Pompalar gibi canim çok rahat ilk oğlumda bundan kullanmıştım sümük hemen geliyordu aspiratorlerden bende aldım açıkçası bunun rahatlığı asla yok bende alıyım bundanÇok teşekkür canımKullanımı nasıl oluyo
Gaz sancısı hepimizin bebeğin de var kuzum. Doktora %100 gazsız bebek olmaz dedi. Sen yiyip içmene tabi ki dikkat et ama kendi beslenmeni de ihmal etme. Benim de bebeğim uyumuyor. Kendisinin uyumasını bekliyorum artık. Kendi uyku düzenini kendisi belirlicek. Ben şu an sabırla bekliyorum . O uyuma isteğine girene kadar konuşup muhabbet ediyorum.Kızlar bu gazlar beni mahvetti. Damla kullanıyorum probiyotik kullanıyorum uzun zamandır ama yediğim bişey mi dokunuyor anlamıyorum. Ne güzel uyudu diyorum yarım saat içinde sancıyla uyanıyor. Bugün bestlak çay falan takviye birşey kullanmadım inşallah bulurum biran önce sebebini
Çok sağol canım,umarım bende memnun kalırımPompalar gibi canim çok rahat ilk oğlumda bundan kullanmıştım sümük hemen geliyordu aspiratorlerden bende aldım açıkçası bunun rahatlığı asla yok bende alıyım bundan
Allah razı olsun valla,sizden öğrendim bu pompayı,inş faydasını görürüm..Çok teşekkürlerYok yikanabiliyor canim atmaya gerek yok
Evet biraz serum fizyolojik damlanın 1 dk falan yumusamasini bekliyoruz sonra bu pompayi sıkıp bebegin burnunu sokuyoruz ve birakiyoruz böylece negatif basınç uyguluyormusuz
Sukur su duruma iyi. Ama devamli bakiyorum bu geceyi de atlatirsak korkum gecer rahatlarimCanım naptın nasıl bebiş
Tamam canım sürekli ateşini takip et .37.5in üzeri olursa ılık bez koy demişlerdi sağlık ocağı.38 olursa Calpol ver demişleriSukur su duruma iyi. Ama devamli bakiyorum bu geceyi de atlatirsak korkum gecer rahatlarim
Anladım canım. Benim de migren ataklarim oluyor ondan sordum. Tekrar geçmiş olsun.cerraha yoklendirdiler ama ordan sira gelmesi en az 6 ay
tesekkur ederim
yok canim degil. hatta 3 hafta once morfin verdiker. Dr uma sordum , biz size dogumdan bunlarin 10 katini veriyoruz, emzirebilirsin bir sorun yok dedi
Bendede var ayni problem solusyon sıkip cekiyorum yine oluyo gun icinde.Ama pazartesi kontrolu var kesij ve etkij cozum icin soracagimCanım benim derdim burun tıkanıklığı demin yazdım bi okuyup cevaplar mısın ?
Canım sessiz de yapıyorlar, alt açarken fark ediyorum
Çok geçmiş olsun canım.
Prima’nın bedenleri 0 (prematüre) ve 1 diye gitmiyor mu? Ben 1’den başlamıştım, daha ufağı var mıymış?
Guzum çok geçmiş olsun
ay kizlar bazilarinizin mesajlarini anca simdi farkedebildim . ilaclar baya uyku yapti , gozum kapali bakmisim sayfaya resmenÇok geçmiş olsun canım çözümü neymiş ne diyorlar ilaç tedavisi alıyorsundur
Ben de goon kullanıyorum çok memnunum canım ilk iki hafta büyük geldi biraz kalıbı büyük bir bez o zaman sleepy almıştım bir paket yenidoğan sızdırma yapmıştı
Canım geçmiş olsun biz de rsv virüsüyle uğraşıyoruz bahsettiğin belirliler virütik olabilir mutlaka doktora git bence test yaparlar
Nebülazatör aldık faydasını gördük ciğerlere inmesine engel oluyor bence yardımcı oluyor en azından öksürük inatçı geçmedi ama hafifledi şükür bizim
İlk bir hafta zor geçiyor ilaç vermiyorlar çok küçük oldukları için şifa anne sütü ona şimdi bol bol emzir kuzum
Serum fizyolojigi ne kadar damlatiyorsun canım?Evet prima kalitesinde diye duymuştum. Evde bir paket prima da vardı. Goon gerçekten yapı olarak prima gibi. Sonrakilere ben de alabilirim. Ama dediğin gibi kesinlikle kalıbı büyük.
Ben de aynısını kullanıyorum. Serum fizyolojiği sırayla 2 burna da sıktıktan sonra, önce bebeği ters çevirip sırtına pıt pıt vurup pisliğin aşağı inmesini ve suyun boşalmasını sağlıyorum, ardından bunu önce elimde sıkıyorum, sıkılı haldeyken bebeğin burun deliğine yerleştirip serbest bırakıyorum. Vakum etkisiyle yumuşayan pisliği çekiyor. Doğduğu ilk haftadan itibaren kullandım, gayet memnunum ve pahalı bir şey almaya gerek yok bence, gayet yeterli. Ucu tek kullanımlık değil temizleyip kullanabilirsin. Zedelenirse tabi kullanmamak lazım. Ucu ayrı satılıyor mu bilmiyorum ama zaten uygun fiyatlı bir şey.
Amin hepimizden insallahAllah razı olsun valla,sizden öğrendim bu pompayı,inş faydasını görürüm..Çok teşekkürler
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben bildiğiniz gibi ikizlerimle ne zaman sabah oldu ne zaman akşam habersiz gidiyorum
Fikir almaya geldim Aranızda mevlüt yapan oldu mu? Ben yarıyıl tatilinde yapacağım annem yapacak daha doğrusu çok heves ediyor kırmak istemiyorum bebişlerde 4aylık olcak zaten.
Mevlüt hediyeliği yaptırmak istiyorum Yasini şerif- tesbih gibi setler var mantıklı geldi ama sayfalar güvenilir mi bilemiyorum yaptıran oldu mu? Bildiğiniz güvendiğiniz sayfa varsa bana gönderir misiniz?
Öpüyorum hepinizi
Kuzum Bruno almıştım ben. Paketin içinde tek kullanımlık dozlar halinde var. Bir tanesini yarım yarım her iki burun deliğine tazyikli şekilde sıkıyorum. Mesela geçen de chicconunkini aldım. Onun bir dozu sadece bir burun deliğine uygulanabilecek ölçüdeydi. Markadan markaya değişebiliyor.Serum fizyolojigi ne kadar damlatiyorsun canım?
Merhaba ,ben de Bayadır bakıyordum. İnstagram da bir sayfa hoşuma gitti .siparişlerim daha gelmedi,bir bakın isterseniz fikir olur..zumramedya diye bir sayfaMerhaba kızlar nasılsınız? Ben bildiğiniz gibi ikizlerimle ne zaman sabah oldu ne zaman akşam habersiz gidiyorum
Fikir almaya geldim Aranızda mevlüt yapan oldu mu? Ben yarıyıl tatilinde yapacağım annem yapacak daha doğrusu çok heves ediyor kırmak istemiyorum bebişlerde 4aylık olcak zaten.
Mevlüt hediyeliği yaptırmak istiyorum Yasini şerif- tesbih gibi setler var mantıklı geldi ama sayfalar güvenilir mi bilemiyorum yaptıran oldu mu? Bildiğiniz güvendiğiniz sayfa varsa bana gönderir misiniz?
Öpüyorum hepinizi
Canım sordum mu unuttum, forbiome yi bixde kullanıyoruz ama probiyotik diye biliyorum ben onu, gaz damlası da mı var ? Nursey havers kullanıyoruz ama yine kıvranıyor yavrum değiştirsem mi acabaAdını bilmiyormuşum. Harbiden her baktıpım yerde gördüm bunları
Probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk gaz damlası olarak sab simplex çocuğu gözlemleyince sab simplex Le gazının azaldığını ama daha zor çıkardığını fark edip önce onu bıraktım(yerine başka damla almadım bio Gaia yı gözlemlemek için) ve haklıymışım. onu bıraktık önce sonra doktor bio Gaia yerine forbiome a geçirdi. Bio da çocuğu çok kızartıyordu. Ocean d vitaminimiz olduğı ve iyi bir marka olduğu için kendinden d vitaminli forbiome seçeneği olmasına rağmen düzünü aldık. Çok iyi geldiğini gözlemleyip emin olduğum için şimdi de mommy bliss gaz damlasınj denicez. Zaten önemlş olan şu süreçte etkisiz veya çocuğu daha çok zora sokanları tespit edebilmek.
Günde Total 15 veriliyor yavrum gazı mazı kalmamıştır
Aynısı canım, bazen çok güzel uyuyor, o zamanlar kıvranmıyor ama genel uykusu senin dediğin gibi, ayaklarını hareket ettire ettire yatakta hareket ediyorGünaydın annelerrrr,
Bebeğim son gece uykusunda sürekli inledi. Aslında inlerken gaz çıkarmıyor ya da kakasını da yapmamış, ama 2 saatlik tüm uyku boyunca inim inim inledi yaşlı teyzeler gibine kendi tam uyudu ne beni uyuttu diyebilirim Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Brubo açılınca kaç gün gidiyordu unuttum ben ? Bide yarım damlayı zor ayarlıyorum ben kafa durmuyor kiKuzum Bruno almıştım ben. Paketin içinde tek kullanımlık dozlar halinde var. Bir tanesini yarım yarım her iki burun deliğine tazyikli şekilde sıkıyorum. Mesela geçen de chicconunkini aldım. Onun bir dozu sadece bir burun deliğine uygulanabilecek ölçüdeydi. Markadan markaya değişebiliyor.
Arkadaşım hep fiskirtarak temizliyordu ...kulak iltihabı oldu bebek ,kulak doktoru demiş, bıktık hep çocuk doktorlarını dinleyip yapıyor anneler sonuç iltihap antibiyotik.Kızlar ya Ömer'in hırıltısı başladı burnu tıkanıy danın kuruluğundan.Serum fizyolojik sıkıp hapşırmasını bekliyorum uzayan şeffaf sümük çıkıyo. Siz nasıl temizliyosunuz? Daha küçük olduğu için Fışkırtmalı enjektörle temizlik yapamıyorum çok riskli diyorlar.. kulaklara zararı varmış.Odaya peteğin üstüne su koydum.Havlu ıslatıp serdim nem yapsın diye.Küçük bi nebülüzatör var ama işe yaramıyo demek.sSabah zor nefes alıyodu hırıltısına uyandım .Otri bebeyi de kullanmak istemiyorum beyine zararlıymış basınçla içe çekmek diyorlar Serum fizyolojik sıkınca biraz bekletiyorum yumuşuyor sonra içini nasıl temizliyosunuz..Basınç lazım tam burnu açılması için
Ayy kıayamm yaArkadaşım hep fiskirtarak temizliyordu ...kulak iltihabı oldu bebek ,kulak doktoru demiş, bıktık hep çocuk doktorlarını dinleyip yapıyor anneler sonuç iltihap antibiyotik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?