Sabret canım zor geçiyor ama geçiyorKızlar bugün keseyi gördük. Yalnız kalp atışı henüz yok haftaya bir daha çağırdı Dr um. Bir hafta nasıl geçecek şimdibu arada USG görüntüsünden anlayan var mı heyecandan hiçbişey soramadım Dr a
Eki Görüntüle 3036423
Başka çare yok bakalım canımSabret canım zor geçiyor ama geçiyorben 10 gün beklemiştim.
Ben 2 hafta beklemiştim kalp atışı içinKızlar bugün keseyi gördük. Yalnız kalp atışı henüz yok haftaya bir daha çağırdı Dr um. Bir hafta nasıl geçecek şimdibu arada USG görüntüsünden anlayan var mı heyecandan hiçbişey soramadım Dr a
Eki Görüntüle 3036423
10mgKaç mg canım peki
Haftaya giderm duymazsa bidaha giderim napalımBen 2 hafta beklemiştim kalp atışı için
Herkesin değişiyor kalp atışı ama genelde 6. Haftadan sonra duyulmaya başlıyor doktorun kese için gittiğinde söyle kaç gün sonra tekrar gelmen gerektiğini canım.Çok teşekkür ederim Aralık ayında malesef bir kimyasal gebelik geçirdim biraz stresliyim haftaya çarşamba gidelim diyoruz görürüz inşallah keseyi biraz içimiz rahat eder sağlıklı devam ederse kalp atışı ne zaman duyulur peki
AminCanım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir gebelik,sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin inşallah. Bol bol yatıp dinlenmelisin. İnşallah kısa zamanda atlatırsın dualarım her zaman sizlerle
Bende bu konuda sizinle hemfikirim zira sonuç ne olursa olsun kıyamam aslaTedavi imkanı olan bir problemi belirleyebiliyorsa bende yaptırırım ama öyle bir imkan yoksa ben aldırmayı düşünmeyeceğim için yaptırmayacağım, bir de yanlış bilgi verebiliyorlar sonra sağlıklı doğuyor yalandan yere strese sokabiliyorlar o yüzden düşünmüyorum pek canım.
Yani aldırmayı düşünmüyorum deyip bu testleri yaptırmayan 9 ay boyunca da ya bi şey varsa diye uykuları kaçan çok arkadaşım da var ne olursa olsun deyip test yaptırmayıp özel bebek dünyaya getirip çocuğunu benimseyemeyen utanan eziyet eden de var.Tedavi imkanı olan bir problemi belirleyebiliyorsa bende yaptırırım ama öyle bir imkan yoksa ben aldırmayı düşünmeyeceğim için yaptırmayacağım, bir de yanlış bilgi verebiliyorlar sonra sağlıklı doğuyor yalandan yere strese sokabiliyorlar o yüzden düşünmüyorum pek canım.
Gözün aydın canım benim randevum da perşembe günü umarım ben de duyarım o pıtpıtlarıKuzum 17 sinde keseyi gördüm ve bugünde kalp atışını duydum
Evet ama benim tüp bebek ekstra özen için söylenmiş olabilir fakat özellikle ilk aylarda kasılma istemiyorlar misal kabızlık da istemiyorlar gibi gibiDoktorun mu o şekilde söyledi sana
Duyarsınız inşallah çok güzel tarifsiz bir hisYaa
Haftaya giderm duymazsa bidaha giderim napalım
Evet öyleymiş amoksisilin içeren antibiyotikler bebeklere zarar vermiyormuş keşke bırakmasaydın ya bebişten önce devam ettirseydin tedavini sonra zor oluyo ciddenCanım bende gebelik düşünüyorum bende de diş problemi var diş doktoru largopen verdi bana da gebelikte doktor kontrolünde kullanılabilirmiş korkma yani kullan mutlaka benim antibiyotik ishali oluyor bir tane kullandım kötü olunca bıraktım mecburen diş ağrısı da devam ediyor
Canım igg ler yüksek igm ler normalse sikinti yok ama toksoplazman negatif gelmis hayvanlarda özellikle kedi köpekten uzak durmaya calis pişmemiş et sucuk salam gibi şeyler yeme ve çiğ yiyecek olduğun sebzeleri çok iyi yıka sirkeli suda falan beklet toksoplazma kapmaman lazım çünküYa kızlar dün kan testi yapıldı ve gorseldekiler bitek anormal çıktı internette baktım igg yüksek çıkması daha önce gecirdigimi gosteriyirmus IgM şuanda gecirdigimi bende igg yüksek IgM normal çıktı doktora göstermedim daha normal degilmi
Doktorum bana tutma dedi yaWatch this story by Zahide Küçük on Instagram before it disappears. kızlar doktor Zahide küçük oruç ile ilgili soruları yanıtlıyor merak edenler için
Kuzum ben de karın ağrısı ve şiddetli ishal yapıyor antibiyotik ler dayanamadım bıraktım yaaEvet öyleymiş amoksisilin içeren antibiyotikler bebeklere zarar vermiyormuş keşke bırakmasaydın ya bebişten önce devam ettirseydin tedavini sonra zor oluyo cidden
Canım sadece agri eşiğimiz düşüyor biraz daha fazla acıyor onun dışında ben bir sikinti yaşamadımKızlar ya , sizce ağda yaptırsam bebeğe bı zararı olur mu? Ya kendim yapamıyorum 1 haftadır da erteledim ama çok rahatsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?