Bende aynı durumdayım,siyah zeytin az da olsa yatıştırıyor şifa niyetine yiyinHicbirsey bende işe yaramıyorprilam içmeye başladım o da işe yaramadı. Midem bulandigi için bise yiyemiyorum, yiyemedim için midem boş kalıyor ve daha çok bulanıyor girdabın içine girdim çıkamıyorum
Inns canım bekliyoz senideBebeklerim ne var ne yok. Keseler göründü mü. Tam arkanizdayim çift çizgiyi görüp gelcem.Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek @kahvelihatunn
Kanama oldugundan bu olumsuzluk hali yoksa daha cok kucuk.biliyorum. yeni yeni duyma.zamanlari geliyo.Ya canm daha çok erken niye olumsuz düşünüyorsun 7 haftaya girene kadar hiç düşünme göremedik kalp atışını diye hatta kontrole de 7 de git
Siyah zeytini birkaç gün önce yediğimde bulantısı çok oldu ondan da soğudum. Ekmek arası beyaz peynir, çubuk kraker beslenmeye çalışıyorumBende aynı durumdayım,siyah zeytin az da olsa yatıştırıyor şifa niyetine yiyin
canım ben ayva alıp yemeyi düşünüyorum inş geçirir. Akşam öğle yemeği bile gözümde yok ayva ile günü bitircem sanırımHicbirsey bende işe yaramıyorprilam içmeye başladım o da işe yaramadı. Midem bulandigi için bise yiyemiyorum, yiyemedim için midem boş kalıyor ve daha çok bulanıyor girdabın içine girdim çıkamıyorum
Ne iğnesi verdi canım? Rahim kasılması benim de daima hissettiğim bir şey. Rahim büyüdüğü için öyle hissetmeniz normal diyorlardıSağol canım inşallah. Bende henüz bulantı yok çok şükür. Allah kolaylık versin yaa zor. Benim iştahım yok şuaralar.bir de rahmim çok kasılmış o yüzden ağrılarım çokmuş. İğne verdi şuan daha iyiym.
kuzu bizde şimdilik normal ben keseyi de gördüm kalp atıyor dedi ama daha duymadım. Sende durumlar ne alemdeBebeklerim ne var ne yok. Keseler göründü mü. Tam arkanizdayim çift çizgiyi görüp gelcem.Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek @kahvelihatunn
Ben yaptırmıycam canım ense kalınlıgını felan ölçtürürüm ama diğer testlere girmiycemKızlar, bu tarama testlerini yaptırıcak mısınız? Doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı çıkarsa tedavi imkanı var mı diye down sendromlu vs. yok dedi. O yüzden kararsızım, yaptırmayabilirim ben.
Nur sende bulantı var mı?kuzu bizde şimdilik normal ben keseyi de gördüm kalp atıyor dedi ama daha duymadım. Sende durumlar ne alemdegüzel gelişmelerini yaz dualarımız hep seninle
Bende yaptırmam , zaten özelde takip altındayım bir sıkıntı olmaz inş.Ben yaptırmıycam canım ense kalınlıgını felan ölçtürürüm ama diğer testlere girmiycem
Down sendromu dışında bir çok hastalığın teşhisi de erken konulabiliyor anne karnında bile müdahale edip düzeltebildikleri durumlar söz konusu oluyormuş. Ben de Allah ne nasip ederse kabulüm fakat tedavisi olan bi durumla karşılaşma ihtimalleri için bile yaptırmayı düşünürüm sanırım o günlere gelelim de.Kızlar, bu tarama testlerini yaptırıcak mısınız? Doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı çıkarsa tedavi imkanı var mı diye down sendromlu vs. yok dedi. O yüzden kararsızım, yaptırmayabilirim ben.
Proluton depot diye bir iğne canım. Ağrı normaldir de benim ağrım normal boyutta değildi. Düz duvara tırmandıranlardandı.Ne iğnesi verdi canım? Rahim kasılması benim de daima hissettiğim bir şey. Rahim büyüdüğü için öyle hissetmeniz normal diyorlardı
Geçmiş olsun evet o seviyede değildi benimkiler. Tüp bebek olduğu için o iğneleri düzenli kullanıyorum ben deProluton depot diye bir iğne canım. Ağrı normaldir de benim ağrım normal boyutta değildi. Düz duvara tırmandıranlardandı.
Yaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offfGeçmiş olsun evet o seviyede değildi benimkiler. Tüp bebek olduğu için o iğneleri düzenli kullanıyorum ben de
Onu ben de dun gece oldum hemsire yakar biraz dedi. Artik eli mi hafifti ne cok az bi yanma hissettim bittikten sonra ama simdi yeri aciyoYaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offf
Cuma günü başladı kuzum bulantı hissiyatı ama hiç çıkarmadım afedersin ,sonrasında da o his beni hiç bırakmadı koku hassasiyeti üst seviyede baş ağrım oluyor ara ara. Bıcak üstünde ilerliyorum anlayacağınsende durumlar nasıl
Kuzum 17 sinde keseyi gördüm ve bugünde kalp atışını duydumBebeklerim ne var ne yok. Keseler göründü mü. Tam arkanizdayim çift çizgiyi görüp gelcem.Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek @kahvelihatunn
İlk günler benim de öyleydi sanırım vücut alıştı biraz. Yarım saat önceden ampulü avucumda ısıtıyorum forumlarda görmüştüm bu yöntemiYaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offf
Fiyat çok iyi bence. Ben Kırıkkale'de ki özel hastaneden 9200 bandında fiyat aldım. Lokman Hekim kadar donanımlı bir hastane de değilCanım bende Ankara Lokman hekimden fiyat aldim
Büyük ihtimal paketi
Alicam 7500 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?