- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Gözün aydın canım çok sevindim bat göre kaç haftalıksinKizlar bebisimin kalp atışını duyduk çok şükür 6+2 haftalık olmuşuz ultrasona göre . Allah'ıma binlerce şükürler olsun.
İnşallah canim benimAyyy hadi inşallahadet belirtim bende hiç olmamıştı canım, umarım bebiş vardır bu ay
Çok teşekkür ederim heycanlimGüzel haberlerini bekliyoruz canım
yaaaaYaaa yavruna kurbansağlıkla kucağına alırsın canım inşallah maşallah hepinize. 6 Nisan bat canım. Bilmiyorum birşey var mı. Testlerde pik göremedim bu ay ama yoğun akıntım oldu 13 gun. Ve hep değerlendirmeye çalıştım. Şimdiye adet belirtilerim başlaması gerekiyordu ama hiç bir hucremde kıpırtı yok. Hayırlısı diyelim canım
Ayy nolcak bu halimiz ya , ne zman geçer bu bulantılarinan koku hassasiyeti bulantıdan bin kat kötü insan kendi evinde durmak istemiyor
Ay nursum siz beni ayartiyorsunuz vallayaaaakız belirti olmaması da çok büyük belirti biliyorsun dimi bizim kızların çoğu belirtisiz hamile olduğunu öğrendi ay hadi inşallah darısı sana. 3-4 gün geçsin ben başlarım sana test yap demeye
Ayva bastırıyo hem sağlıklı hemde meyve deneyebilirsin canımKızlar mide bulantısına ne iyi geliyor ? Bu aralar çok yoğun ögürme ve kusmalarım var
Sat a göre 5+5 ultrason bir kaç gün ilerideGözün aydın canım. Sat ile uyumlu mu
Valla genelde ilk 3 ay oluyormuş sonrası rahat oluyomuş biraz daha yolumuz var sanırımAyy nolcak bu halimiz ya , ne zman geçer bu bulantılar
5+5Gözün aydın canım çok sevindim bat göre kaç haftalıksin
Sat e göre 5+5Gözün aydın canım çok sevindim bat göre kaç haftalıksin
3 buçuk ay civarı geçiyor diyorlarda ben bu halde bir günü zor geçiriyorumAyy nolcak bu halimiz ya , ne zman geçer bu bulantılar
Bulantılardan inanın bırakın siteyi hiçbir şeye bakamaz oldum şimdi gördüm mesajınızı. Mehmet Fatih karslı dan bahsetmiştim. Şimdi devletten istifa etmiş istanbulda klinik açacakmış galiba. İnsta ve tiktokta var o kadar samimi ve rahatlatıcı konuşuyor ki adam daha önce düşük geçirdim bu gebeliğimde ona gitmek isterdim ama işte olmadıHangi doktordan bahsediyorsunuz yazabilir misiniz bende hatay dayim..
Özel klinige gidiyordum oncekinde 11 . Hafta da dustu ve doktor hatası olduğunu düşünüyorum beni bile bile yatirnadi hastanede sorun yok diyip eve göndermişti..
Artik hastane disinda gitmem kesinlikle
yok yok sen yine de totem yapmaAy nursum siz beni ayartiyorsunuz vallabu ay totem yaptım bat oncesi testi yasakladim kendime ama belirtiszlik bile belirtiye ümit var demektir
Ben bı tane test alayım madem sırf sen istedin diyeyok yok sen yine de totem yapma4-5 gün kalsın her gün sana yazarım ben
Canım bende gebelik düşünüyorum bende de diş problemi var diş doktoru largopen verdi bana da gebelikte doktor kontrolünde kullanılabilirmiş korkma yani kullan mutlaka benim antibiyotik ishali oluyor bir tane kullandım kötü olunca bıraktım mecburen diş ağrısı da devam ediyorkızlar iyi akşamlar diş ağrımdan dolayı diş doktoruna gittim ve iltihap olduğunu söyledi bende kadın doğum doktorumu aradım bana iltihabı mutlaka kurutmamız lazım yoksa bebeğe zarar verir dedi ve bana largopen 1gr kullanmamı söyledi bebeğe zararı olmaz dedi ama işte içimde bi kuşku eğer bebeğime bişey olursa??? Gebeyken doktor kontrolünde antibiyotik kullanan var mı?
sabretcez ozaman.Canının çektiği hişbişey yok mu canımm?3 buçuk ay civarı geçiyor diyorlarda ben bu halde bir günü zor geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?