2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende aynı durumdayım,siyah zeytin az da olsa yatıştırıyor şifa niyetine yiyin

Ya canm daha çok erken niye olumsuz düşünüyorsun 7 haftaya girene kadar hiç düşünme göremedik kalp atışını diye hatta kontrole de 7 de git
Kanama oldugundan bu olumsuzluk hali yoksa daha cok kucuk.biliyorum. yeni yeni duyma.zamanlari geliyo.

Kızlar, bu tarama testlerini yaptırıcak mısınız? Doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı çıkarsa tedavi imkanı var mı diye down sendromlu vs. yok dedi. O yüzden kararsızım, yaptırmayabilirim ben.

canım ben ayva alıp yemeyi düşünüyorum inş geçirir. Akşam öğle yemeği bile gözümde yok ayva ile günü bitircem sanırım

Ne iğnesi verdi canım? Rahim kasılması benim de daima hissettiğim bir şey. Rahim büyüdüğü için öyle hissetmeniz normal diyorlardı

Kızlar, bu tarama testlerini yaptırıcak mısınız? Doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı çıkarsa tedavi imkanı var mı diye down sendromlu vs. yok dedi. O yüzden kararsızım, yaptırmayabilirim ben.
Ben yaptırmıycam canım ense kalınlıgını felan ölçtürürüm ama diğer testlere girmiycem

Down sendromu dışında bir çok hastalığın teşhisi de erken konulabiliyor anne karnında bile müdahale edip düzeltebildikleri durumlar söz konusu oluyormuş. Ben de Allah ne nasip ederse kabulüm fakat tedavisi olan bi durumla karşılaşma ihtimalleri için bile yaptırmayı düşünürüm sanırım o günlere gelelim de.

Ne iğnesi verdi canım? Rahim kasılması benim de daima hissettiğim bir şey. Rahim büyüdüğü için öyle hissetmeniz normal diyorlardı
Proluton depot diye bir iğne canım. Ağrı normaldir de benim ağrım normal boyutta değildi. Düz duvara tırmandıranlardandı.

Proluton depot diye bir iğne canım. Ağrı normaldir de benim ağrım normal boyutta değildi. Düz duvara tırmandıranlardandı.
Geçmiş olsun evet o seviyede değildi benimkiler. Tüp bebek olduğu için o iğneleri düzenli kullanıyorum ben de

Geçmiş olsun evet o seviyede değildi benimkiler. Tüp bebek olduğu için o iğneleri düzenli kullanıyorum ben de
Yaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offf

Yaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offf
Onu ben de dun gece oldum hemsire yakar biraz dedi. Artik eli mi hafifti ne cok az bi yanma hissettim bittikten sonra ama simdi yeri aciyo kan uyusmazligi ignesi cok daha acitiyo bence yaparken bile hissediyosun

İlk günler benim de öyleydi sanırım vücut alıştı biraz. Yarım saat önceden ampulü avucumda ısıtıyorum forumlarda görmüştüm bu yöntemi Bir de yavaş vurulmasını rica ediyorum. Son zamanlarda şükür şikayetim olmuyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…