Merhaba kızlar bende bugün kan testinde kesinlestirdim gebeliği, erken döllenme muhtemelen bu yüzden inşallah sağlıkla gelirse kasım annesi olurum
İlk gebeliğim 4 sene önceydi unutmuşum kasık ağrım çok fazla yaklaşık 4 5 gündür özellikle sol kasıkta, bir gün kadar yerleşme kanaması gördüm. Ondan beri kasık ve rahim ağrısı çekiyorum normal midir bu günlerde henüz doktora gitmedim perşembe gideceğim
Stres yapma canım bebeğin sana sesini duyuracak ALLAHın izniyleeİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek @sevdaluk1911 @Ruyaperisi @Bayanstress @Beklenmedikcevap MaviNAZLI @umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
kuzum niye bu kadar stres yapıyorsun ben sana hep demiyor muyum stres çok daha tehlikeli diye, bak bana benimde 1 haftadır lekelenmem var diğer kadınlarımızında oluyor ve doktorları normal diyor.İyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek @sevdaluk1911 @Ruyaperisi @Bayanstress @Beklenmedikcevap MaviNAZLI @umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Canım doktor kese gelişimi için ilaç veya yapman gerekenleri söylemedi mi yaniMrb bu topikle çok alakasız olacak ama bn uzun çabalar sonrası hamile kaldım yedi haftalık oldum geçen gün muayene oldum dr bebek gelişmiş kalp atışı iyi ama kese küçük kalmış dedi kese gelişmezse bebeğin kalbi durabilirmiş böyle olup gelişen varmı varsa naptınz çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem diye
Hersey yolundadır Allahin izniyleİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek @sevdaluk1911 @Ruyaperisi @Bayanstress @Beklenmedikcevap MaviNAZLI @umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Aynen bende de lekelenmelerim devam ediyor..kuzum niye bu kadar stres yapıyorsun ben sana hep demiyor muyum stres çok daha tehlikeli diye, bak bana benimde 1 haftadır lekelenmem var diğer kadınlarımızında oluyor ve doktorları normal diyor.hatta bazılarının adet kanaması gibi de geliyor. Bebeğin sağlıcakla ve seninle inşallah sen bu kadar endişe etme, hepimizin de dualarındasın ben de bugün öğleden sonraya randevu aldım ilaçlar inanılmaz mide bulantısı yapıyor hatta ara ara baş dönmelerim çıktı bakalım ne dicek doktor
troidi yüksek çıkan bir arkadaşımız daha vardı. doktor endişe etme ilaç ile hallederiz demişti sanırım. Sende içini ferah tut kuzum. Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıcakla süreçlerini sürdüreceklerAynen bende de lekelenmelerim devam ediyor..
Tiroid değerlerim yüksek cikmis
Bende gideceğim bugun doktora
Hayirlisiyla en hassas gunleri geçirelim insallah
İnşallah güzel düşünmek istiyorumtroidi yüksek çıkan bir arkadaşımız daha vardı. doktor endişe etme ilaç ile hallederiz demişti sanırım. Sende içini ferah tut kuzum. Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıcakla süreçlerini sürdürecekler
aa 4 ay sonra istediğimizi yiyip içebiliyor muyuz yoksaaaportakal biraz iyi geliyor fresh fresh rahatlatıyor gibi ama etkisi hemen geçiyor sonra kalıcı bir şey yok maalesef
şu 4 ayı bi devirsekte tadını çıkarsak hamileliğin
Canımm❣İyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek @sevdaluk1911 @Ruyaperisi @Bayanstress @Beklenmedikcevap MaviNAZLI @umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsunÖncelikle hayırlı olsun canım tebrik ederimbende gecen hafta çarşamba öğrendim fakat öğrendiğim günden beri bir kasık bel ağrısı yasıyorum ki anlatamam bugün geçti gibi oldu ilk defa sevindim aksam yatağa yatınca yeniden başladı bu kez çekilme gerilme hissi gibi bir ağrı hem belde hem kasıklarımda
Canım doktor kese gelişimi için ilaç veya yapman gerekenleri söylemedi mi yanisadece kalbi durabilir dedi geçti mi şu doktorlar biraz daha hassas davransalar keşk
Progestan iğne kan sulandırıcı iğne folikasit kullanıyorum başka bişey vermediCanım doktor kese gelişimi için ilaç veya yapman gerekenleri söylemedi mi yanisadece kalbi durabilir dedi geçti mi şu doktorlar biraz daha hassas davransalar keşke
canım bence hiç stres yapma, belki bi sonraki kontrolde çok iyi diyecek. moralini ve modunu yüksek tut. iyi düşün iyi olsun. bende 6. haftayı yeni doldurum. kendi hesabıma göre 6+1 iz bugün. geçen cumartesi minicik bir kese gördük. yarın yada öbür gün tekrar doktora gidicem. bebeği görcez mi kalp atışını görcez mi diye kafamda deli sorular. bende 2 yıllık bekleyişin ardından elde ettim bu gebeliği öncesinde 3 kimyasal gebelik yaşadım. ama kendimi iyi düşünmeye itiyorum sende öyle yap.Mrb bu topikle çok alakasız olacak ama bn uzun çabalar sonrası hamile kaldım yedi haftalık oldum geçen gün muayene oldum dr bebek gelişmiş kalp atışı iyi ama kese küçük kalmış dedi kese gelişmezse bebeğin kalbi durabilirmiş böyle olup gelişen varmı varsa naptınz çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzİyi akşamlar kızlar 4 gündür lekelenme devam ediyor dua edin ne olur yarın sabah 9.30 da randevum var inşallah bebeğimin kalp atışını duyarımgelişimi iyidir umarım çok stresliyim Pasha22 Papatyamelo Eflatun1Kelebek @sevdaluk1911 @Ruyaperisi @Bayanstress @Beklenmedikcevap MaviNAZLI @umuthepvar34 etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ne olur dua edin bana ve bebeğime
Bnmde tiroit hormonum yüksek çıktı dr onun için ilaç verdi şimdi kese bebeğe göre küçük kalmış acaba tiroit yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorumAynen bende de lekelenmelerim devam ediyor..
Tiroid değerlerim yüksek cikmis
Bende gideceğim bugun doktora
Hayirlisiyla en hassas gunleri geçirelim insallah
Bende de var tiroid ilk gebeliğimde çıkmıştı düzenli ilacını kullandım bir sorun olmadı canım iyi düşün sendeBnmde tiroit hormonum yüksek çıktı dr onun için ilaç verdi şimdi kese bebeğe göre küçük kalmış acaba tiroit yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?