2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amin canım haklısın tabi ki çok üstüne düşüncede illaki bi terslik oluyor zaten

Bende eşimle pazartesi gideyim dedim hem elimde ultrason kağıdı olur özel belki verir,hemde kalp atışını tekrardan beraber duyarız diye birde benim danışmam gereken farklı bir konu daha var,karaciğerde rahatsızlığım var dün doktor aşırı olumsuz konuştu bunun için bebeğin ve sneinhayatın tehlikeye girer gebeliği sonlandırmaya kadar gidebilir diye,tabi bunu söyleyen kadım doğum doktoru değil genel cerrahi doktoru

Cok gecmış olsun canım kullanabileceğin bi ilaç verir ya kotu olmadan yani o dereceye gelmeden danış sor tabi enzimler son zaman denge bozabiliyo arkadasımın olmustu acil sezeryanla aldılar bebeği 37 hafta da ciğer geliştirici vurup mutlaka ihmal etme kullanabileceğin bi ilacı vardır herhalde

Onun kendi ilacı varda doktorlar hamilesin diye kullanamazsın diyor,illa operasyon olmaz lazım diyor onunda bebeğe zararlı olup olunmadığı bilinmiyor

Merhaba,6+3’te duyduğunuzda normal miydi yoksa yavaş veya derinden miydi ? Benim de aynı gün olmuştu yavaş atıyordu da bu yüzden çok endişeleniyorum aynı gün dinleten herkese soruyorum

Merhaba,6+3’te duyduğunuzda normal miydi yoksa yavaş veya derinden miydi ? Benim de aynı gün olmuştu yavaş atıyordu da bu yüzden çok endişeleniyorum aynı gün dinleten herkese soruyorum
Normal miydi derken canım alttan mı karın dan ultrason la mı demek istedin karından baktı kalp atışı normal miydi dersen normaldi canım 125di haftasıyla uyumlu içini ferah tut bol su iç dinlen kötüyü getirme aklına herkesin gebeliği farklı benim yumurtlamam la senin ki aynı zaman değil o yüzden herkezinkiyle kendini kıyaslama lütfen gönlün rahat olsun

İnsallah bi cozumu vardır canım sitres yapma arastır
Farklı doktorlara gideceğim hayırlısıyla haftaya ben araştırdıkca kafam doluyor bunalıma giriyorum gibi birşey oluyor kendime değilde bebeğim için endişeleniyorum bana verilen emanet

Kızlar size bir sorum daha olacak şimdi benim 4 ayaklı bir kedi oğlum var. Yarın onu veterinere götürmem lazım kendi sırt çantası var çok ağır da değil ama gene de bi tereddüte düştüm. Sıkıntı olur mu kedi taşımak. Zaten kilolu bir kedi değil ama araçtan indikten sonra 5 6 dakika yürüyüş mesafesi var. Ne dersiniz sırt çantasıyla taşımak ağırlık olur mu acaba

Farklı doktorlara gideceğim hayırlısıyla haftaya ben araştırdıkca kafam doluyor bunalıma giriyorum gibi birşey oluyor kendime değilde bebeğim için endişeleniyorum bana verilen emanet
Korkma canım bi çözümü vardır mutlaka gebelerde de kullanılan bısey korkma

Kızlar ben hastaneden çıktım doktor SMA ve DNA gibi şeylere bakmak için kan vermemi istedi. ben de kararsız kaldığım için hocam yarın gelip vereyim dedim çıktım. 1 haftadır devam eden kahverengi akıntıları sordum çok normal korkma dedi. Mide bulantısı için ilaç istedim vermedi bulantı iyidir bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir günde 3 den fazla kusarsan o zaman ilaç veririm dedi. ultrason için bir ay sonrasına da randevu verdi

İnan cok üzüldüm kalp atısı mı alamadı baska bi doktora daha git mutlaka hemen aldırma 8 hafta dolana kadar zamanı var diye biliyorum ama baska bi hekime görün mutlaka canım ona gore hareket et
Canım doktor çok güvenilir kese şekli bozulmaya başlamış yolk sac da gereğinden fazla büyüdüğü için bebek gelisememis önce karından sonra emin olmak için uzunca alttan muayene etti düzgünce de açıkladı yapacak birşey yok malesef kanama alanıda büyümüş rahimdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…