2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Banada 6.haftada yapılsın dedi daha yaptiramadim orası ayri
Bir sonraki kontrolde soracağım neden süreler farklı söylenmiş.

Kızlar, bende kanguru bakıyorum, çift yönlü kullanımı kolay olan ve bebeğin yüzü dışarıya dönükken kullanılabilen bir model var mı bildiğiniz?

Bu 2 Ay aşıları ile birlikte Rotavirüs aşısını da yaptılar canım zaten ağızdan damla..Yaptiracaksan rotayı bilgin olsun
Cok sagol canim bilgilendirdigin icin senin yavrular ne kadarlik oldular simdi. Onceden herkesin gunlugu ekliydi gorebiliyorduk simdi yok kendimi bi tuhaf hissediyorum

Düzenleri bozulunca çocuklar huysuzlanıyor

Arada kısa mesafeli cikiyorum ben
Ben cesaret edemiyorum henüz havalar çok soğuk

Kameradan takip eden bir biz varız sanıyordum eşimde işyerinden bakıyor arada, bazen bi bakıyorum evde biri konuşuyor

Canım o tarak olayını tekrar söyler misin tenine mi masaj yapıyorsun

Annelerin işi ne bende çok istiyorum kanguruya alışsın bakalım biz ne yapacağız

Bana bir ablam verdi Chicco canım markası güzel ben ve bebeğim sevdik
Aklımda olsun canım iyi marka o diye biliyorum

Ne kadarlık oldu senin minnak ? Oturamıyorlsr ya beli acır diye korkuyorum

Ergo baby 360 modeli canım benimkinin. Yenidoğan desteği var. İlk kez kullandım bir sıkıntı olmadı
Sağol canım hiç duymamıştım bakayım

Bulamadım ben bu uygulamayı android üzrrinde var mı

Kızlar şu kremi alın aldırın. Kızım cildindeki kızarıklıkları geçirdi çok şükür besin alerjisi de yokmuş kızım da.

Sağol canim. Bu arada ben de kanguru aldim mamadus marka 2.el . Ama yenidogan aparati yokmuş dikkat etmemişim. Olsa daha rahat olurdu ama battaniyeye sarınca oluyor.
Mamadus u da duymamıştım bakayım ben

Mamadus canım markası
Sağol canım yeni öğrendim bakayım ona

inşallah canım, benimkinin sağ gözü her saat çapaklanıyor yeşil-sarı acaba enfeksiyon mu kaptı ki sol gözünde birşey yok
Bizde de oldu ilk günler damla vermişti n ile başlayan 10 gün kullanın sonra kullanmayın demişti. Sonra gittiğimizde galiba soğumuş çayla mı ne kompres yapın demişti ya da öyle bişey, içimden dedim baştan deseydin ya diye el kadar bebeğe damla uyguladık

Bu sorun hastanelerde de var mı ben hepsini hastanede yaptıracağım
Hastaneleri bilmiyorum ama benim sağlık ocağı da toplu yaptıklarını söyledi.

Bizim sağlık ocağı da öyle söyledi toplu yapıyorlarmış

Kızlar park yatağı hala kullanmadım bebek gözüme küçük geliyor yatak çok büyük tiny love almayı düşüyorum alıp memnun olan var mııı

bilmiyorum ki kuzum android de var mi . Soyle bir logosu var ekledim senin icin

Eklentiler

• 075D353D-993E-4FA2-9986-722360AAEC5D.webp
    78 KB · Görüntüleme: 53
Cok sagol canim bilgilendirdigin icin senin yavrular ne kadarlik oldular simdi. Onceden herkesin gunlugu ekliydi gorebiliyorduk simdi yok kendimi bi tuhaf hissediyorum
Hamilelik günlüğünü yine ekli canım ayarlardan yaparsan yine görebilirsin

Ozamn verir canım doktorun..tabiki annelere bırakınca gözün arkada kalmiyo hicc. İns sende iyi bı bakıcı bulursun . Bakıcı çok zor oluyo cunku

Selam kizlar gün geçmiyor ki analigimi sorgulamayayim..2 aya yaklasiyoruz çocuk beni görünce ağzını ayırarak meme istiyor vermezsem ağlıyor,o durduğunda da ben evi topluyorum falan.ee zaman nerede bu çocuga kaliteli vakit geciremiyorum ben ya kitap falan okurken bile meme krizi tutuyor bizden buyuk olan anneler bu sorunu halledebildi mi ya

Kızlar günaydın şu meşhur kolluklar birazcık indirime girmiş almayı düşünen varsa bir göz atabilir

bilmiyorum ki kuzum android de var mi . Soyle bir logosu var ekledim senin icin
Baktım ama göremedim canım, farklı uygulamalar var onlara bakayım. Ama olsun yine de böyle şeylerin olduğunu öğrendim

Kızlar günaydın şu meşhur kolluklar birazcık indirime girmiş almayı düşünen varsa bir göz atabilir
Hangi kolluklar canım

Kızlar motilium kullanan ya da kullanacak anneler için yazıyorum. Kullanan başka arkadaşlar 2 haftada etki görmüş, hemen bırakmayın yani. B benimadimumut canım sen miydin 3 gün kullanıcam diyen emin olamadım?

Kimyonu nasıl veriyorsunuz ? Bir de 6 aya kadar herhangi bir şey veriliyor mu ki yanlış anlamayın merakımdan soruyorum
Bana da doktor ver dediğinde şok olmuştum
Canım biogaia’yı ne ile değiştirdi?

hahah hic sorma butun ev halki alamadigi uykuyu aldi
bende bio gaia kullaniyorum ama onu alinca sanki daha cok cani yaniyormus gibime geliyor.

dr uma sorucam bende baska ne verebilir diye.
size hangisini verdi ?
Okuya okuya geliyorum geç oldu cevap biraz.
Aynen benimki de bio Gaia da çocuk sürekli kırmızıydı. Üzerimden başka yerde ve yüzüstü olup tıpışlanmadan asla uyuyamıykrdu uyuyakalıp tıpışlamayı bırakınca ağlıyorfu vs. Forbiome minies yazdı. Netten kullanıcı yorumlarına falan da baktım kullanıcısı bio Gaia ya göre daha az olduğu için mı bilmem şikayet oranı az geldi bana. Fiyatı da çok çok ucuz bio Gaia ya göre. Biogaia 5 ml i 200 e almıştık en son forbiome 8 ml 150 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…