- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Sen İzmir’deydin demi kuzum ne zaman aldın fiyatı?Medikal park 8 muayene, Sgk nın karşıladığı tüm tahliller, bebeğin ilk muayenesi, 12 diyetisyen+12 psikolog online görüşmesine 13.400 fiyat veriyor
Hangi şube bu canımMedikal park 8 muayene, Sgk nın karşıladığı tüm tahliller, bebeğin ilk muayenesi, 12 diyetisyen+12 psikolog online görüşmesine 13.400 fiyat veriyor
Canım bak benim sonuçlarda böyle çıktıYa kızlar dün kan testi yapıldı ve gorseldekiler bitek anormal çıktı internette baktım igg yüksek çıkması daha önce gecirdigimi gosteriyirmus IgM şuanda gecirdigimi bende igg yüksek IgM normal çıktı doktora göstermedim daha normal degilmi
Evet canım izmirdeyim. 10 gün öncee filan aldım. Medicana da 9.800 dedi uzman doktora, öğretim görevlisi de 10.500 dü galibaSen İzmir’deydin demi kuzum ne zaman aldın fiyatı?
İzmirHangi şube bu canım
İzmir'in hangi ilçesindesin canım bende karşıyaka şemiklerdeyim
Asitli ya ondan iyi geldi demekki.
Bornovadayımİzmir'in hangi ilçesindesin canım bende karşıyaka şemiklerdeyim
Vücudun istemiyor o halde ozaman sende sarımsak ve soğanı bol tüket ağzına da sirkeli suyla gargara yap en azından doğal antibiyotik kullanmış olursunKuzum ben de karın ağrısı ve şiddetli ishal yapıyor antibiyotik ler dayanamadım bıraktım yaa
Dualarım seninle ve bebeğinle umarım ikiniz de mükemmelsinizdirİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek sevdaluk1911 Ruyaperisi Bayanstress B Beklenmedikcevap MaviNAZLI U umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim umarım bebişin seninle ve sağlıklıdırİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek sevdaluk1911 Ruyaperisi Bayanstress B Beklenmedikcevap MaviNAZLI U umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Dualarımız seninle 2 gündür bende de lekelenme var. İnşallah her şey yolunda ve bebeğinin de gümbür gümbür atan kalp atışlarıyla için ferahlarİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek sevdaluk1911 Ruyaperisi Bayanstress B Beklenmedikcevap MaviNAZLI U umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Dualarımız seninle canım korkmaİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek sevdaluk1911 Ruyaperisi Bayanstress B Beklenmedikcevap MaviNAZLI U umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Kuzum inşallahhh güzel haberlerle geliceksin buraya için rahat gönlün ferah olsun stres yapma bebişte etkilenmesinİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek sevdaluk1911 Ruyaperisi Bayanstress B Beklenmedikcevap MaviNAZLI U umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Yakınmışız canım sağlıkla gelsin bebeklermiz insallahBornovadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?