2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok sadece keseyi görebildik bebiş görmek için erken dedi doktor haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah o zaman görünür
Benim de karından görünmedi vajinal baktı keseyi gördü yolk saci gördü. 6 hafta için geriden mi geliyor dedim endişe etmeyin normal her şey dedi sıkıntı yok dedi. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı beni de. Kanama alanı aradı çok şükür kanama alanı da görmedi. Bakalım sağlıkla devam etsin inşallah

Aynen canım sağlıcakla gelsinler bizi de çok korkutmasınlar

Bende de aynı şekilde oldu bugün 5+3 üz. Az önce muayene oldum ultrasonda görünmedi vajinal USG de çok küçük nokta kadar göründü. Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah
Merhaba bende 4+6 haftalığım sata g
Saol kuzum ben bi araştırayım bitki düşük sebebi olduğu için bi araştırayım bakayım
Araştır tabi canım içilmesi zararlı kekik suyunun ama solunması nasıl olur bende bilemiyorum

Kuzum ben buraya yazmadım ama yaklaşık 10 gündür bende lekelenme derdiyle uğraşıyorum. Doktorum progestan iğne yazdı bir sorun olmadığını ama tedbir amaçlı kullanmamı istediğini söyledi. İhmal etme git doktora görün. Stres yapma dicem ama biliyorum insanın elinde değil. Dualarım seninle inanıyorum ki kötü birşey yok.

Canim hala az da olsa ara ara geliyor leke ama içerde hiç sıkıntı yok dedi doktor bebekte gayet iyi dedi dün hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik şükürler olsun
Kalp atışını kaç haftalıkken dinledin canım ne güzel darısı bana olur inşallah

Canım peki rahimde kanama alanı falan var mi senin bende de 3 gündür lekelenme var kanama alanı gördü bebeğimin kalp atışını duysam rahatlayacagim iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrol var

Gözün aydın canım sağlıklı olsunlar da başka dileğimiz yok iyice dinlen sen ne iğnesi yaptırıyordun ki

Ben ayın 18inde lekelenme ile gittim 6+3tü bebiş ve ogün kalp atışını gördük duyduk maşallah hiç bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kese genişleyip yer açtığı için lekelenmem oluyormuş. Korkulacak bişey yok dendi. Karından ultrason yaptırdım ogün korktuğum için vajinal istemedim. 6 artı kaçsın şuan? Aslında yalandan acile gitsen ağrım var vs diye karından ultrasonla baktırabilirsin akşam günün ilerlediyse. Çarşambaya kadar rahatlamış olur için

İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur bebeğinde sağlıkla büyüyordur canım icini ferah tut

Aaaa sende mi yaa Ne kadar çok var lekenleme şikayeti. Doktorumu aradım normal dedi rengi değişirse miktarı çok artarsa vs bilgi vermemi istedi. İğneni yaptır güzelce dinlen korkulcak bişey yok dedi. İnşallah canım ben de pozitif düşünüyorum, gönlümü ferah tutuyorum inşallah gelip geçici bişeydi Şimdi ne durumdasın geçmedi mi hala

6+3 de gittim doktora küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba geldiğinde bakalım dedi Çarşamba tam 7 haftalık olacağım canım ultrason goruntum de bu

Eklentiler

• IMG_20220327_134859.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 80
Gözün aydın canım sağlıklı olsunlar da başka dileğimiz yok iyice dinlen sen ne iğnesi yaptırıyordun ki
Benim tüp bebek olduğu için pruluton depot (progestan iğnesi) önlem amaçlı 3 günde bir yarım doz oluyorum zaten. Lekelenmeyi duyunca bugün iğne günüm değildi ona rağmen yaptır yarım değil tam yaptır bugün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…