2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
SMA bakılcaksa bebek için eşin değil senin yaptırman gerekiyor diye biliyorum kuzum

Şimdi doktordan geldim bugün itibari ile 5+1 günlük olduk iki gün önce değerim 1195 ti bugünkü değerim 3100 olmuş.Dr çok sağlıklı bir gebelik dedi nasıl sevindim anlatamam.Ağrılarım için çok normal dedi asla ağrı kesici vermeyeceğini söyledi.Vifolic verdi sadece folik asit vitamin bunu kullanmam yeterliymiş.P.tesi günüde tekrar kontrole çağırdı kese ve bebek için.İçim rahatladı diyebilirim Allah'ıma şükürler olsun bu ağrılar beni çok endişelendiriyordu bebeğim gayet güzel yerleşiyormuş.Allah hepimize sağlıklı mutlu gebelikler nasip etsin inşallah

Bugün doktora gittim kalp atışı için
Bir önceki hamileliğimde kalp atışı durduğu için görememekten korkuyordum
İlk başta duyamadık baya uğraştı başka aletle baktı baktı yine yok neyse sonra zar zor duyduk
idrara sıkışık gitmediğim için zorlandık dedi doktor
kızlar aklınızda bulunsun sıkışık gidin

doktor bugün bana tam tersini söyledi önce anne yapacak sorun olursa babaya da bakacağız dedi
canım bizim evlilik işlemleri için iki ay önce eşim yaptırdı. erkek yapacak dendi sen hamilesin o zaman farklıdır bilmiyorum

Canim ikili test dedikleri bebegin ense kalinligi ve senden kan alip bazi ihtimallere bakiliyo. Kandan cinsiyet de ogrenilen testler bebekte kromozom bozukluklari vs var mi diye bakilan test. Hani gecen bi arkadas.yazmisti 5bin civari olan test sanirim. Sma testi ise yeni cikardilar ilk gebeliklerde bakilacakmis artiksanirim

Papatyamelo canım umarım başka doktor sana daha umut verici şeyler söyler ve çözümüne kolay kavuşursun. Stresten uzak durmaya çalış
O okuryazar ne yaptın doktora gidicem bugün demişsin canım seni merakla bekliyorum beni de bilgilendir lütfen

bu SMA testi ne zaman yapılıyormuş doktor bana kan ver diyince şaşırdım daha 6 buçuk haftalığım

Kızlar merak eden ve benim durumumda olan herkese yazmaya çalışıyorum içleri rahat etsin diye sırayla dönüş yapıyorum çok şükür benim düzelmiş inşallah sizlerin de öyledir demek ki gerçekten düzeliyor ben çok stres yaptım siz yapmayın lütfen düzelecek inşallah ben aşırı olumsuz hissetmeye başlamıştım bebeğe bir şey olduğu konusunda da hislere kapılmıştım ama iyi

Kızlar bugün hastaneye gitmiştim Bi problem gözükmüyordu ama şu tuvalete gittim baya Bi kahverengi akıntım gelmiş öyle az da değil baya korktum ne yapmam lazım çok korkuyorum

Yaa çok şükür bana da umut oldun. Kaç günde düzelmiş oldu kuzum. Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…