2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ciğerlere inmesin dikkat edin götürün hemen. Zaten ciğerde sıkıntı yoksa bişey yazamıyorlar geçmesini bekleyin diyorlar. Hemen antibiyotik basan doktorlar var ciğerde sıkıntı yoksa önermiyor çoğu doktor ama yapan da var.

Ve tekrar ediyor olcam ama ciğerde sıkıntı yoksa mustela chest rub öneririm şiddetle.
Ne zamana kadar böyle olcakmış ki
Heh bende onu demek istedim ama o an tanımlayamadımkıyamam valla benimki asıl uyurken yapabiliyorum uyanıkkrn izin vermiyor

Aslında uyurken daha mantıklı olabilir, bu benim niye aklıma gelmedi ki uykusuzluğumdan herhalde

Canım sessiz de yapıyorlar, alt açarken fark ediyorum

Ben gene acile geldim safra tasi yuzunden

Çok geçmiş olsun canım.

primada biz yenidogandan bir numraya daha yeni gectik

Prima’nın bedenleri 0 (prematüre) ve 1 diye gitmiyor mu? Ben 1’den başlamıştım, daha ufağı var mıymış?

Mustela yok ama bebek vicksi var acaba o işe yararmi ya da bubayda kullaniliyormu bilmiyorum bi araştirayim tesekkurler

Maalesef geçtiğimiz hafta oğlum okuldan hastalık taşıdı. Ayrı odada tutmamıza rağmen iki bebeğimde de öksürük başladı. Pazartesi götürdüm ciğerlerine inmemiş genel durumları iyi deyip gönderdiler. Dün artık öksürükler çok şiddetlenmişti acile götürdük. Bronşlar dolmaya başladığı ve burun tıkanık olduğu için oksijenleri çok düşmüş Yatış verdiler oksijen desteği ve nebulden 1 kez hava aldık. Haftasonu hastanedeyiz Oksijen ve nebulden sonra öksürükleri çook çook azaldı. Yine şükürler olsun burdaki hastaları görünce halimize şükrediyorum.

Aslında uyurken daha mantıklı olabilir, bu benim niye aklıma gelmedi ki uykusuzluğumdan herhalde
Benimki sprey aman dikkat edin fizyolojiğe korkmasın
Mustela yok ama bebek vicksi var acaba o işe yararmi ya da bubayda kullaniliyormu bilmiyorum bi araştirayim tesekkurler
Onu hiç kullanmadım bilemiyorum
Çok geçmiş olsun

Eve nebulazator(kesin yanlış yazdım) alanlar vardı ekim annelerinden. Bu gidişle bende alcam.

Oyy kıyamam, bilsem oğluma yardım ederdim uyandırıp
Benimki sprey aman dikkat edin fizyolojiğe korkmasın

Onu hiç kullanmadım bilemiyorum

Çok geçmiş olsun

Eve nebulazator(kesin yanlış yazdım) alanlar vardı ekim annelerinden. Bu gidişle bende alcam.
Sprey nasıl oluyor canım? Serum fizyolojiği sıkmak zor oluyor zaten ya. Farklı seçenekleri olduğunu bilmiyordum.

Aynı benim oğlan yalnız benimki böyle kalıyor inişi yapamıyor
Yakındır o zaman inişe geçmesi şimdilik kalkış Mode On

Çok geçmiş olsun canım. Bu zor günlerde bir de bu ağrılar gerçekten zor. Allah yardımcın olsun Peki ağrı kesiciler emzirmeye engel değil mi?

Çok geçmiş olsun canım. Benimkinin bir iki gündür burunda hırıltı var. Ne yapsam? Öksürük yok. Hastaneye de boşuna götürmek istemiyorum.

Kesinlikle katılıyorum, ben de öyle yapacağım.
Kusuyor benim tontiş, Makine bilezor yetişiyor bazen.

Bu nesil mi böyle anlamadım, annem emzirir uyurdunuz diyor, bizimkiler memeye kucağa yapışık
Mide gazı varsa inliyor, alıp çıkarıyorum ya da kendi kusuyor öyle rahatlıyor. Bağırsak gazı varsa da inliyor ama ayakları pır pır oluyor, kasıyor kendini onu anlarsın zaten.

Biz sabah 2 aylik asilarimizi olduk . Su an yeni dusurduk atesini. Malesef bizde ates yapti asilar :/ calpol verdim yarim olcek sirkeli suyla koltuk altlarini sildim 37.1. E dustu bakalim sabaha toparlar insallah
Canım naptın nasıl bebiş

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım..Çok dikkat etmek gerekir,hastalık kol geziyor

Aynen sabaha karşı yapıyor hatta bağırıyor uyanıyorum emzireyim diye bakıyorum uyuyor

Spreye karşı olan ben bile kullanıyorum derinlerdeki mukusa malesef etkisi yok ama genel temizlik için. Sterimardı galiba.
Canım nerden aldın? Eczanede var mı?
Evet eczanelerde var ama bizim buradaki depolarda bitmiş. Netten sipariş edicem bebde

Kizlar uzun suredir siteye girip yazmiyordum nasilsiniz? Bebisler ve sizler iyisinizdir umarim. Benim bebegim 37 gunluk oldu sukur olsun. 1 hafta once annem gitti tek bakiyorum bebitoma.
Ogluşumla bi denge kurduk sukur. Emmesi uyumasi , yikanmasi vs duzene oturdu baya. Bebelak ve rezene cayiyla devam ediyorjm sutun azalmamasi icin. Gaz sorunumuz pek yok sukur. Sormak istediginjz bisey olursa tecrubem oraninda yardimci olmak isterim destege ihtiyaci olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…