2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende isteyim ozaman çünkü ilerleyen günlerde sanırım zorlanicam

Kızlar merhaba,
gebelik düşündüğüm için bugün medipol kadın doğum bölümüne gittim. adetim pazar günü bitmesi gerekirsen 2 oldu hala kanamam oluyor, çok yok ama oluyor sonuçta. Doktor baktı rahim duvarın kalın, rahim ağzında ufak bir yara var dedi. ama yumurtalıkların sayısı falan çok iyi durumda dedi. Bi 6 ay gebeliği planlayalım eğer gebelik oluşmazsa anestezi yapılıp kamera ile bakılacak rahmine dedi. korkmalı mıyım bilmiyorum doktor aslında iyi konuşta ama ben biraz terevelliyim araştırdım falan rahim duvarı kalınsa çocuk olmaz zaten falan yazılmış hep boşuna 6 ay bekleme falan denildi

Bende öyleyim tam o saatlerde lavobaya git geri yat uykum kaçıyor sabaha karşı dalıyorum bu kez alarm hadi kalk ise geç kalcan diyor
aynen,yatmadan önce su içmişdim(önceleri yatmadan önce su içmezdim hiç),o yüzden gece lavaboya gitdim,ondan sonra da uykum kaçtı.

kızlar sağ kasığımdan arada bir zonklama gibi bir his giriyor. nedendir acaba 5+5 oldum bugün itibariyle nasipse cuma görücem keseyi.

Rahim duvarı adetten sonra zaten kalınlaşır yumurtlama döneminde bebeğin tutunabilmesi için. Bizim akrabamız kalınlaşması olmadığı için bekliyor. Ne zaman incelediği ne zaman kalınlaştığı önemli olan. Yumurtlama zamanından sonra da döllenme olmadıysa incelir. Moralini böyle şeyler için bozma bence hamilelik için en önemli şey stressiz olmak.

Canim ben de yasadim bunlari kahveye donmesi iyi zaten drlar anladigim kadariyla kahveyi onemsemiyo bile. Dinlen ve ilaclarini al tek caresi buymus bunun
Bugun yine adet ağrısı gibi iki dk süren ağrıdan sonra anladım tuvalete gittim yine kırmızı gibi geldi anlayamıyorum da pembe mi kırmızı mi çok zor bı süreç rabbim yardımcımız olsun inşallah

Tabii canimm .zor oluyoo akşama kadarrr bişey yemesen basım donuyo yesm bulantı oluyo.gececek ins
Merhaba ben de ilk çocuğumda sizin gibi düşündüm ama down sendromlu çocuklar özel bakım hassasiyet ister bunu bilip bu durumu kabullenip bebise o ortamı hazırlamak çok önemli derler ve yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı çok basit kanla görülen test bunlar benim fikrim yapılması

Pasha22 Koku hassasiyeti yok canım , öğürmede yok ama sadece bulantım var hiç geçmiyo ,arada hafifliyo

Kanama oldugundan bu olumsuzluk hali yoksa daha cok kucuk.biliyorum. yeni yeni duyma.zamanlari geliyo.
Benm de 6. Haftam kanamalı geçti şükür bak 8. Haftadan olabilir şeyler bunlar sıkma canını. Ağrılarını onemseme benm hala ağrım çok.. ama dün gittim elhamdülillah Rabbime iyidi bebegim

Ayyy hadi inşallah adet belirtim bende hiç olmamıştı canım, umarım bebiş vardır bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…