2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Karciğerinde ne var canım?

Bu arada kizlar benim hiçbir belirtim yok Halen bu normal mi?
Ne bir mide bulantisi Ne bir agri hicbirsey erken mi daha
Kacinci hafta da basladi sizde ve ya var mi

Kalp atış hızı vs normal miydi demek istedim bana vajinal baktı da işte yavaş atıyordu kalbi o yüzden epey endişeliyim bugün başka bir doktora daha gideceğim inşallah düzelmiştir tüp bebek olduğu için geç döllenme falan da değil günü kesesi ve boyuyla uyumlu idi bir tek kalbi yavaş atıyordu inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza

Yol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dedi
kuzuum bu ne demek şimdi yani bebek nasıl sen nasılsın noluyor ya ben bir şey mi kaçırdm?

buna ne sebep olmuş peki

Yol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dedi
Çok üzüldüm kuzum ne denir hiç bilmiyorum ama Rabbim büyük inşallah toparlandığın vakit hemen sana sağlıklı bir gebelik evlat nasip eder inşallah

Kuzum farklı bir doktora daha görünseydin ya hemen karar vermeseydin keşke

Merhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Papatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
kuzum bir dur başka doktora da bi görün kanamayı durdurmanın başka çözümü yok mu ne yapılması lazım bebeği aldırmaktan başka, doktor bu aşamaya gelene kadar farketmemiş miydi

Kalp atışını dinletmedimi

evet kuzum beni de nisan sonu çağırdı

Kalp atışını dinletmedimi
eşim yanımda olmadığı için ben dinlemek istemedim doktor Cuma kalp atışı var endişelenme demişti. Eşim beni bekle o anı birlikte yaşayalım dedi bir ay sonra gelecek o vakte kadar söz verdim beklicem

Canım kalp atışını duyduysan artık bebek sağlıklı sayılıyor özellikle pandeminden dolayı ayda bir randevu veriyorlar önemli test zamanları hariç o yüzden uzun aralıklı randevulara alışmak lazım

eşim yanımda olmadığı için ben dinlemek istemedim doktor Cuma kalp atışı var endişelenme demişti. Eşim beni bekle o anı birlikte yaşayalım dedi bir ay sonra gelecek o vakte kadar söz verdim beklicem
Ne güzel canım sabredebilecekmisin

İlk ayda alıştık tabi sıklıkla gitmeye şimdi tuhafıma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…