SMA bakılcaksa bebek için eşin değil senin yaptırman gerekiyor diye biliyorum kuzumCan
Canım ben ikili test yaptırmayıp direkt nifty testi yaptırmayı düşünüyorum. İkili test kesin bir sonuç vermiyor boş yere strese girmek de istemiyorum. Sma testini eşim yaptıracak sağlık ocağında.
erkek yaptırıyor canım benim eşim yaptırdı. erkekte çıkarsa kadına da yaparlarSMA bakılcaksa bebek için eşin değil senin yaptırman gerekiyor diye biliyorum kuzum
sağlık ocağında yapılıyor evlenmeden önce yaptırdı eşim ücretsizdi.sma testi kaçıncı haftada yapılıyor ve nerede yapılıyor? ücretsiz mi?
Canım sağlık ocağı önce erkekten bakıyoruz dedi o sebeple.SMA bakılcaksa bebek için eşin değil senin yaptırman gerekiyor diye biliyorum kuzum
doktor bugün bana tam tersini söyledi önce anne yapacak sorun olursa babaya da bakacağız dedierkek yaptırıyor canım benim eşim yaptırdı. erkekte çıkarsa kadına da yaparlar
evet ben ikili test yerine ondan yaptırmayı düşünüyorum.kızlar fetal dna testi diye bişi duydunuz mu?
canım bende ondan yaptırmak istiyorum aslında ama, fiyat konusunda bi bilgin var mı acaba?evet ben ikili test yerine ondan yaptırmayı düşünüyorum.
canım bizim evlilik işlemleri için iki ay önce eşim yaptırdı. erkek yapacak dendi sen hamilesin o zaman farklıdır bilmiyorumdoktor bugün bana tam tersini söyledi önce anne yapacak sorun olursa babaya da bakacağız dedi
evlenmeden önce babaya hamilelikten sonra anneye demek ki. Bence de kesinlikle yaptırılması gereken bir testcanım bizim evlilik işlemleri için iki ay önce eşim yaptırdı. erkek yapacak dendi sen hamilesin o zaman farklıdır bilmiyorum
Canim ikili test dedikleri bebegin ense kalinligi ve senden kan alip bazi ihtimallere bakiliyo. Kandan cinsiyet de ogrenilen testler bebekte kromozom bozukluklari vs var mi diye bakilan test. Hani gecen bi arkadas.yazmisti 5bin civari olan test sanirim. Sma testi ise yeni cikardilar ilk gebeliklerde bakilacakmis artiksanirimKızlar ikili testte genlere bakılarak bebekte hastalık var mı diye bakılıyor ya o test sadece bebeğin ensesinden mı yapılıyor yoksa anneden de kan alınıp bakılıyor mu? Bugün arkadaşımda hastaneye gitti özele. 7. haftasında doktoru kan alıp DNA SMA baktırmış bana diyor ki sende yap cinsiyet bile öğreniliyor diyor siz ne diyorsunuz
bu SMA testi ne zaman yapılıyormuş doktor bana kan ver diyince şaşırdım daha 6 buçuk haftalığımCanim ikili test dedikleri bebegin ense kalinligi ve senden kan alip bazi ihtimallere bakiliyo. Kandan cinsiyet de ogrenilen testler bebekte kromozom bozukluklari vs var mi diye bakilan test. Hani gecen bi arkadas.yazmisti 5bin civari olan test sanirim. Sma testi ise yeni cikardilar ilk gebeliklerde bakilacakmis artiksanirim
Kızlar merak eden ve benim durumumda olan herkese yazmaya çalışıyorum içleri rahat etsin diye sırayla dönüş yapıyorum çok şükür benim düzelmiş inşallah sizlerin de öyledir demek ki gerçekten düzeliyor ben çok stres yaptım siz yapmayın lütfen düzelecek inşallahPapatyamelo canım umarım başka doktor sana daha umut verici şeyler söyler ve çözümüne kolay kavuşursun. Stresten uzak durmaya çalış
O okuryazar ne yaptın doktora gidicem bugün demişsin canım seni merakla bekliyorum beni de bilgilendir lütfen
Yaa çok şükürKızlar merak eden ve benim durumumda olan herkese yazmaya çalışıyorum içleri rahat etsin diye sırayla dönüş yapıyorum çok şükür benim düzelmiş inşallah sizlerin de öyledir demek ki gerçekten düzeliyor ben çok stres yaptım siz yapmayın lütfen düzelecek inşallahben aşırı olumsuz hissetmeye başlamıştım bebeğe bir şey olduğu konusunda da hislere kapılmıştım ama iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?