- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Amin canım haklısın tabi ki çok üstüne düşüncede illaki bi terslik oluyor zatenAmin canım cok da takmamak lazım yani baska mesguliyet bulmak sürekli düşünmekle 9 ay geçmez ne yesem ne içsem şuram agrıdı bisey mi olduyla geçmez o 9 ay kabus olur günlük yasama devam kasmadan zaten olacakla ölecege çare yok düşecek bebek bi iğne kaldırmadan da düşer elimizden geleni yapıp duamızı edip günlük yasama devam edecez yapacak bısey yokhaksiz mıyım rabbim sağ salim dogurmayı hepimize nasip etsin inşallah
Bende eşimle pazartesi gideyim dedim hem elimde ultrason kağıdı olur özel belki verir,hemde kalp atışını tekrardan beraber duyarız diye birde benim danışmam gereken farklı bir konu daha var,karaciğerde rahatsızlığım var dün doktor aşırı olumsuz konuştu bunun için bebeğin ve sneinhayatın tehlikeye girer gebeliği sonlandırmaya kadar gidebilir diye,tabi bunu söyleyen kadım doğum doktoru değil genel cerrahi doktoruEvet canım cunku 12 haftaya kadar yapılacak bısey yok ben en son 6+3 de kalp atışı duydum bi daha gitmedim 4 hafta olcak gitmeyeli merak ediyorum eşim de görevde hafta sonu Allah izin verirse gelicek pazar geri gidecek cumartesi özele gidip bi bakayım diyorum bende sonra da 2 li tarama için gıdecez zaten 13 haftadan gün Alcak eşim döndüğünde oyle ara gibi olsun dedim esim bi 15 gün daha yok cunku
Çok şükürBence iyi bir sıkıntı görmemiş ki rutin kontrole çevirmiş bence sevinmelisin
Cok gecmış olsun canım kullanabileceğin bi ilaç verir ya kotu olmadan yani o dereceye gelmeden danış sor tabi enzimler son zaman denge bozabiliyo arkadasımın olmustu acil sezeryanla aldılar bebeği 37 hafta da ciğer geliştirici vurup mutlaka ihmal etme kullanabileceğin bi ilacı vardır herhaldeBende eşimle pazartesi gideyim dedim hem elimde ultrason kağıdı olur özel belki verir,hemde kalp atışını tekrardan beraber duyarız diye birde benim danışmam gereken farklı bir konu daha var,karaciğerde rahatsızlığım var dün doktor aşırı olumsuz konuştu bunun için bebeğin ve sneinhayatın tehlikeye girer gebeliği sonlandırmaya kadar gidebilir diye,tabi bunu söyleyen kadım doğum doktoru değil genel cerrahi doktoru
Onun kendi ilacı varda doktorlar hamilesin diye kullanamazsın diyor,illa operasyon olmaz lazım diyor onunda bebeğe zararlı olup olunmadığı bilinmiyorCok gecmış olsun canım kullanabileceğin bi ilaç verir ya kotu olmadan yani o dereceye gelmeden danış sor tabi enzimler son zaman denge bozabiliyo arkadasımın olmustu acil sezeryanla aldılar bebeği 37 hafta da ciğer geliştirici vurup mutlaka ihmal etme kullanabileceğin bi ilacı vardır herhalde
Merhaba,6+3’te duyduğunuzda normal miydi yoksa yavaş veya derinden miydi ? Benim de aynı gün olmuştu yavaş atıyordu da bu yüzden çok endişeleniyorum aynı gün dinleten herkese soruyorumEvet canım cunku 12 haftaya kadar yapılacak bısey yok ben en son 6+3 de kalp atışı duydum bi daha gitmedim 4 hafta olcak gitmeyeli merak ediyorum eşim de görevde hafta sonu Allah izin verirse gelicek pazar geri gidecek cumartesi özele gidip bi bakayım diyorum bende sonra da 2 li tarama için gıdecez zaten 13 haftadan gün Alcak eşim döndüğünde oyle ara gibi olsun dedim esim bi 15 gün daha yok cunku
İnsallah bi cozumu vardır canım sitres yapma arastırOnun kendi ilacı varda doktorlar hamilesin diye kullanamazsın diyor,illa operasyon olmaz lazım diyor onunda bebeğe zararlı olup olunmadığı bilinmiyor
Normal miydi derken canım alttan mı karın dan ultrason la mı demek istedin karından baktı kalp atışı normal miydi dersen normaldi canım 125di haftasıyla uyumlu içini ferah tut bol su iç dinlen kötüyü getirme aklına herkesin gebeliği farklı benim yumurtlamam la senin ki aynı zaman değil o yüzden herkezinkiyle kendini kıyaslama lütfen gönlün rahat olsunMerhaba,6+3’te duyduğunuzda normal miydi yoksa yavaş veya derinden miydi ? Benim de aynı gün olmuştu yavaş atıyordu da bu yüzden çok endişeleniyorum aynı gün dinleten herkese soruyorum
Genel olarak 4 ay sürüyor ama daha erken geçenlerde var uzayanlarda ama 4. Ayda bıçak gibi kesiliyor genelde inşallah de kııııız ne gülüyonaa 4 ay sonra istediğimizi yiyip içebiliyor muyuz yoksaaanolur noluurr
Farklı doktorlara gideceğim hayırlısıyla haftaya ben araştırdıkca kafam doluyorİnsallah bi cozumu vardır canım sitres yapma arastır
Korkma canım bi çözümü vardır mutlaka gebelerde de kullanılan bısey korkmaFarklı doktorlara gideceğim hayırlısıyla haftaya ben araştırdıkca kafam doluyorbunalıma giriyorum gibi birşey oluyor kendime değilde bebeğim için endişeleniyorum bana verilen emanet
Papatyamelo beni de listeye ekle canim sat 13 şubat tahmini doğum 20 Kasım. Kese ve kalp atışı ise 29 mart yani bugün
Ne dedi doktorBnmde tiroit hormonum yüksek çıktı dr onun için ilaç verdi şimdi kese bebeğe göre küçük kalmış acaba tiroit yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorum
Yol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dediNe dedi canım doktor
Ne dedi doktor
Duzelir dedi mib
Canım doktor çok güvenilir kese şekli bozulmaya başlamış yolk sac da gereğinden fazla büyüdüğü için bebek gelisememis önce karından sonra emin olmak için uzunca alttan muayene etti düzgünce de açıkladı yapacak birşey yok malesef kanama alanıda büyümüş rahimdekiİnan cok üzüldüm kalp atısı mı alamadı baska bi doktora daha git mutlaka hemen aldırma 8 hafta dolana kadar zamanı var diye biliyorum ama baska bi hekime görün mutlaka canım ona gore hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?