Var da buraya yazmayım biri görür canı çeker şuan mevsimi değil ama ben bi benzerini buldum yedimsabretcez ozaman.Canının çektiği hişbişey yok mu canımm?
Insallah ben de kalp atisini duyarim rahatlarim o.zmn belki. Insallah yasamayiz bi dahaBenm de 6. Haftam kanamalı geçti şükür bak 8. Haftadan olabilir şeyler bunlar sıkma canını. Ağrılarını onemseme benm hala ağrım çok.. ama dün gittim elhamdülillah Rabbime iyidi bebegim
Aa hic duymadimBulantılardan inanın bırakın siteyi hiçbir şeye bakamaz oldum şimdi gördüm mesajınızı. Mehmet Fatih karslı dan bahsetmiştim. Şimdi devletten istifa etmiş istanbulda klinik açacakmış galiba. İnsta ve tiktokta var o kadar samimi ve rahatlatıcı konuşuyor ki adam daha önce düşük geçirdim bu gebeliğimde ona gitmek isterdim ama işte olmadı
Amin sizde sağlıkla ve kolaylıkla doğurun inşallahAa hic duymadim
Cevao verdiğiniz için çok teşekkürler
Saglikla dogurun insallah
Hangi doktora gittin canımKızlar merhaba,
gebelik düşündüğüm için bugün medipol kadın doğum bölümüne gittim. adetim pazar günü bitmesi gerekirsen 2 oldu hala kanamam oluyor, çok yok ama oluyor sonuçta. Doktor baktı rahim duvarın kalın, rahim ağzında ufak bir yara var dedi. ama yumurtalıkların sayısı falan çok iyi durumda dedi. Bi 6 ay gebeliği planlayalım eğer gebelik oluşmazsa anestezi yapılıp kamera ile bakılacak rahmine dedi. korkmalı mıyım bilmiyorum doktor aslında iyi konuşta ama ben biraz terevelliyim araştırdım falan rahim duvarı kalınsa çocuk olmaz zaten falan yazılmış hep boşuna 6 ay bekleme falan denildi
Yatmadan önce 2 sabah 1 olarak kullanmami söyledi doktorum banaHapı nasıl kullanıyorsunuz. Benim doktorum da yakın zamanda doğum yapmış ve kendisi de yatmadan önce 2 tane kullanmış. bana da söylediği akşamları yatmadan önce 2 tane almamdı. Ama ben yatmadan önce 1 tane alıyorum bulantım çok olursa 2 ye çıkaracağım. Şu anlık iyiyim.
Evet ayva biraz bastırıyor tokluk yapıyor en azından, herseyi deniyorum bendecanım ben ayva alıp yemeyi düşünüyorum inş geçirir. Akşam öğle yemeği bile gözümde yok ayva ile günü bitircem sanırım
Erken döllenme olabilir miKızlar gebeliğin bir hafta önden gitmesi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Olmasi gerektigi gibi cikmis. Igg negatif olsaydı gebelikte yakalanmamak icin dikkat etmen gerekirdi. Ama simdi rahatsin.Ya kızlar dün kan testi yapıldı ve gorseldekiler bitek anormal çıktı internette baktım igg yüksek çıkması daha önce gecirdigimi gosteriyirmus IgM şuanda gecirdigimi bende igg yüksek IgM normal çıktı doktora göstermedim daha normal degilmi
Aynen canım bende 7+0 ım şu an ama hiçbir belirtim yok nerdeyse dua edicem bulantım olsun diye kalp atışı için çok geç çağırdı doktor aşırı sinirlerim bozuldu böyle merakta bırakmaya hakkı yok hiç inşallah bir sıkıntımız yokturİnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızbenim hiçbir belirtim falan da yok o yüzden de çok tedirgin oluyorum bugün 7+3 oldu hatta sata göre 7+4 ama bulantı vs hiçbir şey yok
Ya bı oh çektim sabah kalktığımda bunlar böyle kırmızı bı hisimla hast gittim korktum.ogle arasına denk geldim .beklerken nette n araştırdım.sonra tıpış tıpış eve geldimOlmasi gerektigi gibi cikmis. Igg negatif olsaydı gebelikte yakalanmamak icin dikkat etmen gerekirdi. Ama simdi rahatsin.
Canım hiç bulantın ve başka belirtilerin var mı6+1 de duydum ilk çok küçüktü görüntüde belliydi ama sesi net değildi kuzum dün 7+1dik güm güm atıyordu çok şükür gerçekten o dizilerdeki filmlerdeki gibiydi
Tüp bebek ama benimki ilkkez kendi doktorum dışında bir doktora gittim hem farklı görüş olsun hemde belirtilerim kesilmişti tamamen onun endişesiyleErken döllenme olabilir misat tan önce hamile kalmışsınızdır. Üstüne dönmek mi üstüne görmek mi dediklerinden olabilir.
doğum paketli sigorta var medicana ile çalışıyorlar 9750 tl.kızlar selam hepinize :) aranızda izmirli olan var mı? özel hastanelerde doğum fiyatı ne kadar oldu acaba ?
Bu iyi bişey canım kandaki daha önceden oluşmuş enfeksiyonu gösteriyor yani vücudun antikor üretmiş bendede pozitifti bu. Bu negatif çıkarsa sorun oluyor diye biliyorum.Ya kızlar dün kan testi yapıldı ve gorseldekiler bitek anormal çıktı internette baktım igg yüksek çıkması daha önce gecirdigimi gosteriyirmus IgM şuanda gecirdigimi bende igg yüksek IgM normal çıktı doktora göstermedim daha normal degilmi
Valla canım benim işler karışık lekelenme yaşıyorum 4 gündür düşük riski var dinlenmedeyim yarın kontrol var dua et lütfen bebeğimin kalp atışını duyayımÇok teşekkür ederim heycanlimsenin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?