2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar, 5 gunluk kanamam bitti fakat tekrar test yaptim ve negatife dondugunu gordum. Baya baya kimyasal gebelik gecirdim anlasilan. Yarin kontrolum var umarim icerde parca vs kalmamistir. Herseyden once saglik diliyorum. Sizlere de saglikli dogumlar diliyorum. Papatyamelo beni listeden cikarabilirsin.

Bence doktorun en iyisini bilir, biz de 7+4te dinliycez Allah nasip ederse. Dediğim hepsi azami dikkat ediyor zaten uzun dinletmemeye, içini ferah tut
Doktorumdan henuz emin değilim 13 senelik doktorumu dusuk nedeniyle bıraktım başkasına gitmeye başladım işte ama sanki istediğim zaman ulaşamıyorum hep yogun ve yeterli değil gibi mesela bugun 3. Gidişim daha kilom tartılmadi bile.. devlet hastanesi bile daha özenli olur heralde ozeller suyunu çıkarmaya basladi
Bu yüzden başka doktor arayışına girdim bakalim

Merhaba arkadaslar ben de yeni katildim araniza devam edip kucagimaza saglikli hayirlica aliriz insAllah. Tup bebek tedavi ile hamile oldum insAllah degerde artisi gorduk simdi kese gorecez ama doktorum 12 nisan geldedi bende normal kadin doguma gitsem bakar mi keseyi gorur mu acaba 5 haftalik suan

İçinize sinmeyen en ufak bir şey varsa devam etmeyin zaten, kaybınız için de üzüldüm ama daha hayırlısı gelmiştir eminim

görünür canım hayırlı olsun bebişinde

Hayirli olsun
Ben 5. Haftamdayim 2 gun once keseyi gördük

kuzum bir dur başka doktora da bi görün kanamayı durdurmanın başka çözümü yok mu ne yapılması lazım bebeği aldırmaktan başka, doktor bu aşamaya gelene kadar farketmemiş miydi
Canım zaten kese haftası ile uyumlu değildi doktor küçük olduğunu söylemişti en son 6+3 de kanama ile gittiğimde hala bebeğin küçük olduğunu kalp atışıni göremediğini söyledi. Bugün tam 7 haftaligim iyice hem karından hem alttan muayene etti detaylıca baktı anlattı kanama alanı büyümüş kesenin şekli bozulmus yolk sac büyümüş ki 3 mm üzerinde büyümesi istenmezmis bebek buyudukce küçülmesi gerekirmiş benim tam tersi bebek gelisememis ama yolk sac kocaman olmuş kesen hala küçük dedi ilaçları bebek gelişirse diye verdikleri için kanamayı yavaşlamış ilaç başlamasak düşük yapmış olurdun muhtemelen dedi. Sağlıksız olan gebelikler tutunamaz dedi. 3.5 yaşında sağlıklı bir kızım var 2017 de de ilk hamileliğim düşük eğer sağlıklı evladın olmasaydı eşinle ikinize testler yapardık ama gerek yok dedi. Ki zaten benim trombofili teşhisim var düşük oranda iğne kullanmaya başlamıştık. Elden gelen birşey yok. Çok üzüldüm evet ama hepsi birer sınav. Rabbim sizlere sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin. Dualarım sizlerle her zaman. Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler hepinize .

öyle üzüldüm anlatamam Allah sana tez zamanda gönlünden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah.

Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah Kese için hafta söyledi mi ya da gebelik kaçıncı haftada sizinle değerimiz aynı bende haftaya gidicem dra

Kanaması olan arkadaşlar naptınız yoğun kırmızı kanamam var malesef kadın doğum acile gittim progestan başladı keseyi gördü hatta gündüz göremediğim kalp atışını da gördük kese etrafında Bi kanama alanı yok dedi neden oluyor acayip stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…