2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hangi marka kullanıyorsunuz gaz damlasını canm
Forbiome minies. D vitamini içeren de var ama ben ocean aldışım için ona gerek duymadım. Yoksa doktorum d vitamini olanını alabilirsin 2 damla vermene gerek kalmaz dedi.
evet ama ben iste ilk iki gun fazla vermisim.
yanlis anlamisim olcuyu
Kaç ml verdin
Bi üstte yazdım yavrumun rengi ortaya çıktı biogaiyı bırakınca. Hala gazlı tabi kolik olduğı için ama o ayrı bir boyuttu.
Etken maddesi nedir acaba? Sab simplex var bizde, arada veriyorum. Probiyotik olarak da maflor..
Mommy bliss nigt olanda uyutan bi madde var onu hatırlıyorum onu söyleyim benim gibi night almaya kalkıp çocuğu bayıltmayın
Yik

Yıkayaca yıkaya alışacağız üzülme lütfen
İnşallah da yetememek kötü oluyor.

Canım probiyotik olanı değil mi ? Bende onu kullanıyorum bi yan etkisi yok galiba farketmedim

Canım aptal conformil kullanıyorum demişsin ya mama mı bu onu mu veriyorsun ? Normalde mama veriyor musun ? Ben hipp kullanıyorum da anlamadım, normalde mama kullanmıyorsun da kakasını yapamayınca mama mı veriyorsun? Aklımda olsun diye soruyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
neden damlatma dedi acaba normalde herkes damlat iyidir derler
Bir doktor anne sütü bile olsa 3 saat sonra bakteri üretir yapmayın sütünüz bebeğinizin içmesi için demişti. Ama hangi doktorfu adını hatırlamıyorum
Kızlar günaydın şu meşhur kolluklar birazcık indirime girmiş almayı düşünen varsa bir göz atabilir
Hangi kolluk demek için alıntılamıştım ama herkes sorduğuna göre o kadar da meşhur değilmiş
Canım probiyotik olanı değil mi ? Bende onu kullanıyorum bi yan etkisi yok galiba farketmedim
Evet bende çok memnun kaldım.
Normalde sütümğn yetmediği anlar oluyor. Önceden günde bikaç kez garanti olarak mama veriyordum (normal aptamil+ eğer kaka yapamadıysa conformil)

Şimdi günde maks 2 kere mama veriyorum. Conformil ı kaka durumuna göre veriyorum. Doktorum direk de verebilirsin conformili dedi ama balıklı gibi benimki içmiyor öyle. Eğer kaka yapmadıysa 1 ölçek aptamil (bende hipp e geçicem) 1 ölçek de aptamil conformil kullanıyorum.

Zaten conformil özellikle gazlı bebekler için yapılmış bir mamaymış. Verdikten sonra gaz ve kaka yaptırıyor. Çok şükür hiç kabız olmadı. Zaten bizim fıtık durumundan dolayı 24 saat içinde kaka veya gazyapması lazım. Normalden bi tık pahalı ama ben devamlı vermiyorum hem bünyesi alışmasın diye hemde zaten istemiyor.

Myminibaby kolluklar var ya 17 cm yukarda tutan 530 su 490 a inmiş çok bir indirim değil ama yılbaşından sonra uçar muhtemelen
Bundan almıştım biz şimdi kış tatiline gideceğiz normalde her yıl Uludağ’a giderildik ancak bebek var diye termale gitmeyi planladık. Kızımla birlikte havuza girmek istiyorum bana önere bileceğin boyun simidi markası var mı?

Bir arkadaşım bluuh babyninkini almıştı memnundu en uygunu o görünüyor şuan. Ama termal havuzda kullanılır mı orayı iyi araştırmak lazım tabi

Bu damlaları gaz için mi kullanıyorsunuz?

10 paket külot bez mi naptin sen Evaante
Valla yedim bir halt 4 paket cırtlı bez 10 paket külot bez 24 paket ıslak mendile 1700 lira verdim külot bezleri yanlışlıkla almışım ama herkes hareketlenince daha kolay oluyo dedi Allah'tan 3 ve 4 numarayı öyle almışım 2 numara olan normal

Ahahahahh kullanılır ya dert etme o kadar 3-4 numara büyük zamanlarına denk gelmeyeceği için kendi de çıkarıp atacak hali yok

Kızlar bu gazlar beni mahvetti. Damla kullanıyorum probiyotik kullanıyorum uzun zamandır ama yediğim bişey mi dokunuyor anlamıyorum. Ne güzel uyudu diyorum yarım saat içinde sancıyla uyanıyor. Bugün bestlak çay falan takviye birşey kullanmadım inşallah bulurum biran önce sebebini

sagol canim
sisede gunde 4 kez 5 ml verebilirsiniz diyormus.
ben her seferinde 15-20 ml verdim cocuga
neyse ikinci gun cozdum olayi
Süt artırmak için motilium diye bir ilaç başladım bir arkadaş ben de başlıyorum demişti ama kimdi unuttum
bende bugun dr um dan isticem bakalim
Teyzoslar Bizimde Çekimlerimiz Geldi Burada 9 Günlüğüz Daha Zaman Nasilda Hızla Akıyor
Eki Görüntüle 3180826 Eki Görüntüle 3180828 Eki Görüntüle 3180830
oy masallah hepsi birbiirnden guzel
dogum da suni sanci almis miydin canim ?

Reçetesiz alamıyor musun orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…