bu bizim ilk çocuk o yüzden eşimde en az benim kadar hevesli söz verdim duracağım mecburNe güzel canım sabredebilecekmisin
İnan cok üzüldüm canım kese bozulduysa doğrudur demekki sağlıksızdı vücudun kendi sonlandıracaktı ama üzülme vardır rabbimin bir bildiği dünyaya gelip saglıksız olacagına basından sonlanması daha hayırlı oyle dusun kendini toplayınca korunmazsın emin ol saglıklı gebelik gelecek Allah sana dayanma gücü versin kendini telkin et rabbim saglıklı evlâd nasip etsin en kısa zaman daCanım doktor çok güvenilir kese şekli bozulmaya başlamış yolk sac da gereğinden fazla büyüdüğü için bebek gelisememis önce karından sonra emin olmak için uzunca alttan muayene etti düzgünce de açıkladı yapacak birşey yok malesef kanama alanıda büyümüş rahimdeki
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallahYol sac gereğinden fazla büyümüş bebek gelisememis genelde sağlıksız olduğunda böyle oluyormus kanama alanıda büyümüş yarın operasyon ile temizleyecekler 2 ay sonra tekrar dusunebilirsin dedi
Fırsat verseler insan hergün bakıp görmek ister ama sağlıklı olsunlar da bekleriz bizİlk ayda alıştık tabi sıklıkla gitmeye şimdi tuhafıma gidiyor
Normaldi canım insallah toplamıstır bol su iç dinlen için rahat etsin git tabi tüp bebek mi teyzemden biliyorum süreci cok zor aklına kotu getirme dinlen bol su iç rabbim tamamına erdirsin insallah canım aminKalp atış hızı vs normal miydi demek istedim bana vajinal baktı da işte yavaş atıyordu kalbi o yüzden epey endişeliyim bugün başka bir doktora daha gideceğim inşallah düzelmiştirtüp bebek olduğu için geç döllenme falan da değil günü kesesi ve boyuyla uyumlu idi bir tek kalbi yavaş atıyordu inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza
Aynen öyle sağlıkla gelsinler minik mucizelerFırsat verseler insan hergün bakıp görmek ister ama sağlıklı olsunlar da bekleriz biz
Anladım kuzum hayırlısı olsun bakalımbu bizim ilk çocuk o yüzden eşimde en az benim kadar hevesli söz verdim duracağım mecbur
Evet tüp bebek olduğu için ayrıntılara takılıyor insanNormaldi canım insallah toplamıstır bol su iç dinlen için rahat etsin git tabi tüp bebek mi teyzemden biliyorum süreci cok zor aklına kotu getirme dinlen bol su iç rabbim tamamına erdirsin insallah canım amin
Canım sen eşinle ayrı şehirde misin? Ben öyleyim de görünce şaşırdımeşim yanımda olmadığı için ben dinlemek istemedimdoktor Cuma kalp atışı var endişelenme demişti. Eşim beni bekle o anı birlikte yaşayalım dedi bir ay sonra gelecek o vakte kadar söz verdim beklicem
Bende de yok pek bi belirti canım, biraz şişkinliğim , göğüslerimde şişlik var, hafif koku hassasiyeti var. başkada bişey yok. kendi hesabıma göre 6+1 im şuanBu arada kizlar benim hiçbir belirtim yok Halen bu normal mi?
Ne bir mide bulantisi Ne bir agri hicbirsey erken mi daha
Kacinci hafta da basladi sizde ve ya var mi
Merhaba cumartesiden beri leke şeklinde kanamam vardı pazartesi doktora gittiğimde 6+4 günlüktük. Hem keseyi gördük hemde kalp atışlarını duyduk. İğne ve progestan kullanıyorum. Lekelerde epey azaldı. İnşallah sizde sağlıkla kalp atışlarını duyarsınızVücudun istemiyor o halde ozaman sende sarımsak ve soğanı bol tüket ağzına da sirkeli suyla gargara yap en azından doğal antibiyotik kullanmış olursun
Canım bende de pek belirti yok başından belli yoktu dün doktora sordum oda ne güzel dedi ben kusmadan yatırdığım hastalarım var dediBu arada kizlar benim hiçbir belirtim yok Halen bu normal mi?
Ne bir mide bulantisi Ne bir agri hicbirsey erken mi daha
Kacinci hafta da basladi sizde ve ya var mi
yok kuzum aynı şehirdeyim de ailesel bazı durumlar var o yüzden eşim kayınvalidemlerin yanına gidiyor ayda birCanım sen eşinle ayrı şehirde misin? Ben öyleyim de görünce şaşırdım
burdaki çoğu kadın kahverengi akıntıyı yaşıyor doktorlarda normal diyor ama kanama alanı varsa akıntılarını sıkı takip et kuzumMerhabalar herkese. Bugün 8+0 olduk çok şükür. Geçen pazartesi kontrole gittik bebeği ve kalp atışını duyduk. Doktorum 1 cm lik kanama alanının olduğunu söyledi. Dünden beri kahverengi lekelenmem var. Doktoruma yazdım kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama ben yine de korkuyorum. Benim gibi olan var mı acaba. Ne yapmam gerekiyor
Pazartesi kontrolüm var bekleyeceğim artık. Şuan kahverengi akıntı devam ediyor peçeteye sildikçe geliyor. İnsallahh bişey yokturburdaki çoğu kadın kahverengi akıntıyı yaşıyor doktorlarda normal diyor ama kanama alanı varsa akıntılarını sıkı takip et kuzum
duygu ışıl hanıma çok memnun kaldım benHangi doktora gittin canım
Benimde cumartesi gününden beri kahverengi lekelenmem var doktorun verdiği ilaçları kullanıp istirahat ediyorum. Stres yapmadan doktorumuzu dinleyelim.inşallah bu riskli haftaları bir an önce atlatırızMerhabalar herkese. Bugün 8+0 olduk çok şükür. Geçen pazartesi kontrole gittik bebeği ve kalp atışını duyduk. Doktorum 1 cm lik kanama alanının olduğunu söyledi. Dünden beri kahverengi lekelenmem var. Doktoruma yazdım kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama ben yine de korkuyorum. Benim gibi olan var mı acaba. Ne yapmam gerekiyor
İnsallahhh canım. Kritik haftalar ister istemez tedirgin oluyorum. İlk gebeliğim bir de.Benimde cumartesi gününden beri kahverengi lekelenmem var doktorun verdiği ilaçları kullanıp istirahat ediyorum. Stres yapmadan doktorumuzu dinleyelim.inşallah bu riskli haftaları bir an önce atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?