- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağol canım normal 2 aylık olunca değil dimi, düzeltilmiş 2 aylıkken yapıldıBiz ikinci ay kontrolünde yaptırdık ilk ay kontrolünde doktoru erken biraz geçsin dedi ikinci ayda gittk hemen hemen çekelim geç olmadan diye acele ettirdi o an çektirdi
Yapmaz mı benim olayım kakaKızlar bebekleriniz arada yeşil kaka yapıyor mu yaww3 gün önce ve bugun yaptı.
Birde biz 45 günlük olacağız yarın hangi aşıları yaptırdınız acaba bu ayın 19 u 2 aylık olacağız
Canım ben denk gelmedim ama doktorum kaka renklerini sayarken icinde yeşil de vardıKızlar bebekleriniz arada yeşil kaka yapıyor mu yaww3 gün önce ve bugun yaptı.
Birde biz 45 günlük olacağız yarın hangi aşıları yaptırdınız acaba bu ayın 19 u 2 aylık olacağız
Yok canım düzeltilmiş değil normal iki ay aşıları da normale göre gidiyor düzeltilmişe göre değil bir tek ropta göz için düzeltilmiş gelin demişti 6.ay için diğerleri normal gidiyor dünyada geçirdiği zamana göreSağol canım normal 2 aylık olunca değil dimi, düzeltilmiş 2 aylıkken yapıldı
Bizim epikriz raporunda doktor kalça USG yi düzeltilmiş 2.ay yazmış bize canım , ocakta olcaz biz bu hafta yaptırcaz inş.Yok canım düzeltilmiş değil normal iki ay aşıları da normale göre gidiyor düzeltilmişe göre değil bir tek ropta göz için düzeltilmiş gelin demişti 6.ay için diğerleri normal gidiyor dünyada geçirdiği zamana göre
Canim benim de yeniden başladı şimdi açık kirmizi adet kanaması gibi kanamam var iki gün önce başladi bugün 45 günlüğüz. Daha kontrole gidemedim vajinal ultrason yapılacak diye temizlenmem lazım ama kanama bitmediği için temizlenemiyorumKızlar daha önce konu konuşulmuştu ama netice ne oldu hatırlamıyorum. Benim kırk gün az az kanamam oldu. Bir haftadır temizdim. Dün gene baya koyu kahverengi az az bir şeyler gelmeye başladı. Normal midir? Kontrole giden arkadaşlar ya da başına gelenler bu adet kanaması mıdır?
Benim kızım yarın 10 haftalık olaCak günde ortalama 4 kez yapıyorKızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de
Geçmiş olsun ağlamaktan mı oldu acaba?Bugğn gittik doktora. Fıtık olmuş. Korkulacak bi şey yok dedi
Evet canım hatta rota ile birlikte 4 aşı oldu kızım geçen hafta. İlk gece hafif ateşi oldu yarım fitille baya rahatladı uyudu. Benim beklediğimden kolay olduKızlar 3 tane aşımız varmış, biri bcg. Üçünü aynı gün mü yaptırdınız?
Benim ilk çocukta böyle olmadı. Kırk gün kanamam oldu. Oğlum dört aylıkken de adet oldum. Bu sefer ilginç oldu. Ayrıca eder kanaması gibi değil. Koyu kahve siyaha dönük bir şey. Bilemedim.Canim benim de yeniden başladı şimdi açık kirmizi adet kanaması gibi kanamam var iki gün önce başladi bugün 45 günlüğüz. Daha kontrole gidemedim vajinal ultrason yapılacak diye temizlenmem lazım ama kanama bitmediği için temizlenemiyorum
Benim kanamalarım 25.gunde falan bitti damla damla geliyordu 30 dan sonra hiç gelmedi. Bir kaç gün önce kahve kırmızı yapışkan bir akıntım oldu kasıklarım ağrıdı dün de açık kırmızı kanama başladı anlayamadımBenim ilk çocukta böyle olmadı. Kırk gün kanamam oldu. Oğlum dört aylıkken de adet oldum. Bu sefer ilginç oldu. Ayrıca eder kanaması gibi değil. Koyu kahve siyaha dönük bir şey. Bilemedim.
Aynı gün mü oldu 4 aşı canımEvet canım hatta rota ile birlikte 4 aşı oldu kızım geçen hafta. İlk gece hafif ateşi oldu yarım fitille baya rahatladı uyudu. Benim beklediğimden kolay oldu
Evet ağlamaktan olmuş. Benim kız sürekli emmek istiyor vermeyince ağlıyor. Doktor da vereceksin kusarss temizle tekrar ver dediGeçmiş olsun ağlamaktan mı oldu acaba?
Neden çok ağladığını sordunuz mu peki canım
Ya benimki de öyle, özellikle memesiz uykuya dalamıyor, uykusuzluktan başı düşüyor ama yine son bi kez memeyi görmek istiyorEvet ağlamaktan olmuş. Benim kız sürekli emmek istiyor vermeyince ağlıyor. Doktor da vereceksin kusarss temizle tekrar ver dedi
Adet için biraz erken gibi ama herhalde kişiden kişiye değişiyor bu durum da. Doktora sormak en iyisi. Doktordan bu konuda bilgi edinen varsa yazsın lütfenBenim kanamalarım 25.gunde falan bitti damla damla geliyordu 30 dan sonra hiç gelmedi. Bir kaç gün önce kahve kırmızı yapışkan bir akıntım oldu kasıklarım ağrıdı dün de açık kırmızı kanama başladı anlayamadım
Gerçekten bilgi alan yazsınAdet için biraz erken gibi ama herhalde kişiden kişiye değişiyor bu durum da. Doktora sormak en iyisi. Doktordan bu konuda bilgi edinen varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?