TamamdırTamamdır canım, benim de sonuçlar 2 gün sonra çıkacak bakalım hangi değerlere bakmışlar, haberleşiriz
Evt canim karından baktiCanım merhaba 6+1de karından usg ile mi dinledin?
Yok sadece keseyi görebildikTamamdırsenin bebiş göründü mü aynı gündü muayenemiz
Korkma bendede var progestan verir belki o iyi geliyorKızlar kahverengi akıntım var şuan hasaneye gidiyorum
Evet var malesefLekelenme ile birlikte bel ağrınız da var mı? Ben de hafif bel ağrısı da var
Benim de karından görünmedi vajinal baktı keseyi gördü yolk saci gördü. 6 hafta için geriden mi geliyor dedim endişe etmeyin normal her şey dedi sıkıntı yok dedi. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı beni de. Kanama alanı aradı çok şükür kanama alanı da görmedi. Bakalım sağlıkla devam etsin inşallahYok sadece keseyi görebildikbebiş görmek için erken dedi doktor haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah o zaman görünür
Aynen canım sağlıcakla gelsinler bizi de çok korkutmasınlarNe kadar benziyo hikayemiz. Benim de ilki kalbi durdu diye kurtaj 4.bucuk Yasinda oglum var cok şükür. Insanin akli kotuye gidiyo hep iste. Kac tane arkadasim yasamis aslinda hepsinde saglikla dogmus cok sukur. Bizimkiler de oyle olur inşallah
Merhaba bende 4+6 haftalığım sata gBende de aynı şekilde oldu bugün 5+3 üz. Az önce muayene oldum ultrasonda görünmedi vajinal USG de çok küçük nokta kadar göründü. Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah
Araştır tabi canım içilmesi zararlı kekik suyunun ama solunması nasıl olur bende bilemiyorumSaol kuzum ben bi araştırayım bitki düşük sebebi olduğu için bi araştırayım bakayım
Kuzum ben buraya yazmadım ama yaklaşık 10 gündür bende lekelenme derdiyle uğraşıyorum. Doktorum progestan iğne yazdı bir sorun olmadığını ama tedbir amaçlı kullanmamı istediğini söyledi. İhmal etme git doktora görün. Stres yapma dicem ama biliyorum insanın elinde değil. Dualarım seninle inanıyorum ki kötü birşey yok.Günaydın kızlar, grip olmuştum dün bütün gün şiddetli hapşırmaktan içim dışıma çıktı. En son gece 10 gibi wc ye girdiğimde kahverengi lekelenmem olduğunu fark ettimİkisi birbirinden bağımsız mı alakası var mı bilmiyorum tabii ama bütün gece korkudan uyumadım. Peçeteyle sildikçe hafif leke var hala. Biraz da bel ağrım var, doktorumu arıcam bugüne de rapor alıcam
Kalp atışını kaç haftalıkken dinledin canım ne güzel darısı bana olur inşallahCanim hala az da olsa ara ara geliyor leke ama içerde hiç sıkıntı yok dedi doktor bebekte gayet iyi dedi dün hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik şükürler olsun
Canım peki rahimde kanama alanı falan var mi senin bende de 3 gündür lekelenme var kanama alanı gördü bebeğimin kalp atışını duysam rahatlayacagim iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrol varKuzum ben buraya yazmadım ama yaklaşık 10 gündür bende lekelenme derdiyle uğraşıyorum. Doktorum progestan iğne yazdı bir sorun olmadığını ama tedbir amaçlı kullanmamı istediğini söyledi. İhmal etme git doktora görün. Stres yapma dicem ama biliyorum insanın elinde değil. Dualarım seninle inanıyorum ki kötü birşey yok.
Gözün aydın canım sağlıklı olsunlar da başka dileğimiz yokAradım şimdi hemşiremle görüştüm bu haftalarda lekenlenme çok normal dedi. Bir pedi doldurcak kadar kanamanız olursa o zaman endişeleniriz, hiç stres yapmayın dedi. 3 günde bir yarım ampul vurulduğum iğnemi bugün tam doz şeklinde vurdurmamı ve bugün dinlenmemi söyledi
Ben ayın 18inde lekelenme ile gittim 6+3tü bebiş ve ogün kalp atışını gördük duyduk maşallah hiç bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kese genişleyip yer açtığı için lekelenmem oluyormuş. Korkulacak bişey yok dendi. Karından ultrason yaptırdım ogün korktuğum için vajinal istemedim. 6 artı kaçsın şuan? Aslında yalandan acile gitsen ağrım var vs diye karından ultrasonla baktırabilirsin akşam günün ilerlediyse. Çarşambaya kadar rahatlamış olur içinCanım peki rahimde kanama alanı falan var mi senin bende de 3 gündür lekelenme var kanama alanı gördü bebeğimin kalp atışını duysam rahatlayacagim iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrol var
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur bebeğinde sağlıkla büyüyordur canım icini ferah tutMerhabalar, şuan 6+6 haftalık hamileyim. 5+1 de ilk keseyi gördüm. Kese 3x6mm'di. Dr. 1 hafta sonra gel keseye tekrar bakalım dedi. 6+1 de kese 4x8mm çıktı. Dr beklediğim büyüme olmamış dedi. Haftaya Salı gel tekrar bakalım, durumuna göre konuşalım dedi. O an ağlamaktan başka birşey soramadım. Yarın gideceğim ama inanılmaz stresliyim
Aaaa sende mi yaaKuzum ben buraya yazmadım ama yaklaşık 10 gündür bende lekelenme derdiyle uğraşıyorum. Doktorum progestan iğne yazdı bir sorun olmadığını ama tedbir amaçlı kullanmamı istediğini söyledi. İhmal etme git doktora görün. Stres yapma dicem ama biliyorum insanın elinde değil. Dualarım seninle inanıyorum ki kötü birşey yok.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Son beta HCG niz kaçtı?Merhaba bende 4+6 haftalığım sata g
Araştır tabi canım içilmesi zararlı kekik suyunun ama solunması nasıl olur bende bilemiyorum
6+3 de gittim doktora küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba geldiğinde bakalım dedi Çarşamba tam 7 haftalık olacağım canımBen ayın 18inde lekelenme ile gittim 6+3tü bebiş ve ogün kalp atışını gördük duyduk maşallah hiç bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kese genişleyip yer açtığı için lekelenmem oluyormuş. Korkulacak bişey yok dendi. Karından ultrason yaptırdım ogün korktuğum için vajinal istemedim. 6 artı kaçsın şuan? Aslında yalandan acile gitsen ağrım var vs diye karından ultrasonla baktırabilirsin akşam günün ilerlediyse. Çarşambaya kadar rahatlamış olur için
Benim tüp bebek olduğu için pruluton depot (progestan iğnesi) önlem amaçlı 3 günde bir yarım doz oluyorum zaten. Lekelenmeyi duyunca bugün iğne günüm değildi ona rağmen yaptır yarım değil tam yaptır bugün dediGözün aydın canım sağlıklı olsunlar da başka dileğimiz yokiyice dinlen sen ne iğnesi yaptırıyordun ki
Bende de cumartesi den bu yana açık pembe lekelenme var herkes de var canım bu ara içini ferah tut inşallah iyi haberlerl gelirsinKızlar kahverengi akıntım var şuan hasaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?