2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin nasil sonucun
Benim de olumsuz şeyler oldu ama şu anda bir sorun yok geçen hafta kalp atış hızı için yavaş demişti bugün başka doktora gittim düzelmiş mesela iyi şeyler de olmuyor değil içinizi ferah tutun beklemek çok zor biliyorum ama mecbur geçiyor günler bi şekilde

Allah razi olsun, oyle zor bir tedavi ki insanin tum enerjisini bitiriyor

Allah razi olsun, oyle zor bir tedavi ki insanin tum enerjisini bitiriyor
Maalesef bir de böyle sürekli kenarından köşesinden dönüyoruz pozitif olunca da Allah yardımcımız olsun inşallah tek bir olumsuzluk daha olmasın kaçıncı denemenizdi sizin benim ilk denemeydi

Lütfen bekleyin acele bir karar vermeyin derim bir gün bile cok farkediyor inan her zaman bir baska doktor görüşü önemli

Sağol canım aminnn insallah hayır yerleşme kanaması hiç yaşamadım sadece bel ve hafif olmak kaydıyla kasık ağrılarımda var
İçim rahatladı bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim en son iki gün önce kan verdiğimde 730 çıkmıştı bel ve kaşık ağrım arada oluyor ama yerleşme kanaması gibi bişey olmadı aralıktada kimyasal gebelik geçirdim biraz tedirgin oldum içimi ferahlattınız

Lütfen bekleyin acele bir karar vermeyin derim bir gün bile cok farkediyor inan her zaman bir baska doktor görüşü önemli
Bekleyecegim mecbur, ins benimde 1 haftaya degisir hersey. Sadece su an cok bitik hissediyorum, daha hicbirsey bitmis egil biliyorum ama kendime engel olamıyorum.

Bekleyecegim mecbur, ins benimde 1 haftaya degisir hersey. Sadece su an cok bitik hissediyorum, daha hicbirsey bitmis egil biliyorum ama kendime engel olamıyorum.

Yolk sacı görmüş müydünüz o varsa boş gebelik olmuyor ayrıca ikinci hamileliğimde banada boş gebelik denmişti çok üzüldüm kürtaj dedi doktor ama başka bi doktor görüşü almak için gittiğim hastanede boş gebelik olmadığını öğrendim doktor bebeği gösterdi kalp atışı yoktu yazık basit bi kan sulandırıcıyla sonuç farklı olabilirdi dedi size tavsiyem yeni ultrason gereçleri olan iyi bir doktor bulmanız inanın ki çok fark ediyor inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

Canım 5mm olmasını neden bekliyorlar ki

Psikolojik olarak bitik kimsenin moralini de bozmak istemediğim içim uzaktan izliyorum
Ya Büşra neden öyle hissediyorsun gerçekten ben de aşırı kaygılıyım ama bir şeyler oldu hep şimdi düzelince biraz kaygımız azalsın olumsuz bir şeyler olursa enerjimiz kalsın kanaman durdu değil mi havalar da çok güzel gündüzleri güneşte güzel hafif yürüyüşler yap iyi gelir evde biraz insan daha çok kuruyor

Merhabalar.42 yasındayım ve hiç beklemediğim bir şekilde hamile oldugumu öğrendim.9 yasında bir kızım var ve hiç 2. Bebegı dusunmemiştim.şok oldum okadar korkuyorumki bir sıkıntı cıkacak dıye.benım gibi 40 yas üstü hamıle varmı aranızda.?

Evet durdu ya gerçekten çok saçma salak bir düşünce ve hal içindeyim
Kanama dursun diye o kadar dua istedim şimdi de acaba neden durdu diyorum şu PaArtesi bi hayırlısıyla gelse derin nefes alacağım
Nette yazanlar beni çok karıştırdı yok o sümüksü yapı kalbi duran bebek olursa gelirmiş falan filan hiç iyi değilim bu kadar kötü hissetmemiştim erkende gidemiyorum hem randevu yok hem eşim gelemiyor
Yürüyorum ya gündüz hiç evde değilim gibi annemde kahvaltı sonra hop sahile

Canım başka bi doktora görün aldırma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…