2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende yaptırmam , zaten özelde takip altındayım bir sıkıntı olmaz inş.
Evet ben dün sordum bi hastalık cıkarsa müdahale etme gibi bi sansımız varmı diye onada yok dediler
Birde etrafımda bi kaç kişi yaptırdı çocuklarına hasta doğucak dediler şükür hepsi sağlıklı doğdu

kuzu bizde şimdilik normal ben keseyi de gördüm kalp atıyor dedi ama daha duymadım. Sende durumlar ne alemde güzel gelişmelerini yaz dualarımız hep seninle
Canım nursum benim. Sizin adınıza çok mutlu oluyorum ve duygulaniyorum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim için de güzel bir gelişme olursa inşallah yazacağım

Oyyy guzum gel hadi seni bekliyoruz. Bat ne zamandı? benim kese göründü teyzesi, kalp atışını bile duyduk bebişin büyüyo artık , bulantılarım arttı valla ama yavruma değer
Yaaa yavruna kurban sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah maşallah hepinize. 6 Nisan bat canım. Bilmiyorum birşey var mı. Testlerde pik göremedim bu ay ama yoğun akıntım oldu 13 gun. Ve hep değerlendirmeye çalıştım. Şimdiye adet belirtilerim başlaması gerekiyordu ama hiç bir hucremde kıpırtı yok. Hayırlısı diyelim canım

Siyah zeytini birkaç gün önce yediğimde bulantısı çok oldu ondan da soğudum. Ekmek arası beyaz peynir, çubuk kraker beslenmeye çalışıyorum
Hapı nasıl kullanıyorsunuz. Benim doktorum da yakın zamanda doğum yapmış ve kendisi de yatmadan önce 2 tane kullanmış. bana da söylediği akşamları yatmadan önce 2 tane almamdı. Ama ben yatmadan önce 1 tane alıyorum bulantım çok olursa 2 ye çıkaracağım. Şu anlık iyiyim.

Aynıyız benim de tüp. Estrofem ve lutinus kullanıyorum. Ozaman dua etmekten başka çare kalmıyor umarım güzel haberler veririz kısmet
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız benim hiçbir belirtim falan da yok o yüzden de çok tedirgin oluyorum bugün 7+3 oldu hatta sata göre 7+4 ama bulantı vs hiçbir şey yok

Merhaba..
Sat 25 şubat, 4+4 gebeyim. Uygulamaya göre doğum 2 aralık görünüyor fakat 40 haftaya göre hesaplıyormuş sanırım. Doğru topikte miyim bilen var mı

Merhaba arkadaşlar
Tahlil sonuclarim cikti
Gebelik değerleri cok guzel dedi
Fakat tiroid yüksek cikmis
Endokrine yönlendirdi
Yarin gideceğim bakalim
Birsey olmaz degil mi!
Umarım en kısa zaman da değerlerin normale döner. Hamilelikte tiroit etkileniyor diye biliyorum. Halamın kızı da guatr hastası ve 3 tane çocuğu var. Üzme canını doktorların vereceği tedavilere güven

Amin işte olcağı varmış onca zaman bişey yoktu tövbe yarabbim şimdi iltihap oluştu neyse herşey bizim için vardır bunda da bir hayır

Yaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offf
Eğer yavaş vururlarsa öyle olmuyor hemşirelerden rica et mutlaka ve bir kaç dakika da sen ovala iğne yerini öyle kalk dağılmasına yardımcı oluyor. Ve ampulü elinde ısıtarak götür.

kızlar nasılsınız? benim gibi kuyruk sokumu ağrıyan var mı 2 gündür perişan etti beni yürüyüş yapayım diyorum havalar düzelmişken ama zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…