2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benimde koyu renkliydi adetim. Eylülde doğum yaptım Ekim'de hemen ilk adeti oldum.Bu ay olmadım bi tek 7 gün geciktim.. Salı günü kadın doğuma gitcem niye gecikti diye

Merhaba canım, flakon açıldıktan sonra 24 saat içinde kullanılabiliniyor.

Benim oğlum da öyle oldu 34 haftalık doğdu hatta 1.5 ay erken doğmuş gibi 40 haftayı baz alırsak Dünyada büyümeyi tercih etmişler
Aşılarını yine de doğduğu tarihe göre mi yapılıyor canm? Benim oğlum 37 haftalık doğdu 40 haftayi baz alirsak 3 hafta erken dogmus oldu ama aşılar doguma gore hesaplaniyor. Bir sorun olmaz insaalah. Sormadilar çünkü kac haftalik dogdu diye saglik ocaginda

Bugün grup sessiz ben sorayım
Kızım uykuya geçemiyor çok ağlıyor uykusu var ama uyumuyor siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri

Kızım uykuya geçemiyor çok ağlıyor uykusu var ama uyumuyor siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri
Ayni durumdayım ben de dün gece 11de uyandi 5te uyudu
Sabah 8.30da uyandı 12de uyudu
Aslında deli gibi uykusu var uyumuyor uyuyamadikca huysuzlaniyor
Karnı aç değil alti temiz eminim ama uyunuyir

İnsa
insaallah sizdede olmaz kardesim bendr gaz damlası bircok kullandım maflor iyi glmisti 5 ay kullandım ama ek gıdaya basladığım gün kabızlığı basladı tükendim kakada pörtüler yesil olması ipliksi yapıların olması çok normal kabız olmasın ona dikkat ve ek gıdaya lif oranı yüksek yiyeyeceklerle baslayın ben bilmedim bòyle olacağını pirinc karisımlı çorbayla basladım hata ettim keske bal kabağı gibi lif oranı yüksek kivi gibi yiyeceklerle baslasaydün bide çok gazlıysa ve anne sütünüz yetiyorsa en az 7. Ayda baslayın ek gidaya emin olun ne verirseniz verin zaten 1 yada 1buçuk yasına kadar hic birsey yemiyorlar iki çocuğum var eger bi tanedaha olurrsa allah izin verirse asla 7. Aydan önce baslamayacagim ek gıdaya ve hep lif oranı yüksek yiyeceklerle naslayacağım oğlum suan 1bucuk yasında kabızlığın elinde çok sıkıntı çekiyoruz artık üzüntüden stresten pisikolojim bozulmak üzere ne yaptıysal çözüm bulamıyoruz rabbim sifa versin insallah ogluma çok zor çok

Kızlar ben çok yiyorum yaaa Ağzıma kadar tıka basa doluyum hâlâ etipuf yiyorum şu anda. Normalde abur cuburla aram yoktur ama emzirdigimde canım istiyor. Özellikle tatlı şeyler. Büyük oğlumda da böyle olmuştu. Bütün kiloları doğumdan sonra verip emzirirken beş kilo almıştım. Bu sefer kiloların hepsi de gitmedi.Su anda diyet kafasında da değilim. Sonum ne olacak bilmiyorum. Kilodan nefret ederim

Babamıza bıraktım azıcık uyudum, az önce nöbeti yeniden devraldım bakalım, hala uyumuyor bizim kız
Birazcık zamana ihtiyaclari var
O arada da birden büyüyecekler iste
Bir yandan da tadını çıkarmak lazım bu hallerinin özleyeceğiz büyüdükçe

Ayni durumdayım ben de dün gece 11de uyandi 5te uyudu
Sabah 8.30da uyandı 12de uyudu
Aslında deli gibi uykusu var uyumuyor uyuyamadikca huysuzlaniyor
Karnı aç değil alti temiz eminim ama uyunuyir
Aynıymışız hayır uyumasın sorun değil ama ağlıyor

Ben beyaz gürültü açıp yataklarına bırakıyorum uyuyorlar maşallah diyeyim. 20-30dk sonra falan kapatıyorum sesi
Maşallah canım nasıl başardın
Karakter mi acaba diyorum benim kız biraz cadaloz

ben direk hafta olarak soyluyorum
1 yaşa kadar böyle devam mı haftayla
Benimki de son günlerde biraz daha zorlanıyor. Ana kucağına koyuyorum, beyaz gürültü açıyorum, ağzına da emzik veriyorum. Öyle olunca bir rahatlayın kendi kendine uykuya geçmesi kolaylaşıyor. Ama bizde yok diye sevindiğim gaz illeti son dönemde oğlumu da rahatsız ediyor fark ediyorum.
Bir yakın arkadaşım da senin gibi emzirirken acıkıyor. Kızı ziyarete gitmiştim doğumdan sonra, doğumdakinden daha kiloluydu ee sen tıka basa doluyum ama yiyorum diyorsun. Psikolojik açlıkla mı yiyorsun acaba?

cerraha yoklendirdiler ama ordan sira gelmesi en az 6 ay

tesekkur ederim
yok canim degil. hatta 3 hafta once morfin verdiker. Dr uma sordum , biz size dogumdan bunlarin 10 katini veriyoruz, emzirebilirsin bir sorun yok dedi
Yuh orası bide gelişmiş ülke.
Ben mi yazmadım acaba sormuştun çünkü evet probiyotik. Valla ben mommy blisse geçicem yeter bitsin artık şu ilaç deneme olayları yavrum harap oldu. Hala sipariş edemedim sahtesi çokmış bu sıralat.
Benimki aşırı kolik son umut mommy bliss denicez bakalım.
O bardan bende istiyorum sütüm kesinlikle yetmiyor eminim. Çocuk memede ağliyor artık o kadar azaldı. Eskiden şakır şakır akardı günde en az 6 7 kez üst değiştirirdim. ,

İgyd listesine beni de yazınbahanem de kanamam devam ediyor

Sorma canım aynı durumdayız gündüz asla uyumuyor. Omuzda, memede uyuyor yerine yatırınca aniden uyanıyor gözünden de uyku akıyor. Çözüm bulan varsa yardım etsin

Aynıymışız hayır uyumasın sorun değil ama ağlıyor

Maşallah canım nasıl başardın
Karakter mi acaba diyorum benim kız biraz cadaloz
Kesinlikle oyle bir de ağlaması var kucak istemesi var ikinci cocugum ilki de kolikti ama bu kız beni bitirdi daha 34 gunluk

Canım benimde koyu renkliydi adetim. Eylülde doğum yaptım Ekim'de hemen ilk adeti oldum.Bu ay olmadım bi tek 7 gün geciktim.. Salı günü kadın doğuma gitcem niye gecikti diye
Ben bugün yine doktoru aradım kırkbaşım devam ediyormış
40 civarı olan kanamaya kırkbaşı diyorlarmış parçalı ve yoğun olabilirmiş. 60 a kadar yolu var dedi.. Ben geçen sefer 50 anlamıştım.

Siz de bu günler içinde olduysanız belki sizinki de adet değildir.

İlk dogumumda ben de asiri yemistim doğumdan sonraki kilolalri verip üstüne kat kat almistim sut yapsin diye yiyordum sonra alışkanlık oldu
Bunda da yiyirum gece zaten uyumuyor o uyumadikca ben acikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…