Ben yaptım canım cumartesi günü. bebeği sadece hocanın kucağına verdik sonra yatağıma getirdiler Ben bir hoş geldiniz dedim Bir de giderken hoşça kalın diye çıktım insanlarla temasta bulunmadım bebeği de kimsenin kucağına vermedik çok şükür sağ salim bir şey olmadan atlattık.makrome anahtarlık dağıttım ben çünkü kimse artık Yasin tespihi almıyor çok fazla dağıtıldığı için alıp da okunmadığı için almak istemiyorlar Ben de anahtarlık yaptırdım o yüzdenMerhaba kızlar nasılsınız? Ben bildiğiniz gibi ikizlerimle ne zaman sabah oldu ne zaman akşam habersiz gidiyorum
Fikir almaya geldim Aranızda mevlüt yapan oldu mu? Ben yarıyıl tatilinde yapacağım annem yapacak daha doğrusu çok heves ediyor kırmak istemiyorum bebişlerde 4aylık olcak zaten.
Mevlüt hediyeliği yaptırmak istiyorum Yasini şerif- tesbih gibi setler var mantıklı geldi ama sayfalar güvenilir mi bilemiyorum yaptıran oldu mu? Bildiğiniz güvendiğiniz sayfa varsa bana gönderir misiniz?
Öpüyorum hepinizi
Benimkide bu aralar sık sık kusmaya başladı, süt emiyor yoğurt yapıp geri çıkarıyorKızlar ya bebişleniz kusuyor mu benimki 3 gündür kusmaya başladı. Çok değil ama az da değil
Ben anahtarlık da attım mevlüt hediyeliği olarak herkes çok beğendi çok kullanışlı buldular Allah'tan Kur'an tesbih dağıtmadın dediler kullanılmıyor alıp koyuyoruz bir kenara günaha giriyoruz dediler canimBenim de ara tatilde annem gelecek ufak bşr şey düşünüyorum ama kuran tespih değil de ben doğduğunda hediyelik yaptırmamıştım anahtarlık yaptırayım diye düşündüm bilemedim saçma mı olurİnstagramda da genelde Yasin ve tespih çıkıyor
5ml'nin hepsini kullanıyor musun? Benim bildiğim 2,3 damla damlatılıyor doktorumuz öyle demişti. Kutuda da öyle yazıyor.Kuzum Bruno almıştım ben. Paketin içinde tek kullanımlık dozlar halinde var. Bir tanesini yarım yarım her iki burun deliğine tazyikli şekilde sıkıyorum. Mesela geçen de chicconunkini aldım. Onun bir dozu sadece bir burun deliğine uygulanabilecek ölçüdeydi. Markadan markaya değişebiliyor.
Benimde bebeğim çok gazlıydı 6.aydan sonra kabızlık basladı 18 aylık hala çekiyoruz ilaçsız yapmıyor sizinkinin durumu nasıl suanbenim kizim da galiba kolik
4-5 gundur ayni saatlerde gaz sancisi basliyor, bazen agliyor bazen soylenme seklinde devam ediyor.
oncesinde cok rahat gunde 2-3 kere kakasi yaparken simdi gunde bir kere zor yapiyor.
ben hergun 2-3 fincan rezeneli cay iciyorum ama faydasi olmuyor heraldemercimek bulgur fln da yemiyorum iki uc gundur
Aaa niye nolmuş acabaHaberi gordunuz mu ?
Tetanoz aşıları toplatılıyor
Çocukluk çağında zorunlu olan, yetişkinlerde ise gebelikte ya da yaralanma gibi durumlarda yapılan difteri-tetanoz aşısı Sağlık Bakanlığı tarafından toplatılıyor.www.ntv.com.tr
Çok üzüldüm ya5 aylık bebek,kaç gün ağladı, anlamadılar meğer kulaklar a gitmiş burunda ki bakteriler...
Sağlıkları yerinde olsun yeter kiBenim oğlum da öyle oldu 34 haftalık doğdu hatta 1.5 ay erken doğmuş gibi 40 haftayı baz alırsakDünyada büyümeyi tercih etmişler
bilmiyorum ki bende anlamadimAciklama da hiç açık değil. Son uretilenler mi sıkıntılı yoksa genel olarak mı anlamadım.
gazi azaldi baya damlalarla fln . birde sadece sut ictimi sindiremiyor cok fazla beyaz partukul var kakasinda ama sadece mama yediginde daha rahat sindiriyor.Benimde bebeğim çok gazlıydı 6.aydan sonra kabızlık basladı 18 aylık hala çekiyoruz ilaçsız yapmıyor sizinkinin durumu nasıl suan
Ben de öyle düşünüyorum anahtarlıkları nereden aldınız yoksa kendiniz mi yaptınız ?Ben yaptım canım cumartesi günü. bebeği sadece hocanın kucağına verdik sonra yatağıma getirdiler Ben bir hoş geldiniz dedim Bir de giderken hoşça kalın diye çıktım insanlarla temasta bulunmadım bebeği de kimsenin kucağına vermedik çok şükür sağ salim bir şey olmadan atlattık.makrome anahtarlık dağıttım ben çünkü kimse artık Yasin tespihi almıyor çok fazla dağıtıldığı için alıp da okunmadığı için almak istemiyorlar Ben de anahtarlık yaptırdım o yüzden
Sizin de yoğun bakım süreci oldu mu gerçekten öyle hala geçmiyor o travmalar şimdi baktıkça o yoğun bakımdaki halleri gelşyor gözümün önüne nerden nereye diyorumSağlıkları yerinde olsun yeter kiölümden dönmüşüz çok değil be gülüm
Geçmis olsun bizde de durumlar aynı maalesef uzamış sarılık vardı ve enfeksiyon çıktı idrarda. 46 günlüğüz biz de.mErhaba kizlar bizde yzamis sarilik vardiya . En son idrar testi verdik enfeksiyon cikti diktor bundan olabikir dedi. Antibiyotik basladik bugun 37 gunluk olduk daha bugun.
Evet doğum yaptığım hastanede yer yoktu birde ameliyathaneden ciktim bir kaç saniye kuvoz içinde gördüm seslendim bana baktı ve götürdüler 1 hafta hiç görmedim ziyaret emzirme süreci hastaneden çıkış tüm bu süreci ağlamadan geçirdim ve bebeğim 1.5 aylık falan olmuştu artık rahatlamış olmalıyım ki zonaya yakalandım stres beni gerçekten çok yipratmis farketmemisim kendi kendime ne kadar güçlüyüm ağlamadım falan diyordum kendime meğer öyle değilmişSizin de yoğun bakım süreci oldu mu gerçekten öyle hala geçmiyor o travmalar şimdi baktıkça o yoğun bakımdaki halleri gelşyor gözümün önüne nerden nereye diyorumen büyük şükür bu günlere gelmesi elbet yavaş da olsa geç de olsa büyüyecekler
Her bebek farkli yavrum yaen tecrubelimiz sensin canim valla sen de bilemiyorsan 3. Bebiste hala böyleyse ben 2. Fikrinden vazgeçiyorum
İyi geceler canımIyi geceler millettt
Aslında güçlü olmak zorunda değildin neden kendimize bu rolü kesiyoruz ki o an çok üzgündük canımızdan bir parçadan zamansız ayrılmıştık en doğal hakkımız üzülmek ağlamak değil mi ? İnsan daha ne zaman ağlar ,ben de doğumdan sonra 3 gün hiç görmedim bebeğimi öyle görmeden damla damla süt göndermeye çalıştım hiç güçlü değildim,üçüncü günde de çok kötü bir haldeydi bebeğim ama çok şükür şu an iyiyizEvet doğum yaptığım hastanede yer yoktu birde ameliyathaneden ciktim bir kaç saniye kuvoz içinde gördüm seslendim bana baktı ve götürdüler 1 hafta hiç görmedim ziyaret emzirme süreci hastaneden çıkış tüm bu süreci ağlamadan geçirdim ve bebeğim 1.5 aylık falan olmuştu artık rahatlamış olmalıyım ki zonaya yakalandım stres beni gerçekten çok yipratmis farketmemisim kendi kendime ne kadar güçlüyüm ağlamadım falan diyordum kendime meğer öyle değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?