2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bak benim sonuçlarda böyle çıktı
Daha önce geçirdiğim IGg oluyormuş onlar pozitif çıkmış yani Antikor var.

Merhaba hanımlar umarım sağ Salim alırsınız bebeciklerinizi kucağınıza çok fazla değil şırda bir kaç ay önce bizde kasım annesiyiz şu an 4 aylık olduk eskilerde yazardı şimdi sıra bende çok heyecanlı çok güzel ve çok yorucu ama insan hepsini unutuyor kucağıma alınca Sağlıklı 9 ay diliyorum sizlere

Kuzum ben de karın ağrısı ve şiddetli ishal yapıyor antibiyotik ler dayanamadım bıraktım yaa
Vücudun istemiyor o halde ozaman sende sarımsak ve soğanı bol tüket ağzına da sirkeli suyla gargara yap en azından doğal antibiyotik kullanmış olursun

portakal biraz iyi geliyor fresh fresh rahatlatıyor gibi ama etkisi hemen geçiyor sonra kalıcı bir şey yok maalesef
şu 4 ayı bi devirsekte tadını çıkarsak hamileliğin

Dualarım seninle ve bebeğinle umarım ikiniz de mükemmelsinizdir

Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim umarım bebişin seninle ve sağlıklıdır umarım o güzel kalp atışlarını da duyarsın. Allahım onu sana bağışlasın güzel haberlerle gel inşallah tatlım

Dualarımız seninle 2 gündür bende de lekelenme var. İnşallah her şey yolunda ve bebeğinin de gümbür gümbür atan kalp atışlarıyla için ferahlar Bize de umut olursun

Kızlar iyi akşamlar, benim nerdeyse bat tarihinden bir kaç gün önceden beri her gün kasıklarım da karnımda sanki regl olacakmışım gibi ağrılar oluyor, kimi zaman sanki iğne batması gibi oluyor. Normal mi böyle sürekli ağrıların olması? Kıvrandıracak gibi değil daha çok ince ince ağrıyor ama sürekli olması rahatsızlık veriyor haliyle

Dualarımız seninle canım korkma
Bak benim 11 gün oldu ama allaha şükür doktor önemli değil dedi
Güzel haberleri al gel inşallah

Kuzum inşallahhh güzel haberlerle geliceksin buraya için rahat gönlün ferah olsun stres yapma bebişte etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…