Bir hafta sonra kontrole gel bakalım dedi o kadarNe dedi doktor
Duzelir dedi mi
Karciğerinde ne var canım?Bende eşimle pazartesi gideyim dedim hem elimde ultrason kağıdı olur özel belki verir,hemde kalp atışını tekrardan beraber duyarız diye birde benim danışmam gereken farklı bir konu daha var,karaciğerde rahatsızlığım var dün doktor aşırı olumsuz konuştu bunun için bebeğin ve sneinhayatın tehlikeye girer gebeliği sonlandırmaya kadar gidebilir diye,tabi bunu söyleyen kadım doğum doktoru değil genel cerrahi doktoru
Guzel düşünmeye calisBir hafta sonra kontrole gel bakalım dedi o kadar
Amin inşallah güzel şeylerle dönerimGuzel düşünmeye calis
Yaz mutlaka bize de
Hayirli sonuclar al insallah
Kalp atış hızı vs normal miydi demek istedim bana vajinal baktı da işte yavaş atıyordu kalbi o yüzden epey endişeliyim bugün başka bir doktora daha gideceğim inşallah düzelmiştirNormal miydi derken canım alttan mı karın dan ultrason la mı demek istedin karından baktı kalp atışı normal miydi dersen normaldi canım 125di haftasıyla uyumlu içini ferah tut bol su iç dinlen kötüyü getirme aklına herkesin gebeliği farklı benim yumurtlamam la senin ki aynı zaman değil o yüzden herkezinkiyle kendini kıyaslama lütfen gönlün rahat olsun
kuzuum bu ne demek şimdiYol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dedi
kuzum 6 buçukta başlıyor genelde sen kaç haftasın?Bu arada kizlar benim hiçbir belirtim yok Halen bu normal mi?
Ne bir mide bulantisi Ne bir agri hicbirsey erken mi daha
Kacinci hafta da basladi sizde ve ya var mi
5. Haftadayimkuzum 6 buçukta başlıyor genelde sen kaç haftasın?
buna ne sebep olmuş pekiCanım doktor çok güvenilir kese şekli bozulmaya başlamış yolk sac da gereğinden fazla büyüdüğü için bebek gelisememis önce karından sonra emin olmak için uzunca alttan muayene etti düzgünce de açıkladı yapacak birşey yok malesef kanama alanıda büyümüş rahimdeki
Çok üzüldüm kuzum ne denir hiç bilmiyorum ama Rabbim büyük inşallah toparlandığın vakit hemen sana sağlıklı bir gebelik evlat nasip eder inşallahYol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dedi
Kuzum farklı bir doktora daha görünseydin ya hemen karar vermeseydin keşkeYol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dedi
Kist hidatik var canımKarciğerinde ne var canım?
kuzum bir dur başka doktora da bi görün kanamayı durdurmanın başka çözümü yok muMerhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimPapatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
Kalp atışını dinletmedimiKızlar ben hastaneden çıktım doktor SMA ve DNA gibi şeylere bakmak için kan vermemi istedi. ben de kararsız kaldığım için hocam yarın gelip vereyim dedim çıktım. 1 haftadır devam eden kahverengi akıntıları sordum çok normal korkma dedi. Mide bulantısı için ilaç istedim vermedi bulantı iyidir bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir günde 3 den fazla kusarsan o zaman ilaç veririm dedi. ultrason için bir ay sonrasına da randevu verdi
evet kuzum beni de nisan sonu çağırdıKızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdıama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya
eşim yanımda olmadığı için ben dinlemek istemedimKalp atışını dinletmedimi
Canım kalp atışını duyduysan artık bebek sağlıklı sayılıyor özellikle pandeminden dolayı ayda bir randevu veriyorlar önemli test zamanları hariç o yüzden uzun aralıklı randevulara alışmak lazımKızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdıama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya
Ne güzel canım sabredebilecekmisineşim yanımda olmadığı için ben dinlemek istemedimdoktor Cuma kalp atışı var endişelenme demişti. Eşim beni bekle o anı birlikte yaşayalım dedi bir ay sonra gelecek o vakte kadar söz verdim beklicem
İlk ayda alıştık tabi sıklıkla gitmeye şimdi tuhafıma gidiyorCanım kalp atışını duyduysan artık bebek sağlıklı sayılıyor özellikle pandeminden dolayı ayda bir randevu veriyorlar önemli test zamanları hariç o yüzden uzun aralıklı randevulara alışmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?