2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
S Sntr veya Serla kızlar hanginiz sormuştunuz atak haftalarını, tam hatırlamadım ama her yanımız atak bence. Atak saldırısı altındayız.

Eklentiler

• DA7F33BE-42F2-4666-ADF3-D9AABF127183.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 47
Benim kızım 4500 ama biz hala 1 numara kullanıyoruz. Hata mı yapıyorum acaba
1 çok kasıyordu hatta 1-2 tane kaldı kullanamadım 2 lastikleri hafif sıkmaya başlamıştı belden de taşma yapıyor gibi hala oluyor ama 2 değişme zamanı geldi bence ,1 natural mi peki o çok küçük bionatural daha büyüktü

Ben de ona geçicem. Aynen vurda biçok ke yazdım. Yavrular zaten gaz acısı var bide kabızla uğraşmasınlar. Tabi doktorunuza sorun yine de isterseniz.
marshmallow gibi oldu cocugum
günün birinde o kıvama geleceklerine dair umudum kalmamıştı çözüm zamanda değilmiş demekki
Ben değilim benim haftayla falan umudum yok

Kimdi bilmiyorum bizden birisiydi galina şey demişti 4. Trimester ilk 3 ay yani 12 hafta sayılıyor. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. Bebekler bunu atlatmadan gaz olayı bitmiyor benim gibi 38 de doğanlara minimum+2 ekliyor muş bu durum mesela 37 ye minimum+3 minimum olma sebebi de anne karnında gelişimin daha hızlo olması. Kimse o düzgün açıklamıştı benimki karışık oldu. Herneyse bu atak haftasını da etkiliyormuş güya. Mesela 5. Atak haftası bende 7 de vaşlıcak gibi gibi. Korkuyorum

Canım o mommy dediğiniz damla mı iyi geldi? Nasıl bir etki, merak ettim? Benimkinde gaz sancıları değil de genel olarak az ve kısa süreli uyuma durumu var.
canim sakinlestiriyor ama o kolik bebekler icin fln diye geciyor . mommy bliss gripe water diye bakabilirsin.
valla sana birsey diyim mi Tiktok cocuguna melatonin verip uyutan anne babalarla dolu

Tezini çürüteyim 19 saat sancı aldım benimki gazlı değil

canim sakinlestiriyor ama o kolik bebekler icin fln diye geciyor . mommy bliss gripe water diye bakabilirsin.

valla sana birsey diyim mi Tiktok cocuguna melatonin verip uyutan anne babalarla dolu
Ya gülme komşuna gelir başina derlerdi de bu kadar çabuk geleceğini bilmezdim. Çocuğu yanlışlıkla marşmelov yaptım da geldim

Doktor kimyon ver dediğinden beri 2. Kez verişim bu. Diğerinde bi iki damla verdim damlalıkla. Gittim 1 şu bardağına 1 tatlı kaşığı kimyon attım dolı dolu bi çay kaşığı verdim çocuğum ağzı açık sızdı. Meğerse 1 çay kaşığo atılacakmış

Katre_g canim bana o ilaci yazmadi doktorum.
bayadir artik hastalarina vermiyormus. birincisi kanit yok dedi sutu arttirdigina dair, evet yan etki olarak sut sut bosalimi yapabilir ama onun icin normalden 3 doz fazla alman lazim. fazla ictiginde de uzun vadede psikopatlastirma etkisi var kisiyi dedi. O yuzden cok uzundue suredir hastalarima vermiyorum dedi

Hah buldum sen demişsin 3 gün kullanıcam diye. Canım motiliumu kullanan arkadaşlara sordum. 2 haftada etki etti demişler. 3 günde hemen bırakma olur mu
Canım ben 3 gündür kullanıyorum kendime 3 gün tanımıştım eğer yararsa da toplam 1 hafta kullanıp ırakacaktım devam mı edeyim yani yan etki olmasından da inceden bi korkuyorum ya. Sende durum ne artış var mı bende sağarken artış oldu ama bebişi emzirince yarım saat da emzirsem yine tam doymuyor sıpam

Benimki mi minnak ben mi yanliş bezliyorum bilmiyorum 2 den yeni 224 lü(galiba) paketi açıcam ben

Bebiş emmesine rağmen süt az olunca evet psikopatlaştım ben

Evet 2 numara molfixin 1 numarasıyla aynı boyda o yüzden ben de mecbur 3 e geçeceğim yakında. Etiketler birbirine kavuşmuyorsa bir üste geçilmeli deniyor

Bide pregnacare breast feeding kullanan var mı? Omega 3 hapları son aylarda resmen 2 ye böldü düşünceleri. Omega 3 tablet de var içerisinde. Güya süti ve kalitesini arttırıyormuş.

Bide pregnacare breast feeding kullanan var mı? Omega 3 hapları son aylarda resmen 2 ye böldü düşünceleri. Omega 3 tablet de var içerisinde. Güya süti ve kalitesini arttırıyormuş.
Ben kullanıyorum canım, çok faydasını gördüm sütü arttırdı evet ama asıl kullanım amacım gece gündüz tek başıma baktığım için bebeğe yetersiz besleniyordum halsiz oluyordum enerjimi de arttırdı baya

1 ve 2 evet aynı gibi ama 3 bariz büyük. Benim kızım 2 aylık olacak 2 gün sonra yaklaşık 6 kilo 3 numara kullanıyoruz 2 haftadır.

Benimki mi minnak ben mi yanliş bezliyorum bilmiyorum 2 den yeni 224 lü(galiba) paketi açıcam ben
primada biz yenidogandan bir numraya daha yeni gectik
Bundan da fayda görürsen bilmek isterim canım. Ben bi de aktardan ısırgan otu kurusu aldım onu French press te demleyip içiyorum günde bir kez ondan da fayda görebilirsin tadı da güzel oluyor çay gibi
ben cemenotundan fayda gordum canim. daha oncede gormustum ama cocugum gazlaninca birakmistim. sonra baktim ben icsem de icmesemde cocuk gazli bende tekrar icmeye basladim. isirgan da alayim ozaman
Bebiş emmesine rağmen süt az olunca evet psikopatlaştım ben
ahahah
ben valla daha bugun gittim iki kutu daha mama aldimkabullendim artik.
gunde 3-4 biberon sut verebiliyorum, ortalama 90-100 ml sut her biberonda .
geri kalani hep mama

Çemen otu tohumunu nasıl tüketiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…