İkisini birden verme sebebi ney canımKızlar aranızda hem oksobar iğne kullanan ve yanın da corospin içen var mı ikisi de aynı işi görüyor doktr ikisini al dedi ama endişeliyim
Ya saçmalama tabiki çoğunlukla kanama olan haftalarda oldu kanaman ve bitti ne güzel işte o sümüksü yapı bitince geliyor kanama bitince kalıntılar o şekilde geliyor benim de opu öncesi adetten bir gün sonra öyle gelmişti kahvemsi hafif bordo sümüksü doktor kalıntılar o şekilde gelir demişti o kadar eminim ki senin için her şeyin yolunda olduğundanEvet durdu ya gerçekten çok saçma salak bir düşünce ve hal içindeyim
Kanama dursun diye o kadar dua istedim şimdi de acaba neden durdu diyorum şu PaArtesi bi hayırlısıyla gelse derin nefes alacağım
Nette yazanlar beni çok karıştırdı yok o sümüksü yapı kalbi duran bebek olursa gelirmiş falan filan hiç iyi değilim bu kadar kötü hissetmemiştim erkende gidemiyorum hem randevu yok hem eşim gelemiyor
Yürüyorum ya gündüz hiç evde değilim gibi annemde kahvaltı sonra hop sahile
Daha önceki düşüklerim için önlem amaçlı hap verdi bugün de kalp atışı yavaş çıkınca oksobar başlattıİkisini birden verme sebebi ney canım
Benim ilk gebeligimde.kalbi durdugu icin kurtaj olmustum. Ne oncesinde ne sonrasinda oyle bi akinti olmadi. Hic ona yormayin bence akintiyi. Kanama baslamissa devam ederdi bence sagliksizsaEvet durdu ya gerçekten çok saçma salak bir düşünce ve hal içindeyim
Kanama dursun diye o kadar dua istedim şimdi de acaba neden durdu diyorum şu PaArtesi bi hayırlısıyla gelse derin nefes alacağım
Nette yazanlar beni çok karıştırdı yok o sümüksü yapı kalbi duran bebek olursa gelirmiş falan filan hiç iyi değilim bu kadar kötü hissetmemiştim erkende gidemiyorum hem randevu yok hem eşim gelemiyor
Merhabalar doktorlar çok korkutuyorlar ama bir akrabamız kırkbir yaşında gayet sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi bence stres daha kötüleştiriyor süreci içinizi ferah tutun beslenmenize dikkat edin sizin gibi çok örnek varMerhabalar.42 yasındayım ve hiç beklemediğim bir şekilde hamile oldugumu öğrendim.9 yasında bir kızım var ve hiç 2. Bebegı dusunmemiştim.şok oldum okadar korkuyorumki bir sıkıntı cıkacak dıye.benım gibi 40 yas üstü hamıle varmı aranızda.?
Neden canım hayırdır ne olduPsikolojik olarak bitik kimsenin moralini de bozmak istemediğim içim uzaktan izliyorum
Kız büşra bak simdi benide korkutucaksınEvet durdu ya gerçekten çok saçma salak bir düşünce ve hal içindeyim
Beni de doktor 6 Nisan’da çağırdı kalp atışı için. İnşallah güzel haberler alırız. Vakşt geçmiyorKızlar dün gittim özele kese 15 küsür mm olmuş şuan herşey normal gözüküyor. Kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştık negatif çıktı çok sevindim . 5+4 çıktı ultrasona göre uygulamada 5+5 çıkıyordu doktor hiç bir problem olmadığını söyledi . 6 nisan da kalp atışı için tekrar çağırdı :)
Biri pıhtı çözücü diğeri kan sulandırıcı o sebeple ikisi bir arada kullanılıyorsunuz işi görmüyorlar yaniKızlar aranızda hem oksobar iğne kullanan ve yanın da corospin içen var mı ikisi de aynı işi görüyor doktr ikisini al dedi ama endişeliyim
İnşallah canım yaYa saçmalama tabiki çoğunlukla kanama olan haftalarda oldu kanaman ve bitti ne güzel işte o sümüksü yapı bitince geliyor kanama bitince kalıntılar o şekilde geliyor benim de opu öncesi adetten bir gün sonra öyle gelmişti kahvemsi hafif bordo sümüksü doktor kalıntılar o şekilde gelir demişti o kadar eminim ki senin için her şeyin yolunda olduğundanama bence az buçuk delirdik ben bugün de diyorum ki 165 de çok hızlı acaba niye bu kadar hızlı bi sorun mı var ay bence benden de etkileniyor benim kalbim çıkacak gibiydi bugün bi de özellikle sabah enerji veren şeyler yedim girmeden ultrasona da muz portakal yedim hemen enerji gelsin diye diğer gittiğimde aşırı sakin bi halsiz gibiydim bunları falan düşünüyorum bi güzel sıyırdık
Hiç bilmiyorum inanın o yazıyı okuyunca dedim nereden baktım ben buna aynı bendeki belirtileri yazıyorduBenim ilk gebeligimde.kalbi durdugu icin kurtaj olmustum. Ne oncesinde ne sonrasinda oyle bi akinti olmadi. Hic ona yormayin bence akintiyi. Kanama baslamissa devam ederdi bence sagliksizsa
Valla beni bırakKız büşra bak simdi benide korkutucaksınbugün kanamam bitti sümüksü akıntım geldi normalmiş bu durum canım
Doktorum da bana aynısını dedi içeride kalan kan bırıkıntıleri kendini atıyor dedi de işte şeytan rahat durur mu bir fitne sokacakBenim duyduğum da kanaması olan hamilelere verilen iğne ya da ilaçların rahim ağzından salgılanan sıvının kalınlaşmasını sağlama görevi olması. Yani bu sümüksü akıntı kötü birşeyi ifade etmiyor kanama yada lekelenmeleriniz bittiği yada bitiyor olduğu için geliyor.
Benim mide bulantım yok baş ağrım göğüs ağrımda ilk günlere göre azaldı kalp atışı için doktor 8. Haftada çağrdı 4 gün sonra gideceğim yardımcı olan biri varsa sevinirim bende endişe ediyorum çünküMide bulantısı olmayıp kalp atışını duyan var mı?
Boş gebelik olursa diye aklımdan çıkmıyor korkuyorum göğüs hassasiyeti halsizlik arada baş ağrısı o kadarBenim mide bulantım yok baş ağrım göğüs ağrımda ilk günlere göre azaldı kalp atışı için doktor 8. Haftada çağrdı 4 gün sonra gideceğim yardımcı olan biri varsa sevinirim bende endişe ediyorum çünkü
Yolku görmüş müydün pekiBoş gebelik olursa diye aklımdan çıkmıyor korkuyorum göğüs hassasiyeti halsizlik arada baş ağrısı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?