2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim oğlumda sadece anne sütü alıyor. Aynı dediğiniz gibi 7 8 kere yapardı kakasını. Şimdi 7l6 yi buluyor yine..anne sütü yağlı olunca böyle olur diyen var..ilk ay iki kilo aldı,yani kilo alımını etkilemiyor korkma...bir de dijital tartiniz var mi evde...önce kendiniz tartilin,sonra bebeği kucağınıza alıp tartilin.aradaki farklı bebisin kilosu:))en evde yapiyorum doğru çıkıyor dr da ki tarzıyla aynı hep.

Onu yapıyoruz ama tam doğru çıkmıyor diyorlar biraz yuvarlama çıkıyor Oh be bir kişi bile olsa bu şekilde kaka yapan içim rahatladı yani genelde hep kaka yapmamaktan kaynaklı sıkıntılardan bahsedilince insanın dikkatini çekiyor ,zaten aşırı dolup taşan bezler olmuyor

Okadar gaz ve kakaya rGmen iyi uyuyormus bebeğiniz. Benimki hiç uyuymuyo gündüz biraz uyumsy baslFi oda kucakta uyuyor.

Okadar gaz ve kakaya rGmen iyi uyuyormus bebeğiniz. Benimki hiç uyuymuyo gündüz biraz uyumsy baslFi oda kucakta uyuyor.
Gece bir ya da iki kaka yapıyor genelde 9–10 gibi yatarsa 12 gibi uyanıyor orda bi uzuyor alt açma emme vs rutin sonda uyuyor 3-4 gibi sonra 6-7 arası sonra tekrar uyuyoruz 11 a falan kadar bazen gazı olursa uyanıyor uyuyoruz falan maşallah diyim normalde sürekli gaz sancısı çekmiyor bugün mesela ıkınarak uyandı kaka yaptıktan sonra rahatlamaları çok kısa sürüyor yani bir anı bir anını tutmuyor ‍♀

Hanımlar kanguru markalarınız neler? Memnun musunuz? İhtiyaç duymam diye düşünmüştüm ama apartman asansörü bozuk araba ile dışarı çıkamıyorum. Kanguru almayı düşünüyorum.

Biz evde denedik, tartı farkı eşimde farklı çıkardı, bende farklı çıkardı

Benim bebiş 44 günlük günde 2 defa kaka yapıyor dolu dolu.Anne sütü sadece. Sizde nasıl durum
Benim oğlum 6-7 kere yapıtor da yapınca rahatlıyor yani bir problem yok gibi gelişimi falan ama hep sizin gibi 1-2 diye duyunca tedirgin oldum birkaç gün sonra 3 ay kontrolü var soracağım tekrar detaylı bir şekilde

Bizimki günde 4, 5 kez yapıyor. Geceleri yapmıyor 2 gündür, sadece çişini yapıyor. Maşallah uzak doğulu sankiii yerim onuu

Premature anneleri ,Kalça USG düzeltilmiş kaçıncı ayda çekindiniz? Doktorunuz hangi yda önerdi?

Evet canim ilk çocuktan biliyorum kendine vakit ayiramadigin çocuğun zorladığı günler tepkisel.olarak istah aciliyor hele de yemek yemeye zaman bulamadıysan o gün Allah herseye saldiriliyor

Evet canim ilk çocuktan biliyorum kendine vakit ayiramadigin çocuğun zorladığı günler tepkisel.olarak istah aciliyor hele de yemek yemeye zaman bulamadıysan o gün Allah herseye saldiriliyor
Bir an önce geçer inşallah.Eski kilolarimiza döneriz

oy masallah
buyuk buyuk atalarin belki cok cekik gozludue kuzum

Tam Asyalı ya masallah Çok tatlı Demek ki genlerde var canım. Benim oğlum da mavi gözlü. Biz kahverengi. Eşim diyor ki kimden bu Bir de eşime benzemiyor bize benziyor. Üstelik eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk çocuğumuz tüp bebekti. Bu kendiliğinden oldu Adamın kafasında deli sorular

Kızlar bebekleriniz arada yeşil kaka yapıyor mu yaww3 gün önce ve bugun yaptı.
Birde biz 45 günlük olacağız yarın hangi aşıları yaptırdınız acaba bu ayın 19 u 2 aylık olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…