Ayyyy ayyyyy keşke öyle bir şey olsa mucize gibi bir şey olurdu nasıl veriyor ki yenidoğan servisi anneye raporu Ege üniversitesi muhteşem bir yer ben hiç sanmıyorum zaten yenidoğan muayene bile olamıyoruz ki ilk 28 gün demişti bir de burada özel muayene olayı uok ben de eğitim araştırmada doğum yaptım ve yoğun bakımda yattı ama keşke olsa öyle bir şeyKızlar benim gibi işe başlayacak annelerimize fikir olsun diye yazayım çok mutluyumPazartesi işe başlamam gerekiyor ve haftalardır heyet raporu araştırıyordum. Bugün üniversitede yenidoağn servisinin başındaki prof kadına götürdüm çocukları. Bundan sonra ona gideriz prematüre alanında uzman diye. Belki bilgisi vardır diye hocam pazartesi işe başlamam gerekiyor dedim. Daha ne istediğimi dile getirmeden rapor mu istiyorsun yazalım yenidoğan servisinden 3 ay dedi Biz karı koca şok olduk, nasıl yaa gerçekten mi diye. Tabii prematüre annesisiniz yoğun bakımda kalmış bebek biz 3 ay veriyoruz dedi. Eşiniz gelsin alsın sizin gelmenize gerek yok dedi @mabel63 O okuryazar Eflatun1Kelebek hatırladığım prematüre anneleri
Burnu dolu değil. Nebülazatör ne işe yarıyorGeçmiş olsun ateş takibi yorucu oluyor 38,5 olursa getirin diyorlar
Burnunu temizleyebilirsin rahatlatır yavruyu.. bir de herkese nebülazatör almasını öneriyorum
İlk defa duyuyorum canım siz hangi ilden aldınız ay raporda öyle yazmasalar keşke çok üzücüEvet canm ,3 ay +3 ay (toplamda 6 ay ) Refakatçi raporu veriliyor.Bazı şartları var tabi çok verilen bi rapor değil. Hayati tehlikesi vardır ve Sürekli ve Yakın bakım gerekmektedir diye yazılması lazım. Biz Aralık sonunda kendi yoğun bakım doktoruna rica etmiştik oda bugün verdi sağolsun bende aldım 3 ayHem prematüre hemde ameliyat süreci geçirdiği için verdi doktorumuz sağolsun @mabel63 almaya çalışacaktı özelden konuşuyorduk öyle hatırlıyorum
Canım bizde de mustela şampuan kullanınca olmuştu aksine bize de bioderma atoderm serisi önerdi atopik dermatit olabilir demiştiKızlar bebişimin alnındaki kabuklanmayi doktoruna sordum seboreik dermatit dedi konak gibi bişey mustelanin stelatopia kremini kullanın dedi zaten öyle yapmıştım içim rahatladıaklınızda bulunsun
Şampuan olarak hangisini kullaniyorsunuz canım biz de mustela kullanıyoruz ondan mı oldu kiCanım bizde de mustela şampuan kullanınca olmuştu aksine bize de bioderma atoderm serisi önerdi atopik dermatit olabilir demiştiHer bebeğe Farklı şeyler iyi geliyor dedi en iyisini de alsanız içindeki bir madde dokunmuş olabilir dedi
Ben küçük boy mustela yenidoğan almıştım normalde ivanatura kullanıyordum doğal içerikli diye bir şey olmamıştı iki kere mustela kullandık kaşları kurudu givi oldu kırmızı benek gibi omuzlarında da oldu egzama tarzındaydı hemen doktora gittik o da şampuanı bioderma ile değiştirdi düzeldi,çok çok hafif bazen kuruyor her gün nemlendirmek gerekiyor atoderm bioderma losyonla,bir de yağ sürme demiştiŞampuan olarak hangisini kullaniyorsunuz canım biz de mustela kullanıyoruz ondan mı oldu ki
Eşim çok araştırdı hava nemlendiricisi aldı.Gece açıyoruz soğuk hava üflüyor,bebemin burnu tıkanmıyor hırıltısı geçti artık..Herkese tavsiyem hava nemlendiricisi alın aldırınBurnu dolu değil. Nebülazatör ne işe yarıyor
Canım ben Ankara'dan aldım.Refakatçi raporu nasıl alınır diye Google'da var canım..o dediğim iki ifadeyi yazmaları lazım yoksa kabul olmaz. Kendi yenidoğan yoğun bakım doktoru vermesi lazım..Evde bakıma muhtaç diyeİlk defa duyuyorum canım siz hangi ilden aldınız ay raporda öyle yazmasalar keşke çok üzücübenim de iznim bitiyo cuma günü ,pzartwsi başlamam gerekiyor kara kara düşünüyoruz ama bizim doktorlar bizi hatırlamaz bile hiç sanmıyorum vereceklerini
İlk seferde 3 ay veriyor yani 90 gün , rapor bitimine yakın gidiyorsun tekrar doktor gerekli görürse 3 ay daha veriyor.Refakatçi raporu diye geçiyor kendi küvöz doktoruna bi sor onun vermesi lazımİlk defa duyuyorum canım siz hangi ilden aldınız ay raporda öyle yazmasalar keşke çok üzücübenim de iznim bitiyo cuma günü ,pzartwsi başlamam gerekiyor kara kara düşünüyoruz ama bizim doktorlar bizi hatırlamaz bile hiç sanmıyorum vereceklerini
Odanın nemi yüksek onu da açarsam çok olur diye açmıyorum ben.Eşim çok araştırdı hava nemlendiricisi aldı.Gece açıyoruz soğuk hava üflüyor,bebemin burnu tıkanmıyor hırıltısı geçti artık..Herkese tavsiyem hava nemlendiricisi alın aldırın
canim ikisi farkli amaca hizmet ediyor.Fikri olan yok mu kızlar ya
Ben de mustelanin avokado yağlı sampuaniyla losyonunu kullanıyorum. Masaj yağını sadece ayaklarına kullanıyorum uykuya geçerken. Şimdi de mustelanin stelatopia kremiyle şampuanıni aldım ama şampuanı güzel geldi bana kafasında konak vardi bir kullanımda görünümünü iyileştirdi bir gözlemleyeyim bakalımBen küçük boy mustela yenidoğan almıştım normalde ivanatura kullanıyordum doğal içerikli diye bir şey olmamıştı iki kere mustela kullandık kaşları kurudu givi oldu kırmızı benek gibi omuzlarında da oldu egzama tarzındaydı hemen doktora gittik o da şampuanı bioderma ile değiştirdi düzeldi,çok çok hafif bazen kuruyor her gün nemlendirmek gerekiyor atoderm bioderma losyonla,bir de yağ sürme demişti
HımmCanım ben Ankara'dan aldım.Refakatçi raporu nasıl alınır diye Google'da var canım..o dediğim iki ifadeyi yazmaları lazım yoksa kabul olmaz. Kendi yenidoğan yoğun bakım doktoru vermesi lazım..Evde bakıma muhtaç diye
bende Turkiye den Incia bebek sampuani getirttim annemlere onu kullaniyoruz , hic boyle sorunlar yasamadikŞampuan olarak hangisini kullaniyorsunuz canım biz de mustela kullanıyoruz ondan mı oldu ki
Belki sizin ondan değildir bir denemek lazım işe yaramazsa ama bioderma atoderm serisi bayağı iyi aklınızda bulunsunBen de mustelanin avokado yağlı sampuaniyla losyonunu kullanıyorum. Masaj yağını sadece ayaklarına kullanıyorum uykuya geçerken. Şimdi de mustelanin stelatopia kremiyle şampuanıni aldım ama şampuanı güzel geldi bana kafasında konak vardi bir kullanımda görünümünü iyileştirdi bir gözlemleyeyim bakalım
Aklımda bulunsun çok teşekkür ederim deneme yanilmayla doğruyu bulacağım bakalımBelki sizin ondan değildir bir denemek lazım işe yaramazsa ama bioderma atoderm serisi bayağı iyi aklınızda bulunsun
Üç ay bana yeter de artardı bile ne güzel olurduİlk seferde 3 ay veriyor yani 90 gün , rapor bitimine yakın gidiyorsun tekrar doktor gerekli görürse 3 ay daha veriyor.Refakatçi raporu diye geçiyor kendi küvöz doktoruna bi sor onun vermesi lazım
Hep öyle maalesefAklımda bulunsun çok teşekkür ederim deneme yanilmayla doğruyu bulacağım bakalım
Canım bu zaten pek verilen bi rapor değilmiş.Bizimki 32 haftalık doğduğu için bide ameliyat olduğu için verdi doktorumuzÜç ay bana yeter de artardı bile ne güzel olurduama dediğim gibi doktoru kim onu bile bilmiyoruz benim pek umudum yok ama güzel bir hakmış keşke hayati tehlike ibaresi kullanılmaksızın verseler herkese
32 haftalık yazmışım ,bizimki 32 haftanın altında olduğu için (31 haftalık doğduk) verdiÜç ay bana yeter de artardı bile ne güzel olurduama dediğim gibi doktoru kim onu bile bilmiyoruz benim pek umudum yok ama güzel bir hakmış keşke hayati tehlike ibaresi kullanılmaksızın verseler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?