Forbiome minies. D vitamini içeren de var ama ben ocean aldışım için ona gerek duymadım. Yoksa doktorum d vitamini olanını alabilirsin 2 damla vermene gerek kalmaz dedi.Hangi marka kullanıyorsunuz gaz damlasını canm
Kaç ml verdinevet ama ben iste ilk iki gun fazla vermisim.
yanlis anlamisim olcuyu
Bi üstte yazdım yavrumun rengi ortaya çıktı biogaiyı bırakınca. Hala gazlı tabi kolik olduğı için ama o ayrı bir boyuttu.Kizlar biogaia gaz ilacını kullanmaya basladiktan sonra masal daha da cok kivranmaya basladi uzun uzun yatan cocuk uyumaz oldu
İnternete baktim biraz bir sürü kişi bundan şikayetçi olmuş bıraksam mı sizce
Kullanan var mı aranızda
Mommy bliss nigt olanda uyutan bi madde var onu hatırlıyorum onu söyleyim benim gibi night almaya kalkıp çocuğu bayıltmayınEtken maddesi nedir acaba? Sab simplex var bizde, arada veriyorum. Probiyotik olarak da maflor..
İnşallah da yetememek kötü oluyor.Yik
Yıkayaca yıkaya alışacağız üzülme lütfen
Canım probiyotik olanı değil mi ? Bende onu kullanıyorum bi yan etkisi yok galiba farketmedimBana da doktor ver dediğinde şok olmuştum
Okuya okuya geliyorum geç oldu cevap biraz.
Aynen benimki de bio Gaia da çocuk sürekli kırmızıydı. Üzerimden başka yerde ve yüzüstü olup tıpışlanmadan asla uyuyamıykrdu uyuyakalıp tıpışlamayı bırakınca ağlıyorfu vs. Forbiome minies yazdı. Netten kullanıcı yorumlarına falan da baktım kullanıcısı bio Gaia ya göre daha az olduğu için mı bilmem şikayet oranı az geldi bana. Fiyatı da çok çok ucuz bio Gaia ya göre. Biogaia 5 ml i 200 e almıştık en son forbiome 8 ml 150 tl
Canım aptal conformil kullanıyorum demişsin ya mama mı bu onu mu veriyorsun ? Normalde mama veriyor musun ? Ben hipp kullanıyorum da anlamadım, normalde mama kullanmıyorsun da kakasını yapamayınca mama mı veriyorsun? Aklımda olsun diye soruyorumBen yanımda kuzenim varken yıkamayı denedim elim ayağım titredi şu kaçırdım
Çok geçmiş olsun be hiç sütüm bitecek diye düşünme geçmiş sayfalarda da yazmıştım. Arkadaşım oldu hiçbçr detayı sormadım üstüne gitmemek adına ama şuan 1 Yaşına girdi hala rmziriyor.
Aptal conformil kullanıyorum brn öyle durumlarda. 1 saate falan yapıyor.
Bizde öyle. Belim falan turuldu artık
Okuya okuya geliyorfum ama bunu görünce dayanamadımmommy bliss ürünlerini bende yeni bulup araştırfım bende sipariş verecektim başka şeyler girdi araya. Probiyotiğini alsam mı yoksa şu anki Doktor'un yazdığı probiyotik iyi gelmişken devam mı etsem bilmiyorum bide night olanı mı alsam acaba diyorum hiç uyumuyor çünkü.
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Kızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek cevap veremediklerim kusura bakmayın nolur hastanede 4 gün yattım pankreas iltihaplanması yüzünden ameliyatım ertelendi antibiyotik tedavisi uyguladılar beslenmeyi kesip o kadar zorki acılarım ağrılarım bir yana evlatlarımdan ayrı kalmak bir yana çok ağladım şükürler olsun evimdeyim şuan ağrılarım dindi ama çocuğumu emziremiyorum hala ilaçlar yüzünden sütümde azaldı sağmakla olmuyorNasipse 4 hafta sonra ameliyat olcam safra kesem alınacak Rabbim düşmanıma vermesin kahretti beni bu hastalık bunada şükür deyip güçlü olmaya ayakta durmaya çalışıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Sağlığınıza çok dikkat edin kendiniz için değilse bile evlatlarınız için Rabbim herkese iyilik sağlık versin inşallah
Bir doktor anne sütü bile olsa 3 saat sonra bakteri üretir yapmayın sütünüz bebeğinizin içmesi için demişti. Ama hangi doktorfu adını hatırlamıyorumneden damlatma dedi acaba normalde herkes damlat iyidir derler
Hangi kolluk demek için alıntılamıştım ama herkes sorduğuna göre o kadar da meşhur değilmişKızlar günaydın şu meşhur kolluklar birazcık indirime girmiş almayı düşünen varsa bir göz atabilir
Evet bende çok memnun kaldım.Canım probiyotik olanı değil mi ? Bende onu kullanıyorum bi yan etkisi yok galiba farketmedim
Normalde sütümğn yetmediği anlar oluyor. Önceden günde bikaç kez garanti olarak mama veriyordum (normal aptamil+ eğer kaka yapamadıysa conformil)Canım aptal conformil kullanıyorum demişsin ya mama mı bu onu mu veriyorsun ? Normalde mama veriyor musun ? Ben hipp kullanıyorum da anlamadım, normalde mama kullanmıyorsun da kakasını yapamayınca mama mı veriyorsun? Aklımda olsun diye soruyorum
Süt artırmak için motilium diye bir ilaç başladım bir arkadaş ben de başlıyorum demişti ama kimdi unuttumYok canım ben değilim. Neydi o?
Hah buldum sen demişsin 3 gün kullanıcam diye. Canım motiliumu kullanan arkadaşlara sordum. 2 haftada etki etti demişler. 3 günde hemen bırakma olur muTamam canım ben de etki etmesi için üç gün müsade edeceğim ilaca bakalım
Bundan almıştımMyminibaby kolluklar var ya 17 cm yukarda tutan 530 su 490 a inmiş çok bir indirim değil ama yılbaşından sonra uçar muhtemelen
10 paket külot bez miKızlar günaydın ben geçen indirimde bez stoklamistim hiç bakmadan 10 paket külot bez almışım. İyi mi kötü mü bilemedim kargoya verilince gördüm indirim de bitti iade etsem daha pahalı alacağım ne yapayım ben
Bir arkadaşım bluuh babyninkini almıştı memnundu en uygunu o görünüyor şuan. Ama termal havuzda kullanılır mı orayı iyi araştırmak lazım tabiBundan almıştımbiz şimdi kış tatiline gideceğiz normalde her yıl Uludağ’a giderildik ancak bebek var diye termale gitmeyi planladık. Kızımla birlikte havuza girmek istiyorum bana önere bileceğin boyun simidi markası var mı?
Ahhaha kız hani var ya belediye dağıtmış gibi ben de dahil oldumHangi kolluk demek için alıntılamıştım ama herkes sorduğuna göre o kadar da meşhur değilmiş
Bu damlaları gaz için mi kullanıyorsunuz?Bana da doktor ver dediğinde şok olmuştum
Okuya okuya geliyorum geç oldu cevap biraz.
Aynen benimki de bio Gaia da çocuk sürekli kırmızıydı. Üzerimden başka yerde ve yüzüstü olup tıpışlanmadan asla uyuyamıykrdu uyuyakalıp tıpışlamayı bırakınca ağlıyorfu vs. Forbiome minies yazdı. Netten kullanıcı yorumlarına falan da baktım kullanıcısı bio Gaia ya göre daha az olduğu için mı bilmem şikayet oranı az geldi bana. Fiyatı da çok çok ucuz bio Gaia ya göre. Biogaia 5 ml i 200 e almıştık en son forbiome 8 ml 150 tl
Valla yedim bir halt 4 paket cırtlı bez 10 paket külot bez 24 paket ıslak mendile 1700 lira verdim
Ahahahahh kullanılır ya dert etme o kadarValla yedim bir halt 4 paket cırtlı bez 10 paket külot bez 24 paket ıslak mendile 1700 lira verdimkülot bezleri yanlışlıkla almışım ama herkes hareketlenince daha kolay oluyo dedi Allah'tan 3 ve 4 numarayı öyle almışım 2 numara olan normal
Ya yerim ben ama bunu MaşallahTeyzoslar Bizimde Çekimlerimiz GeldiBurada 9 Günlüğüz Daha Zaman Nasilda Hızla Akıyor
Eki Görüntüle 3180826 Eki Görüntüle 3180828 Eki Görüntüle 3180830
sagol canimForbiome minies
bende bugun dr um dan isticem bakalimSüt artırmak için motilium diye bir ilaç başladım bir arkadaş ben de başlıyorum demişti ama kimdi unuttum
oy masallahTeyzoslar Bizimde Çekimlerimiz GeldiBurada 9 Günlüğüz Daha Zaman Nasilda Hızla Akıyor
Eki Görüntüle 3180826 Eki Görüntüle 3180828 Eki Görüntüle 3180830
dogum da suni sanci almis miydin canim ?Kızlar bu gazlar beni mahvetti. Damla kullanıyorum probiyotik kullanıyorum uzun zamandır ama yediğim bişey mi dokunuyor anlamıyorum. Ne güzel uyudu diyorum yarım saat içinde sancıyla uyanıyor. Bugün bestlak çay falan takviye birşey kullanmadım inşallah bulurum biran önce sebebini
Reçetesiz alamıyor musun orda?sagol canim
sisede gunde 4 kez 5 ml verebilirsiniz diyormus.
ben her seferinde 15-20 ml verdim cocuga
neyse ikinci gun cozdum olayi
bende bugun dr um dan isticem bakalim
oy masallahhepsi birbiirnden guzel
dogum da suni sanci almis miydin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?