Benim de çok geç oldu hem olması gerekenden yavaş diyip on gün sonra dedi ama sekreteri on gün ayarlayamadı 13 gün aynı stres bilemiyorum dayanabilecek miyim belki başka dr a giderimAynen canım bende 7+0 ım şu an ama hiçbir belirtim yok nerdeyse dua edicem bulantım olsun diye kalp atışı için çok geç çağırdı doktor aşırı sinirlerim bozuldu böyle merakta bırakmaya hakkı yok hiç inşallah bir sıkıntımız yoktur
Kaç mg canım pekiYatmadan önce 2 sabah 1 olarak kullanmami söyledi doktorum bana
Sıkıntı etme canım benim kızıma hamileliğimde gelişimi hep 1 hafta 10 gün önden gitti son zamanlarda kapanıyor 3.600 Gr doğdu kızım 38+3 de ne güzel sağlıcakla gelisiyor demek ki aksilik olsa doktorun uyarır zaten 1 hafta ileri yada geri olması çok problem değil çok fark olmadığı sürece diye biliyorumKızlar gebeliğin bir hafta önden gitmesi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Artışın gayet iyi canım 3000 civarı karından görünüyor diye biliyorum haftaya gidersen net olur erken gidince de insan sürekli stres oluyor keseyi görmedim diyeHanımlar merhaba ben uzun zamandır takipteyim Bişeyler öğrenmeye çalışıyorum anlayan yorumlayabilir mi sat 26 Şubat kan tahlillerim
25 Mart hcg 193
26 Mart 298
28 Mart 730 sizce artış iyi mi normalse keseyi ne zaman görebilirim yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim Aralık ayında malesef bir kimyasal gebelik geçirdim biraz stresliyim haftaya çarşamba gidelim diyoruz görürüz inşallah keseyi biraz içimiz rahat eder sağlıklı devam ederse kalp atışı ne zaman duyulur pekiArtışın gayet iyi canım 3000 civarı karından görünüyor diye biliyorum haftaya gidersen net olur erken gidince de insan sürekli stres oluyor keseyi görmedim diyehayırlı olsun sağlıcakla gelsin miniklerimiz
4 gün sonra sanırım karından kese görünecek Allah'ın izniyleHanımlar merhaba ben uzun zamandır takipteyim Bişeyler öğrenmeye çalışıyorum anlayan yorumlayabilir mi sat 26 Şubat kan tahlillerim
25 Mart hcg 193
26 Mart 298
28 Mart 730 sizce artış iyi mi normalse keseyi ne zaman görebilirim yardımcı olur musunuz
Devamlı korkacak endişe edecek başka birşey çıkıyor malesefSıkıntı etme canım benim kızıma hamileliğimde gelişimi hep 1 hafta 10 gün önden gitti son zamanlarda kapanıyor 3.600 Gr doğdu kızım 38+3 de ne güzel sağlıcakla gelisiyor demek ki aksilik olsa doktorun uyarır zaten 1 hafta ileri yada geri olması çok problem değil çok fark olmadığı sürece diye biliyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim4 gün sonra sanırım karından kese görünecek Allah'ın izniyle
Çok güzel ilerleme bence beta 3000 üstüne çıkınca görünüyor diye biliyorum ama erken görenlerde oldu. Bat tan 8 gün sonra gidersen görünür. Beta nın kaç olacağını bilemiyorumHanımlar merhaba ben uzun zamandır takipteyim Bişeyler öğrenmeye çalışıyorum anlayan yorumlayabilir mi sat 26 Şubat kan tahlillerim
25 Mart hcg 193
26 Mart 298
Canim 23maartta 4+6 gunle uyumlu sağlıklı dddi 10mm kese. Tekrar gitmedim 11nisanda gitcem
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir gebelik,sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin inşallah. Bol bol yatıp dinlenmelisin. İnşallah kısa zamanda atlatırsın dualarım her zaman sizlerleValla canım benim işler karışık lekelenme yaşıyorum 4 gündür düşük riski var dinlenmedeyim yarın kontrol var dua et lütfen bebeğimin kalp atışını duyayım
Canim bana yanlış yazdinn heralde. Üçlü taramayimi diyosunnMerhaba ben de ilk çocuğumda sizin gibi düşündüm ama down sendromlu çocuklar özel bakım hassasiyet ister bunu bilip bu durumu kabullenip bebise o ortamı hazırlamak çok önemli derler ve yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı çok basit kanla görülen test bunlar benim fikrim yapılması
Kalp atışını duydun değil miBenim de çok geç oldu hem olması gerekenden yavaş diyip on gün sonra dedi ama sekreteri on gün ayarlayamadı 13 gün aynı stres bilemiyorum dayanabilecek miyim belki başka dr a giderim
İkili üçlü testleri dedim evetCanim bana yanlış yazdinn heralde. Üçlü taramayimi diyosunn
Tabi canım ben ilk cocogumdada yaptırdım bundada yaptircam elbette canimmİkili üçlü testleri dedim evet
Anladım canım. benim de 6 nisan da kontrolüm var içim içime sığmıyor sen bebeğini gördün mü diye merak etmiştim. Aslında ilk doktorum keseyi görememişti ama 1 nisanda gel hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız demişti. 3 gün sonra başka doktora gittim o da keseyi görünce ilk doktoru bırakma kararı almıştım ama dayanamayıp gidicem galiba.Canim 23maartta 4+6 gunle uyumlu sağlıklı dddi 10mm kese. Tekrar gitmedim 11nisanda gitcem
Zararı olmaz. Çocukluğumda bi kere kadın doğuma gitmiştik annemden dolayı sırada beklerken doktor, bi kadına söyleniyordu neden temizlemedin diye ben de tramva oluşturdu bu durumKızlar ya , sizce ağda yaptırsam bebeğe bı zararı olur mu? Ya kendim yapamıyorum 1 haftadır da erteledim ama çok rahatsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?