2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canım semin düzelen troid miydi? yanlış hatırlamıyorsam kaçtı kaç oldu

canım bende ondan yaptırmak istiyorum aslında ama, fiyat konusunda bi bilgin var mı acaba?
Yok canım daha tam bakamadım, 10. Hafta civarı yapılıyormuş sanırım. Garanti olsun diye 11. Haftada yaptırım. Ama bu aralar bakacağım firmalara fiyat almak için

bu SMA testi ne zaman yapılıyormuş doktor bana kan ver diyince şaşırdım daha 6 buçuk haftalığım
Sma normalde evlilik oncesi yapiliyo..evlilerde de ilk bebek.oncesi sanirim ama fazlasini bilmiyorum bnm ilk olmadigindan bisey soylemediler

Yaa çok şükür bana da umut oldun. Kaç günde düzelmiş oldu kuzum. Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
6+3’te gitmiştim bütün 7+5 idi ama ultrasonda 7+6 göründü 8 gün falan oldu işte geçen pzartwsi gitmiştim sizin de düzelecek bence

Bana 10 gun sonra gel dedi kalp atışlarını duyabilmek için
Acaba erteletsem mi veya kalp atışlarını dinletmemesinimi söylesem
Bende bir yer de okumuştum, erken dinletilen kalp sesi bebegin kalbinin durmasına neden oluyormuş
Bu yüzden soru işaretleri de var kafamda

6+3’te gitmiştim bütün 7+5 idi ama ultrasonda 7+6 göründü 8 gün falan oldu işte geçen pzartwsi gitmiştim sizin de düzelecek bence
Çok güzel bir haber verdin bana kafam çorba olmuştu araştırmaktan. Kendi doktoruna da gidince haber ver olur mu? Bi de karından mı vajinal mi baktı bunu merak ettim canm

Merhaba kızlar malesef bebeğim gelişmemiş dualarınız için teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim @Papatyamelo beni silebilirsin canım listeden.
Canım bugün pek giremedim buralara yoğunluktan.Rabbimin bildiği vardır, biliyorum çok üzülüyorsun ama kendini ve ruhunu toparla guzum, 2 ay sonra yeni olacak bebeğine hazırlan. Rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah canım

Guzel haberler okumak içimizi aciyor

Bence doktorun en iyisini bilir, biz de 7+4te dinliycez Allah nasip ederse. Dediğim hepsi azami dikkat ediyor zaten uzun dinletmemeye, içini ferah tut

Çok güzel bir haber verdin bana kafam çorba olmuştu araştırmaktan. Kendi doktoruna da gidince haber ver olur mu? Bi de karından mı vajinal mi baktı bunu merak ettim canm
Karından baktı canım kendi doktorum vajinal bakmıştı içini rahat tut gerçekten ben de kaç gündür her yeri okuyorum her yere yazıyorum bir örnek bulayım diye özellikle olumlu örnek ama çok az kişi 6.haftada dinleyip bu durumla karşılaştığı için örnek yoktu inşallah senin de düzelecektir

Kızlar doktorunuz rutin gebelik kan idrar değerleri istedim sizden ben bugün yaptırdım demir ve B12 düşük çıktı heralde ilaç alicam beta 15 binin üstünde 7+5gunluk bugün artma iyi dimi

Benim doktorum da sadece izletti. 1-2 saniye dinletebilirim dedi ben gerek yok dedim zararlı olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…