2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar sleepy in 1 ve 2 numarası nerdeyse aynı boy gibi. Evde şimdi 2 nolar bitiyor. 3 noya ne zaman geçilir acaba siz nasıl yaptınız? 2 noların lastiği biraz iz yapmaya başladı, 3 noya geçmek için erken mi acaba? Bebeğim 26 günlük ve 4,5 kilonun üstüne çıkmış olmalı diye tahmin ediyorum.

Oh maşallah biz 2.5 aylık olduk hala 1 kullanıyoruz gerçi bizimkinin kilosu az 3600 bez değiştirme zamanın cırtlar birbirine değmediği zamandir

Çok sağol canım bilgi için, çok şükür kızımda kaka sorunu yok, ama belli olmaz aklımda olsun. Hipp combiotic kullanıyorum memnunuz bir sıkıntı hissetmedik ama başka mama denemedim farkı da bilemeyeceğim

Oh maşallah biz 2.5 aylık olduk hala 1 kullanıyoruz gerçi bizimkinin kilosu az 3600 bez değiştirme zamanın cırtlar birbirine değmediği zamandir
Öyle mıymış ya ben 2 numara kullanıyorum cirtlari aldığımdan beri hiç birbirine degmedi ortası boşluk şekilde bağlıyorum bebeğim 4850 Gr

Kızlar ikinci ay aşıları yani karma denilen aşılarda kola yapılan verem aşısı yara olması gerekiyor falan dediler ama hemşire bana herhangi bir şey demedi ,eğer yara kızarıklık vs olmazsa yenilenmesi gerekiyormuş bu konuda net bilgisi olan var mı ? Ya da yaptıranlar sizlerin nasıl oldu şişme,kızarma vs gibi bir durum oldu mu ?

Bence sebebi yok ya bebek gazlı ise oluyot ben nerdeyse hiçbir yeşillik yemiyorum hiç yemedim doğduğundan beri, bakliyat vs gaz yapan hiçbir şey yemiyorum kimyonlu bile olsa ,gaz damlası ve probiyotik de kullanıyoruz gaz kaka yapıyot hatta sık kaka yapıyor rahatlıyor ama karnı doyuyor yine gazlanıyor d vit bile gaz yapıyor bence ama ona alıştı artık oğlum başlarda bariz şekilde yapıyordu

Ben de aynı tereddütte kalmıştım hatta 204 tane de 2 numara almıştım iade mi etsem açsam mı karar veremedim ama naturaldi bu arada bionatural bir tık daha büyük oluyor ,3 numaraya geçtim beline çıkma yapmaya başlamıştı son zamanlar 2 numara bence biraz bol olsa da 3 daha iyi ama eşim kararla çok büyük olduğunu iddia ediyor ısrarla bol bağlıyor bana ispat etmek için bu arada 3 numara bionatural kullanmaya geçtik şimdi 3 numara natural sipariş verdim o bir tık daha küçük oluyor bebeğim 5100 kg

Öyle mıymış ya ben 2 numara kullanıyorum cirtlari aldığımdan beri hiç birbirine degmedi ortası boşluk şekilde bağlıyorum bebeğim 4850 Gr
Bunu ben de bilmiyordum. Ben hep lastikleri iz yaparsa değiştirmek gerek diye okudum. Gerçi 3 numaranın kilosu da 4-9 kilo olarak görünüyor. Galiba 2 bitince yeniden almayıp bir 3ü denicem. Eğer büyük gelirse yeniden 2 numara alırım.

Kızlar ya bu arada bebeğim birkaç gündür meme + eskiye nazaran az ml anne sütü ya da mama ile uyuyor. Eskiden verdiğimden az mama verdiğim için acaba aç mı kalıyor diye düşünüyorum. Geceleri saat kurmuş gibi 3 saatte bir kendi uyanıyor. Mememde daha çok emebiliyor diye düşünüp sevinsem mi bebeğimi aç bırakıyorum diye üzülsem mi bilemedim. Aç olan bebek yetersiz beslenmenin ardından kolaylıkla uyur mu? Sarılık vs. yok bebeğimde. Mesela az önce bir göğsümü verdim emsin diye ardından 40 ml anne sütüm vardı onu verdim ki normalde 70-80 ml mama verirdim emzirmenin ardından, bazen yetmezdi bir minik daha takviye yapardım. O arada hızlıca süt artırmak adına sağım yapabilmek için bebeğimi reflü yatağına bıraktım. En son 2,5 saat önce beslemistim. Sağıma başladım ve kendi kendine yatakta gayet derin uykuya daldı. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi ya

Ay benim kız da çok gazlı. Suni sancı mı yapıyormuş gazı

Benim kızım 4500 ama biz hala 1 numara kullanıyoruz. Hata mı yapıyorum acaba

Markadan markaya inanılmaz farkediyormuş mesela. Sleepy in 2 numarası goon un yenidoğan 1 numarasından küçük allahtan açıp baktım merak edip. Önce sleepy in 2 numarasını kullandım, şimdi elimde kalan 1 numara goonları kullanıcam. Çok yok zaten, ardından direkt sleepy 3 numarayı bir denim diyorum. Paketin üstünde yazan kiloya da uyuyoruz sonuçta.

Reçetesiz alamıyor musun orda?
yok recetesiz satilmiyor kuzum
Spicelover benim de dün çemenotu tohumum geldi, içmeye başladım. Bakalım...
ay hadi insallah ise yarar

kiz biz sonunda oversupplier olup Tiktok daki gibi buzluklar doldurmak zorunda kalicaz gibime geliyor bunca takviyeye
Yok canım sezeryan oldu benim
anladm cnm. gecen konusuluyordu da suni sancida gaza neden olabilirmis diye ondan sordm
Ay benim kız da çok gazlı. Suni sancı mı yapıyormuş gazı
ya gecen gun oyle bir muhabbet vardi.
bende arkadaslarima sormustm , gercekten sanci alan herkesin cocugu cok gazli , sanci almayanlae ise cok rahatti. ama tabi bilimselligini arastirmak lazim

Canım süt belli haftadan sonra artmaya başlıyor sütün arttı inşallah doymasa uyanır zaten merak etme ilk 2 hafta gibi değil artık bebişler dertlerini gayette ağlayarak dile getiriyorlar
Ben de çok dertliyim bu hafta bir gün arayla kızım memede yaşıyor asla beşikte uyumuyor omzumda uyuyor yerine koyuyorum caytar gibi bakıyor ne kolum kaldı ne belim atak dönemi mi nedir 41 günlük benimki de. Evde iş falan hak getire nasıl olacak böyle sizin bebekleriniz de çok ağlıyor mu uyumadıkça ağlıyor sinirim bozuldu artık

Bizde molfixin 2 numarasını kullanıyoruz şuan ama son bir paketi kaldı bitsin 3e geçicez sleepydende 3 numara kullandım oda iyi oldu, bebeğim 5 kilo vardır. 2 numara küçük geliyor bize.

Ahhaha kız hani var ya belediye dağıtmış gibi ben de dahil oldum
Adını bilmiyormuşum. Harbiden her baktıpım yerde gördüm bunları
Bu damlaları gaz için mi kullanıyorsunuz?
Probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk gaz damlası olarak sab simplex çocuğu gözlemleyince sab simplex Le gazının azaldığını ama daha zor çıkardığını fark edip önce onu bıraktım(yerine başka damla almadım bio Gaia yı gözlemlemek için) ve haklıymışım. onu bıraktık önce sonra doktor bio Gaia yerine forbiome a geçirdi. Bio da çocuğu çok kızartıyordu. Ocean d vitaminimiz olduğı ve iyi bir marka olduğu için kendinden d vitaminli forbiome seçeneği olmasına rağmen düzünü aldık. Çok iyi geldiğini gözlemleyip emin olduğum için şimdi de mommy bliss gaz damlasınj denicez. Zaten önemlş olan şu süreçte etkisiz veya çocuğu daha çok zora sokanları tespit edebilmek.
sisede gunde 4 kez 5 ml verebilirsiniz diyormus.
ben her seferinde 15-20 ml verdim cocuga
neyse ikinci gun cozdum olayi

bende bugun dr um dan isticem bakalim

oy masallah hepsi birbiirnden guzel

dogum da suni sanci almis miydin canim ?
Günde Total 15 veriliyor yavrum gazı mazı kalmamıştır

Teyzoslar Bizimde Çekimlerimiz Geldi Burada 9 Günlüğüz Daha Zaman Nasilda Hızla Akıyor
Eki Görüntüle 3180826 Eki Görüntüle 3180828 Eki Görüntüle 3180830

Maşallah ne güzel ne tatlı

Sanırım atak haftalarından canım. Benimki 49 günlük, uyumak için bile memeye ihtiyaç duyuyor. Ben de öyle tutuyorum da azıcık uyku uyusun yavru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…