• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Anne sütü alıyor colex şurup da kaka yapmaya yardımcı gaz için vermişti doktor bir de peobiyotik kullanıyoruz o da destekliyor sanırımm yeşil sarı değişiyor kakası bir kere bayağı yeşil devam etmişti doktoru testler istedi bakteri ,rota vs onkar da temiz çıktı ondan sonrw bşr daha doktor da görmedik bilemiyorum ki hani her defasında ıkınıyor kaka yaparken de yapmasa ne olur bilemiyorum yapmasından gayet memnunum ama normal bir durumsa tabii
Benim oğlumda sadece anne sütü alıyor. Aynı dediğiniz gibi 7 8 kere yapardı kakasını. Şimdi 7l6 yi buluyor yine..anne sütü yağlı olunca böyle olur diyen var..ilk ay iki kilo aldı,yani kilo alımını etkilemiyor korkma...bir de dijital tartiniz var mi evde...önce kendiniz tartilin,sonra bebeği kucağınıza alıp tartilin.aradaki farklı bebisin kilosu:))en evde yapiyorum doğru çıkıyor dr da ki tarzıyla aynı hep.

Benim oğlumda sadece anne sütü alıyor. Aynı dediğiniz gibi 7 8 kere yapardı kakasını. Şimdi 7l6 yi buluyor yine..anne sütü yağlı olunca böyle olur diyen var..ilk ay iki kilo aldı,yani kilo alımını etkilemiyor korkma...bir de dijital tartiniz var mi evde...önce kendiniz tartilin,sonra bebeği kucağınıza alıp tartilin.aradaki farklı bebisin kilosu:))en evde yapiyorum doğru çıkıyor dr da ki tarzıyla aynı hep.
Onu yapıyoruz ama tam doğru çıkmıyor diyorlar biraz yuvarlama çıkıyor ☺️ Oh be bir kişi bile olsa bu şekilde kaka yapan içim rahatladı yani genelde hep kaka yapmamaktan kaynaklı sıkıntılardan bahsedilince insanın dikkatini çekiyor ,zaten aşırı dolup taşan bezler olmuyor

Canım çok şükür benim oğlum gece iki kere falan kalkmaya başladı emiyor altını değişiyorum geri uyuyor gündüz dışarı flaan çıkınca da hep uyuyp evde de uyuyp uyanıyor sıkıntı yok onda tabi ağladığı dönemler de oluyo gaz sancısı yaşadığı zamanlar ama her zmaan değil sadece bı kadar sık yapan bebek burda görmeyince anormal mi diye düşünmeye başladım genelde herkes kaka yapmamasından yakınmış
Okadar gaz ve kakaya rGmen iyi uyuyormus bebeğiniz. Benimki hiç uyuymuyo gündüz biraz uyumsy baslFi oda kucakta uyuyor.

Okadar gaz ve kakaya rGmen iyi uyuyormus bebeğiniz. Benimki hiç uyuymuyo gündüz biraz uyumsy baslFi oda kucakta uyuyor.
Gece bir ya da iki kaka yapıyor genelde 9–10 gibi yatarsa 12 gibi uyanıyor orda bi uzuyor alt açma emme vs rutin sonda uyuyor 3-4 gibi sonra 6-7 arası sonra tekrar uyuyoruz 11 a falan kadar bazen gazı olursa uyanıyor uyuyoruz falan maşallah diyim normalde sürekli gaz sancısı çekmiyor bugün mesela ıkınarak uyandı kaka yaptıktan sonra rahatlamaları çok kısa sürüyor yani bir anı bir anını tutmuyor 🙅‍♀🤷🏼‍♀️

Hanımlar kanguru markalarınız neler? Memnun musunuz? İhtiyaç duymam diye düşünmüştüm ama apartman asansörü bozuk araba ile dışarı çıkamıyorum. Kanguru almayı düşünüyorum.

Biz evde denedik, tartı farkı eşimde farklı çıkardı, bende farklı çıkardı 😄

Benim bebiş 44 günlük günde 2 defa kaka yapıyor dolu dolu.Anne sütü sadece. Sizde nasıl durum
Benim oğlum 6-7 kere yapıtor da yapınca rahatlıyor yani bir problem yok gibi gelişimi falan ama hep sizin gibi 1-2 diye duyunca tedirgin oldum birkaç gün sonra 3 ay kontrolü var soracağım tekrar detaylı bir şekilde

Kızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de 🤔
Bizimki günde 4, 5 kez yapıyor. Geceleri yapmıyor 2 gündür, sadece çişini yapıyor.
Kızlarrr sizi çok özledim giremiyorum çok fazla geziyorum 40 çıktığından beri insanlar çocuğu hasta edeceksin diye diye hasta ettiler ikimizi de ben 1 haftadır gribim atlasta 2 gündür hapşırık ve gözlerde akıntı var tanıştırıyim teyzeler bu Atlastoşş neden bu kadar çekik gözlü bilmiyorum 😂 ben çekiğim ama bu kadar değil
Maşallah uzak doğulu sankiii yerim onuu 🥰🤗

Premature anneleri ,Kalça USG düzeltilmiş kaçıncı ayda çekindiniz? Doktorunuz hangi yda önerdi?

Ay inşallah bir an önce düşeriz bu kilolara canım.Ben bebeğim çok agladığında yediğimi fark ettim. Rahatlamak için yiyorum galiba ki genellikle tatlı şeyler istiyor canım.😭😭 Ay napiyim olmadı diyetisyene giderim 🤦🤦
Evet canim ilk çocuktan biliyorum kendine vakit ayiramadigin çocuğun zorladığı günler tepkisel.olarak istah aciliyor hele de yemek yemeye zaman bulamadıysan o gün Allah herseye saldiriliyor

Kızlarrr sizi çok özledim giremiyorum çok fazla geziyorum 40 çıktığından beri insanlar çocuğu hasta edeceksin diye diye hasta ettiler ikimizi de ben 1 haftadır gribim atlasta 2 gündür hapşırık ve gözlerde akıntı var tanıştırıyim teyzeler bu Atlastoşş neden bu kadar çekik gözlü bilmiyorum 😂 ben çekiğim ama bu kadar değil
oy masallah 🥰🧿
buyuk buyuk atalarin belki cok cekik gozludue kuzum🙈

Tam Asyalı ya masallah 🧿 Çok tatlı ❤️ Demek ki genlerde var canım. Benim oğlum da mavi gözlü. Biz kahverengi. Eşim diyor ki kimden bu🤦🤦 Bir de eşime benzemiyor bize benziyor. Üstelik eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk çocuğumuz tüp bebekti. Bu kendiliğinden oldu😂😂😂 Adamın kafasında deli sorular 😅

Kızlar bebekleriniz arada yeşil kaka yapıyor mu yaww🙄3 gün önce ve bugun yaptı.
Birde biz 45 günlük olacağız yarın hangi aşıları yaptırdınız acaba bu ayın 19 u 2 aylık olacağız

Back
X