2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benm de 6. Haftam kanamalı geçti şükür bak 8. Haftadan olabilir şeyler bunlar sıkma canını. Ağrılarını onemseme benm hala ağrım çok.. ama dün gittim elhamdülillah Rabbime iyidi bebegim
Insallah ben de kalp atisini duyarim rahatlarim o.zmn belki. Insallah yasamayiz bi daha

Aa hic duymadim
Cevao verdiğiniz için çok teşekkürler
Saglikla dogurun insallah

Hangi doktora gittin canım

Yatmadan önce 2 sabah 1 olarak kullanmami söyledi doktorum bana

Ya kızlar dün kan testi yapıldı ve gorseldekiler bitek anormal çıktı internette baktım igg yüksek çıkması daha önce gecirdigimi gosteriyirmus IgM şuanda gecirdigimi bende igg yüksek IgM normal çıktı doktora göstermedim daha normal degilmi

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-29-11-54-28-853_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba herkese benim de sat 27 şubat henüz kan tahlili bile yaptırmadım. Cuma günü doktora gideceğim sata göre 4+2'yim.

Olmasi gerektigi gibi cikmis. Igg negatif olsaydı gebelikte yakalanmamak icin dikkat etmen gerekirdi. Ama simdi rahatsin.

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız benim hiçbir belirtim falan da yok o yüzden de çok tedirgin oluyorum bugün 7+3 oldu hatta sata göre 7+4 ama bulantı vs hiçbir şey yok
Aynen canım bende 7+0 ım şu an ama hiçbir belirtim yok nerdeyse dua edicem bulantım olsun diye kalp atışı için çok geç çağırdı doktor aşırı sinirlerim bozuldu böyle merakta bırakmaya hakkı yok hiç inşallah bir sıkıntımız yoktur

Kızlar selam bugün 2. Defa kan verdim geçen hafta 67 di tam bi hafta sonra 1490 olmuş değerim ama adetime göre 5+1 olmalıyım sizce de değer düşük değil mi geç döllenme gibi duruyor sanırım ama ben ilişki tarihimi net bilçyorum

Olmasi gerektigi gibi cikmis. Igg negatif olsaydı gebelikte yakalanmamak icin dikkat etmen gerekirdi. Ama simdi rahatsin.
Ya bı oh çektim sabah kalktığımda bunlar böyle kırmızı bı hisimla hast gittim korktum.ogle arasına denk geldim .beklerken nette n araştırdım.sonra tıpış tıpış eve geldim

Erken döllenme olabilir mi sat tan önce hamile kalmışsınızdır. Üstüne dönmek mi üstüne görmek mi dediklerinden olabilir.
Tüp bebek ama benimki ilkkez kendi doktorum dışında bir doktora gittim hem farklı görüş olsun hemde belirtilerim kesilmişti tamamen onun endişesiyle Bir hafta önde görünüyor dedi, cihazlar arası fark olurmuş hocam dedim yok bu kadar fark olmaz dedi kafam karıştı

Bu iyi bişey canım kandaki daha önceden oluşmuş enfeksiyonu gösteriyor yani vücudun antikor üretmiş bendede pozitifti bu. Bu negatif çıkarsa sorun oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…