızım cildindeki kızarıklıkları geçirdi çok şükür besin alerjisi de yokmuş kızım da.
Mamadus u da duymamıştım bakayım benSağol canim. Bu arada ben de kanguru aldim mamadus marka 2.el . Ama yenidogan aparati yokmuş dikkat etmemişim. Olsa daha rahat olurdu ama battaniyeye sarınca oluyor.
Sağol canım yeni öğrendim bakayım onaMamadus canım markası
Bizde de oldu ilk günler damla vermişti n ile başlayan 10 gün kullanın sonra kullanmayın demişti. Sonra gittiğimizde galiba soğumuş çayla mı ne kompres yapın demişti ya da öyle bişey, içimden dedim baştan deseydin ya diye el kadar bebeğe damla uyguladıkinşallah canım, benimkinin sağ gözü her saat çapaklanıyor yeşil-sarı acaba enfeksiyon mu kaptı ki sol gözünde birşey yok
Hastaneleri bilmiyorum ama benim sağlık ocağı da toplu yaptıklarını söyledi.Bu sorun hastanelerde de var mı ben hepsini hastanede yaptıracağım
Bizim sağlık ocağı da öyle söyledi toplu yapıyorlarmışAşılar için toplu çağrıyorlar sağlık ocakları galiba canım ,karma aşıda bizim öyle olmuştu..Sonra gelelim dedim aşı açıldı yarın gelmeniz gerek demişti ,tüm bebekleri çağrıyoruz aynı günde olcak demişti
bilmiyorum ki kuzum android de var mi . Soyle bir logosu var ekledim senin icinDüzenleri bozulunca çocuklar huysuzlanıyor
Ben cesaret edemiyorum henüz havalar çok soğuk
Kameradan takip eden bir biz varız sanıyordumeşimde işyerinden bakıyor arada, bazen bi bakıyorum evde biri konuşuyor
Canım o tarak olayını tekrar söyler misin tenine mi masaj yapıyorsun
Annelerin işi nebende çok istiyorum kanguruya alışsın bakalım biz ne yapacağız
Aklımda olsun canım iyi marka o diye biliyorum
Ne kadarlık oldu senin minnak ? Oturamıyorlsr ya beli acır diye korkuyorum
Sağol canım hiç duymamıştım bakayım
Bulamadım ben bu uygulamayı android üzrrinde var mı
Mamadus u da duymamıştım bakayım ben
Sağol canım yeni öğrendim bakayım ona
Bizde de oldu ilk günler damla vermişti n ile başlayan 10 gün kullanın sonra kullanmayın demişti. Sonra gittiğimizde galiba soğumuş çayla mı ne kompres yapın demişti ya da öyle bişey, içimden dedim baştan deseydin ya diye el kadar bebeğe damla uyguladık
Hastaneleri bilmiyorum ama benim sağlık ocağı da toplu yaptıklarını söyledi.
Bizim sağlık ocağı da öyle söyledi toplu yapıyorlarmış
Hamilelik günlüğünü yine ekli canım ayarlardan yaparsan yine görebilirsinCok sagol canim bilgilendirdigin icinsenin yavrular ne kadarlik oldular simdi. Onceden herkesin gunlugu ekliydi gorebiliyorduk simdi yok kendimi bi tuhaf hissediyorum
41 günlük oldu canım. Evet ben de ondan korkuyorum.Ne kadarlık oldu senin minnak ? Oturamıyorlsr ya beli acır diye korkuyorum
Ozamn verir canım doktorun..tabiki annelere bırakınca gözün arkada kalmiyo hicc. İns sende iyi bı bakıcı bulursun . Bakıcı çok zor oluyo cunkuKendi kadın doğumcum bir ay vereceğini söyledi. çünkü ben hiç aktaramadım hep yattığım için ve raporlu olduğum için durumu biliyor. Çok küçükler daha evet anneye bırakmak yine çok daha iyi. Beni stres basıyor düşündükçe.
Ne kolluğuKızlar günaydın şu meşhur kolluklar birazcık indirime girmiş almayı düşünen varsa bir göz atabilir
Baktım ama göremedim canım, farklı uygulamalar var onlara bakayım. Ama olsun yine de böyle şeylerin olduğunu öğrendimbilmiyorum ki kuzum android de var mi . Soyle bir logosu var ekledim senin icin
Hangi kolluklar canımKızlar günaydın şu meşhur kolluklar birazcık indirime girmiş almayı düşünen varsa bir göz atabilir
Amin canım inşallah.Ozamn verir canım doktorun..tabiki annelere bırakınca gözün arkada kalmiyo hicc. İns sende iyi bı bakıcı bulursun . Bakıcı çok zor oluyo cunku
Ne kolluğu
Myminibaby kolluklar var ya 17 cm yukarda tutan 530 su 490 a inmiş çok bir indirim değil ama yılbaşından sonra uçar muhtemelenBaktım ama göremedim canım, farklı uygulamalar var onlara bakayım. Ama olsun yine de böyle şeylerin olduğunu öğrendim
Hangi kolluklar canım
Yok canım ben değilim. Neydi o?Kızlar motilium kullanan ya da kullanacak anneler için yazıyorum. Kullanan başka arkadaşlar 2 haftada etki görmüş, hemen bırakmayın yani. B benimadimumut canım sen miydin 3 gün kullanıcam diyen emin olamadım?
Bana da doktor ver dediğinde şok olmuştumKimyonu nasıl veriyorsunuz ? Bir de 6 aya kadar herhangi bir şey veriliyor mu kiyanlış anlamayın merakımdan soruyorum
Canım biogaia’yı ne ile değiştirdi?
Okuya okuya geliyorum geç oldu cevap biraz.hahah hic sormabutun ev halki alamadigi uykuyu aldi
bende bio gaia kullaniyorum ama onu alinca sanki daha cok cani yaniyormus gibime geliyor.
dr uma sorucam bende baska ne verebilir diye.
size hangisini verdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?