Ederim tabi sende et lütfenBende düzenlş kullanıyorum şimdi inşlh kese gelişir bebeğime bişi olmaz ctesi kontrolüm var bana dua edin ltfn
Bizde birlikte dinledik bianda oldu beklemiyorduk çok güzel bir duygu Rabbim isteyene nasip etsinbu bizim ilk çocuk o yüzden eşimde en az benim kadar hevesli söz verdim duracağım mecbur
Benim kese etrafındaydı. Yerleşmeden de olabilir demişti. Cuma kontrol var umarım güzel haberler alırızBeeendoktor keseden uzakta gördü kanama alanını ama benim lekelenmem olmadı çok şükür. Hatta beklemiyordum böyle bir şey duyunca çok üzüldüm. Aa doktor keseden uzakta önemli değil ama dikkat etmen lazım dedi, ilaç verdi. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole bakalım ne durumda.
Bunun öncesinde konuşulması çözüm bulunması gerekmiyor muydu yaHamilelikten önce vardı ama doktora sorduğumda sorun yaratmaz demişti,şimdi hamilelik gerçekleşti ağzından olumsuz laf düşmüyo
Yok canım bizzat hastaneye henüz gitmedim sigorta şirketinden aldım bilgileri. Ama bir hastane gezisi düşünüyorum. Egepolü ben de hiç sevmiyorum orda da doğum yaptırmış doktorum ama seçeneklerim arasında değilMedikal park broşür verdimi? Neleri kapsıyormuş 13.500
bende bugün 6+1 im yarın yada cuma gidicem, kalp atışını duyamayız da belki görebiliriz :)bende cuma günü 6+1 de gideceğim doktora kalp atıışını duyabilir miyim acaba kızlar?
evet canım bana da aynısını söyledi doktor ama benim de her gün gidip bakasım var 12 haftalık nisan sonu oluyorum nasıl bekleyeceğizKızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdıama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya
canım çok üzüldüm sen iyi ol da yine olur bebiş Allah sabır versinCanım doktor çok güvenilir kese şekli bozulmaya başlamış yolk sac da gereğinden fazla büyüdüğü için bebek gelisememis önce karından sonra emin olmak için uzunca alttan muayene etti düzgünce de açıkladı yapacak birşey yok malesef kanama alanıda büyümüş rahimdeki
Canım tirodin kaç çıkmıştıAynen bende de lekelenmelerim devam ediyor..
Tiroid değerlerim yüksek cikmis
Bende gideceğim bugun doktora
Hayirlisiyla en hassas gunleri geçirelim insallah
Benim de eşim yanımda olamayacak eğitime gitmesi lazım 3 hafta sürecek. Ve ben tek başıma gitmeye korkuyorum erken gitsek duyar mıyız bilmiyorumbu bizim ilk çocuk o yüzden eşimde en az benim kadar hevesli söz verdim duracağım mecbur
her gün değil ama genelde 1 fincan türk kahvesi içiyorum ben progestan sersemlik yapıyor zaten başka türlü ayılamıyorum hayalet gibi geziyorum yoksaBen de bugün 6+1 görünüyorum. Cuma günü randevum var bebişleri görürüz inş :) kahve içmeye devam mı kızlar herşeyi bıraktım kahveyi bırakamadım. Kafeinsiz de içiyorum bi tane de normal
Bu konuyu ben daha önce doktora danıştım çocuk düşündüğümüz zaman özellikle kontrole gittim bana olumlu yaklaştı sorun olmaz dedi,operasyondan falan bahsetmedi veya ilaçtan, dün hamilelik haberiyld gittim bana operasyon olman lazım dedi bebeğe zararlımı zararsızmı bilmiyoruz dedi,o operasyona göz göre göre ben nasıl gireyim bilinmiyor,patlarsa bebeğe de sanada zararı var hayati tehlike açısından dedi,gebelik sonlandırmaya kadar gidebilir dedi beni strese soktu,kızdım orda ben size daha önce danıştım bir sorun olmaz dediniz şimdide böyle diyorsunuz dedim,salı günü farklı hastane farklı doktora gidicem pazarteside özel kadın doğuma gidicem bakalım onlar ne diyecekBunun öncesinde konuşulması çözüm bulunması gerekmiyor muydu ya
Sen bunu düşünerek daha xok strese gireceksin bunu bile bile bu şekilde davranmaları hayret
Yapılabilecek birsey yok mu bu konuda
İlk defa duyuyorum böyle birşeyi,doktor bana sadece ikili testi söyledi,pazartesi günü özel hastaneye gideceğim orda birşey derlerse bilgilendirme alıp belki yaptırabilirimKızlar ikili testte genlere bakılarak bebekte hastalık var mı diye bakılıyor ya o test sadece bebeğin ensesinden mı yapılıyor yoksa anneden de kan alınıp bakılıyor mu? Bugün arkadaşımda hastaneye gitti özele. 7. haftasında doktoru kan alıp DNA SMA baktırmış bana diyor ki sende yap cinsiyet bile öğreniliyor diyor siz ne diyorsunuz
kuzu 6+3 gibi falan herkes duymuşBenim de eşim yanımda olamayacak eğitime gitmesi lazım 3 hafta sürecek. Ve ben tek başıma gitmeye korkuyorum erken gitsek duyar mıyız bilmiyorum
sen de sor bi kuzum bu ikili test nasıl yapılıyor biliyor musun kan veriyor muyuz?İlk defa duyuyorum böyle birşeyi,doktor bana sadece ikili testi söyledi,pazartesi günü özel hastaneye gideceğim orda birşey derlerse bilgilendirme alıp belki yaptırabilirim
Bilmiyorum ama Ekim anneleri topiğine sordum,kan ile bakılıyormış bebeğin ense kalınlığı falan bakılıyormuş sonra rapor hazırlanışıyormuş onun hakkındasen de sor bi kuzum bu ikili test nasıl yapılıyor biliyor musun kan veriyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?