2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yeterince emdiyse ve uyumak istemiyorsa bence babasına paslayabilirsin senle yeterince vakit geçirmiş beşki ister istemez stres olmuşsundur biraz sakinlik baba kucağı belki iyi gelir bir iki tur atanlar

Evet 2 numara molfixin 1 numarasıyla aynı boyda o yüzden ben de mecbur 3 e geçeceğim yakında. Etiketler birbirine kavuşmuyorsa bir üste geçilmeli deniyor
Yaa dimi sanki molfix daha büyük. Ay sevindim bari ben hamile kafa ile 2 numara stokladigimi unutup o kadar çok almisim ki eşim de kaldırmış dolaba görmemişim. Allahtan molfix sleepy 2 ler bitince ona başlayacağım bari biraz idare eder. Ama bitirebilme umudum yok

Zorunda olmaktan değil şoktan benim ki birazda

Zorunda olmaktan değil şoktan benim ki birazda
Bazen toplum da zorluyor ya insanı bana da sürekli gelip gelip senin güçlü olman lazım bebeğinin iyi olması için o senden güç alacak vs diyorlardı bu da bir çeşit baskı ne yani ben üzülüp ağlarsam bebeğime zarar mı vereceğim diye düşünüyor insan

Ayaklarıyla havayı tekmeliyor zaar

Brubo açılınca kaç gün gidiyordu unuttum ben ? Bide yarım damlayı zor ayarlıyorum ben kafa durmuyor ki
Canım bebişi emziriyorum bakamadım hızlıca ama sktsi ne bakmıştım daha önce yıl vardı öyle diyim. Öyle gün falan değil sktsi. Açılınca kaç gün gidiyor demişsin ama paketin içinde tek kullanımlık dozlar var zaten, birini açıp hemen kullanıyorsun.
Keşke açlık barı olsa bebelerin, besleyince baksak kaç bar doymuş

İGYD - İstiyormuş Gibi Yapanlar Derneği üyeleri

5ml'nin hepsini kullanıyor musun? Benim bildiğim 2,3 damla damlatılıyor doktorumuz öyle demişti. Kutuda da öyle yazıyor.
Kuzum bizim doktorumuz kullanılacak demişti. Ayrıca doğumdan sonra memorialın bebek hemşiresi görüntülü aradı eğitim için. Ona da sormuştum bu şekilde söylemişti, damla şeklinde değil.
mErhaba kizlar bizde yzamis sarilik vardiya . En son idrar testi verdik enfeksiyon cikti diktor bundan olabikir dedi. Antibiyotik basladik bugun 37 gunluk olduk daha bugun.
Hala var mı canım sarılığı?

Bugün bebeğim tam 28 günlük yenidoğan süresinin son günü, gözler yaşlı

Bir de kızlar bebeleriniz tam 30 günlük olunca mı 1 aylık diyorsunuz yoksa tam doğum ay dönümlerinde mi? Bazı aylar 31 çekiyor ya o takıldı aklıma.

Yeterince emdiyse ve uyumak istemiyorsa bence babasına paslayabilirsin senle yeterince vakit geçirmiş beşki ister istemez stres olmuşsundur biraz sakinlik baba kucağı belki iyi gelir bir iki tur atanlar
Canım sürekli emmek istiyor sorun orada eşim baktı mesajı yazdıktan sonra az önce uyandım. Mama ile takviye yapıyorum acaba sütüm doyurmuyor mu yoksa çocuğun sancısı mı var anlamadım. Ağlamıyor, çığlık atmıyor ama uyumuyor da.

Açılınca acaba kaç gün kullanılabilir merak ettiğim oydu canım, galiba sendin bir damla damlatıyorum diyen o yğzden sormuştum yanlış anlamış olabilirim çok zorlandım bu gece

Günaydın anneler, geceler nasıl geçti benim eşim baktı gece mışıl mışıl uyudum çok şükür
Sağolsun beşten sonra da eşim devraldı azıcık uyudum ama sürekli emmek istiyor işte

Yok kuzum ben tüm flakonu kullanıyorum, başka bir arkadaş demişti.

Hoşgeldin canım, sağlığınız yerindedir inşallah. Ben mevlit yaptırmayacağım. Onun yerine bağış vs yapacağım.
Çok daha mantıklı zaten güzel düşünmüşsün canım. Ben de hiç istemedim ama yarıyıl tatilinde annemlere gideceğim çok istiyor akrabalar da her türlü bebek görmeye geliyorlar zaten en azından dua da okunsun dedim.
Sağlığımız yerinde çok şükür bebişlerim 3aylık olacaklar siz nasılsınız?

Bizim Molfikte Slepyy de 3 numara oluyo.2 sıkıyo bacaklarını

Merhaba ,ben de Bayadır bakıyordum. İnstagram da bir sayfa hoşuma gitti .siparişlerim daha gelmedi,bir bakın isterseniz fikir olur..zumramedya diye bir sayfa
Teşekkür ederim
Saçma değil canım ben hiç bir şey yaptırmayacaktım açıkçası hiç aklıma bile getirmemişim hediye ayrıntısını sadece ne giydirsem diye bakıyorum bir aydır İnstagramda karşıma çıktı reklam olarak sürekli hediyeler bana da isimlerinin geçtiği dua kitabı mantıklı geldi her okunduğunda anılmış dua almış olurlar diye düşündüm.
Ne güzel yapmışsın bravo
Bizim oralarda pek yok bu hediye olayı ya anneme kimse Yasin vermedi bugüne kadar yemek ikram edilir giderler kuran dinleyip yerler içerler gelirler.

Atak dönemidir belki bir de bazen öyle oluyor ya bizim gibi onların da uykusu kaçıyor bence ağlamayınca sorun yok Aç olsa ağlardı sanki

Kız bebekler için öyle güzel elbiseler var ki bir de iki tane kız bebek harika olur

Kozlar lohusa kanamasından sonra adet olan var mı aranızda ben ikinci adetimi oluyorum resmen 4-5ay olmayacağım sanmıştım malesef öyle olmadı kanamam siyah kan şeklinde oluyor tecrübeli anneler var normal mi bu diye sormak istiyorum doktora gitmemi gerektirecek bir durum var mı bilemedim. İlki de böyle olmuştu ikincinin de öyle olması garibime gitti. Bildiğiniz zift gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…