Benim de olumsuz şeyler oldu ama şu anda bir sorun yok geçen hafta kalp atış hızı için yavaş demişti bugün başka doktora gittim düzelmiş mesela iyi şeyler de olmuyor değil içinizi ferah tutun beklemek çok zor biliyorum ama mecbur geçiyor günler bi şekildeSenin nasil sonucun
Allah razi olsun, oyle zor bir tedavi ki insanin tum enerjisini bitiriyorBenim de olumsuz şeyler oldu ama şu anda bir sorun yok geçen hafta kalp atış hızı için yavaş demişti bugün başka doktora gittim düzelmiş mesela iyi şeyler de olmuyor değil içinizi ferah tutun beklemek çok zor biliyorum ama mecbur geçiyor günler bi şekilde
Maalesef bir de böyle sürekli kenarından köşesinden dönüyoruz pozitif olunca da Allah yardımcımız olsun inşallah tek bir olumsuzluk daha olmasınAllah razi olsun, oyle zor bir tedavi ki insanin tum enerjisini bitiriyor
Lütfen bekleyin acele bir karar vermeyin derim bir gün bile cok farkediyor inan her zaman bir baska doktor görüşü önemliMerhaba, desteginize o kadar ihtiyacim var ki, tup bebek tedavisi goruyordum 21 subatta transferim oldu ve şükür hamile kaldim. Bugun kontrole gittigimde kesenin bos oldugunu soylediler resmen yikildim aglamaktan icim cikti. Doktor kurtaj dedi bir diger doktor 10 gun bekleyelim dedinne yapacagimi bilemez haldeyim ne olur bir akil verin bana. 6. Haftadayim bu durumu yasayipta bebegine kavusan var mi ne olur yardim edin.Eki Görüntüle 3037344
İçim rahatladı bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim en son iki gün önce kan verdiğimde 730 çıkmıştı bel ve kaşık ağrım arada oluyor ama yerleşme kanaması gibi bişey olmadı aralıktada kimyasal gebelik geçirdim biraz tedirgin oldum içimi ferahlattınızSağol canım aminnn insallahhayır yerleşme kanaması hiç yaşamadım sadece bel ve hafif olmak kaydıyla kasık ağrılarımda var
Bekleyecegim mecbur, ins benimde 1 haftaya degisir hersey. Sadece su an cok bitik hissediyorum, daha hicbirsey bitmis egil biliyorum ama kendime engel olamıyorum.Lütfen bekleyin acele bir karar vermeyin derim bir gün bile cok farkediyor inan her zaman bir baska doktor görüşü önemli
Bekleyecegim mecbur, ins benimde 1 haftaya degisir hersey. Sadece su an cok bitik hissediyorum, daha hicbirsey bitmis egil biliyorum ama kendime engel olamıyorum.Lütfen bekleyin acele bir karar vermeyin derim bir gün bile cok farkediyor inan her zaman bir baska doktor görüşü önemli
Benim ikinci denemem, ilki hic tutunamamisti.Maalesef bir de böyle sürekli kenarından köşesinden dönüyoruz pozitif olunca da Allah yardımcımız olsun inşallah tek bir olumsuzluk daha olmasınkaçıncı denemenizdi sizin benim ilk denemeydi
İnşallah bu tutunur sımsıkıBenim ikinci denemem, ilki hic tutunamamisti.
Ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belki aynı gün doğum yaparızBen de 7+5
Yolk sacı görmüş müydünüz o varsa boş gebelik olmuyor ayrıca ikinci hamileliğimde banada boş gebelik denmişti çok üzüldüm kürtaj dedi doktor ama başka bi doktor görüşü almak için gittiğim hastanede boş gebelik olmadığını öğrendim doktor bebeği gösterdi kalp atışı yoktu yazık basit bi kan sulandırıcıyla sonuç farklı olabilirdi dedi size tavsiyem yeni ultrason gereçleri olan iyi bir doktor bulmanız inanın ki çok fark ediyor inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınızBekleyecegim mecbur, ins benimde 1 haftaya degisir hersey. Sadece su an cok bitik hissediyorum, daha hicbirsey bitmis egil biliyorum ama kendime engel olamıyorum.
Psikolojik olarak bitik kimsenin moralini de bozmak istemediğim içim uzaktan izliyorumbsra61 canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor
Canım 5mm olmasını neden bekliyorlar kiBen ilk kez kontrole gittiğimde 5 haftalık gibi duruyo demişti halbuki 6+1 di o zaman 10 mm kese vardı sadece yolk kesesi gözüküyordu daha sonra cumartesi gittiğimde 7+5 olması gerekirken 6+1 dendi kese 24 mm olmuştu embriyo 4 mm ama doktorum 5 mm en ideali bekleyelim zaten kese büyümesi şekli her şeyiyle görüşmediğimiz 10 gün için uyumlu dedi, ben sadece geride oluşuna tedirgin oluyorum
Sağlıkla o günleri görelim inşallahNe güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belki aynı gün doğum yaparız
Ya Büşra neden öyle hissediyorsun gerçekten ben de aşırı kaygılıyım ama bir şeyler oldu hep şimdi düzelince biraz kaygımız azalsın olumsuz bir şeyler olursa enerjimiz kalsınPsikolojik olarak bitik kimsenin moralini de bozmak istemediğim içim uzaktan izliyorum
Evet durdu ya gerçekten çok saçma salak bir düşünce ve hal içindeyimYa Büşra neden öyle hissediyorsun gerçekten ben de aşırı kaygılıyım ama bir şeyler oldu hep şimdi düzelince biraz kaygımız azalsın olumsuz bir şeyler olursa enerjimiz kalsınkanaman durdu değil mi havalar da çok güzel gündüzleri güneşte güzel hafif yürüyüşler yap iyi gelir evde biraz insan daha çok kuruyor
Haftasına göre uygun gelişimi o boyuttadır belki bilmiyorum zaten geriden gelişine ve üstüne kalp atışını duyamamışımıza üzüldüğüm için çok sormadım bekle dediler bekliyorumCanım 5mm olmasını neden bekliyorlar ki
İNŞAALLAH hayırlı haberler alcan canımHaftasına göre uygun gelişimi o boyuttadır belki bilmiyorum zaten geriden gelişine ve üstüne kalp atışını duyamamışımıza üzüldüğüm için çok sormadım bekle dediler bekliyorum
Canım başka bi doktora görün aldırma hemenMerhaba, desteginize o kadar ihtiyacim var ki, tup bebek tedavisi goruyordum 21 subatta transferim oldu ve şükür hamile kaldim. Bugun kontrole gittigimde kesenin bos oldugunu soylediler resmen yikildim aglamaktan icim cikti. Doktor kurtaj dedi bir diger doktor 10 gun bekleyelim dedinne yapacagimi bilemez haldeyim ne olur bir akil verin bana. 6. Haftadayim bu durumu yasayipta bebegine kavusan var mi ne olur yardim edin.Eki Görüntüle 3037344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?