2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende Doktora gittim bugun 5.hafta 5 günlük keseyi gördük içindede küçücük bişey şaşırdık beklemiyorduk sadece kese görünür demişti doktor. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya ve bazı testler için gideceğiz. Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Öncelikle hayırlı olsun canım tebrik ederim bende gecen hafta çarşamba öğrendim fakat öğrendiğim günden beri bir kasık bel ağrısı yasıyorum ki anlatamam bugün geçti gibi oldu ilk defa sevindim aksam yatağa yatınca yeniden başladı bu kez çekilme gerilme hissi gibi bir ağrı hem belde hem kasıklarımda

Stres yapma canım bebeğin sana sesini duyuracak ALLAHın izniylee

kuzum niye bu kadar stres yapıyorsun ben sana hep demiyor muyum stres çok daha tehlikeli diye, bak bana benimde 1 haftadır lekelenmem var diğer kadınlarımızında oluyor ve doktorları normal diyor. hatta bazılarının adet kanaması gibi de geliyor. Bebeğin sağlıcakla ve seninle inşallah sen bu kadar endişe etme, hepimizin de dualarındasın ben de bugün öğleden sonraya randevu aldım ilaçlar inanılmaz mide bulantısı yapıyor hatta ara ara baş dönmelerim çıktı bakalım ne dicek doktor

Canım doktor kese gelişimi için ilaç veya yapman gerekenleri söylemedi mi yani sadece kalbi durabilir dedi geçti mi şu doktorlar biraz daha hassas davransalar keşke

Hersey yolundadır Allahin izniyle
Guzdl haberlerle gel

Aynen bende de lekelenmelerim devam ediyor..
Tiroid değerlerim yüksek cikmis
Bende gideceğim bugun doktora
Hayirlisiyla en hassas gunleri geçirelim insallah

troidi yüksek çıkan bir arkadaşımız daha vardı. doktor endişe etme ilaç ile hallederiz demişti sanırım. Sende içini ferah tut kuzum. Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıcakla süreçlerini sürdürecekler

Kızlar günaydın benim de bugün ilk kez lekelenmem oldu yarın kontrolüm var dinleniyorum inşallah kuzucuklara bir şey olmaz çok endişeliyim yarın kalp atışını duyabilirim inşallah

Canımm❣Hayırlı haberlerini bekliyoruz guzum.Sakın stres yapma Rabbim evlatılarımızı bize bağışlasın.

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun bende burda yazdıklarını ve diğer arkadaşların yazılarını da okuyunca biraz rahatladım doktora gidip kese falan görsem daha iyi olacağım inşallah

canım bence hiç stres yapma, belki bi sonraki kontrolde çok iyi diyecek. moralini ve modunu yüksek tut. iyi düşün iyi olsun. bende 6. haftayı yeni doldurum. kendi hesabıma göre 6+1 iz bugün. geçen cumartesi minicik bir kese gördük. yarın yada öbür gün tekrar doktora gidicem. bebeği görcez mi kalp atışını görcez mi diye kafamda deli sorular. bende 2 yıllık bekleyişin ardından elde ettim bu gebeliği öncesinde 3 kimyasal gebelik yaşadım. ama kendimi iyi düşünmeye itiyorum sende öyle yap.

Bnmde tiroit hormonum yüksek çıktı dr onun için ilaç verdi şimdi kese bebeğe göre küçük kalmış acaba tiroit yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorum

Bnmde tiroit hormonum yüksek çıktı dr onun için ilaç verdi şimdi kese bebeğe göre küçük kalmış acaba tiroit yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorum
Bende de var tiroid ilk gebeliğimde çıkmıştı düzenli ilacını kullandım bir sorun olmadı canım iyi düşün sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…