Oyle miGözün aydın canım korkma tiroid icin ilaç verir bende kullanıyorum
İnşallah geleceğim canım benimAmin kuzummm cumartesi göreyim haber vericem sana da kuzumsenide bekliyoruz aramızaa
Evet canım bide doktorum profesörFiyat çok iyi bence. Ben Kırıkkale'de ki özel hastaneden 9200 bandında fiyat aldım. Lokman Hekim kadar donanımlı bir hastane de değil
Bende isteyim ozaman çünkü ilerleyen günlerde sanırım zorlanicamCanım bana iyi geldi ben de çalışıyorum o yüzden kullanma kararı aldım benim doktorum gece yatmadan önce 2 adet almamı söyledi. Ancak ben şu an 1 tane alıyorum. Bulantılarımın seyrine göre 2 ye çıkartıcam biran da 2 taneyle başlamak istemedim.
Normal canim 6+1 de göründü kalp atışını duyduk 1 hafta önce sadece kese gormustukBenim dun ultrasona gore 4+6 Sat a gorr 5+1 iken kese gorundj ama bebek gorunmedi 2 hafta sonraya cagirdi.Bebegin gorulmemesi normal mi ?
aynen,yatmadan önce su içmişdim(önceleri yatmadan önce su içmezdim hiç),o yüzden gece lavaboya gitdim,ondan sonra da uykum kaçtı.Bende öyleyim tam o saatlerde lavobaya git geri yat uykum kaçıyor sabaha karşı dalıyorum bu kez alarm hadi kalk ise geç kalcan diyor
Rahim duvarı adetten sonra zaten kalınlaşır yumurtlama döneminde bebeğin tutunabilmesi için. Bizim akrabamız kalınlaşması olmadığı için bekliyor. Ne zaman incelediği ne zaman kalınlaştığı önemli olan. Yumurtlama zamanından sonra da döllenme olmadıysa incelir. Moralini böyle şeyler için bozma bence hamilelik için en önemli şey stressiz olmak.Kızlar merhaba,
gebelik düşündüğüm için bugün medipol kadın doğum bölümüne gittim. adetim pazar günü bitmesi gerekirsen 2 oldu hala kanamam oluyor, çok yok ama oluyor sonuçta. Doktor baktı rahim duvarın kalın, rahim ağzında ufak bir yara var dedi. ama yumurtalıkların sayısı falan çok iyi durumda dedi. Bi 6 ay gebeliği planlayalım eğer gebelik oluşmazsa anestezi yapılıp kamera ile bakılacak rahmine dedi. korkmalı mıyım bilmiyorum doktor aslında iyi konuşta ama ben biraz terevelliyim araştırdım falan rahim duvarı kalınsa çocuk olmaz zaten falan yazılmış hep boşuna 6 ay bekleme falan denildi
Taze zencefil ve limonlu cay ic iyi gelir.Kızlar mide bulantısına ne iyi geliyor ? Bu aralar çok yoğun ögürme ve kusmalarım var
Bugun yine adet ağrısı gibi iki dk süren ağrıdan sonra anladım tuvalete gittim yine kırmızı gibi geldi anlayamıyorum da pembe mi kırmızı miCanim ben de yasadim bunlari kahveye donmesi iyi zaten drlar anladigim kadariyla kahveyi onemsemiyo bile. Dinlen ve ilaclarini al tek caresi buymus bunun
Gözün aydın canım. Sat ile uyumlu muKizlar bebisimin kalp atışını duyduk çok şükür 6+2 haftalık olmuşuz ultrasona göre . Allah'ıma binlerce şükürler olsun.
Merhaba ben de ilk çocuğumda sizin gibi düşündüm ama down sendromlu çocuklar özel bakım hassasiyet ister bunu bilip bu durumu kabullenip bebise o ortamı hazırlamak çok önemli derler ve yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı çok basit kanla görülen test bunlar benim fikrim yapılmasıTabii canimm .zor oluyoo akşama kadarrr bişey yemesen basım donuyo yesm bulantı oluyo.gececek ins
Normalde tiroid problemim yok ama hamilelikte 2.5 üstünü istemiyor doktorlar biraz yüksek çıkınca düşürmek için ilaç başladı büyük ihtimal hamilelik boyunca kullanırsın dedi.Oyle mi
Surekli mi kullanıyorsun, kontrol altında mi tutuluyor
Benm de 6. Haftam kanamalı geçti şükür bak 8. Haftadan olabilir şeyler bunlar sıkma canını. Ağrılarını onemseme benm hala ağrım çok.. ama dün gittim elhamdülillah Rabbime iyidi bebegimKanama oldugundan bu olumsuzluk hali yoksa daha cok kucuk.biliyorum. yeni yeni duyma.zamanlari geliyo.
Ayyy hadi inşallahYaaa yavruna kurbansağlıkla kucağına alırsın canım inşallah maşallah hepinize. 6 Nisan bat canım. Bilmiyorum birşey var mı. Testlerde pik göremedim bu ay ama yoğun akıntım oldu 13 gun. Ve hep değerlendirmeye çalıştım. Şimdiye adet belirtilerim başlaması gerekiyordu ama hiç bir hucremde kıpırtı yok. Hayırlısı diyelim canım
inan koku hassasiyeti bulantıdan bin kat kötü insan kendi evinde durmak istemiyorPasha22 Koku hassasiyeti yok canım , öğürmede yok ama sadece bulantım var hiç geçmiyo ,arada hafifliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?