2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebeği nasıl oyalıyorsunuz uyuyana kadar
su piyanolu oyun halisinda ki ayna ile kendinee bakip baya muhabbet ediyor iki gundur de ustunde sarkan oyuncaklari ittirmeye basladi.
ayaklariyla pionaya vuruyor ama bilincsizce

bazen de yan yatirip , pianonun sarki modunu aciyorum isiklari dikkatini cekiyor.

hisirtili kitap , ici boncukli ses yapan oyuncaklae fln seviyor

Kızlar selamlar, bebişleriniz ilk ne zaman gülmeye başladı sizlere? Dört gözle bekliyorum bana gülümsemesini

Böyle dıydukça bebişleri bizim günde 6-7 fazla gelşyor tabii yapsın Her yaptığında rahatlıyor ama artık üç ay oluyor birwz daha az olması gerekiyor gibi geliyor bilemiyorum ki
Sen yine doktorundan bilgi al için rahat etsin ama bebisini başka bebislerle kıyaslama herkesin normali başkadır çünkü

Kızlar selamlar, bebişleriniz ilk ne zaman gülmeye başladı sizlere? Dört gözle bekliyorum bana gülümsemesini
Anne karnında saka degil gercek doktor bile şaşırmıştı detaylı ultrason gittiğimiz gün 19 haftalikken normalde bu kadar iyi poz vermez bebekler genelde yüzlerini gizlerler ya da yüz hatları bu kadar net çıkmaz demisti bizim ki yüzünü gösterdiği gibi birde gülüyordu

Bende piyanolu aliyim normalimde durmuyor ağlıyor

O yüzden demiştir rop muayeneleriniz nasıl geçti bizim 3. yaklaştı yine stres oldum
İlk Rop kuvözde olmuştu canım,ikinciyi taburcu olunca yaptırdık. Doktor Rop yok gelişimi tamamlamış dedi normal muayeneye gelin 6 ay sonra dedi.Senin bebiş kaç haftalık doğdu

Kanayan yaram değme bacım
Valla napıcağımı şaşırdım
benimki ağır kollarım kopuyor valla 2 dk sonra
piyanolu halı hayat kurtaracak sanırım
Oyun halısı canım, siyah beyaz kartları gösteriyorum. Ana kucağına koyup konuşuyorum, kucakta geziyoruz. Zaten gündüz hemen tekrar uykuya dalmak istiyor. Gece de uyuyamıyor bir türlü.
benimki 1,2 gündür huy değiştirdi yine atak haftasıymısır nedir bilmiyorum

2 aylığız şuan sabahları uyanınca keyfi yerinde oluyor gülücükler saçıyor bana biraz daha kahkaha atıcaz sevildiğini anlamaya başladı cimcime

İlk Rop kuvözde olmuştu canım,ikinciyi taburcu olunca yaptırdık. Doktor Rop yok gelişimi tamamlamış dedi normal muayeneye gelin 6 ay sonra dedi.Senin bebiş kaç haftalık doğdu
36. Haftasındaydi ama 32ye uyumluydu gebelik zehirlenmesinden dolayı gelişimi durmuştu bizdedir rop yok ama 3.yu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…