Bionatural1 çok kasıyordu hatta 1-2 tane kaldı kullanamadım 2 lastikleri hafif sıkmaya başlamıştı belden de taşma yapıyor gibi hala oluyor ama 2 değişme zamanı geldi bence ,1 natural mi peki o çok küçük bionatural daha büyüktü
Ya inş artmıştır canım da ondandırCanım süt belli haftadan sonra artmaya başlıyor sütün arttı inşallahdoymasa uyanır zaten merak etme ilk 2 hafta gibi değil artık bebişler dertlerini gayette ağlayarak dile getiriyorlar
Ben de çok dertliyim bu hafta bir gün arayla kızım memede yaşıyor asla beşikte uyumuyor omzumda uyuyor yerine koyuyorum caytar gibi bakıyor ne kolum kaldı ne belim atak dönemi mi nedir 41 günlük benimki de. Evde iş falan hak getire nasıl olacak böylesizin bebekleriniz de çok ağlıyor mu uyumadıkça ağlıyor sinirim bozuldu artık
Ben de 3ü bir denicem ya kesin.Bizde molfixin 2 numarasını kullanıyoruz şuan ama son bir paketi kaldı bitsin 3e geçicez sleepydende 3 numara kullandım oda iyi oldu, bebeğim 5 kilo vardır. 2 numara küçük geliyor bize.
Ben zaten olmuşum psikopatKatre_g canim bana o ilaci yazmadi doktorum.
bayadir artik hastalarina vermiyormus. birincisi kanit yok dedi sutu arttirdigina dair, evet yan etki olarak sut sut bosalimi yapabilir ama onun icin normalden 3 doz fazla alman lazim. fazla ictiginde de uzun vadede psikopatlastirma etkisi var kisiyi dedi. O yuzden cok uzundue suredir hastalarima vermiyorum dedi
Canım valla dün geceden beri verdiğim mama azaldı sanki ama daha eken bir şey demek için bence. Senin sağarken arttıysa zaten işe yaratmıştır bence. Ama henüz sıpanı doyuracak artışa ulaşmamıştır.Canım ben 3 gündür kullanıyorum kendime 3 gün tanımıştım eğer yararsa da toplam 1 hafta kullanıp ırakacaktım devam mı edeyim yani yan etki olmasından da inceden bi korkuyorum ya. Sende durum ne artış var mı bende sağarken artış oldu ama bebişi emzirince yarım saat da emzirsem yine tam doymuyor sıpam
Kaç kilo bebeğin ? Bir de hangi marka 2 numara o önemli.Benimki mi minnak ben mi yanliş bezliyorum bilmiyorum 2 den yeni 224 lü(galiba) paketi açıcam ben
Hangisinden fayda gördüğümü nasıl anlıcamBundan da fayda görürsen bilmek isterim canım. Ben bi de aktardan ısırgan otu kurusu aldım onu French press te demleyip içiyorum günde bir kez ondan da fayda görebilirsin tadı da güzel oluyor çay gibi
Tohumları bitki çayı demleme aparatı a koyup, bitki çayı demler gibi demliyorum canım ben.Çemen otu tohumunu nasıl tüketiyorsun canım
cemen otu tohumu canim , demliyorum.Çemen otu tohumunu nasıl tüketiyorsun canım
Belki sıkmamıştır o zaman ama bence de zamanı gelmiş gibi yine bu gece 2 denedim bariz sıkıyor natural olan bantlar zaten arası açık kalıyorBionatural
Bende tekim stresten sinirfen sütüm 2 azaşıyor ben1 arttırıyorum süt 2 azalıyor ben 1 arttırıyorum derken iyice azaldı bana da o yüzden önerdiler. Hem süt kalitesini arttırson hem enerji versin hemde sit artsın defişer ama ben bunların hepsini gerçekleştirecek şeye inanmamıltım açıkcası. Sipariş veriyorım hemen az sonra.Ben kullanıyorum canım, çok faydasını gördüm sütü arttırdı evet ama asıl kullanım amacım gece gündüz tek başıma baktığım için bebeğe yetersiz besleniyordum halsiz oluyordum enerjimi de arttırdı baya
Primanınn kalıpları büyük galibs. Bide ben sıkmıyorum cırtlar ona rağmen üst üste geliyor göbişi gazla dolu olsa da bel olarak fit benim oğlanprimada biz yenidogandan bir numraya daha yeni gectik
ben cemenotundan fayda gordum canim. daha oncede gormustum ama cocugum gazlaninca birakmistim. sonra baktim ben icsem de icmesemde cocuk gazli bende tekrar icmeye basladim. isirgan da alayim ozaman
ahahah
ben valla daha bugun gittim iki kutu daha mama aldimkabullendim artik.
gunde 3-4 biberon sut verebiliyorum, ortalama 90-100 ml sut her biberonda .
geri kalani hep mama
Molfix pure serisi. En son 3650 idi umudum 4.5 olmış olmasıYa inş artmıştır canım da ondandır
Canım 5. Hafta ilk atak haftası. Canını sıkmak istemem ama şu an tam olarak o haftadasın
Ben de 3ü bir denicem ya kesin.
Ben zaten olmuşum psikopatDahasını da olsam koymaz bana, ben burdan böyle devam
Canım valla dün geceden beri verdiğim mama azaldı sanki ama daha eken bir şey demek için bence. Senin sağarken arttıysa zaten işe yaratmıştır bence. Ama henüz sıpanı doyuracak artışa ulaşmamıştır.
Kaç kilo bebeğin ? Bir de hangi marka 2 numara o önemli.
Hangisinden fayda gördüğümü nasıl anlıcamBen combo yapıyorum
Tohumları bitki çayı demleme aparatı a koyup, bitki çayı demler gibi demliyorum canım ben.
Bize de sab yan etki yapınca relactaz yazdı ama biz Mommy bliss e karar verdiğimiz için almadık. Merak etmeyin doktorların da önerdikleri listesindeKızlar merhaba, benim bebiş son 1 haftadır ağlama krizleri yaşıyordu, kendini sıkıyor filan. Bı arkadasim relactaz damla nin çok iyi geldiğini söyledi. Bende doktora sormadan aldım, çocuğu inanılmaz rahatlattı. Uyumayan bebe uyudu filan. Sizlerde kullanan var mı? Netten okuduğum kadarıyla bi yan etkisi yok ama. Yine de icim rahat etmiyor. Normalde beslenme öncesi vermek gerekiyomus. Bizimkinin krizi akşamları tutuyor genelde. Bende sadece akşamları bir kere veriuorum yani
Geçmiş olsunBen gene acile geldim safra tasi yuzunden
Molfix kullanmadım canım, o zaman Molfix in de belki goon gibi kalıbı büyük olabilir. 2 numara sleepy bitince dün akşam 1 numara goona geri dönüş yaptım. Sleepy in yaptığı bacak izini yapmıyor şu anBende tekim stresten sinirfen sütüm 2 azaşıyor ben1 arttırıyorum süt 2 azalıyor ben 1 arttırıyorum derken iyice azaldı bana da o yüzden önerdiler. Hem süt kalitesini arttırson hem enerji versin hemde sit artsın defişer ama ben bunların hepsini gerçekleştirecek şeye inanmamıltım açıkcası. Sipariş veriyorım hemen az sonra.
Primanınn kalıpları büyük galibs. Bide ben sıkmıyorum cırtlar ona rağmen üst üste geliyor göbişi gazla dolu olsa da bel olarak fit benim oğlan
Molfix pure serisi. En son 3650 idi umudum 4.5 olmış olmasıdün sağlık ocağına götürdüm evden çıkmak için 2 saat gönlünü gördüm 7 dk ile kapatmışlar tarttıramadım
Bize de sab yan etki yapınca relactaz yazdı ama biz Mommy bliss e karar verdiğimiz için almadık. Merak etmeyin doktorların da önerdikleri listesinde
Geçmiş olsun
olabilir ama benim kiz anasi gibi hizli kilo aldigindan , yakinda iki numaraya gecerizBende tekim stresten sinirfen sütüm 2 azaşıyor ben1 arttırıyorum süt 2 azalıyor ben 1 arttırıyorum derken iyice azaldı bana da o yüzden önerdiler. Hem süt kalitesini arttırson hem enerji versin hemde sit artsın defişer ama ben bunların hepsini gerçekleştirecek şeye inanmamıltım açıkcası. Sipariş veriyorım hemen az sonra.
Primanınn kalıpları büyük galibs. Bide ben sıkmıyorum cırtlar ona rağmen üst üste geliyor göbişi gazla dolu olsa da bel olarak fit benim oğlan
Molfix pure serisi. En son 3650 idi umudum 4.5 olmış olmasıdün sağlık ocağına götürdüm evden çıkmak için 2 saat gönlünü gördüm 7 dk ile kapatmışlar tarttıramadım
Bize de sab yan etki yapınca relactaz yazdı ama biz Mommy bliss e karar verdiğimiz için almadık. Merak etmeyin doktorların da önerdikleri listesinde
Geçmiş olsun
benim kiz bazen agliyor cok sancili gazi gelince , cikarirsa rahatliyor , uyumaya devam ediyor ama cikaramazsa uyaniyorGünaydın annelerrrr,
Bebeğim son gece uykusunda sürekli inledi. Aslında inlerken gaz çıkarmıyor ya da kakasını da yapmamış, ama 2 saatlik tüm uyku boyunca inim inim inledi yaşlı teyzeler gibine kendi tam uyudu ne beni uyuttu diyebilirim Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Bilmiyorum ama prima daha büyük geldi banaMolfix kullanmadım canım, o zaman Molfix in de belki goon gibi kalıbı büyük olabilir. 2 numara sleepy bitince dün akşam 1 numara goona geri dönüş yaptım. Sleepy in yaptığı bacak izini yapmıyor şu an
Benim bebek horladığı için inleme duyamam olsa daGünaydın annelerrrr,
Bebeğim son gece uykusunda sürekli inledi. Aslında inlerken gaz çıkarmıyor ya da kakasını da yapmamış, ama 2 saatlik tüm uyku boyunca inim inim inledi yaşlı teyzeler gibine kendi tam uyudu ne beni uyuttu diyebilirim Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Sağlıklı büyüsünler de kilolaro fazla olmasa da olurolabilir ama benim kiz anasi gibi hizli kilo aldigindan , yakinda iki numaraya geceriz
tesekkur ederim
benim kiz bazen agliyor cok sancili gazi gelince , cikarirsa rahatliyor , uyumaya devam ediyor ama cikaramazsa uyaniyor
Geçmiş olsun canım. Çok mu ağrın vardı?Ben gene acile geldim safra tasi yuzunden
Benimkinde de gece burnunda hırıltı başladı. Abisi hasta. Günlerdir korkuyla bekliyordum. Ben bugün gün içindeki durumuna göre götürmeyi düşünüyorum. Canım öksürük varsa bence götür. Sonra pişman olma. Kendi başına da goturebilirsin korkma.Kızlar günaydın. Oğlum 3 4 gündür oksurmeye başladıarada bir hırıltı da geliyor, öksürünce geçiyor, doktora götürsem bu aylarda ilaç baslaniyor mu ki? Eşim sehir dışında hastane çok uzak. Kendim cesaret edemedim ama ohmal de etmek istemiyorum. Bebegi hastalanan oldumu buzamana kadar? Ciğerlerine inerse diye korktum. Bu aydaki bebege evde yapılabilecek biseyler varmi? Nebulizator falan fayda edermi?
evet canim .aslinda bana guclu agri kesiciler vermislerdi iki hafta once, gitmeden once onlari ictim ama baktim etki etmiyor ondan sonra geldik acile.Geçmiş olsun canım. Çok mu ağrın vardı?
Günaydın canımm şuan yasiyorum hatta ikiniyor bağırıyor gözü kapalıGünaydın annelerrrr,
Allah Allah gazdan mıymışGünaydın canımm şuan yasiyorum hatta ikiniyor bağırıyor gözü kapalıdoktoruna sordum çok normal dedi sabahları gazları biraz fazla olurmuş onu atmaya çalışırlar dedi
Benimkinin de arada burnu düdük gibi ötüyor uyurkenBilmiyorum ama prima daha büyük geldi bana
Benim bebek horladığı için inleme duyamam olsa daburnunu ben açıyorum o tıkanıyor ben açıyorum o tıkanıyor. Bazen sinir oluyorum fiş fış sesiyle uyuyorum resmen
Hamileyken kötü kaynana olmam gitsinler ben de kendime vakit ayırırım diye ahkam kesen ben şimdiden üzülüyorum gitcen beni bırakıp diyedün gece Arene küstüm yine kimyonun bayıltması geçince canıma okudu. Oturdum ağladım sessizce ben böyle çekim sen beni bırak diye bide normalde gözümün içine bakınca konuşurım yada bet sesimle şarkı falan mırıldanırım konuşmadım küstüğüm için aniden hapşurunca da aklı çıktı çocuğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?