Spada 4 kg üstü demişlerdiacaba o boyna takilan simitleri ne zaman kullanabiliriz
oo iyimis bende deneyeyim evde kuvette . bizim kuvet biraz derinSpada 4 kg üstü demişlerdi
Birileri nöbeti devralıyorsa çok iyi canım. Ben bazen eşime bırakıp yatak odasına gidip uzanıyorum ama onda bile maksimum 15-20 dk sürüyor. Meme istiyor, huysuzlanabiliyor vs.bu 8. hafta atak haftasiymis , 2 hafta kadar da surebilirmis.
Benim sabah esim ise gidiyor fln uykusuz cok kaliyordu. Annem gece bebege el koydu ( aramizda sosyal hizmetler diyoruz kendimiz)
Geceleri annemlerin oda da yatiyor, sabah da nobeti ben devaliyorum
Kullanabilirsin canım göbeği düştükten sonra spaya gidebiliyor çocuklar orda da o simitten takıyorlar o kadar rahat hareket ediyor ki yaz için kolluk almak yerine simit mı alsaydim dedim ama çok hareket edince bizim kızın boynunu tahriş etmiş bizimki hassas birazacaba o boyna takilan simitleri ne zaman kullanabiliriz
Benim kuzucuk gündüz uykularını illa kucakta yapıyor yatağını istemiyordu. Bir kaç gündür bebek arabasında sallayıp uyutuyorum yanlışa yanlış mı ekliyorum acaba
hanfendi emmedigi icin artik full biberon aliyor , o yuzden gece annemlerin odasinda kalabiliyor. eskiden gece bendeydi , gunduz de ben uyurken annem bakiyordu.Birileri nöbeti devralıyorsa çok iyi canım. Ben bazen eşime bırakıp yatak odasına gidip uzanıyorum ama onda bile maksimum 15-20 dk sürüyor. Meme istiyor, huysuzlanabiliyor vs.
benimkinin de boynu cok kisa anasi gibiKullanabilirsin canım göbeği düştükten sonra spaya gidebiliyor çocuklar orda da o simitten takıyorlar o kadar rahat hareket ediyor ki yaz için kolluk almak yerine simit mı alsaydim dedim ama çok hareket edince bizim kızın boynunu tahriş etmiş bizimki hassas biraz
ya benim kizi masaja goturdugum dr hanfendi de kizim aglayinca kucagina alip dizlerini kirarak hareket etti fln sussun diye . susar mi hicNe kadar yanlış dedikleri şey varsa yapıyoruz zaten. Yok memede uyumamalıymış emdikten sonra en az 10-15 dk durmalıymış. Yok sallanmamalıymış, yok uyku rutini olmalıymış, yok gündüz uykularından alıp gece uykularına vermeliymişiz!!! Gelsin kendileri yapsınlar o zaman bunları.
Süt yumurta ve yoğurt yemeyi kestim ben canım bebeğimde de vardı hemen geçti iki güneGünaydın hanımlar su son 3-4 gündür bebeğimin ağzının kenarlarında isilik gibi şeyler var. Gece emdikten sonra sabah uyandığında süt kurulukları oluyo, bide gaz damlası var sab simplex o şekerli oda bulaşıyor ama agliyo bende hemen emziği veriyorum galiba onun kalıntıları da kaliyo emzikle beraber cildinde. Sonra siliyorum ama bu kırmızılıklar çıktı böyle hisey yoktu daha öncesine kadar. Nette bakıyorum besin alerjisi diyo da ben özellikle alerji olacak şeyleri yedim var mı fark diye ama yok. Kaka da kan mukus da yok. Neden olabilir ki ya bide banyosu gecikti 1 hafta oldu tam bu akşam yaptıricaz normal de 3 günde bi yapıyordu ondan da olabilir mi ki
Aynen dene canım bizimkine orda taktık gayet rahattı eve gelince boynunda kızarıklıklar oluştu tahriş eden bir yapısı yok ama başını sağa sola çok salladı yüzerken ondan olmus olabilirhanfendi emmedigi icin artik full biberon aliyor , o yuzden gece annemlerin odasinda kalabiliyor. eskiden gece bendeydi , gunduz de ben uyurken annem bakiyordu.
philips den full dr browns a gectik gecen gun, onlarin biberonlari farkli alismasi 3-4 gun surdu .
Nazli cikti benim kiz vallahi
birde seslere cok duyarli artik . eskiden sess uyanmazdi ama son iki uc gundur ses oldugunda uyaniyor
benimkinin de boynu cok kisa anasi gibiyatinca hele hic boynu yokmus gibi gidisi yayiliyor belki boynunu acitir , bir denemem lazim
ya benim kizi masaja goturdugum dr hanfendi de kizim aglayinca kucagina alip dizlerini kirarak hareket etti fln sussun diye . susar mi hic
malesef her bebekte hatta %90 bebekler de bu yontemler ise yaramiyor cunku o kitaplar yada arastirmalar yazilirken incelenen bebekler uzerinden yaziliyor. kac bebegi inceleyebilirler ki zaten . o yuzden ben cok dinlemiyorum boyle seyleri.
biz hafiften salliyoruz bir haftadir, yoksa uyumuyor cocuk . onemli olan deli gibi sarsarak sallamamak.
Doğru diyorsun valla. Dediklerini uygulamaya kalkınca çocukta kendi düzenini kuramıyor. Ben izlemeye karar verdim ne şekilde rahat huzurlu gözüküyorsa o yöntemden devam artık. Önceden illa memede uyucam diyordu çenesi falan isilik olmuştu kendi kendine onu bıraktı kucakta uyumaya başladı. Bu aralarda kucağımda uyuyorken rahat edememeye başladı bebek arabasında güzelce uyudu buradan da yatağa geçiş daha kolay olur herhalde.Ne kadar yanlış dedikleri şey varsa yapıyoruz zaten. Yok memede uyumamalıymış emdikten sonra en az 10-15 dk durmalıymış. Yok sallanmamalıymış, yok uyku rutini olmalıymış, yok gündüz uykularından alıp gece uykularına vermeliymişiz!!! Gelsin kendileri yapsınlar o zaman bunları.
bende bugun dedim bebegime artik hergun huyun degisiyor diye .
canim ben sahsen yumurta tukettigimde boyle minik kizariklarla oluyor bebegimde. yumurtayi kesince geciyor.
biraz yediklerine dikkat et bakalim. tahin, kuruyemis, yumurta fln hep alerjenmis bunlar.
cok agir alerjisi olanlar da kanli kaka oluyor .
Canım benimde vardı Bioderma atodermi kullanıyorum geçti. Doktor kuruluktan olur dedi
Şimdi yikadimSüt yumurta ve yoğurt yemeyi kestim ben canım bebeğimde de vardı hemen geçti iki güne
cok tatli masallahŞimdi yikadim
Yüzünü gitti kırmızılıklar bir de ben sürekli tahin yumurta süt yoğurt tüketiyorum anlamadım bu işi ya
Teşekkür ederiz teyzesicok tatli masallah
dedigin gibi banyo yapmadigi icin olmustur belki
benim kizda yumurta yedigimdr cikiyor hemen minik minik ondan soyledim.
Son 1 haftadır oyun halısı oğlum özellikle baya sevdi ayaklarını piyanoya vurmayıKızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
Evet biter gibi olduktan sonra yeniden başladığında kırmızı kan veya siyahımsı oluyor kasık ağrısıyla, sonra yine rengi açılıyor kahverengiye dönüyor bitiyorValla ben de çözemedim canım. Kırmızı kan şeklinde mi seninki?
Kanayan yaram değme bacımKızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
Yatağında siyah beyaz kartları gösteriyorum emzirme yastigina yüzüstü yatıriyorum bazen kucağımda odaları gezdiririp konuşuyorum camdan bakıp dışarda ne varsa anlatıyorum müzik açıp şarkı söyleyip dans ediyorum zaten kucağıma alıp dans edince daliveriyor uykuyaKızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?