2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar şuan bu yazıyı Ayva yerken yazıyorum. Bulantıma çok iyi geldi. Oh beee dünya varmış. Şiddetle tavsiye edilir. Her manavda vardır zaten bulabilirsiniz.
Peki deli gibi acikmayi durduracak bı formülün varmı gözüm dönüyor açlıktan .ben ki 2 ogunle günü geçiren için çok zor kahvaltı yiyorum sürekli fazla kilo almamak adınasadece açken migdem bulanıyor.sabah kalktığımda ve geceleri boş kusma gün içinde yemek yediğim sürece sorun yok.

Zararı olmaz. Çocukluğumda bi kere kadın doğuma gitmiştik annemden dolayı sırada beklerken doktor, bi kadına söyleniyordu neden temizlemedin diye ben de tramva oluşturdu bu durum
Kadın doğum doktorlarının işi çok zor zaten. Ya henüz yeni bi gebelik daha kalp atışını duymadık cumartesi minicik bı kese gördük ondan tedirginim aslında. Bi de ciddi anlamda zor elde ettiğimiz bı bebek. Kasilirim filan bişey olur mu acaba diye

Bi müddet traş bıçağı ile devam et istersen. Kuaförde hamile bayanların ağda yaptırmak içim geldiklerini bi kaç kere gördüm. Yapısal olarak kendini hassas hissediyorsan traş bıçağı en iyisi

Reactions: kgm
Bi müddet traş bıçağı ile devam et istersen
Bilmiyorum ki ondan da nefret ediyorum. Bı ağda da kasildim diye bişey olacak bi bebeği napsam karnımda tutamam ki. Bı de öyle bişey var. Zaten elimden geldiğince yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum. Yuruyuslerimi bile temposu düşük bı moda aldım düşün

Bir süre traş bıçağı kullanmanı tavsiye ederim bana da o şekilde tavsiyede bulunuldu

doğum paketli sigorta var medicana ile çalışıyorlar 9750 tl.

doğum işlemi +9 muayane ve kontrol seansı.
aa ilk defa duydum canım araştırayım.
gerçi benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler farklı ama yine de araştırmakta fayda var.

Düşük değil canım ben dün 5+3 idim değerim 3908 çıktı. Seninde iki gün sonra ikiye katlıycak bu civarlarda olcak

Ay onu hiç bilmiyorum canım.Çünkü bende tam tersi canım hiç bişi istemiyo ,yediklerimi saysam 500 kalori anca olmuştur.

Kızlar bugün keseyi gördük. Yalnız kalp atışı henüz yok haftaya bir daha çağırdı Dr um. Bir hafta nasıl geçecek şimdi bu arada USG görüntüsünden anlayan var mı heyecandan hiçbişey soramadım Dr a

aa ilk defa duydum canım araştırayım.
gerçi benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler farklı ama yine de araştırmakta fayda var.
Medikal park 8 muayene, Sgk nın karşıladığı tüm tahliller, bebeğin ilk muayenesi, 12 diyetisyen+12 psikolog online görüşmesine 13.400 fiyat veriyor

Kızlar, bu tarama testlerini yaptırıcak mısınız? Doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı çıkarsa tedavi imkanı var mı diye down sendromlu vs. yok dedi. O yüzden kararsızım, yaptırmayabilirim ben.
Ben de bugün onu sormuştum canim ama kaynadı arada bir kaç arkadaş yazdı ama pek araştıran yok anladığım kadarıyla ben yaptıracağım hatta genoks lab kan gondertmeyi düşünüyoruz garanti olsun diye

Canim bebekle ilgili bişey demedi. Bende 13nisanda gitcem tam 8 haftalık olcak ins duyarım..

Tedavi imkanı olan bir problemi belirleyebiliyorsa bende yaptırırım ama öyle bir imkan yoksa ben aldırmayı düşünmeyeceğim için yaptırmayacağım, bir de yanlış bilgi verebiliyorlar sonra sağlıklı doğuyor yalandan yere strese sokabiliyorlar o yüzden düşünmüyorum pek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…