2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Herkesin değişiyor kalp atışı ama genelde 6. Haftadan sonra duyulmaya başlıyor doktorun kese için gittiğinde söyle kaç gün sonra tekrar gelmen gerektiğini canım.

Amin Allah razı olsun canım benim senin güzel kalbine sağlık. Teşekkür ederim duaların için

Bende bu konuda sizinle hemfikirim zira sonuç ne olursa olsun kıyamam asla

Yani aldırmayı düşünmüyorum deyip bu testleri yaptırmayan 9 ay boyunca da ya bi şey varsa diye uykuları kaçan çok arkadaşım da var ne olursa olsun deyip test yaptırmayıp özel bebek dünyaya getirip çocuğunu benimseyemeyen utanan eziyet eden de var.
Cok hassas ve toplumsal baskının hat safhada olduğu bir konu yani bu testleri yaptıranların anneliği bile sorgulanıyor yeri geliyor.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi öncelikle ama bir imkan varsa faydalanilmasi gerektiği görüşündeyim tedavi veya hazırlık açısından

Bugün geçmeyen bir karın ağrım var kızlar ya adet olacam gibi sinir oluyorum bu ağrılara

Evet öyleymiş amoksisilin içeren antibiyotikler bebeklere zarar vermiyormuş keşke bırakmasaydın ya bebişten önce devam ettirseydin tedavini sonra zor oluyo cidden

Canım igg ler yüksek igm ler normalse sikinti yok ama toksoplazman negatif gelmis hayvanlarda özellikle kedi köpekten uzak durmaya calis pişmemiş et sucuk salam gibi şeyler yeme ve çiğ yiyecek olduğun sebzeleri çok iyi yıka sirkeli suda falan beklet toksoplazma kapmaman lazım çünkü

Evet öyleymiş amoksisilin içeren antibiyotikler bebeklere zarar vermiyormuş keşke bırakmasaydın ya bebişten önce devam ettirseydin tedavini sonra zor oluyo cidden
Kuzum ben de karın ağrısı ve şiddetli ishal yapıyor antibiyotik ler dayanamadım bıraktım yaa

Kızlar ya , sizce ağda yaptırsam bebeğe bı zararı olur mu? Ya kendim yapamıyorum 1 haftadır da erteledim ama çok rahatsızım
Canım sadece agri eşiğimiz düşüyor biraz daha fazla acıyor onun dışında ben bir sikinti yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…