- 17 Mart 2022
- 2.783
- 2.296
- 83
- 40
Peki deli gibi acikmayi durduracak bı formülün varmı gözüm dönüyor açlıktan .ben ki 2 ogunle günü geçiren için çok zor kahvaltı yiyorum sürekli fazla kilo almamak adınaKızlar şuan bu yazıyı Ayva yerken yazıyorum. Bulantıma çok iyi geldi. Oh beee dünya varmış. Şiddetle tavsiye edilir. Her manavda vardır zaten bulabilirsiniz.
Kadın doğum doktorlarının işi çok zor zaten. Ya henüz yeni bi gebelik daha kalp atışını duymadık cumartesi minicik bı kese gördük ondan tedirginim aslında. Bi de ciddi anlamda zor elde ettiğimiz bı bebek. Kasilirim filan bişey olur mu acaba diyeZararı olmaz. Çocukluğumda bi kere kadın doğuma gitmiştik annemden dolayı sırada beklerken doktor, bi kadına söyleniyordu neden temizlemedin diye ben de tramva oluşturdu bu durum
Bi müddet traş bıçağı ile devam et istersen. Kuaförde hamile bayanların ağda yaptırmak içim geldiklerini bi kaç kere gördüm. Yapısal olarak kendini hassas hissediyorsan traş bıçağı en iyisiKadın doğum doktorlarının işi çok zor zaten. Ya henüz yeni bi gebelik daha kalp atışını duymadık cumartesi minicik bı kese gördük ondan tedirginim aslında. Bi de ciddi anlamda zor elde ettiğimiz bı bebek. Kasilirim filan bişey olur mu acaba diye
Bilmiyorum ki ondan da nefret ediyorum. Bı ağda da kasildim diye bişey olacak bi bebeği napsam karnımda tutamam ki. Bı de öyle bişey var. Zaten elimden geldiğince yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum. Yuruyuslerimi bile temposu düşük bı moda aldım düşünBi müddet traş bıçağı ile devam et istersen
Bir süre traş bıçağı kullanmanı tavsiye ederim bana da o şekilde tavsiyede bulunulduKadın doğum doktorlarının işi çok zor zaten. Ya henüz yeni bi gebelik daha kalp atışını duymadık cumartesi minicik bı kese gördük ondan tedirginim aslında. Bi de ciddi anlamda zor elde ettiğimiz bı bebek. Kasilirim filan bişey olur mu acaba diye
Doktorun mu o şekilde söyledi sanaBir süre traş bıçağı kullanmanı tavsiye ederim bana da o şekilde tavsiyede bulunuldu
aa ilk defa duydum canım araştırayım.doğum paketli sigorta var medicana ile çalışıyorlar 9750 tl.
doğum işlemi +9 muayane ve kontrol seansı.
Düşük değil canım ben dün 5+3 idim değerim 3908 çıktı. Seninde iki gün sonra ikiye katlıycak bu civarlarda olcakKızlar selam bugün 2. Defa kan verdim geçen hafta 67 di tam bi hafta sonra 1490 olmuş değerim ama adetime göre 5+1 olmalıyım sizce de değer düşük değil mi geç döllenme gibi duruyor sanırım ama ben ilişki tarihimi net bilçyorum
Ay onu hiç bilmiyorum canım.Çünkü bende tam tersi canım hiç bişi istemiyo ,yediklerimi saysam 500 kalori anca olmuştur.Peki deli gibi acikmayi durduracak bı formülün varmı gözüm dönüyor açlıktan .ben ki 2 ogunle günü geçiren için çok zor kahvaltı yiyorum sürekli fazla kilo almamak adınasadece açken migdem bulanıyor.sabah kalktığımda ve geceleri boş kusma gün içinde yemek yediğim sürece sorun yok.
çok sevindim peki haftanızla uyumlu mu kese gördünüz mü geç döllenme falan dediler miDüşük değil canım ben dün 5+3 idim değerim 3908 çıktı. Seninde iki gün sonra ikiye katlıycak bu civarlarda olcak
Bugün 5+4 üz. Dr a gittim sadece keseyi gördğ başka hiçbir açıklama yapmadı. Haftaya gel dediYaa
çok sevindim peki haftanızla uyumlu mu kese gördünüz mü geç döllenme falan dediler mi
Medikal park 8 muayene, Sgk nın karşıladığı tüm tahliller, bebeğin ilk muayenesi, 12 diyetisyen+12 psikolog online görüşmesine 13.400 fiyat veriyoraa ilk defa duydum canım araştırayım.
gerçi benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler farklı ama yine de araştırmakta fayda var.
Ben de bugün onu sormuştum canim ama kaynadı arada bir kaç arkadaş yazdı ama pek araştıran yok anladığım kadarıyla ben yaptıracağım hatta genoks lab kan gondertmeyi düşünüyoruz garanti olsun diyeKızlar, bu tarama testlerini yaptırıcak mısınız? Doktoruma sordum herhangi bir sıkıntı çıkarsa tedavi imkanı var mı diye down sendromlu vs. yok dedi. O yüzden kararsızım, yaptırmayabilirim ben.
Canim bebekle ilgili bişey demedi. Bende 13nisanda gitcem tam 8 haftalık olcak ins duyarım..Anladım canım. benim de 6 nisan da kontrolüm var içim içime sığmıyor sen bebeğini gördün mü diye merak etmiştim. Aslında ilk doktorum keseyi görememişti ama 1 nisanda gel hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız demişti. 3 gün sonra başka doktora gittim o da keseyi görünce ilk doktoru bırakma kararı almıştım ama dayanamayıp gidicem galiba.
Acıkınca bulantı oluyor sekerim tansiyonum düşüyor çünkü az az sık sık yiyorum bir de felaket bir kabızlık başka da belirtim yokCanım hiç bulantın ve başka belirtilerin var mı
Teşekkür ederim cvbınız için sağlıkla ilerleriz inşallahBugün 5+4 üz. Dr a gittim sadece keseyi gördğ başka hiçbir açıklama yapmadı. Haftaya gel dedi
Amin inşallahTeşekkür ederim cvbınız için sağlıkla ilerleriz inşallah
Tedavi imkanı olan bir problemi belirleyebiliyorsa bende yaptırırım ama öyle bir imkan yoksa ben aldırmayı düşünmeyeceğim için yaptırmayacağım, bir de yanlış bilgi verebiliyorlar sonra sağlıklı doğuyor yalandan yere strese sokabiliyorlar o yüzden düşünmüyorum pek canım.Ben de bugün onu sormuştum canim ama kaynadı arada bir kaç arkadaş yazdı ama pek araştıran yok anladığım kadarıyla ben yaptıracağım hatta genoks lab kan gondertmeyi düşünüyoruz garanti olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?