Evet canm ,3 ay +3 ay (toplamda 6 ay ) Refakatçi raporu veriliyor.Bazı şartları var tabi çok verilen bi rapor değil. Hayati tehlikesi vardır ve Sürekli ve Yakın bakım gerekmektedir diye yazılması lazım. Biz Aralık sonunda kendi yoğun bakım doktoruna rica etmiştik oda bugün verdi sağolsun bende aldım 3 ayKızlar benim gibi işe başlayacak annelerimize fikir olsun diye yazayım çok mutluyumPazartesi işe başlamam gerekiyor ve haftalardır heyet raporu araştırıyordum. Bugün üniversitede yenidoağn servisinin başındaki prof kadına götürdüm çocukları. Bundan sonra ona gideriz prematüre alanında uzman diye. Belki bilgisi vardır diye hocam pazartesi işe başlamam gerekiyor dedim. Daha ne istediğimi dile getirmeden rapor mu istiyorsun yazalım yenidoğan servisinden 3 ay dedi Biz karı koca şok olduk, nasıl yaa gerçekten mi diye. Tabii prematüre annesisiniz yoğun bakımda kalmış bebek biz 3 ay veriyoruz dedi. Eşiniz gelsin alsın sizin gelmenize gerek yok dedi M mabel63 O okuryazar Eflatun1Kelebek hatırladığım prematüre anneleri
Merhaba prematüre olmasa ama yoğun bakımda kalsa da veriliyor mu acaba bilginiz var mı?Kızlar benim gibi işe başlayacak annelerimize fikir olsun diye yazayım çok mutluyumPazartesi işe başlamam gerekiyor ve haftalardır heyet raporu araştırıyordum. Bugün üniversitede yenidoağn servisinin başındaki prof kadına götürdüm çocukları. Bundan sonra ona gideriz prematüre alanında uzman diye. Belki bilgisi vardır diye hocam pazartesi işe başlamam gerekiyor dedim. Daha ne istediğimi dile getirmeden rapor mu istiyorsun yazalım yenidoğan servisinden 3 ay dedi Biz karı koca şok olduk, nasıl yaa gerçekten mi diye. Tabii prematüre annesisiniz yoğun bakımda kalmış bebek biz 3 ay veriyoruz dedi. Eşiniz gelsin alsın sizin gelmenize gerek yok dedi M mabel63 O okuryazar Eflatun1Kelebek hatırladığım prematüre anneleri
Cok sukur yalniz degilmisimbizde de uyku durumlari ayni. hatta 11-11.30 gbi yatsin , 12 de uyanir alarm kurmus gibisonra 2 ye kadar asker ediyor bizi
gecmis olsun canimKızlar ben hastaydım kızıma da geçmiş 38 ateşi var
Bugün memura o kadar çok zam yapıldı ki bozdurup bozdurup harcarız artıkÜcretsiz izne ayrılacaktım gelen zamlardan sonra vazgeçtik. Allah bildiği gibi yapsın bunları
Aynen ne yapacağız bilmiyorumÜcretsiz izne ayrılacaktım gelen zamlardan sonra vazgeçtik. Allah bildiği gibi yapsın bunları
Kullan canım 500ml al istersen ben büyük oglumada kullanıyorum bebegede başladık artikTeşekkür ederim
Bende sipariş veriyorum alayım galiba yetişkinlerde kullaniyo benim cildim de kuruyo bende kullanayım bari ☺
Mesajınızı aldıktan sonra gördümBen gri joi wishi kullaniyorum 1 aylik bebegimde keyifliyse icinde cok güzel yatiyo titresimini aciyorum bazen icinde uyuyo bazen kakasini yapiyo bazende ortaligi yikiyo beni kucagina al diye yani cani nasil isterseama joie nin ürunu kaliteli saglam tavsiye ederim
Benim oğlumunda gaz problemi var aglama krizi tuttumu tabiyki titresim filan gözu görmuyo asla yatmiyo zaten ama normalde titresimini seviyo uyurken kapatinca uyaniyo mesela öyle bebeklerin hosuna gidiyormus öyle deniyorMesajınızı aldıktan sonra gördümdiğerini aldım gece, acaba sizin kullandığınızın titreşimi bebeğime iyi gelir miydi? E bebekte pili yoktu göremedim titreşimi. Benim bebeğim çok gazlı ve kolik. Ne alacağımı, ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli kucakta zıplamak ya da arabayla gezmek istiyor.
Çok geçmiş olsun canım, doktora götürdünüz mü?Kızlar ben hastaydım kızıma da geçmiş 38 ateşi var
Adet gibi olmuş canım seninki. Benimki öyle değil ama bakalım kontrole gidince belli olur.Evet biter gibi olduktan sonra yeniden başladığında kırmızı kan veya siyahımsı oluyor kasık ağrısıyla, sonra yine rengi açılıyor kahverengiye dönüyor bitiyor
Maşallah kaşı gözü ne kadar güzelMesela şimdi suyla yıkadım yarısı kayboldu kırmızılıkların ya anlamadım bu işi ben sürekli yumurta tahin süt falan tüketiyorum
Yok doktor ateşi takip et dedi.Çok geçmiş olsun canım, doktora götürdünüz mü?
Geçmiş olsun ateş takibi yorucu oluyor 38,5 olursa getirin diyorlarYok doktor ateşi takip et dedi.
Fikri olan yok mu kızlar yaKızlar elektrikli pompa varken mochi grrekli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?