su piyanolu oyun halisinda ki ayna ile kendinee bakip baya muhabbet ediyorKızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
Oyun halısı canım, siyah beyaz kartları gösteriyorum. Ana kucağına koyup konuşuyorum, kucakta geziyoruz. Zaten gündüz hemen tekrar uykuya dalmak istiyor. Gece de uyuyamıyor bir türlü.Kızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
Sen yine doktorundan bilgi al için rahat etsin ama bebisini başka bebislerle kıyaslama herkesin normali başkadır çünküBöyle dıydukça bebişleri bizim günde 6-7 fazla gelşyor tabii yapsın Her yaptığında rahatlıyor ama artık üç ay oluyor birwz daha az olması gerekiyor gibi geliyor bilemiyorum ki
Direkt olduğu gibi o zaten blendirdan geçtiği için yumusuyorBu arada canım yeni geldi aklımaYulafi yumuşatıp mi kullaniyorsun yoksa direkt sert haliyle mi blendıra koyuyorsun?
Anne karnındaKızlar selamlar, bebişleriniz ilk ne zaman gülmeye başladı sizlere? Dört gözle bekliyorum bana gülümsemesini
Ultrason için 45 günü özellikle gecirsin diyorlarPremature anneleri ,Kalça USG düzeltilmiş kaçıncı ayda çekindiniz? Doktorunuz hangi yda öner
Sağol canım evet galiba o yüzden bizimkini düzeltilmiş 2.ay yazmış doktorumuz .31 haftalık doğduk çünküUltrason için 45 günü özellikle gecirsin diyorlar
O yüzden demiştir rop muayeneleriniz nasıl geçti bizim 3. yaklaştı yine stres oldumSağol canım evet galiba o yüzden bizimkini düzeltilmiş 2.ay yazmış doktorumuz .31 haftalık doğduk çünkü
Bende piyanolu aliyim normalimde durmuyor ağlıyorSon 1 haftadır oyun halısı oğlum özellikle baya sevdi ayaklarını piyanoya vurmayıBiraz hafıza kartları, çıngırak ve hışırtılı oyuncaklar. Şimdi de artık kitap okumaya başlarım. Oğlumda da kitaba çok erken başlamıştım inanılmaz faydası olmuştu kelime dağarcığına
İlk Rop kuvözde olmuştu canım,ikinciyi taburcu olunca yaptırdık. Doktor Rop yok gelişimi tamamlamış dedi normal muayeneye gelin 6 ay sonra dedi.Senin bebiş kaç haftalık doğduO yüzden demiştir rop muayeneleriniz nasıl geçti bizim 3. yaklaştı yine stres oldum
Valla napıcağımı şaşırdımKanayan yaram değme bacım
benimki ağır kollarım kopuyor valla 2 dk sonraYatağında siyah beyaz kartları gösteriyorum emzirme yastigina yüzüstü yatıriyorum bazen kucağımda odaları gezdiririp konuşuyorum camdan bakıp dışarda ne varsa anlatıyorum müzik açıp şarkı söyleyip dans ediyorum zaten kucağıma alıp dans edince daliveriyor uykuya
piyanolu halı hayat kurtaracak sanırımsu piyanolu oyun halisinda ki ayna ile kendinee bakip baya muhabbet ediyoriki gundur de ustunde sarkan oyuncaklari ittirmeye basladi.
ayaklariyla pionaya vuruyor ama bilincsizce
bazen de yan yatirip , pianonun sarki modunu aciyorum isiklari dikkatini cekiyor.
hisirtili kitap , ici boncukli ses yapan oyuncaklae fln seviyor
benimki 1,2 gündür huy değiştirdi yine atak haftasıymısır nedir bilmiyorumOyun halısı canım, siyah beyaz kartları gösteriyorum. Ana kucağına koyup konuşuyorum, kucakta geziyoruz. Zaten gündüz hemen tekrar uykuya dalmak istiyor. Gece de uyuyamıyor bir türlü.
Biz piyanolu oyun halısına koyuyoruz onda duruyor hoşuna gitmeyede başladı, zaten kucakta evi dolaşmaya bayılıyor babasıda öyle oyalıyor aradaKızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
2 aylığız şuan sabahları uyanınca keyfi yerinde oluyor gülücükler saçıyor bana biraz daha kahkaha atıcazKızlar selamlar, bebişleriniz ilk ne zaman gülmeye başladı sizlere? Dört gözle bekliyorum bana gülümsemesini
İsilik tarzı şeyler o kremle geçti mi bende alayım hem gına yetişkinler de kullanabiliyorCanım benimde vardı Bioderma atodermi kullanıyorum geçti. Doktor kuruluktan olur dedi
36. Haftasındaydi ama 32ye uyumluydu gebelik zehirlenmesinden dolayı gelişimi durmuştu bizdedir rop yok ama 3.yu olacakİlk Rop kuvözde olmuştu canım,ikinciyi taburcu olunca yaptırdık. Doktor Rop yok gelişimi tamamlamış dedi normal muayeneye gelin 6 ay sonra dedi.Senin bebiş kaç haftalık doğdu
Evvet geçti canım günlük yüzünü sürüyorum banyodan sonrada tüm vücuduna kullNiyorumİsilik tarzı şeyler o kremle geçti mi bende alayım hem gına yetişkinler de kullanabiliyor
Teşekkür ederimEvvet geçti canım günlük yüzünü sürüyorum banyodan sonrada tüm vücuduna kullNiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?