2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar dün gittim özele kese 15 küsür mm olmuş şuan herşey normal gözüküyor. Kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştık negatif çıktı çok sevindim . 5+4 çıktı ultrasona göre uygulamada 5+5 çıkıyordu doktor hiç bir problem olmadığını söyledi . 6 nisan da kalp atışı için tekrar çağırdı :)

Eklentiler

• 3AD3B44B-5D86-405E-8BB2-7C8DC019016C.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 10D8300A-A6F3-43D8-BB02-F00E5879FC3D.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba arkadaşlar. Doktor geçen hafta kese etrafında kanama alanı görmüştü. Ama bir damla bile leke gelmedi hamilelikte. Kanama alanı olup böyle durumda olan var mı?

Geçmiş olsun canım, inşallah hamileliğini etkilemeyecek
Teşekkür ederim canım dün kalp atışlarını duydum,genel cerrahiye de randevum vardı ordan oraya geçtim çok olumsuz konuştu patlayabilir seni ve bebeği riske atabilir gebeliği sonlandırabilir diye baya bi moralimi bozdu

80-100 arası söledi sanki kalp atışı dün başlamış gibi görünüyor dedi ama biz geçen hafta kalp atışını görmüştük
bence biraz bekle ya hemen üzülme, strese girme.. başlangıçta biraz yavaş olabilir diye okumuştum ben. düzelir inşallahhh

Merhaba arkadaşlar. Doktor geçen hafta kese etrafında kanama alanı görmüştü. Ama bir damla bile leke gelmedi hamilelikte. Kanama alanı olup böyle durumda olan var mı?
Beeen doktor keseden uzakta gördü kanama alanını ama benim lekelenmem olmadı çok şükür. Hatta beklemiyordum böyle bir şey duyunca çok üzüldüm. Aa doktor keseden uzakta önemli değil ama dikkat etmen lazım dedi, ilaç verdi. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole bakalım ne durumda.

Hamileliğindemi öğrendin bu kisti canım? Pek bir bilgim yok ama bol bol dua et

Hamileliğindemi öğrendin bu kisti canım? Pek bir bilgim yok ama bol bol dua et
Hamilelikten önce vardı ama doktora sorduğumda sorun yaratmaz demişti,şimdi hamilelik gerçekleşti ağzından olumsuz laf düşmüyo

Hamilelikten önce vardı ama doktora sorduğumda sorun yaratmaz demişti,şimdi hamilelik gerçekleşti ağzından olumsuz laf düşmüyo
Ogluma hamileyken gobek fitigi cikti bende agri yaptı baya. Genel cerraha yönlendirdi bni. Fitik cok kucuk olmasina ragmen bana asla normal.dogum yapamazsın çok tehlikeli sezeryan olcan vs dedi. Kendi druma gittim boyle.boyle bn normal dogum yaoamiycak miyim dedim. Guldu sallama sen bosver oyle de kolay yaparsin ki dedi rahatlatti ve de yaptim gercekten. Senin durumla.ayni degil ama hemen modunu dusurme yani her zaman hakli olmayabilirler. Farkli gorus al

Öyle yapıcam artık umarım farklı doktorda aynı şeyleri söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…