2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Adet olacak gibi agrilar batmalar vs siddetli ve hic durmaksizin olmadigi surece normal kabul edildigini biliyorum.Bende de bazen kasiklarda batma veya incecik agri veren pit pit agrilar olusuyor ama normal karsiliyorum. Siddetli , ani,durmaksizin yani akut gelisenlerden tedirginlik duyulmali

Herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleri için iyiki böyle kocaman bir aile olduk haber vereceğim yarın inşallah güzel haberlerle dönerim buraya

Evet ama benim tüp bebek ekstra özen için söylenmiş olabilir fakat özellikle ilk aylarda kasılma istemiyorlar misal kabızlık da istemiyorlar gibi gibi
Bende bı süre idare edeyim o zaman canım. Benim tüp bebek değil ama zor elde edilmiş bı gebelik. Ondan tedirginim zaten

Evet canım izmirdeyim. 10 gün öncee filan aldım. Medicana da 9.800 dedi uzman doktora, öğretim görevlisi de 10.500 dü galiba
Bende Medical parktan fiyat alıcam bakalım en zor kararlardan biride bu çok kararsızım hastane konusunda

Mrb bu topikle çok alakasız olacak ama bn uzun çabalar sonrası hamile kaldım yedi haftalık oldum geçen gün muayene oldum dr bebek gelişmiş kalp atışı iyi ama kese küçük kalmış dedi kese gelişmezse bebeğin kalbi durabilirmiş böyle olup gelişen varmı varsa naptınz çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem diye

Bende Medical parktan fiyat alıcam bakalım en zor kararlardan biride bu çok kararsızım hastane konusunda
Yaa kendi doktorumda da devam edebilirim diyorum sonra medikalin paketi mantıklı geliyor. Doktorum çoğunlukla tınaztepe galende yapmış doğumları instagramdan gördüğüm. Buu zorlu haftalar geçsin de öyle netleşir herhalde

Çok teşekkürler cevabın için evet dediğin gibi sızı şeklinde hafif ağrılar oluyor genelde dinlenince de geçiyor

Benim 1 martta regl olmam gerekirken 27 Şubatta gibi regl olcakmış sancılarım başladı ancak hiç şaşmayan bi döngüm olunca hemen ilk günün gecesi test yaptım pozitif çıktı ama regl sancısı olduğuna emin olduğum için epey şaşırdım o zamandan beri kesintisiz her gün kasık sancım var ilk 10 gün 24 saat boyunca hiç geçmedi diyebilirim şimdi özellikle akşamları kendini belli ediyo günün yorgunluğuna bağlı olarak muhtemelen, bu dönemde rahim çok hızlı büyüyüp geliştiği için ağrıları normal kabul ediyolar bazen de rahim ritmik kasılmayı alışkanlık edindiği için her ay regl tarihinde 2 3 gün ağrı olduğu da oluyomuş

Merhaba kızlar bende bugün kan testinde kesinlestirdim gebeliği, erken döllenme muhtemelen bu yüzden inşallah sağlıkla gelirse kasım annesi olurum
İlk gebeliğim 4 sene önceydi unutmuşum kasık ağrım çok fazla yaklaşık 4 5 gündür özellikle sol kasıkta, bir gün kadar yerleşme kanaması gördüm. Ondan beri kasık ve rahim ağrısı çekiyorum normal midir bu günlerde henüz doktora gitmedim perşembe gideceğim

Canım benim korkma rahim genişliyor kese büyüyor ondan oluyordur belki hic bir sorun yoktur inşallah canim duyarsın güm güm kalbini dualarım seninle

Evet özellikle akşamları daha fazla oluyor, sanırım gün içinde de çok dinlenemiyorum. Uzanınca daha rahat ediyorum.

Kızlar hafif kasık batmaları, orta derece ama dinlenince geçen kasık ve rahim ağrılarından korkmayın. Çok şiddetli kramplar geçmek bilmeyen yada çok zor geçen aşırı ağrılarda rahim kasılması yada karın içi yapışıklıklar olabilirmiş. Yani bendeki gibi. Endometriozis varsa zaten bu şiddetli zonklamalar kaçınılmazmış. Eğerki ağrılarınız, bir terslik olduğunu düşündürecek derecede ciddi boyutta ise ve benim gibi artık ağrısız yaşamak istiyorum derecesindeyseniz hemen doktorunuza bunu anlatmanızı tavsiye ederim. Ama dinlenince geçen ve arada bıçak saplanması gibi ağrılarınız çok çok normal. Lütfen kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin

Rabbim sağ Salim duyurmayı nasip etsin yavrum, içini ferah tutki güzel şeyler olsun bu arada gitmişken idrara sıkışık gitte daha net belli oluyor diyorlar

Benim doktorum iki tane tercihi var egepol ve medikal park ama egepol hiç istemiyorum medikal park bana çok uzak epey kararsızım. Birde paketler zaten 12bin civarlarında 5 6 binde doktorum alsa 17 18 bin para yazık günah aşırı kararsızım. Fikir edindikçe bizimlede paylaş kuzum bende öğrendikçe yazarım

Dularım seninle ve mucizenle canım benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah Yarın bize hayırlı mutlu haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…