2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim kese etrafındaydı. Yerleşmeden de olabilir demişti. Cuma kontrol var umarım güzel haberler alırız

Hamilelikten önce vardı ama doktora sorduğumda sorun yaratmaz demişti,şimdi hamilelik gerçekleşti ağzından olumsuz laf düşmüyo
Bunun öncesinde konuşulması çözüm bulunması gerekmiyor muydu ya
Sen bunu düşünerek daha xok strese gireceksin bunu bile bile bu şekilde davranmaları hayret
Yapılabilecek birsey yok mu bu konuda

Kızlar kalp atışı için gittim bende bugun hastaneye. Tam 2 saat bekledik ve doktor ameliyata gitmiş.ve geri döndük

Medikal park broşür verdimi? Neleri kapsıyormuş 13.500
Yok canım bizzat hastaneye henüz gitmedim sigorta şirketinden aldım bilgileri. Ama bir hastane gezisi düşünüyorum. Egepolü ben de hiç sevmiyorum orda da doğum yaptırmış doktorum ama seçeneklerim arasında değil

evet canım bana da aynısını söyledi doktor ama benim de her gün gidip bakasım var 12 haftalık nisan sonu oluyorum nasıl bekleyeceğiz

Ben de bugün 6+1 görünüyorum. Cuma günü randevum var bebişleri görürüz inş :) kahve içmeye devam mı kızlar herşeyi bıraktım kahveyi bırakamadım. Kafeinsiz de içiyorum bi tane de normal

canım çok üzüldüm sen iyi ol da yine olur bebiş Allah sabır versin

bu bizim ilk çocuk o yüzden eşimde en az benim kadar hevesli söz verdim duracağım mecbur
Benim de eşim yanımda olamayacak eğitime gitmesi lazım 3 hafta sürecek. Ve ben tek başıma gitmeye korkuyorum erken gitsek duyar mıyız bilmiyorum

Ben de bugün 6+1 görünüyorum. Cuma günü randevum var bebişleri görürüz inş :) kahve içmeye devam mı kızlar herşeyi bıraktım kahveyi bırakamadım. Kafeinsiz de içiyorum bi tane de normal
her gün değil ama genelde 1 fincan türk kahvesi içiyorum ben progestan sersemlik yapıyor zaten başka türlü ayılamıyorum hayalet gibi geziyorum yoksa

Bunun öncesinde konuşulması çözüm bulunması gerekmiyor muydu ya
Sen bunu düşünerek daha xok strese gireceksin bunu bile bile bu şekilde davranmaları hayret
Yapılabilecek birsey yok mu bu konuda
Bu konuyu ben daha önce doktora danıştım çocuk düşündüğümüz zaman özellikle kontrole gittim bana olumlu yaklaştı sorun olmaz dedi,operasyondan falan bahsetmedi veya ilaçtan, dün hamilelik haberiyld gittim bana operasyon olman lazım dedi bebeğe zararlımı zararsızmı bilmiyoruz dedi,o operasyona göz göre göre ben nasıl gireyim bilinmiyor,patlarsa bebeğe de sanada zararı var hayati tehlike açısından dedi,gebelik sonlandırmaya kadar gidebilir dedi beni strese soktu,kızdım orda ben size daha önce danıştım bir sorun olmaz dediniz şimdide böyle diyorsunuz dedim,salı günü farklı hastane farklı doktora gidicem pazarteside özel kadın doğuma gidicem bakalım onlar ne diyecek

Kızlar ikili testte genlere bakılarak bebekte hastalık var mı diye bakılıyor ya o test sadece bebeğin ensesinden mı yapılıyor yoksa anneden de kan alınıp bakılıyor mu? Bugün arkadaşımda hastaneye gitti özele. 7. haftasında doktoru kan alıp DNA SMA baktırmış bana diyor ki sende yap cinsiyet bile öğreniliyor diyor siz ne diyorsunuz

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi,doktor bana sadece ikili testi söyledi,pazartesi günü özel hastaneye gideceğim orda birşey derlerse bilgilendirme alıp belki yaptırabilirim

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi,doktor bana sadece ikili testi söyledi,pazartesi günü özel hastaneye gideceğim orda birşey derlerse bilgilendirme alıp belki yaptırabilirim
sen de sor bi kuzum bu ikili test nasıl yapılıyor biliyor musun kan veriyor muyuz?

sen de sor bi kuzum bu ikili test nasıl yapılıyor biliyor musun kan veriyor muyuz?
Bilmiyorum ama Ekim anneleri topiğine sordum,kan ile bakılıyormış bebeğin ense kalınlığı falan bakılıyormuş sonra rapor hazırlanışıyormuş onun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…