2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya inş artmıştır canım da ondandır

Canım 5. Hafta ilk atak haftası. Canını sıkmak istemem ama şu an tam olarak o haftadasın
Bizde molfixin 2 numarasını kullanıyoruz şuan ama son bir paketi kaldı bitsin 3e geçicez sleepydende 3 numara kullandım oda iyi oldu, bebeğim 5 kilo vardır. 2 numara küçük geliyor bize.
Ben de 3ü bir denicem ya kesin.
Ben zaten olmuşum psikopat Dahasını da olsam koymaz bana, ben burdan böyle devam
Canım valla dün geceden beri verdiğim mama azaldı sanki ama daha eken bir şey demek için bence. Senin sağarken arttıysa zaten işe yaratmıştır bence. Ama henüz sıpanı doyuracak artışa ulaşmamıştır.
Benimki mi minnak ben mi yanliş bezliyorum bilmiyorum 2 den yeni 224 lü(galiba) paketi açıcam ben
Kaç kilo bebeğin ? Bir de hangi marka 2 numara o önemli.
Bundan da fayda görürsen bilmek isterim canım. Ben bi de aktardan ısırgan otu kurusu aldım onu French press te demleyip içiyorum günde bir kez ondan da fayda görebilirsin tadı da güzel oluyor çay gibi
Hangisinden fayda gördüğümü nasıl anlıcam Ben combo yapıyorum
Çemen otu tohumunu nasıl tüketiyorsun canım
Tohumları bitki çayı demleme aparatı a koyup, bitki çayı demler gibi demliyorum canım ben.

Kızlar merhaba, benim bebiş son 1 haftadır ağlama krizleri yaşıyordu, kendini sıkıyor filan. Bı arkadasim relactaz damla nin çok iyi geldiğini söyledi. Bende doktora sormadan aldım, çocuğu inanılmaz rahatlattı. Uyumayan bebe uyudu filan. Sizlerde kullanan var mı? Netten okuduğum kadarıyla bi yan etkisi yok ama. Yine de icim rahat etmiyor. Normalde beslenme öncesi vermek gerekiyomus. Bizimkinin krizi akşamları tutuyor genelde. Bende sadece akşamları bir kere veriuorum yani

Bende tekim stresten sinirfen sütüm 2 azaşıyor ben1 arttırıyorum süt 2 azalıyor ben 1 arttırıyorum derken iyice azaldı bana da o yüzden önerdiler. Hem süt kalitesini arttırson hem enerji versin hemde sit artsın defişer ama ben bunların hepsini gerçekleştirecek şeye inanmamıltım açıkcası. Sipariş veriyorım hemen az sonra.
Primanınn kalıpları büyük galibs. Bide ben sıkmıyorum cırtlar ona rağmen üst üste geliyor göbişi gazla dolu olsa da bel olarak fit benim oğlan
Molfix pure serisi. En son 3650 idi umudum 4.5 olmış olması dün sağlık ocağına götürdüm evden çıkmak için 2 saat gönlünü gördüm 7 dk ile kapatmışlar tarttıramadım
Bize de sab yan etki yapınca relactaz yazdı ama biz Mommy bliss e karar verdiğimiz için almadık. Merak etmeyin doktorların da önerdikleri listesinde
Ben gene acile geldim safra tasi yuzunden
Geçmiş olsun

Molfix kullanmadım canım, o zaman Molfix in de belki goon gibi kalıbı büyük olabilir. 2 numara sleepy bitince dün akşam 1 numara goona geri dönüş yaptım. Sleepy in yaptığı bacak izini yapmıyor şu an

Günaydın annelerrrr,
Bebeğim son gece uykusunda sürekli inledi. Aslında inlerken gaz çıkarmıyor ya da kakasını da yapmamış, ama 2 saatlik tüm uyku boyunca inim inim inledi yaşlı teyzeler gibi ne kendi tam uyudu ne beni uyuttu diyebilirim Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?

olabilir ama benim kiz anasi gibi hizli kilo aldigindan , yakinda iki numaraya geceriz

tesekkur ederim
benim kiz bazen agliyor cok sancili gazi gelince , cikarirsa rahatliyor , uyumaya devam ediyor ama cikaramazsa uyaniyor

Molfix kullanmadım canım, o zaman Molfix in de belki goon gibi kalıbı büyük olabilir. 2 numara sleepy bitince dün akşam 1 numara goona geri dönüş yaptım. Sleepy in yaptığı bacak izini yapmıyor şu an
Bilmiyorum ama prima daha büyük geldi bana
Benim bebek horladığı için inleme duyamam olsa da burnunu ben açıyorum o tıkanıyor ben açıyorum o tıkanıyor. Bazen sinir oluyorum fiş fış sesiyle uyuyorum resmen

Hamileyken kötü kaynana olmam gitsinler ben de kendime vakit ayırırım diye ahkam kesen ben şimdiden üzülüyorum gitcen beni bırakıp diye dün gece Arene küstüm yine kimyonun bayıltması geçince canıma okudu. Oturdum ağladım sessizce ben böyle çekim sen beni bırak diyebide normalde gözümün içine bakınca konuşurım yada bet sesimle şarkı falan mırıldanırım konuşmadım küstüğüm için aniden hapşurunca da aklı çıktı çocuğumun

olabilir ama benim kiz anasi gibi hizli kilo aldigindan , yakinda iki numaraya geceriz

tesekkur ederim

benim kiz bazen agliyor cok sancili gazi gelince , cikarirsa rahatliyor , uyumaya devam ediyor ama cikaramazsa uyaniyor
Sağlıklı büyüsünler de kilolaro fazla olmasa da olur

Kızlar günaydın. Oğlum 3 4 gündür oksurmeye başladı arada bir hırıltı da geliyor, öksürünce geçiyor, doktora götürsem bu aylarda ilaç baslaniyor mu ki? Eşim sehir dışında hastane çok uzak. Kendim cesaret edemedim ama ohmal de etmek istemiyorum. Bebegi hastalanan oldumu buzamana kadar? Ciğerlerine inerse diye korktum. Bu aydaki bebege evde yapılabilecek biseyler varmi? Nebulizator falan fayda edermi?

Benimkinde de gece burnunda hırıltı başladı. Abisi hasta. Günlerdir korkuyla bekliyordum. Ben bugün gün içindeki durumuna göre götürmeyi düşünüyorum. Canım öksürük varsa bence götür. Sonra pişman olma. Kendi başına da goturebilirsin korkma.

Geçmiş olsun canım. Çok mu ağrın vardı?
evet canim .aslinda bana guclu agri kesiciler vermislerdi iki hafta once, gitmeden once onlari ictim ama baktim etki etmiyor ondan sonra geldik acile.
fitil seklinde bir agri kesici verdiler baya iyi geldi. cok azaltti agrimi. ultroson randevusu verdiler yarina . eve geciyoruz simdi

Günaydın canımm şuan yasiyorum hatta ikiniyor bağırıyor gözü kapalı doktoruna sordum çok normal dedi sabahları gazları biraz fazla olurmuş onu atmaya çalışırlar dedi

Günaydın canımm şuan yasiyorum hatta ikiniyor bağırıyor gözü kapalı doktoruna sordum çok normal dedi sabahları gazları biraz fazla olurmuş onu atmaya çalışırlar dedi
Allah Allah gazdan mıymış benimki bu sabah inledikten snra uyandırdım besledim biraz gezdirdim yeniden uyuttum o arada gaz çıkardığını duymadım ama şimdi mışıl mışıl uyuyor hergele sanki garezi benim gece uykularıma gibi hep geceleri inliyor, özellikle sabaha karşı belki de ayakta dolanırken minik minik çıkardı ben fark etmedim

Benimkinin de arada burnu düdük gibi ötüyor uyurken ben de uyuyor diye kıyıp temizleyemiyorum ama rahatsız oluyor diye de üzülüyorum kendi kendime sonra uyanınca ilk iş hiç sevmediği serum fizyolojiği basıyorum burnuna, o da çığlığı basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…