2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar burada sürekli kanama lekelenme konuşulunca rüyamda görür oldum artik hepimizin korkuları var ve hassas bir süreç bugün yine ağlayarak uyandım kanamam geliyordu rüyamda her şeyden çok etkileniyorum o yüzden aktif olmayacağım psikolojim iyiye gitmiyor burada
inşallah sorunları olan arkadaşlar bir an önce düzelir güzel şeylerden bahsedilir bir an önce
Papatyamelo beni çıkarabilirsin listeden istersen.
Hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum

Kızlar tıroıt degerınızden korkmayın ben hasımato tıroıtı hastasıyım zaten omur boyu ilaç kullanmak zorundayım ilaç bebege zararı yok bazen oluyor gebelıklerle yetersızlık korkmayın bende hıc bulantı yok bugun 6 haftaya gırdım var ama nadır bulantı kese cok cok mınık gozukmusru 1 nısanda sehır hastanesınde kadın doguöa gıdıcem bakalım ınsalşah kese saglıkla buyumus bebek ıcerdedir . Daha bebegı goremeyenlerdınım

Kızlar adet sancısı gibi ağrı yasiyan var mı oof delircem ağrıdan ya

Bende bazen yazılanları okumuyorum psikoloji çabuk etkileniyor malesef

Bir ishal bir kabız oluyorum anlamadım gitti neden olur bu durum

Merhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Papatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
İnan cok üzüldüm kalp atısı mı alamadı baska bi doktora daha git mutlaka hemen aldırma 8 hafta dolana kadar zamanı var diye biliyorum ama baska bi hekime görün mutlaka canım ona gore hareket et

Bunu ben de yapıyorum dün gece uyku tutmadı bütün birikmişleri okudum tek tek sonra dan okuyup üfleyip yatıyorum ne yapayım
RABBİM bebişlerimizi hepimize bağışlasın sağlıklı sıhhatli hepsini kucaklarımıza alalım

Kızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdı ama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya

Papatyamelo canım bugün keseyi gördük yolk sac pozitif kalp atışı için henüz küçük 1 hafta sonu gel dedi inşallah Bi sıkıntı olmadan duyarım Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah kucağımıza alalım sağlıcakla

RABBİM bebişlerimizi hepimize bağışlasın sağlıklı sıhhatli hepsini kucaklarımıza alalım
Amin canım cok da takmamak lazım yani baska mesguliyet bulmak sürekli düşünmekle 9 ay geçmez ne yesem ne içsem şuram agrıdı bisey mi olduyla geçmez o 9 ay kabus olur günlük yasama devam kasmadan zaten olacakla ölecege çare yok düşecek bebek bi iğne kaldırmadan da düşer elimizden geleni yapıp duamızı edip günlük yasama devam edecez yapacak bısey yok haksiz mıyım rabbim sağ salim dogurmayı hepimize nasip etsin inşallah

Bence iyi bir sıkıntı görmemiş ki rutin kontrole çevirmiş bence sevinmelisin

Bunu ben de yapıyorum dün gece uyku tutmadı bütün birikmişleri okudum tek tek sonra dan okuyup üfleyip yatıyorum ne yapayım
Ben de çok etkileniyorum ya ilk hamile olduğumu öğrenince kimyasal mı dış gebelik mi diye kendimi yedim. Ortada bir sebep yokken hem de. Sebebi de burda okuduklarım. Şimdi de kanama haberlerini duyunca çok etkileniyorum bazen diyorum ben de hiç girmesem mi acaba diye

Evet canım cunku 12 haftaya kadar yapılacak bısey yok ben en son 6+3 de kalp atışı duydum bi daha gitmedim 4 hafta olcak gitmeyeli merak ediyorum eşim de görevde hafta sonu Allah izin verirse gelicek pazar geri gidecek cumartesi özele gidip bi bakayım diyorum bende sonra da 2 li tarama için gıdecez zaten 13 haftadan gün Alcak eşim döndüğünde oyle ara gibi olsun dedim esim bi 15 gün daha yok cunku

Cok takmamak lazım canım öyle gecmez de zaman kendine eziyet etme sürekli düşünme baska seylerle ugras biraz kafan dağılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…