2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gaz sancısı hepimizin bebeğin de var kuzum. Doktora %100 gazsız bebek olmaz dedi. Sen yiyip içmene tabi ki dikkat et ama kendi beslenmeni de ihmal etme. Benim de bebeğim uyumuyor. Kendisinin uyumasını bekliyorum artık. Kendi uyku düzenini kendisi belirlicek. Ben şu an sabırla bekliyorum . O uyuma isteğine girene kadar konuşup muhabbet ediyorum.

Yok yikanabiliyor canim atmaya gerek yok
Evet biraz serum fizyolojik damlanın 1 dk falan yumusamasini bekliyoruz sonra bu pompayi sıkıp bebegin burnunu sokuyoruz ve birakiyoruz böylece negatif basınç uyguluyormusuz
Allah razı olsun valla,sizden öğrendim bu pompayı,inş faydasını görürüm..Çok teşekkürler

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben bildiğiniz gibi ikizlerimle ne zaman sabah oldu ne zaman akşam habersiz gidiyorum
Fikir almaya geldim Aranızda mevlüt yapan oldu mu? Ben yarıyıl tatilinde yapacağım annem yapacak daha doğrusu çok heves ediyor kırmak istemiyorum bebişlerde 4aylık olcak zaten.
Mevlüt hediyeliği yaptırmak istiyorum Yasini şerif- tesbih gibi setler var mantıklı geldi ama sayfalar güvenilir mi bilemiyorum yaptıran oldu mu? Bildiğiniz güvendiğiniz sayfa varsa bana gönderir misiniz?
Öpüyorum hepinizi

cerraha yoklendirdiler ama ordan sira gelmesi en az 6 ay

tesekkur ederim
yok canim degil. hatta 3 hafta once morfin verdiker. Dr uma sordum , biz size dogumdan bunlarin 10 katini veriyoruz, emzirebilirsin bir sorun yok dedi
Anladım canım. Benim de migren ataklarim oluyor ondan sordum. Tekrar geçmiş olsun.

Guzum çok geçmiş olsun

ay kizlar bazilarinizin mesajlarini anca simdi farkedebildim . ilaclar baya uyku yapti , gozum kapali bakmisim sayfaya resmen

simdi daha iyiyim . agrim cok cok az kaldi. normal bir agri kesici icecegim.

beni cerraha yonlendirdiler ama safra patlamasi yada iltihap olmadigi ixin aciliyetim yok. o yuzden 6 ay fln surer sira gelmesi demislerdi. o 6 ay da artik boyle sancilae oldukca acile gidecegim guclu agri kesiciler icin

Serum fizyolojigi ne kadar damlatiyorsun canım?

Hoşgeldin canım, sağlığınız yerindedir inşallah. Ben mevlit yaptırmayacağım. Onun yerine bağış vs yapacağım.

Serum fizyolojigi ne kadar damlatiyorsun canım?
Kuzum Bruno almıştım ben. Paketin içinde tek kullanımlık dozlar halinde var. Bir tanesini yarım yarım her iki burun deliğine tazyikli şekilde sıkıyorum. Mesela geçen de chicconunkini aldım. Onun bir dozu sadece bir burun deliğine uygulanabilecek ölçüdeydi. Markadan markaya değişebiliyor.

Merhaba ,ben de Bayadır bakıyordum. İnstagram da bir sayfa hoşuma gitti .siparişlerim daha gelmedi,bir bakın isterseniz fikir olur..zumramedya diye bir sayfa

Canım sordum mu unuttum, forbiome yi bixde kullanıyoruz ama probiyotik diye biliyorum ben onu, gaz damlası da mı var ? Nursey havers kullanıyoruz ama yine kıvranıyor yavrum değiştirsem mi acaba

Aynısı canım, bazen çok güzel uyuyor, o zamanlar kıvranmıyor ama genel uykusu senin dediğin gibi, ayaklarını hareket ettire ettire yatakta hareket ediyor

Brubo açılınca kaç gün gidiyordu unuttum ben ? Bide yarım damlayı zor ayarlıyorum ben kafa durmuyor ki

Arkadaşım hep fiskirtarak temizliyordu ...kulak iltihabı oldu bebek ,kulak doktoru demiş, bıktık hep çocuk doktorlarını dinleyip yapıyor anneler sonuç iltihap antibiyotik.

Arkadaşım hep fiskirtarak temizliyordu ...kulak iltihabı oldu bebek ,kulak doktoru demiş, bıktık hep çocuk doktorlarını dinleyip yapıyor anneler sonuç iltihap antibiyotik.
Ayy kıayamm ya...kaç aylıktı bebek..Doktorlar fışkırtmalı burun temizliğini 2 yaşa kadar önermiyorlar normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…