Bende düzenlş kullanıyorum şimdi inşlh kese gelişir bebeğime bişi olmaz ctesi kontrolüm var bana dua edin ltfnBende de var tiroid ilk gebeliğimde çıkmıştı düzenli ilacını kullandım bir sorun olmadı canım iyi düşün sende
Ne dedi canım doktorMerhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimPapatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
Bende bazen yazılanları okumuyorum psikoloji çabuk etkileniyor malesefKızlar burada sürekli kanama lekelenme konuşulunca rüyamda görür oldum artik hepimizin korkuları var ve hassas bir süreç bugün yine ağlayarak uyandım kanamam geliyordu rüyamda her şeyden çok etkileniyorum o yüzden aktif olmayacağım psikolojim iyiye gitmiyor burada
inşallah sorunları olan arkadaşlar bir an önce düzelir güzel şeylerden bahsedilir bir an önce
Papatyamelo beni çıkarabilirsin listeden istersen.
Hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum
Kabızlık karın ağrısı yapıyor muAcıkınca bulantı oluyor sekerim tansiyonum düşüyor çünkü az az sık sık yiyorum bir de felaket bir kabızlık başka da belirtim yok
Bunu ben de yapıyorum dün gece uyku tutmadı bütün birikmişleri okudum tek tek sonra dan okuyup üfleyip yatıyorum ne yapayımBende bazen yazılanları okumuyorum psikoloji çabuk etkileniyor malesef
İnan cok üzüldüm kalp atısı mı alamadı baska bi doktora daha git mutlaka hemen aldırma 8 hafta dolana kadar zamanı var diye biliyorum ama baska bi hekime görün mutlaka canım ona gore hareket etMerhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimPapatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
RABBİM bebişlerimizi hepimize bağışlasın sağlıklı sıhhatli hepsini kucaklarımıza alalımBunu ben de yapıyorum dün gece uyku tutmadı bütün birikmişleri okudum tek tek sonra dan okuyup üfleyip yatıyorum ne yapayım
Amin canım cok da takmamak lazım yani baska mesguliyet bulmak sürekli düşünmekle 9 ay geçmez ne yesem ne içsem şuram agrıdı bisey mi olduyla geçmez o 9 ay kabus olur günlük yasama devam kasmadan zaten olacakla ölecege çare yok düşecek bebek bi iğne kaldırmadan da düşer elimizden geleni yapıp duamızı edip günlük yasama devam edecez yapacak bısey yokRABBİM bebişlerimizi hepimize bağışlasın sağlıklı sıhhatli hepsini kucaklarımıza alalım
Bence iyi bir sıkıntı görmemiş ki rutin kontrole çevirmiş bence sevinmelisinKızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdıama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya
Ben de çok etkileniyorum ya ilk hamile olduğumu öğrenince kimyasal mı dış gebelik mi diye kendimi yedim. Ortada bir sebep yokken hem de. Sebebi de burda okuduklarım. Şimdi de kanama haberlerini duyunca çok etkileniyorum bazen diyorum ben de hiç girmesem mi acaba diyeBunu ben de yapıyorum dün gece uyku tutmadı bütün birikmişleri okudum tek tek sonra dan okuyup üfleyip yatıyorum ne yapayım
Evet canım cunku 12 haftaya kadar yapılacak bısey yok ben en son 6+3 de kalp atışı duydum bi daha gitmedim 4 hafta olcak gitmeyeli merak ediyorum eşim de görevde hafta sonu Allah izin verirse gelicek pazar geri gidecek cumartesi özele gidip bi bakayım diyorum bende sonra da 2 li tarama için gıdecez zaten 13 haftadan gün Alcak eşim döndüğünde oyle ara gibi olsun dedim esim bi 15 gün daha yok cunkuKızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdıama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya
Cok üzgünüm hayirlisi buymuş demekMerhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimPapatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
Cok takmamak lazım canım öyle gecmez de zaman kendine eziyet etme sürekli düşünme baska seylerle ugras biraz kafan dağılsınBen de çok etkileniyorum ya ilk hamile olduğumu öğrenince kimyasal mı dış gebelik mi diye kendimi yedim. Ortada bir sebep yokken hem de. Sebebi de burda okuduklarım. Şimdi de kanama haberlerini duyunca çok etkileniyorum bazen diyorum ben de hiç girmesem mi acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?