2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yaaaa kız belirti olmaması da çok büyük belirti biliyorsun dimi bizim kızların çoğu belirtisiz hamile olduğunu öğrendi ay hadi inşallah darısı sana. 3-4 gün geçsin ben başlarım sana test yap demeye

Ay nursum siz beni ayartiyorsunuz valla bu ay totem yaptım bat oncesi testi yasakladim kendime ama belirtiszlik bile belirtiye ümit var demektir

Bulantılardan inanın bırakın siteyi hiçbir şeye bakamaz oldum şimdi gördüm mesajınızı. Mehmet Fatih karslı dan bahsetmiştim. Şimdi devletten istifa etmiş istanbulda klinik açacakmış galiba. İnsta ve tiktokta var o kadar samimi ve rahatlatıcı konuşuyor ki adam daha önce düşük geçirdim bu gebeliğimde ona gitmek isterdim ama işte olmadı

kızlar selam hepinize :) aranızda izmirli olan var mı? özel hastanelerde doğum fiyatı ne kadar oldu acaba ?

Canım bende gebelik düşünüyorum bende de diş problemi var diş doktoru largopen verdi bana da gebelikte doktor kontrolünde kullanılabilirmiş korkma yani kullan mutlaka benim antibiyotik ishali oluyor bir tane kullandım kötü olunca bıraktım mecburen diş ağrısı da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…