- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Evet ben dün sordum bi hastalık cıkarsa müdahale etme gibi bi sansımız varmı diye onada yok dedilerBende yaptırmam , zaten özelde takip altındayım bir sıkıntı olmaz inş.
Bunları duydukça çok duygulaniyorum canım. Hepsi benim yeğenim. İnşallah sağlıkla dünyaya geleceklerKuzum 17 sinde keseyi gördüm ve bugünde kalp atışını duydum
Canım nursum benim. Sizin adınıza çok mutlu oluyorum ve duygulaniyorum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim için de güzel bir gelişme olursa inşallah yazacağımkuzu bizde şimdilik normal ben keseyi de gördüm kalp atıyor dedi ama daha duymadım. Sende durumlar ne alemdegüzel gelişmelerini yaz dualarımız hep seninle
Yaaa yavruna kurbanOyyy guzum gel hadi seni bekliyoruz.Bat ne zamandı? benim kese göründü teyzesi, kalp atışını bile duyduk bebişin büyüyo artık , bulantılarım arttı valla ama yavruma değer
İnşallah geleceğim kuzum bende bunu yürekten diliyorum RabbimdenInns canım bekliyoz senide
Hapı nasıl kullanıyorsunuz. Benim doktorum da yakın zamanda doğum yapmış ve kendisi de yatmadan önce 2 tane kullanmış. bana da söylediği akşamları yatmadan önce 2 tane almamdı. Ama ben yatmadan önce 1 tane alıyorum bulantım çok olursa 2 ye çıkaracağım. Şu anlık iyiyim.Siyah zeytini birkaç gün önce yediğimde bulantısı çok oldu ondan da soğudum. Ekmek arası beyaz peynir, çubuk kraker beslenmeye çalışıyorum
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızAynıyız benim de tüp. Estrofem ve lutinus kullanıyorum. Ozaman dua etmekten başka çare kalmıyor umarım güzel haberler veririz kısmet
Umarım en kısa zaman da değerlerin normale döner. Hamilelikte tiroit etkileniyor diye biliyorum. Halamın kızı da guatr hastası ve 3 tane çocuğu var. Üzme canını doktorların vereceği tedavilere güvenMerhaba arkadaşlar
Tahlil sonuclarim cikti
Gebelik değerleri cok guzel dedi
Fakat tiroid yüksek cikmis
Endokrine yönlendirdi
Yarin gideceğim bakalim
Birsey olmaz degil mi!
Gel kuzum gelll ben bu cumartesi gidiyorum nasipseBebeklerim ne var ne yok. Keseler göründü mü. Tam arkanizdayim çift çizgiyi görüp gelcem.@Papatyamelo @NurSu-14Ocak @Eflatun1Kelebek kahvelihatunn
Bebise benden de selam söyle. İnşallah sağlıkla doğsun kahvelimmmGel kuzum gelll ben bu cumartesi gidiyorum nasipsehem keseyi hem bebeği hem kalbini duymak için bekledim
Amin işte olcağı varmış onca zaman bişey yoktu tövbe yarabbim şimdi iltihap oluştu neyse herşey bizim için vardır bunda da bir hayırCanım hamileliktr çok zorda kalıninca doktor kontrolünde antibiyotik kullanılır eğer doktorun verdiyse stres yapma kullan diğer türlü enfeksiyonda çok zararlı diye biliyorum özellikle ilk 3 ay bebeği çok etkilemiyor diye okumuştum. Rabbim şifa versin
Eğer yavaş vururlarsa öyle olmuyor hemşirelerden rica et mutlaka ve bir kaç dakika da sen ovala iğne yerini öyle kalk dağılmasına yardımcı oluyor. Ve ampulü elinde ısıtarak götür.Yaaa benim de tüp ama başta verselermiş keşke. Neyse ypacak bişey yok. Yalnız iğne dehşet yakıyormuş sonradan of ki ne offf
Geçer merak etme içini ferah tutÇok saol canım, umarım dediğin gibi hormonlardandır.. hiç geçmeyecek gibi geliyor
Gözün aydın canım korkma tiroid icin ilaç verir bende kullanıyorumMerhaba arkadaşlar
Tahlil sonuclarim cikti
Gebelik değerleri cok guzel dedi
Fakat tiroid yüksek cikmis
Endokrine yönlendirdi
Yarin gideceğim bakalim
Birsey olmaz degil mi!
Amin kuzummm cumartesi göreyim haber vericem sana da kuzumBebise benden de selam söyle. İnşallah sağlıkla doğsun kahvelimmm
Insallah düzelirUmarım en kısa zaman da değerlerin normale döner. Hamilelikte tiroit etkileniyor diye biliyorum. Halamın kızı da guatr hastası ve 3 tane çocuğu var. Üzme canını doktorların vereceği tedavilere güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?