MerhabaAynen canım Serum fizyolojik damlatıyprum içindeki sümüğü nasıl alcam onu bilmiyorum..Çok derinleri temizleyemiyorjm öyle olunca.Şırınga ile fışkırtmakta zararlıymış..Nası açıcaz biz bu burunları ya
cerraha yoklendirdiler ama ordan sira gelmesi en az 6 ayCiğerlere inmesin dikkat edin götürün hemen. Zaten ciğerde sıkıntı yoksa bişey yazamıyorlar geçmesini bekleyin diyorlar. Hemen antibiyotik basan doktorlar var ciğerde sıkıntı yoksa önermiyor çoğu doktor ama yapan da var.
Ve tekrar ediyor olcam ama ciğerde sıkıntı yoksa mustela chest rub öneririm şiddetle.
Ne zamana kadar böyle olcakmış ki
Heh bende onu demek istedim ama o an tanımlayamadımkıyamam valla benimki asıl uyurken yapabiliyorum uyanıkkrn izin vermiyor
tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım. Bu zor günlerde bir de bu ağrılar gerçekten zor. Allah yardımcın olsunPeki ağrı kesiciler emzirmeye engel değil mi?
Ben şimdiye kadar 3 kere kullandım görünürde burnu tertemizdi ama dipten aspiratör çekti cidden sümük.biz sağ ve sol burun deliğini sıra sıra tıkayarak test ediyoruz eşimle eğer bir sorun varsa aspiratöru kullanıyoruz.Burun aspiratörü kullanan var mı, 1 aylık için riskli olur mu acaba?
Kimyon tohumu,anason,rezene hepsinden birer çay kaşığı demleme usulü yap beş dakika bekle iç.her akşam duzenli içmeye çalış ama.Eski usul ben iki çay kaşığı kızıma da veriyorum ama kimseye ver diyemem..Kızlar bu gazı çözemiyorum bir türlü. Mamayı değiştirdim takviye birşey içmiyorum iki gündür ne yesem önce gaz yapar mı diye bakıyorum yine de olmuyor. Emzirdim öğlen hala aranıyordu mama da verdim dedim uzun uyur bu sefer yarım saat sonra gaz sancısıyla uykusundan uyandı sakinleştiremedik. En son memede uyuklamaya başladı şimdi. Hep 40 dan sonra değişir diyorlar da inancım kalmadı pek yoruldum
Merhaba anneler. Benim kızım da 6 Kasımda 4100 gram doğdu ve emzirirken burayı takip ediyordum. Bu ilk mesajım ve size bir konuyu danışmak istedim.
Geçen hafta kızım resmen meme ile kavga ediyordu ve ben de artık emmek istemiyor diye yorumluyordum. Uykusu, kakası normaldi. Sütüm yarıyordu haftada 220 gram alıyordu (sadece anne sütü veriyorum). Ama bu hafta aşı için gittiğimizde 180 gram aldığını gördük. Sizce bu büyük bir fark mı? Yurtdışında yaşıyorum, burada çok yeni anne tanımıyorum ve doktor haftadan haftaya böyle küçük değişiklikler normal dedi ama bir de size sormak istedim.
Sanki göğüslerim daha hafif gibi hissediyorum acaba sütüm azalıyor olabilir mi?
Kızlar bu gazı çözemiyorum bir türlü. Mamayı değiştirdim takviye birşey içmiyorum iki gündür ne yesem önce gaz yapar mı diye bakıyorum yine de olmuyor. Emzirdim öğlen hala aranıyordu mama da verdim dedim uzun uyur bu sefer yarım saat sonra gaz sancısıyla uykusundan uyandı sakinleştiremedik. En son memede uyuklamaya başladı şimdi. Hep 40 dan sonra değişir diyorlar da inancım kalmadı pek yoruldum
AA çok iyi canım ..Nerde satılır ki ,markası var mıMerhaba
Burun temizlemek için pompalar var puar deniyormuş bize doktor onu önerdi her defasında aynı derecede basınç olur dedi günde 20 defa bile yapabilirsin hiçbir zararı yok dedi kendi de çocuklarına onu kullanmış
Diger türlü bizim cektiklerimizde aynı şekilde basınç ayarlayamazsiniz burnu kanar dedi
E bebekte de var eczanelerde de var isterseniz fotogragini atayımAA çok iyi canım ..Nerde satılır ki ,markası var mı
Sağol canım atarsan iyi olurE bebekte de var eczanelerde de var isterseniz fotogragini atayım
Sağol canım atarsan iyi olur
Canım bunun ucunu her temizleme sonrası atıyor muyuz tek kullanımlık mı? Serum fizyolojik damlattıktan sonra mı bununla çekiyoruzE bebekte de var eczanelerde de var isterseniz fotogragini atayım
Evet prima kalitesinde diye duymuştum. Evde bir paket prima da vardı. Goon gerçekten yapı olarak prima gibi. Sonrakilere ben de alabilirim. Ama dediğin gibi kesinlikle kalıbı büyük.Çok geçmiş olsun canım çözümü neymiş ne diyorlar ilaç tedavisi alıyorsundur
Ben de goon kullanıyorum çok memnunum canım ilk iki hafta büyük geldi biraz kalıbı büyük bir bez o zaman sleepy almıştım bir paket yenidoğan sızdırma yapmıştı
Canım geçmiş olsun biz de rsv virüsüyle uğraşıyoruz bahsettiğin belirliler virütik olabilir mutlaka doktora git bence test yaparlar
Nebülazatör aldık faydasını gördük ciğerlere inmesine engel oluyor bence yardımcı oluyor en azından öksürük inatçı geçmedi ama hafifledi şükür bizim
İlk bir hafta zor geçiyor ilaç vermiyorlar çok küçük oldukları için şifa anne sütü ona şimdi bol bol emzir kuzum
Ben de aynısını kullanıyorum. Serum fizyolojiği sırayla 2 burna da sıktıktan sonra, önce bebeği ters çevirip sırtına pıt pıt vurup pisliğin aşağı inmesini ve suyun boşalmasını sağlıyorum, ardından bunu önce elimde sıkıyorum, sıkılı haldeyken bebeğin burun deliğine yerleştirip serbest bırakıyorum. Vakum etkisiyle yumuşayan pisliği çekiyor. Doğduğu ilk haftadan itibaren kullandım, gayet memnunum ve pahalı bir şey almaya gerek yok bence, gayet yeterli. Ucu tek kullanımlık değil temizleyip kullanabilirsin. Zedelenirse tabi kullanmamak lazım. Ucu ayrı satılıyor mu bilmiyorum ama zaten uygun fiyatlı bir şey.Çok teşekkür ederim.Kullanımı Nasıl peki kolay mı?
Canım çok teşekkürlerler alıyım bende hemenEvet prima kalitesinde diye duymuştum. Evde bir paket prima da vardı. Goon gerçekten yapı olarak prima gibi. Sonrakilere ben de alabilirim. Ama dediğin gibi kesinlikle kalıbı büyük.
Ben de aynısını kullanıyorum. Serum fizyolojiği sırayla 2 burna da sıktıktan sonra, bunu önce elimde sıkıyorum, sıkılı haldeyken bebeğin burun deliğine yerleştirip serbest bırakıyorum. Vakum etkisiyle yumuşayan pisliği çekiyor. Doğduğu ilk haftadan itibaren kullandım, gayet memnunum ve pahalı bir şey almaya gerek yok bence, gayet yeterli. Ucu tek kullanımlık değil temizleyip kullanabilirsin. Zedelenirse tabi kullanmamak lazım. Ucu ayrı satılıyor mu bilmiyorum ama zaten uygun fiyatlı bir şey.
Yok yikanabiliyor canim atmaya gerek yokCanım bunun ucunu her temizleme sonrası atıyor muyuz tek kullanımlık mı? Serum fizyolojik damlattıktan sonra mı bununla çekiyoruz
Cok geçmiş olsun size de. Virüs olmasina rağmen ilaç verilmedi mi size de ? Viruse antibiyotik zaten verilmiyor da, baska bir önlem oluyor mu diye merak ettim. Evet bol bol emziriyorum şifa olsun insaalah.. Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versinÇok geçmiş olsun canım çözümü neymiş ne diyorlar ilaç tedavisi alıyorsundur
Ben de goon kullanıyorum çok memnunum canım ilk iki hafta büyük geldi biraz kalıbı büyük bir bez o zaman sleepy almıştım bir paket yenidoğan sızdırma yapmıştı
Canım geçmiş olsun biz de rsv virüsüyle uğraşıyoruz bahsettiğin belirliler virütik olabilir mutlaka doktora git bence test yaparlar
Nebülazatör aldık faydasını gördük ciğerlere inmesine engel oluyor bence yardımcı oluyor en azından öksürük inatçı geçmedi ama hafifledi şükür bizim
İlk bir hafta zor geçiyor ilaç vermiyorlar çok küçük oldukları için şifa anne sütü ona şimdi bol bol emzir kuzum
Teşekkür ederim canım bebisin nasıl iyi miMassallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?