- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Doktorum Ankara Medicana Ayşe Kirbas canım evet vakumla olacak covid testi falan verdım yarın yapılacak bir aksilik olmazsaKürtaj vakumlu olan mı olacak canım. Doktorun kimdi
Doktorumdan henuz emin değilim 13 senelik doktorumu dusuk nedeniyle bıraktım başkasına gitmeye başladım işte ama sanki istediğim zaman ulaşamıyorum hep yogun ve yeterli değil gibi mesela bugun 3. Gidişim daha kilom tartılmadi bile.. devlet hastanesi bile daha özenli olur heralde ozeller suyunu çıkarmaya basladiBence doktorun en iyisini bilir, biz de 7+4te dinliycez Allah nasip ederse. Dediğim hepsi azami dikkat ediyor zaten uzun dinletmemeye, içini ferah tut
İçinize sinmeyen en ufak bir şey varsa devam etmeyin zaten, kaybınız için de üzüldüm ama daha hayırlısı gelmiştir eminimDoktorumdan henuz emin değilim 13 senelik doktorumu dusuk nedeniyle bıraktım başkasına gitmeye başladım işte ama sanki istediğim zaman ulaşamıyorum hep yogun ve yeterli değil gibi mesela bugun 3. Gidişim daha kilom tartılmadi bile.. devlet hastanesi bile daha özenli olur heralde ozeller suyunu çıkarmaya basladi
Bu yüzden başka doktor arayışına girdim bakalim
Çok geçmiş olsun umarım 2 ay sonra güzel haberlerle gelirsin.Doktorum Ankara Medicana Ayşe Kirbas canım evet vakumla olacak covid testi falan verdım yarın yapılacak bir aksilik olmazsa
görünür canım hayırlı olsun bebişindeMerhaba arkadaslar ben de yeni katildim araniza devam edip kucagimaza saglikli hayirlica aliriz insAllah. Tup bebek tedavi ile hamile oldum insAllah degerde artisi gorduk simdi kese gorecez ama doktorum 12 nisan geldedi bende normal kadin doguma gitsem bakar mi keseyi gorur mu acaba 5 haftalik suan
Sagol canimgörünür canım hayırlı olsun bebişinde
Cok tesekkurler insallahİçinize sinmeyen en ufak bir şey varsa devam etmeyin zaten, kaybınız için de üzüldüm ama daha hayırlısı gelmiştir eminim
Hayirli olsunMerhaba arkadaslar ben de yeni katildim araniza devam edip kucagimaza saglikli hayirlica aliriz insAllah. Tup bebek tedavi ile hamile oldum insAllah degerde artisi gorduk simdi kese gorecez ama doktorum 12 nisan geldedi bende normal kadin doguma gitsem bakar mi keseyi gorur mu acaba 5 haftalik suan
Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsinDoktorum Ankara Medicana Ayşe Kirbas canım evet vakumla olacak covid testi falan verdım yarın yapılacak bir aksilik olmazsa
5+2 ydim kese büyüklüğü. 7.17mm di bence gayet iyi duruyorKızlar bugün keseyi gördük. Yalnız kalp atışı henüz yok haftaya bir daha çağırdı Dr um. Bir hafta nasıl geçecek şimdibu arada USG görüntüsünden anlayan var mı heyecandan hiçbişey soramadım Dr a
Eki Görüntüle 3036423
Sagol canimHayirli olsun
Ben 5. Haftamdayim 2 gun once keseyi gördük
Canım zaten kese haftası ile uyumlu değildi doktor küçük olduğunu söylemişti en son 6+3 de kanama ile gittiğimde hala bebeğin küçük olduğunu kalp atışıni göremediğini söyledi. Bugün tam 7 haftaligim iyice hem karından hem alttan muayene etti detaylıca baktı anlattı kanama alanı büyümüş kesenin şekli bozulmus yolk sac büyümüş ki 3 mm üzerinde büyümesi istenmezmis bebek buyudukce küçülmesi gerekirmiş benim tam tersi bebek gelisememis ama yolk sac kocaman olmuş kesen hala küçük dedi ilaçları bebek gelişirse diye verdikleri için kanamayı yavaşlamış ilaç başlamasak düşük yapmış olurdun muhtemelen dedi. Sağlıksız olan gebelikler tutunamaz dedi. 3.5 yaşında sağlıklı bir kızım var 2017 de de ilk hamileliğim düşük eğer sağlıklı evladın olmasaydı eşinle ikinize testler yapardık ama gerek yok dedi. Ki zaten benim trombofili teşhisim var düşük oranda iğne kullanmaya başlamıştık. Elden gelen birşey yok. Çok üzüldüm evet ama hepsi birer sınav. Rabbim sizlere sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin. Dualarım sizlerle her zaman. Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler hepinize .kuzum bir dur başka doktora da bi görün kanamayı durdurmanın başka çözümü yok mune yapılması lazım bebeği aldırmaktan başka, doktor bu aşamaya gelene kadar farketmemiş miydi
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun umarım 2 ay sonra güzel haberlerle gelirsin.
öyle üzüldüm anlatamamCanım zaten kese haftası ile uyumlu değildi doktor küçük olduğunu söylemişti en son 6+3 de kanama ile gittiğimde hala bebeğin küçük olduğunu kalp atışıni göremediğini söyledi. Bugün tam 7 haftaligim iyice hem karından hem alttan muayene etti detaylıca baktı anlattı kanama alanı büyümüş kesenin şekli bozulmus yolk sac büyümüş ki 3 mm üzerinde büyümesi istenmezmis bebek buyudukce küçülmesi gerekirmiş benim tam tersi bebek gelisememis ama yolk sac kocaman olmuş kesen hala küçük dedi ilaçları bebek gelişirse diye verdikleri için kanamayı yavaşlamış ilaç başlamasak düşük yapmış olurdun muhtemelen dedi. Sağlıksız olan gebelikler tutunamaz dedi. 3.5 yaşında sağlıklı bir kızım var 2017 de de ilk hamileliğim düşük eğer sağlıklı evladın olmasaydı eşinle ikinize testler yapardık ama gerek yok dedi. Ki zaten benim trombofili teşhisim var düşük oranda iğne kullanmaya başlamıştık. Elden gelen birşey yok. Çok üzüldüm evet ama hepsi birer sınav. Rabbim sizlere sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin. Dualarım sizlerle her zaman. Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler hepinize .
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahŞimdi doktordan geldim bugün itibari ile 5+1 günlük olduk iki gün önce değerim 1195 ti bugünkü değerim 3100 olmuş.Dr çok sağlıklı bir gebelik dedi nasıl sevindim anlatamam.Ağrılarım için çok normal dedi asla ağrı kesici vermeyeceğini söyledi.Vifolic verdi sadece folik asit vitamin bunu kullanmam yeterliymiş.P.tesi günüde tekrar kontrole çağırdı kese ve bebek için.İçim rahatladı diyebilirim Allah'ıma şükürler olsun bu ağrılar beni çok endişelendiriyordu bebeğim gayet güzel yerleşiyormuş.Allah hepimize sağlıklı mutlu gebelikler nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım5+2 ydim kese büyüklüğü. 7.17mm di bence gayet iyi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?