Ciğerlere inmesin dikkat edin götürün hemen. Zaten ciğerde sıkıntı yoksa bişey yazamıyorlar geçmesini bekleyin diyorlar. Hemen antibiyotik basan doktorlar var ciğerde sıkıntı yoksa önermiyor çoğu doktor ama yapan da var.Kızlar günaydın. Oğlum 3 4 gündür oksurmeye başladıarada bir hırıltı da geliyor, öksürünce geçiyor, doktora götürsem bu aylarda ilaç baslaniyor mu ki? Eşim sehir dışında hastane çok uzak. Kendim cesaret edemedim ama ohmal de etmek istemiyorum. Bebegi hastalanan oldumu buzamana kadar? Ciğerlerine inerse diye korktum. Bu aydaki bebege evde yapılabilecek biseyler varmi? Nebulizator falan fayda edermi?
Ne zamana kadar böyle olcakmış kievet canim .aslinda bana guclu agri kesiciler vermislerdi iki hafta once, gitmeden once onlari ictim ama baktim etki etmiyor ondan sonra geldik acile.
fitil seklinde bir agri kesici verdiler baya iyi geldi. cok azaltti agrimi. ultroson randevusu verdiler yarina . eve geciyoruz simdi
Heh bende onu demek istedim ama o an tanımlayamadımBenimkinin de arada burnu düdük gibi ötüyor uyurkenben de uyuyor diye kıyıp temizleyemiyorum ama rahatsız oluyor diye de üzülüyorum kendi kendime sonra uyanınca ilk iş hiç sevmediği serum fizyolojiği basıyorum burnuna, o da çığlığı basıyor
Aslında uyurken daha mantıklı olabilir, bu benim niye aklıma gelmedi kiCiğerlere inmesin dikkat edin götürün hemen. Zaten ciğerde sıkıntı yoksa bişey yazamıyorlar geçmesini bekleyin diyorlar. Hemen antibiyotik basan doktorlar var ciğerde sıkıntı yoksa önermiyor çoğu doktor ama yapan da var.
Ve tekrar ediyor olcam ama ciğerde sıkıntı yoksa mustela chest rub öneririm şiddetle.
Ne zamana kadar böyle olcakmış ki
Heh bende onu demek istedim ama o an tanımlayamadımkıyamam valla benimki asıl uyurken yapabiliyorum uyanıkkrn izin vermiyor
Canım sessiz de yapıyorlar, alt açarken fark ediyorumAllah Allah gazdan mıymışbenimki bu sabah inledikten snra uyandırdım besledim biraz gezdirdim yeniden uyuttum o arada gaz çıkardığını duymadım ama şimdi mışıl mışıl uyuyor hergele sanki garezi benim gece uykularıma gibi hep geceleri inliyor, özellikle sabaha karşı belki de ayakta dolanırken minik minik çıkardı ben fark etmedim
Ben gene acile geldim safra tasi yuzunden
primada biz yenidogandan bir numraya daha yeni gectik
Mustela yok ama bebek vicksi var acaba o işe yararmi ya da bubayda kullaniliyormu bilmiyorum bi araştirayim tesekkurlerCiğerlere inmesin dikkat edin götürün hemen. Zaten ciğerde sıkıntı yoksa bişey yazamıyorlar geçmesini bekleyin diyorlar. Hemen antibiyotik basan doktorlar var ciğerde sıkıntı yoksa önermiyor çoğu doktor ama yapan da var.
Ve tekrar ediyor olcam ama ciğerde sıkıntı yoksa mustela chest rub öneririm şiddetle.
Ne zamana kadar böyle olcakmış ki
Heh bende onu demek istedim ama o an tanımlayamadımkıyamam valla benimki asıl uyurken yapabiliyorum uyanıkkrn izin vermiyor
Teyzoslar Bizimde Çekimlerimiz GeldiBurada 9 Günlüğüz Daha Zaman Nasilda Hızla Akıyor
Eki Görüntüle 3180826 Eki Görüntüle 3180828 Eki Görüntüle 3180830
Maalesef geçtiğimiz hafta oğlum okuldan hastalık taşıdı. Ayrı odada tutmamıza rağmen iki bebeğimde de öksürük başladı. Pazartesi götürdüm ciğerlerine inmemiş genel durumları iyi deyip gönderdiler. Dün artık öksürükler çok şiddetlenmişti acile götürdük. Bronşlar dolmaya başladığı ve burun tıkanık olduğu için oksijenleri çok düşmüşKızlar günaydın. Oğlum 3 4 gündür oksurmeye başladıarada bir hırıltı da geliyor, öksürünce geçiyor, doktora götürsem bu aylarda ilaç baslaniyor mu ki? Eşim sehir dışında hastane çok uzak. Kendim cesaret edemedim ama ohmal de etmek istemiyorum. Bebegi hastalanan oldumu buzamana kadar? Ciğerlerine inerse diye korktum. Bu aydaki bebege evde yapılabilecek biseyler varmi? Nebulizator falan fayda edermi?
Benimki sprey aman dikkat edin fizyolojiğe korkmasınAslında uyurken daha mantıklı olabilir, bu benim niye aklıma gelmedi kiuykusuzluğumdan herhalde
Onu hiç kullanmadım bilemiyorumMustela yok ama bebek vicksi var acaba o işe yararmi ya da bubayda kullaniliyormu bilmiyorum bi araştirayim tesekkurler
Çok geçmiş olsunMaalesef geçtiğimiz hafta oğlum okuldan hastalık taşıdı. Ayrı odada tutmamıza rağmen iki bebeğimde de öksürük başladı. Pazartesi götürdüm ciğerlerine inmemiş genel durumları iyi deyip gönderdiler. Dün artık öksürükler çok şiddetlenmişti acile götürdük. Bronşlar dolmaya başladığı ve burun tıkanık olduğu için oksijenleri çok düşmüşYatış verdiler oksijen desteği ve nebulden 1 kez hava aldık. Haftasonu hastanedeyiz Oksijen ve nebulden sonra öksürükleri çook çook azaldı. Yine şükürler olsun burdaki hastaları görünce halimize şükrediyorum.
Oyy kıyamam, bilsem oğluma yardım ederdim uyandırıpCanım sessiz de yapıyorlar, alt açarken fark ediyorum
Çok geçmiş olsun canım.
Prima’nın bedenleri 0 (prematüre) ve 1 diye gitmiyor mu? Ben 1’den başlamıştım, daha ufağı var mıymış?
Sprey nasıl oluyor canım? Serum fizyolojiği sıkmak zor oluyor zaten ya. Farklı seçenekleri olduğunu bilmiyordum.Benimki sprey aman dikkat edin fizyolojiğe korkmasın
Onu hiç kullanmadım bilemiyorum
Çok geçmiş olsun
Eve nebulazator(kesin yanlış yazdım) alanlar vardı ekim annelerinden. Bu gidişle bende alcam.
Yakındır o zaman inişe geçmesi
Aynı benim oğlanyalnız benimki böyle kalıyor inişi yapamıyor
Çok geçmiş olsun canım. Bu zor günlerde bir de bu ağrılar gerçekten zor. Allah yardımcın olsunevet canim .aslinda bana guclu agri kesiciler vermislerdi iki hafta once, gitmeden once onlari ictim ama baktim etki etmiyor ondan sonra geldik acile.
fitil seklinde bir agri kesici verdiler baya iyi geldi. cok azaltti agrimi. ultroson randevusu verdiler yarina . eve geciyoruz simdi
Canım nerden aldın? Eczanede var mı?Ve tekrar ediyor olcam ama ciğerde sıkıntı yoksa mustela chest rub öneririm şiddetle.
Çok geçmiş olsun canım. Benimkinin bir iki gündür burunda hırıltı var. Ne yapsam? Öksürük yok. Hastaneye de boşuna götürmek istemiyorum.Maalesef geçtiğimiz hafta oğlum okuldan hastalık taşıdı. Ayrı odada tutmamıza rağmen iki bebeğimde de öksürük başladı. Pazartesi götürdüm ciğerlerine inmemiş genel durumları iyi deyip gönderdiler. Dün artık öksürükler çok şiddetlenmişti acile götürdük. Bronşlar dolmaya başladığı ve burun tıkanık olduğu için oksijenleri çok düşmüşYatış verdiler oksijen desteği ve nebulden 1 kez hava aldık. Haftasonu hastanedeyiz Oksijen ve nebulden sonra öksürükleri çook çook azaldı. Yine şükürler olsun burdaki hastaları görünce halimize şükrediyorum.
Kesinlikle katılıyorum, ben de öyle yapacağım.Canım ben sadece ilk kıyafetlerini yıkayıp ütüledim çok şükür bebeğim alerjik çıkmadı şimdi sadece yıkayıp kurutup giydiriyorum. Evin temizliğine yemeğine zor yetisiyoruz bir de ütüyle uğraşamam gerçekten insanız biz de
Kusuyor benim tontiş, Makine bilezor yetişiyor bazen.Bebeğim 24 günlük, ilk giysilerini ben yıkayıp ütülemiştim, doğduktan sonraki ilk 2,5 hafta da kayınvalidem ütüledi. O gittikten sonra ben de ütülemedim açıkçası. Yetişemem maalesef ütüsüne. Bir de küçük küçük zibilyon tane çıkıyor
Bu nesil mi böyle anlamadım, annem emzirir uyurdunuz diyor, bizimkiler memeye kucağa yapışıkKızlar sizin ufaklıklar da memeye yapışık mı ? Sürekli emmek istiyor ağzında oynuyor bırakmıyor. Uyuyakalınca zorla çıkarıyorum ama yatırınca hemen ağlıyot. Saatlerdir böyleyiz kahvaltıyı 3 gibi yaptım başka bişey yemedim gün boyu
Mide gazı varsa inliyor, alıp çıkarıyorum ya da kendi kusuyor öyle rahatlıyor. Bağırsak gazı varsa da inliyor ama ayakları pır pır oluyor, kasıyor kendini onu anlarsın zaten.Günaydın annelerrrr,
Bebeğim son gece uykusunda sürekli inledi. Aslında inlerken gaz çıkarmıyor ya da kakasını da yapmamış, ama 2 saatlik tüm uyku boyunca inim inim inledi yaşlı teyzeler gibine kendi tam uyudu ne beni uyuttu diyebilirim Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Canım naptın nasıl bebişBiz sabah 2 aylik asilarimizi olduk . Su an yeni dusurduk atesini. Malesef bizde ates yapti asilar :/ calpol verdim yarim olcek sirkeli suyla koltuk altlarini sildim 37.1. E dustu bakalim sabaha toparlar insallah
Guzum çok geçmiş olsunBen gene acile geldim safra tasi yuzunden
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım..Çok dikkat etmek gerekir,hastalık kol geziyorMaalesef geçtiğimiz hafta oğlum okuldan hastalık taşıdı. Ayrı odada tutmamıza rağmen iki bebeğimde de öksürük başladı. Pazartesi götürdüm ciğerlerine inmemiş genel durumları iyi deyip gönderdiler. Dün artık öksürükler çok şiddetlenmişti acile götürdük. Bronşlar dolmaya başladığı ve burun tıkanık olduğu için oksijenleri çok düşmüşYatış verdiler oksijen desteği ve nebulden 1 kez hava aldık. Haftasonu hastanedeyiz Oksijen ve nebulden sonra öksürükleri çook çook azaldı. Yine şükürler olsun burdaki hastaları görünce halimize şükrediyorum.
Aynen sabaha karşı yapıyor hatta bağırıyor uyanıyorum emzireyim diye bakıyorum uyuyorAllah Allah gazdan mıymışbenimki bu sabah inledikten snra uyandırdım besledim biraz gezdirdim yeniden uyuttum o arada gaz çıkardığını duymadım ama şimdi mışıl mışıl uyuyor hergele sanki garezi benim gece uykularıma gibi hep geceleri inliyor, özellikle sabaha karşı belki de ayakta dolanırken minik minik çıkardı ben fark etmedim
Spreye karşı olan ben bile kullanıyorum derinlerdeki mukusa malesef etkisi yok ama genel temizlik için. Sterimardı galiba.Oyy kıyamam, bilsem oğluma yardım ederdim uyandırıp
Sprey nasıl oluyor canım? Serum fizyolojiği sıkmak zor oluyor zaten ya. Farklı seçenekleri olduğunu bilmiyordum.
Yakındır o zaman inişe geçmesişimdilik kalkış Mode On
Evet eczanelerde var ama bizim buradaki depolarda bitmiş. Netten sipariş edicem bebdeCanım nerden aldın? Eczanede var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?