- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 41
marshmallow gibi oldu cocugum
1 çok kasıyordu hatta 1-2 tane kaldı kullanamadım 2 lastikleri hafif sıkmaya başlamıştı belden de taşma yapıyor gibi hala oluyor ama 2 değişme zamanı geldi bence ,1 natural mi peki o çok küçük bionatural daha büyüktüBenim kızım 4500 ama biz hala 1 numara kullanıyoruz. Hata mı yapıyorum acaba
Çok teşekkür ederim canımMaşallah ne güzel ne tatlı
Ben de ona geçicem. Aynen vurda biçok ke yazdım. Yavrular zaten gaz acısı var bide kabızla uğraşmasınlar. Tabi doktorunuza sorun yine de isterseniz.Çok sağol canım bilgi için, çok şükür kızımda kaka sorunu yok, ama belli olmaz aklımda olsun. Hipp combiotic kullanıyorum memnunuz bir sıkıntı hissetmedik ama başka mama denemedim farkı da bilemeyeceğim
marshmallow gibi oldu cocugum
Ben değilim benim haftayla falan umudum yokS Sntr veyaSerla kızlar hanginiz sormuştunuz atak haftalarını, tam hatırlamadım ama her yanımız atak bence. Atak saldırısı altındayız.
Bebeklerde Büyüme Atakları | İlk Adımlarım
Bebeklerde ani değişimler büyüme atağı habercisi olabilir. Bebeklerde Büyüme Atakları Rehberi: Atak Haftaları Tablosu hakkında merak ettikleriniz yazımızda..ilkadimlarim.com
canim sakinlestiriyor ama o kolik bebekler icin fln diye geciyor . mommy bliss gripe water diye bakabilirsin.Canım o mommy dediğiniz damla mı iyi geldi? Nasıl bir etki, merak ettim? Benimkinde gaz sancıları değil de genel olarak az ve kısa süreli uyuma durumu var.
valla sana birsey diyim miBen de ona geçicem. Aynen vurda biçok ke yazdım. Yavrular zaten gaz acısı var bide kabızla uğraşmasınlar. Tabi doktorunuza sorun yine de isterseniz.
günün birinde o kıvama geleceklerine dair umudum kalmamıştı çözüm zamanda değilmiş demekki
Ben değilim benim haftayla falan umudum yok
Kimdi bilmiyorum bizden birisiydi galina şey demişti 4. Trimester ilk 3 ay yani 12 hafta sayılıyor. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. Bebekler bunu atlatmadan gaz olayı bitmiyor benim gibi 38 de doğanlara minimum+2 ekliyor muş bu durum mesela 37 ye minimum+3 minimum olma sebebi de anne karnında gelişimin daha hızlo olması. Kimse o düzgün açıklamıştı benimki karışık oldu. Herneyse bu atak haftasını da etkiliyormuş güya. Mesela 5. Atak haftası bende 7 de vaşlıcak gibi gibi. Korkuyorum
Tezini çürüteyim 19 saat sancı aldım benimki gazlı değilyok recetesiz satilmiyor kuzum
ay hadi insallah ise yarar
kiz biz sonunda oversupplier olup Tiktok daki gibi buzluklar doldurmak zorunda kalicaz gibime geliyor bunca takviyeye
anladm cnm. gecen konusuluyordu da suni sancida gaza neden olabilirmis diye ondan sordm
ya gecen gun oyle bir muhabbet vardi.
bende arkadaslarima sormustm , gercekten sanci alan herkesin cocugu cok gazli , sanci almayanlae ise cok rahatti. ama tabi bilimselligini arastirmak lazim
Ya gülme komşuna gelir başina derlerdi de bu kadar çabuk geleceğini bilmezdim. Çocuğu yanlışlıkla marşmelov yaptım da geldimcanim sakinlestiriyor ama o kolik bebekler icin fln diye geciyor . mommy bliss gripe water diye bakabilirsin.
valla sana birsey diyim miTiktok cocuguna melatonin verip uyutan anne babalarla dolu
Canım ben 3 gündür kullanıyorum kendime 3 gün tanımıştım eğer yararsa da toplam 1 hafta kullanıp ırakacaktım devam mı edeyim yani yan etki olmasından da inceden bi korkuyorum ya. Sende durum ne artış var mı bende sağarken artış oldu ama bebişi emzirince yarım saat da emzirsem yine tam doymuyor sıpamHah buldum sen demişsin 3 gün kullanıcam diye. Canım motiliumu kullanan arkadaşlara sordum. 2 haftada etki etti demişler. 3 günde hemen bırakma olur mu
Bundan da fayda görürsen bilmek isterim canım. Ben bi de aktardan ısırgan otu kurusu aldım onu French press te demleyip içiyorum günde bir kez ondan da fayda görebilirsin tadı da güzel oluyor çay gibi
Bebiş emmesine rağmen süt az olunca evet psikopatlaştım benKatre_g canim bana o ilaci yazmadi doktorum.
bayadir artik hastalarina vermiyormus. birincisi kanit yok dedi sutu arttirdigina dair, evet yan etki olarak sut sut bosalimi yapabilir ama onun icin normalden 3 doz fazla alman lazim. fazla ictiginde de uzun vadede psikopatlastirma etkisi var kisiyi dedi. O yuzden cok uzundue suredir hastalarima vermiyorum dedi
Evet 2 numara molfixin 1 numarasıyla aynı boyda o yüzden ben de mecbur 3 e geçeceğim yakında. Etiketler birbirine kavuşmuyorsa bir üste geçilmeli deniyorKızlar sleepy in 1 ve 2 numarası nerdeyse aynı boy gibi. Evde şimdi 2 nolar bitiyor. 3 noya ne zaman geçilir acaba siz nasıl yaptınız? 2 noların lastiği biraz iz yapmaya başladı, 3 noya geçmek için erken mi acaba? Bebeğim 26 günlük ve 4,5 kilonun üstüne çıkmış olmalı diye tahmin ediyorum.
Ben kullanıyorum canım, çok faydasını gördüm sütü arttırdı evet ama asıl kullanım amacım gece gündüz tek başıma baktığım için bebeğe yetersiz besleniyordum halsiz oluyordum enerjimi de arttırdı bayaBide pregnacare breast feeding kullanan var mı? Omega 3 hapları son aylarda resmen 2 ye böldü düşünceleri. Omega 3 tablet de var içerisinde. Güya süti ve kalitesini arttırıyormuş.
1 ve 2 evet aynı gibi ama 3 bariz büyük. Benim kızım 2 aylık olacak 2 gün sonra yaklaşık 6 kilo 3 numara kullanıyoruz 2 haftadır.Kızlar sleepy in 1 ve 2 numarası nerdeyse aynı boy gibi. Evde şimdi 2 nolar bitiyor. 3 noya ne zaman geçilir acaba siz nasıl yaptınız? 2 noların lastiği biraz iz yapmaya başladı, 3 noya geçmek için erken mi acaba? Bebeğim 26 günlük ve 4,5 kilonun üstüne çıkmış olmalı diye tahmin ediyorum.
primada biz yenidogandan bir numraya daha yeni gectikBenimki mi minnak ben mi yanliş bezliyorum bilmiyorum 2 den yeni 224 lü(galiba) paketi açıcam ben
ben cemenotundan fayda gordum canim. daha oncede gormustum ama cocugum gazlaninca birakmistim. sonra baktim ben icsem de icmesemde cocuk gazli bende tekrar icmeye basladim. isirgan da alayim ozamanBundan da fayda görürsen bilmek isterim canım. Ben bi de aktardan ısırgan otu kurusu aldım onu French press te demleyip içiyorum günde bir kez ondan da fayda görebilirsin tadı da güzel oluyor çay gibi
ahahahBebiş emmesine rağmen süt az olunca evet psikopatlaştım ben
Çemen otu tohumunu nasıl tüketiyorsun canımprimada biz yenidogandan bir numraya daha yeni gectik
ben cemenotundan fayda gordum canim. daha oncede gormustum ama cocugum gazlaninca birakmistim. sonra baktim ben icsem de icmesemde cocuk gazli bende tekrar icmeye basladim. isirgan da alayim ozaman
ahahah
ben valla daha bugun gittim iki kutu daha mama aldimkabullendim artik.
gunde 3-4 biberon sut verebiliyorum, ortalama 90-100 ml sut her biberonda .
geri kalani hep mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?