2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Vallahi bende hep acaba doyduğu diyorum emzirirken çünkü emin olamıyorum biberonda 150 ml hüpletiyor vallahi ve dediğin gibi bizimkide normalde 3 saatte bir zirildar acıkınca otomatik mamaya biraz daha fazla gidiyor 4-5 saat gibi

Gaz damlası olarak ben nurse harvey kullanıyorum çok iyi geldi hatta bebeğim 20 gün kaka yapmamıştı sonrasında başladım şimdi haftada 1 düzenli kakasını yapıyor gazını çok ikinmadan çıkarabiliyor tavsiye ederim

Yok canım ilaç verilmedi, ateş takibi yaptım sürekli ateşi çıksaydı ya da kötüleşseydi yatıracaklardı tehlikeli olabiliyormuş çünkü
Amin hepimizin evlatlarını saklasın rabbim

Arkadaşım hep fiskirtarak temizliyordu ...kulak iltihabı oldu bebek ,kulak doktoru demiş, bıktık hep çocuk doktorlarını dinleyip yapıyor anneler sonuç iltihap antibiyotik.
Fışkırtmalı dediğin şırıngayla yapılan mı aspiratörle almak mı tam anlamadım canım

Tamam canım sağ ol.

Ben de sezaryen oldum 42 gün oldu benim de.. ilişki konusunda benzer deneyimim oldu canım dün denedik canım yandı devam etmedik.. bence doğum şekli farketmiyor rahim aşağı inmişti yukarı yerine çıkması için bir zaman gerekiyor.. 40 günün şöyle hikmeti var bir de öncesinde vajina girişini kapatan bir parça vardı biz merak edip bakmıştık eşim baktı yani artık açılmış ama hassasiyet var tabi, ilişki zamanı kişisine göre değişir ama isteksizlik var bende senin durumun nasıl bilmiyorum.. hamilelik de dahil hiç yaşamamıştım isteksizlik süt hormonundanmış sanırım kocam istemese aklıma gelmiyor şu ara tabi ona öyle demiyorum özledim diyorum

Güzel anneler benim bebeğimin gözünde böyle sulanma var sabahtan beri çok hafifte bir Çapaklanan oluyor neden olur acaba ne yapsam ilçedeyiz hava çok soğuk çocuk doktoruna nasıl götürürüm çok uzak bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 65
Fışkırtmalı dediğin şırıngayla yapılan mı aspiratörle almak mı tam anlamadım canım
Şırıng ile canım.. Basınçla burna serum fizyolojik fışkırtılıyor ya o sakıncalıymış 2 yaşa kadar,kulak iltihabı falan olabiliyormuş

Gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilir.Tıkanık olursa çapak yapıyo çünkü

canim benim bebegimde de boyleydi. gozpinari masaji var onu yap, zamanla gecicek .

Aciklama da hiç açık değil. Son uretilenler mi sıkıntılı yoksa genel olarak mı anlamadım.

Benim de ara tatilde annem gelecek ufak bşr şey düşünüyorum ama kuran tespih değil de ben doğduğunda hediyelik yaptırmamıştım anahtarlık yaptırayım diye düşündüm bilemedim saçma mı olur İnstagramda da genelde Yasin ve tespih çıkıyor

Ya korktum çok şükür yaşayan biri varmış ya normal bi acı değil baya vajinusmuyum acaba dedim de yok değilim yani ilk defa yaşadım kendimi kasmaktan ağladım. Benim de oyle hamilelikte hiç isteksizlik yoktu aksine ben daha istekliydim ama suan gerçekten dediğin gibi aklıma gelmiyo eşim yaklaşırsa anca kıpırtılar oluyo. Bende aynen istekliymişim gibi görünüyorum belki de isteksizlikten canım acıyordur anlamadım ki

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…