- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
canım semin düzelen troid miydi? yanlış hatırlamıyorsam kaçtı kaç olduKızlar merak eden ve benim durumumda olan herkese yazmaya çalışıyorum içleri rahat etsin diye sırayla dönüş yapıyorum çok şükür benim düzelmiş inşallah sizlerin de öyledir demek ki gerçekten düzeliyor ben çok stres yaptım siz yapmayın lütfen düzelecek inşallahben aşırı olumsuz hissetmeye başlamıştım bebeğe bir şey olduğu konusunda da hislere kapılmıştım ama iyi
Yok canım daha tam bakamadım, 10. Hafta civarı yapılıyormuş sanırım. Garanti olsun diye 11. Haftada yaptırım. Ama bu aralar bakacağım firmalara fiyat almak içincanım bende ondan yaptırmak istiyorum aslında ama, fiyat konusunda bi bilgin var mı acaba?
Sma normalde evlilik oncesi yapiliyo..evlilerde de ilk bebek.oncesi sanirim ama fazlasini bilmiyorum bnm ilk olmadigindan bisey soylemedilerbu SMA testi ne zaman yapılıyormuş doktor bana kan ver diyince şaşırdım daha 6 buçuk haftalığım
6+3’te gitmiştim bütün 7+5 idi ama ultrasonda 7+6 göründü 8 gün falan oldu işte geçen pzartwsi gitmiştim sizin de düzelecek benceYaa çok şükürbana da umut oldun. Kaç günde düzelmiş oldu kuzum. Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Yok canım kalp atış hızı düşüktü benim 6.haftada o düzeldicanım semin düzelen troid miydi? yanlış hatırlamıyorsam kaçtı kaç oldu
Bana 10 gun sonra gel dedi kalp atışlarını duyabilmek içinHer doktorun görüşü farklı bu konuda, benimki mümkün oldukça geç dinletme taraftarı çünkü doppler bir yansıtma cihazı en nihayetinde ve kalbi duyabilmek için bütün dalgalar minicik kalbin üstüne yoğunlaşıyor zaten bütün doktorlarda çok kısa süreli dinletme yaparlar özellikle ilk aylarda. O kadar kısa sürede de zarar veremez zaten.
çok iyi canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahYok canım kalp atış hızı düşüktü benim 6.haftada o düzeldi
Çok güzel bir haber verdin bana kafam çorba olmuştu araştırmaktan. Kendi doktoruna da gidince haber ver olur mu? Bi de karından mı vajinal mi baktı bunu merak ettim canm6+3’te gitmiştim bütün 7+5 idi ama ultrasonda 7+6 göründü 8 gün falan oldu işte geçen pzartwsi gitmiştim sizin de düzelecek bence
Canım bugün pek giremedim buralara yoğunluktan.Rabbimin bildiği vardır, biliyorum çok üzülüyorsun ama kendini ve ruhunu toparla guzum,Merhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim @Papatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
Bende akinti hic kesilmediKızlar bugün sümüksü akıntım oldu normalmi sizce
Guzel haberler okumak içimizi aciyorŞimdi doktordan geldim bugün itibari ile 5+1 günlük olduk iki gün önce değerim 1195 ti bugünkü değerim 3100 olmuş.Dr çok sağlıklı bir gebelik dedi nasıl sevindim anlatamam.Ağrılarım için çok normal dedi asla ağrı kesici vermeyeceğini söyledi.Vifolic verdi sadece folik asit vitamin bunu kullanmam yeterliymiş.P.tesi günüde tekrar kontrole çağırdı kese ve bebek için.İçim rahatladı diyebilirim Allah'ıma şükürler olsun bu ağrılar beni çok endişelendiriyordu bebeğim gayet güzel yerleşiyormuş.Allah hepimize sağlıklı mutlu gebelikler nasip etsin inşallah
Doktorunu bilgilendir hemen hatta direk gitkanaması olan oldu mu hiç? normal mi az bir kan gelmesi
Bence doktorun en iyisini bilir, biz de 7+4te dinliycez Allah nasip ederse. Dediğim hepsi azami dikkat ediyor zaten uzun dinletmemeye, içini ferah tutBana 10 gun sonra gel dedi kalp atışlarını duyabilmek için
Acaba erteletsem mi veya kalp atışlarını dinletmemesinimi söylesem
Bende bir yer de okumuştum, erken dinletilen kalp sesi bebegin kalbinin durmasına neden oluyormuş
Bu yüzden soru işaretleri de var kafamda
Karından baktı canım kendi doktorum vajinal bakmıştı içini rahat tut gerçekten ben de kaç gündür her yeri okuyorum her yere yazıyorum bir örnek bulayım diye özellikle olumlu örnek ama çok az kişi 6.haftada dinleyip bu durumla karşılaştığı için örnek yoktu inşallah senin de düzelecektirÇok güzel bir haber verdin bana kafam çorba olmuştu araştırmaktan. Kendi doktoruna da gidince haber ver olur mu? Bi de karından mı vajinal mi baktı bunu merak ettim canm
Amin inşallah hepimiz alırız sağlıklaçok iyi canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Anladım canım Allah hepimizin yardımcısı olsunyok kuzum aynı şehirdeyim de ailesel bazı durumlar var o yüzden eşim kayınvalidemlerin yanına gidiyor ayda bir
Benim doktorum da sadece izletti. 1-2 saniye dinletebilirim dedi ben gerek yok dedim zararlı olacaksaBana 10 gun sonra gel dedi kalp atışlarını duyabilmek için
Acaba erteletsem mi veya kalp atışlarını dinletmemesinimi söylesem
Bende bir yer de okumuştum, erken dinletilen kalp sesi bebegin kalbinin durmasına neden oluyormuş
Bu yüzden soru işaretleri de var kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?