- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Yaaa cumartesi günü gidelim demiştik tam da 6+4 oluyor inşallah hayrlısıyla duyarızkuzu 6+3 gibi falan herkes duymuş
Çok çok çok geçmiş olsun umarım seni korkuttuğu kadar korkulacak bi durum yoktur. Bazen doktorları anlamak cidden güç. Sağlık meditasyonu yap istersen bi de öyle dene. Güzel düşün güzel dualar et inşallah sana ve bebeğine sıkıntı yaratacak bi durum yokturBu konuyu ben daha önce doktora danıştım çocuk düşündüğümüz zaman özellikle kontrole gittim bana olumlu yaklaştı sorun olmaz dedi,operasyondan falan bahsetmedi veya ilaçtan, dün hamilelik haberiyld gittim bana operasyon olman lazım dedi bebeğe zararlımı zararsızmı bilmiyoruz dedi,o operasyona göz göre göre ben nasıl gireyim bilinmiyor,patlarsa bebeğe de sanada zararı var hayati tehlike açısından dedi,gebelik sonlandırmaya kadar gidebilir dedi beni strese soktu,kızdım orda ben size daha önce danıştım bir sorun olmaz dediniz şimdide böyle diyorsunuz dedim,salı günü farklı hastane farklı doktora gidicem pazarteside özel kadın doğuma gidicem bakalım onlar ne diyecek
Teşekkür ederim ,hep öyle yapıyorum yoksa başka türlü içim rahatlamıyor,sağlık meditasyonu ne oluyorÇok çok çok geçmiş olsun umarım seni korkuttuğu kadar korkulacak bi durum yoktur. Bazen doktorları anlamak cidden güç. Sağlık meditasyonu yap istersen bi de öyle dene. Güzel düşün güzel dualar et inşallah sana ve bebeğine sıkıntı yaratacak bi durum yoktur
6+0da gittim gördük atışları fakat 10 gün sonra dinleticem dedi.bende cuma günü 6+1 de gideceğim doktora kalp atıışını duyabilir miyim acaba kızlar?
Ben Sma hastalığı için test vermeyi düşünüyorum öyle bi imkan varsa faydalanmak isterim.Kızlar ikili testte genlere bakılarak bebekte hastalık var mı diye bakılıyor ya o test sadece bebeğin ensesinden mı yapılıyor yoksa anneden de kan alınıp bakılıyor mu? Bugün arkadaşımda hastaneye gitti özele. 7. haftasında doktoru kan alıp DNA SMA baktırmış bana diyor ki sende yap cinsiyet bile öğreniliyor diyor siz ne diyorsunuz
Canım tirodin kaç çıkmıştı
Bir belki 2 doktordan daha fikir al, bunlara konuşmak ne kolay yani Allah eksikliklerini göstermesin tabi de muhtaçta etmesin ya. Her şey çok güzel olacak, mümkün mertebe pozitif düşün stres yapmaBu konuyu ben daha önce doktora danıştım çocuk düşündüğümüz zaman özellikle kontrole gittim bana olumlu yaklaştı sorun olmaz dedi,operasyondan falan bahsetmedi veya ilaçtan, dün hamilelik haberiyld gittim bana operasyon olman lazım dedi bebeğe zararlımı zararsızmı bilmiyoruz dedi,o operasyona göz göre göre ben nasıl gireyim bilinmiyor,patlarsa bebeğe de sanada zararı var hayati tehlike açısından dedi,gebelik sonlandırmaya kadar gidebilir dedi beni strese soktu,kızdım orda ben size daha önce danıştım bir sorun olmaz dediniz şimdide böyle diyorsunuz dedim,salı günü farklı hastane farklı doktora gidicem pazarteside özel kadın doğuma gidicem bakalım onlar ne diyecek
Gozunaydin neden acaba sorabilir miyim6+0da gittim gördük atışları fakat 10 gün sonra dinleticem dedi.
Acaba onun verdiği kan ile ikili testin kanı aynı değil mi kiBilmiyorum ama Ekim anneleri topiğine sordum,kan ile bakılıyormış bebeğin ense kalınlığı falan bakılıyormuş sonra rapor hazırlanışıyormuş onun hakkında
Git kesinlikle iyice emin olarak ver karariniBu konuyu ben daha önce doktora danıştım çocuk düşündüğümüz zaman özellikle kontrole gittim bana olumlu yaklaştı sorun olmaz dedi,operasyondan falan bahsetmedi veya ilaçtan, dün hamilelik haberiyld gittim bana operasyon olman lazım dedi bebeğe zararlımı zararsızmı bilmiyoruz dedi,o operasyona göz göre göre ben nasıl gireyim bilinmiyor,patlarsa bebeğe de sanada zararı var hayati tehlike açısından dedi,gebelik sonlandırmaya kadar gidebilir dedi beni strese soktu,kızdım orda ben size daha önce danıştım bir sorun olmaz dediniz şimdide böyle diyorsunuz dedim,salı günü farklı hastane farklı doktora gidicem pazarteside özel kadın doğuma gidicem bakalım onlar ne diyecek
Canım ben ikili test yaptırmayıp direkt nifty testi yaptırmayı düşünüyorum. İkili test kesin bir sonuç vermiyor boş yere strese girmek de istemiyorum. Sma testini eşim yaptıracak sağlık ocağında.Kızlar ikili testte genlere bakılarak bebekte hastalık var mı diye bakılıyor ya o test sadece bebeğin ensesinden mı yapılıyor yoksa anneden de kan alınıp bakılıyor mu? Bugün arkadaşımda hastaneye gitti özele. 7. haftasında doktoru kan alıp DNA SMA baktırmış bana diyor ki sende yap cinsiyet bile öğreniliyor diyor siz ne diyorsunuz
canım kandan gene bakılan test özel labaratuarlarda yapılır eskiden yurtdışında olurdu o bambaşka birşey. sma testini benim eşim evlenirken yaptırmıştı devletin yeni uygulaması çok doğru biriey. tespit ediliyor taşıyıcılıl varsa çocuk yapmadan devlet tüp bebeğe vs yönlendiriyor sanırım. ikili test ve diğerleri de her gebenin yaptırması gereken rutin testler. her türlü doğurucam yaptırmam diye düşünenlerin de yaptırması gerektiğine be varsa böyle bir şey hazırlıklı olunması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta bebek doğunca hstaneye götürüyoruz bir şey var sa allahtan demiyoruz. tedbirli olmak gerekli imkanlar dahilindeKızlar ikili testte genlere bakılarak bebekte hastalık var mı diye bakılıyor ya o test sadece bebeğin ensesinden mı yapılıyor yoksa anneden de kan alınıp bakılıyor mu? Bugün arkadaşımda hastaneye gitti özele. 7. haftasında doktoru kan alıp DNA SMA baktırmış bana diyor ki sende yap cinsiyet bile öğreniliyor diyor siz ne diyorsunuz
YouTube da videolar var yazarsan çıkıyor bilinçaltını güçlendirmeye yarıyor. Faydasını göreceğini tahmin ediyorum denemelisin randevuna gidene kadar dinleTeşekkür ederim ,hep öyle yapıyorum yoksa başka türlü içim rahatlamıyor,sağlık meditasyonu ne oluyor
Her doktorun görüşü farklı bu konuda, benimki mümkün oldukça geç dinletme taraftarı çünkü doppler bir yansıtma cihazı en nihayetinde ve kalbi duyabilmek için bütün dalgalar minicik kalbin üstüne yoğunlaşıyor zaten bütün doktorlarda çok kısa süreli dinletme yaparlar özellikle ilk aylarda. O kadar kısa sürede de zarar veremez zaten.Gozunaydin neden acaba sorabilir miyim
Teşekkür ederim mutlaka bakacağımYouTube da videolar var yazarsan çıkıyor bilinçaltını güçlendirmeye yarıyor. Faydasını göreceğini tahmin ediyorum denemelisin randevuna gidene kadar dinle
Biz tam ogun duyduk canimbende cuma günü 6+1 de gideceğim doktora kalp atıışını duyabilir miyim acaba kızlar?
Haftaya gideceğim farklı doktorlara teşekkür ederim,öyle gerçekten olumlu birşeyler duymayar ihtşyacım var doktorlar tarafındanBir belki 2 doktordan daha fikir al, bunlara konuşmak ne kolay yani Allah eksikliklerini göstermesin tabi de muhtaçta etmesin ya. Her şey çok güzel olacak, mümkün mertebe pozitif düşün stres yapma
İnşallah canım bakalım ne olucakGit kesinlikle iyice emin olarak ver kararinihersey yolunda gitsin insallah stres yapmamaya calis
Sağlık ocağında yapiliyormuymusCan
Canım ben ikili test yaptırmayıp direkt nifty testi yaptırmayı düşünüyorum. İkili test kesin bir sonuç vermiyor boş yere strese girmek de istemiyorum. Sma testini eşim yaptıracak sağlık ocağında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?