Aynen canım, bana da öyle dedi bundan sonra ayda bir gelmen yeterli olur dedi.Kızlar dün doktor artık gelmene gerek yok 12. Haftada 2li tarama testind randevu al öyle gelirsin demişti hepinizimi böyle uzak tarihlere çağırdıama tabi ben pazartesi günü özel hastaneye gideceğim eşimle birlikte tekrardan kalp atışlarını duymaya
Kese büyüklüğüne çok takılmayım diyorlar küçük olup bir hafta sonra iki haftalık büyüme kaydedebiliyor inşallah sağsalim kucağımıza alırızÇok teşekkür ederim canımiki saattir kese büyüklüğü ile ilgili araştırma yapıyordum. Birinden bunu duymak çok iyi geldi
Amin inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olurKese büyüklüğüne çok takılmayım diyorlar küçük olup bir hafta sonra iki haftalık büyüme kaydedebiliyor inşallah sağsalim kucağımıza alırız
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahöyle üzüldüm anlatamamAllah sana tez zamanda gönlünden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah.
Bu durumu çok yakın arkadaşımda yaşamıştı, her şey normaldi bir kaç hafta pembe kanamaları oldu. Kese yer değiştirdiğinden oluyormuş, umarım sizinkide öyledir.Kanaması olan arkadaşlar naptınız yoğun kırmızı kanamam var malesef kadın doğum acile gittim progestan başladı keseyi gördü hatta gündüz göremediğim kalp atışını da gördük kese etrafında Bi kanama alanı yok dedi neden oluyor acayip stres oldum
Çok iyi değeriniz ben 6970ten sonra baktırmadım hiç sizinle aynıyız ben de bugün 7+5 imKızlar doktorunuz rutin gebelik kan idrar değerleri istedim sizden ben bugün yaptırdım demir ve B12 düşük çıktı heralde ilaç alicam beta 15 binin üstünde 7+5gunluk bugün artma iyi dimi
İnşallah öyledir ama ben baya endişeliyim Çünkü bariz kırmızı kanamam var leke şeklinde kahve olsa çok endişe etmezdimBu durumu çok yakın arkadaşımda yaşamıştı, her şey normaldi bir kaç hafta pembe kanamaları oldu. Kese yer değiştirdiğinden oluyormuş, umarım sizinkide öyledir.
Bildiğin adet gibi baya kanama oldu onda, şimdi 4 aylık kızı varİnşallah öyledir ama ben baya endişeliyim Çünkü bariz kırmızı kanamam var leke şeklinde kahve olsa çok endişe etmezdim
İnşallah canım yüzümü güldürdünBildiğin adet gibi baya kanama oldu onda, şimdi 4 aylık kızı var
Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin yerleşme kanaması gibi bişey yaşamışmıydınız yaşadıysanız kaçıncı haftadaydınız acabaŞimdi doktordan geldim bugün itibari ile 5+1 günlük olduk iki gün önce değerim 1195 ti bugünkü değerim 3100 olmuş.Dr çok sağlıklı bir gebelik dedi nasıl sevindim anlatamam.Ağrılarım için çok normal dedi asla ağrı kesici vermeyeceğini söyledi.Vifolic verdi sadece folik asit vitamin bunu kullanmam yeterliymiş.P.tesi günüde tekrar kontrole çağırdı kese ve bebek için.İçim rahatladı diyebilirim Allah'ıma şükürler olsun bu ağrılar beni çok endişelendiriyordu bebeğim gayet güzel yerleşiyormuş.Allah hepimize sağlıklı mutlu gebelikler nasip etsin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin yerleşme kanaması gibi bişey yaşamışmıydınız yaşadıysanız kaçıncı haftadaydınız acaba
Sağol canım aminnn insallahÖncelikle hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin yerleşme kanaması gibi bişey yaşamışmıydınız yaşadıysanız kaçıncı haftadaydınız acaba
Ben de 7+5Çok iyi değeriniz ben 6970ten sonra baktırmadım hiç sizinle aynıyız ben de bugün 7+5 im
Amin canım insallah seninde öyleÇok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKese için hafta söyledi mi ya da gebelik kaçıncı haftada sizinle değerimiz aynı bende haftaya gidicem dra
Bence bekleyin 10 gün veya 1 hafta hemen bebek görünmeyebilir diye biliyorumMerhaba, desteginize o kadar ihtiyacim var ki, tup bebek tedavisi goruyordum 21 subatta transferim oldu ve şükür hamile kaldim. Bugun kontrole gittigimde kesenin bos oldugunu soylediler resmen yikildim aglamaktan icim cikti. Doktor kurtaj dedi bir diger doktor 10 gun bekleyelim dedinne yapacagimi bilemez haldeyim ne olur bir akil verin bana. 6. Haftadayim bu durumu yasayipta bebegine kavusan var mi ne olur yardim edin.Eki Görüntüle 3037344
Ben de 21 Şubat transferiyim benim de tüp bebek bu konuda bir bilgim yok inşallah ikinci doktorun dediği gibi umut vardır ve bebeğin seninledir on gün beklemek mantıklı gibi geliyor,çok zor beklemek ve olumsuz bir şey duyup beklemek inşallah yolunda giderMerhaba, desteginize o kadar ihtiyacim var ki, tup bebek tedavisi goruyordum 21 subatta transferim oldu ve şükür hamile kaldim. Bugun kontrole gittigimde kesenin bos oldugunu soylediler resmen yikildim aglamaktan icim cikti. Doktor kurtaj dedi bir diger doktor 10 gun bekleyelim dedinne yapacagimi bilemez haldeyim ne olur bir akil verin bana. 6. Haftadayim bu durumu yasayipta bebegine kavusan var mi ne olur yardim edin.Eki Görüntüle 3037344
Senin nasil sonucunBen de 21 Şubat transferiyim benim de tüp bebek bu konuda bir bilgim yok inşallah ikinci doktorun dediği gibi umut vardır ve bebeğin seninledir on gün beklemek mantıklı gibi geliyor,çok zor beklemek ve olumsuz bir şey duyup beklemek inşallah yolunda gider
Dilerim en güzel haberler bizlerin, tüm annelerin olsun inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımızaGuzel haberler okumak içimizi aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?