Yeterince emdiyse ve uyumak istemiyorsa bence babasına paslayabilirsin senle yeterince vakit geçirmiş beşki ister istemez stres olmuşsundur biraz sakinlik baba kucağı belki iyi gelir bir iki tur atanlarMerhaba uyumayangiller nasılsınız
Çok şükür ağlaması yok ama bu seferde meme istiyor sürekli, uerine bırakınca uyanıyor hemen. Ağlamadığı için gaz sancısı yok diye düşünüyorum acaba duygusal olarak nı wmmek istiyor ne yapabilirim? Emzik de tutmuyor
Yaa dimi sanki molfix daha büyük. Ay sevindim bari ben hamile kafa ile 2 numara stokladigimi unutup o kadar çok almisim ki eşim de kaldırmış dolaba görmemişim. Allahtan molfix sleepy 2 ler bitince ona başlayacağım bari biraz idare eder. Ama bitirebilme umudum yokEvet 2 numara molfixin 1 numarasıyla aynı boyda o yüzden ben de mecbur 3 e geçeceğim yakında. Etiketler birbirine kavuşmuyorsa bir üste geçilmeli deniyor
Zorunda olmaktan değil şoktan benim ki birazdaAslında güçlü olmak zorunda değildin neden kendimize bu rolü kesiyoruz ki o an çok üzgündük canımızdan bir parçadan zamansız ayrılmıştık en doğal hakkımız üzülmek ağlamak değil mi ? İnsan daha ne zaman ağlar ,ben de doğumdan sonra 3 gün hiç görmedim bebeğimi öyle görmeden damla damla süt göndermeye çalıştım hiç güçlü değildim,üçüncü günde de çok kötü bir haldeydi bebeğim ama çok şükür
Bazen toplum da zorluyor ya insanı bana da sürekli gelip gelip senin güçlü olman lazım bebeğinin iyi olması için o senden güç alacak vs diyorlardı bu da bir çeşit baskı ne yani ben üzülüp ağlarsam bebeğime zarar mı vereceğim diye düşünüyor insanZorunda olmaktan değil şoktan benim ki birazda
Canım sordum mu unuttum, forbiome yi bixde kullanıyoruz ama probiyotik diye biliyorum ben onu, gaz damlası da mı var ? Nursey havers kullanıyoruz ama yine kıvranıyor yavrum değiştirsem mi acaba
Aynısı canım, bazen çok güzel uyuyor, o zamanlar kıvranmıyor ama genel uykusu senin dediğin gibi, ayaklarını hareket ettire ettire yatakta hareket ediyor
Canım bebişi emziriyorum bakamadım hızlıca ama sktsi ne bakmıştım daha önce yıl vardı öyle diyim. Öyle gün falan değil sktsi. Açılınca kaç gün gidiyor demişsin ama paketin içinde tek kullanımlık dozlar var zaten, birini açıp hemen kullanıyorsun.Brubo açılınca kaç gün gidiyordu unuttum ben ? Bide yarım damlayı zor ayarlıyorum ben kafa durmuyor ki
Keşke açlık barı olsa bebelerin, besleyince baksak kaç bar doymuşVallahi bende hep acaba doyduğu diyorum emzirirken çünkü emin olamıyorum biberonda 150 ml hüpletiyor vallahi ve dediğin gibi bizimkide normalde 3 saatte bir zirildar acıkınca otomatik mamaya biraz daha fazla gidiyor 4-5 saat gibi
Ben de sezaryen oldum 42 gün oldu benim de.. ilişki konusunda benzer deneyimim oldu canım dün denedik canım yandı devam etmedik.. bence doğum şekli farketmiyor rahim aşağı inmişti yukarı yerine çıkması için bir zaman gerekiyor.. 40 günün şöyle hikmeti var bir de öncesinde vajina girişini kapatan bir parça vardı biz merak edip bakmıştık eşim baktı yaniartık açılmış ama hassasiyet var tabi, ilişki zamanı kişisine göre değişir ama isteksizlik var bende senin durumun nasıl bilmiyorum.. hamilelik de dahil hiç yaşamamıştım isteksizlik süt hormonundanmış sanırım kocam istemese aklıma gelmiyor şu ara tabi ona öyle demiyorum özledim diyorum
İGYD - İstiyormuş Gibi Yapanlar Derneği üyeleriYa korktum çok şükür yaşayan biri varmışya normal bi acı değil baya vajinusmuyum acaba dedim de yok değilim yani ilk defa yaşadım kendimi kasmaktan ağladım. Benim de oyle hamilelikte hiç isteksizlik yoktu aksine ben daha istekliydim ama suan gerçekten dediğin gibi aklıma gelmiyo eşim yaklaşırsa anca kıpırtılar oluyo. Bende aynen istekliymişim gibi görünüyorum belki de isteksizlikten canım acıyordur anlamadım ki
Kuzum bizim doktorumuz kullanılacak demişti. Ayrıca doğumdan sonra memorialın bebek hemşiresi görüntülü aradı eğitim için. Ona da sormuştum bu şekilde söylemişti, damla şeklinde değil.Tü
5ml'nin hepsini kullanıyor musun? Benim bildiğim 2,3 damla damlatılıyor doktorumuz öyle demişti. Kutuda da öyle yazıyor.
Hala var mı canım sarılığı?mErhaba kizlar bizde yzamis sarilik vardiya . En son idrar testi verdik enfeksiyon cikti diktor bundan olabikir dedi. Antibiyotik basladik bugun 37 gunluk olduk daha bugun.
ben direk hafta olarak soyluyorumBugün bebeğim tam 28 günlük yenidoğan süresinin son günü, gözler yaşlı
Bir de kızlar bebeleriniz tam 30 günlük olunca mı 1 aylık diyorsunuz yoksa tam doğum ay dönümlerinde mi? Bazı aylar 31 çekiyor ya o takıldı aklıma.
Uyuruz kuzum evelallahİyi geceler canım
Uyumak istiyorum
Canım sürekli emmek istiyor sorun oradaYeterince emdiyse ve uyumak istemiyorsa bence babasına paslayabilirsin senle yeterince vakit geçirmiş beşki ister istemez stres olmuşsundur biraz sakinlik baba kucağı belki iyi gelir bir iki tur atanlar
Babamıza bıraktım azıcık uyudum, az önce nöbeti yeniden devraldım bakalım, hala uyumuyor bizim kızUyuruz kuzum evelallah
Açılınca acaba kaç gün kullanılabilir merak ettiğim oydu canım, galiba sendin bir damla damlatıyorum diyen o yğzden sormuştum yanlış anlamış olabilirim çok zorlandım bu geceAyaklarıyla havayı tekmeliyor zaar
Canım bebişi emziriyorum bakamadım hızlıca ama sktsi ne bakmıştım daha önce yıl vardı öyle diyim. Öyle gün falan değil sktsi. Açılınca kaç gün gidiyor demişsin ama paketin içinde tek kullanımlık dozlar var zaten, birini açıp hemen kullanıyorsun.
Keşke açlık barı olsa bebelerin, besleyince baksak kaç bar doymuş
İGYD - İstiyormuş Gibi Yapanlar Derneği üyeleri
Kuzum bizim doktorumuz kullanılacak demişti. Ayrıca doğumdan sonra memorialın bebek hemşiresi görüntülü aradı eğitim için. Ona da sormuştum bu şekilde söylemişti, damla şeklinde değil.
Hala var mı canım sarılığı?
Sağolsun beşten sonra da eşim devraldı azıcık uyudum ama sürekli emmek istiyor işteGünaydın anneler, geceler nasıl geçtibenim eşim baktı gece mışıl mışıl uyudum çok şükür
Yok kuzum ben tüm flakonu kullanıyorum, başka bir arkadaş demişti.Açılınca acaba kaç gün kullanılabilir merak ettiğim oydu canım, galiba sendin bir damla damlatıyorum diyen o yğzden sormuştum yanlış anlamış olabilirim çok zorlandım bu gece
Sağolsun beşten sonra da eşim devraldı azıcık uyudum ama sürekli emmek istiyor işte
Çok daha mantıklı zaten güzel düşünmüşsün canım. Ben de hiç istemedim ama yarıyıl tatilinde annemlere gideceğim çok istiyor akrabalar da her türlü bebek görmeye geliyorlar zaten en azından dua da okunsun dedim.Hoşgeldin canım, sağlığınız yerindedir inşallah. Ben mevlit yaptırmayacağım. Onun yerine bağış vs yapacağım.
Bizim Molfikte Slepyy de 3 numara oluyo.2 sıkıyo bacaklarınıYaa dimi sanki molfix daha büyük. Ay sevindim bari ben hamile kafa ile 2 numara stokladigimi unutup o kadar çok almisim ki eşim de kaldırmış dolaba görmemişim. Allahtan molfix sleepy 2 ler bitince ona başlayacağım bari biraz idare eder. Ama bitirebilme umudum yok
Teşekkür ederimMerhaba ,ben de Bayadır bakıyordum. İnstagram da bir sayfa hoşuma gitti .siparişlerim daha gelmedi,bir bakın isterseniz fikir olur..zumramedya diye bir sayfa
Saçma değil canım ben hiç bir şey yaptırmayacaktım açıkçası hiç aklıma bile getirmemişim hediye ayrıntısını sadece ne giydirsem diye bakıyorum bir aydırBenim de ara tatilde annem gelecek ufak bşr şey düşünüyorum ama kuran tespih değil de ben doğduğunda hediyelik yaptırmamıştım anahtarlık yaptırayım diye düşündüm bilemedim saçma mı olurİnstagramda da genelde Yasin ve tespih çıkıyor
Ne güzel yapmışsın bravoBen yaptım canım cumartesi günü. bebeği sadece hocanın kucağına verdik sonra yatağıma getirdiler Ben bir hoş geldiniz dedim Bir de giderken hoşça kalın diye çıktım insanlarla temasta bulunmadım bebeği de kimsenin kucağına vermedik çok şükür sağ salim bir şey olmadan atlattık.makrome anahtarlık dağıttım ben çünkü kimse artık Yasin tespihi almıyor çok fazla dağıtıldığı için alıp da okunmadığı için almak istemiyorlar Ben de anahtarlık yaptırdım o yüzden
Atak dönemidir belkiCanım sürekli emmek istiyor sorun oradaeşim baktı mesajı yazdıktan sonra az önce uyandım. Mama ile takviye yapıyorum acaba sütüm doyurmuyor mu yoksa çocuğun sancısı mı var anlamadım. Ağlamıyor, çığlık atmıyor ama uyumuyor da.
Kız bebekler için öyle güzel elbiseler var kiTeşekkür ederim
Saçma değil canım ben hiç bir şey yaptırmayacaktım açıkçası hiç aklıma bile getirmemişim hediye ayrıntısını sadece ne giydirsem diye bakıyorum bir aydırİnstagramda karşıma çıktı reklam olarak sürekli hediyeler bana da isimlerinin geçtiği dua kitabı mantıklı geldi her okunduğunda anılmış dua almış olurlar diye düşündüm.
Ne güzel yapmışsın bravo
Bizim oralarda pek yok bu hediye olayı ya anneme kimse Yasin vermedi bugüne kadar yemek ikram edilir giderler kuran dinleyip yerler içerler gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?