2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya saçmalama tabiki çoğunlukla kanama olan haftalarda oldu kanaman ve bitti ne güzel işte o sümüksü yapı bitince geliyor kanama bitince kalıntılar o şekilde geliyor benim de opu öncesi adetten bir gün sonra öyle gelmişti kahvemsi hafif bordo sümüksü doktor kalıntılar o şekilde gelir demişti o kadar eminim ki senin için her şeyin yolunda olduğundan ama bence az buçuk delirdik ben bugün de diyorum ki 165 de çok hızlı acaba niye bu kadar hızlı bi sorun mı var ay bence benden de etkileniyor benim kalbim çıkacak gibiydi bugün bi de özellikle sabah enerji veren şeyler yedim girmeden ultrasona da muz portakal yedim hemen enerji gelsin diye diğer gittiğimde aşırı sakin bi halsiz gibiydim bunları falan düşünüyorum bi güzel sıyırdık

Benim ilk gebeligimde.kalbi durdugu icin kurtaj olmustum. Ne oncesinde ne sonrasinda oyle bi akinti olmadi. Hic ona yormayin bence akintiyi. Kanama baslamissa devam ederdi bence sagliksizsa

Merhabalar doktorlar çok korkutuyorlar ama bir akrabamız kırkbir yaşında gayet sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi bence stres daha kötüleştiriyor süreci içinizi ferah tutun beslenmenize dikkat edin sizin gibi çok örnek var

Kız büşra bak simdi benide korkutucaksın bugün kanamam bitti sümüksü akıntım geldi normalmiş bu durum canım

Beni de doktor 6 Nisan’da çağırdı kalp atışı için. İnşallah güzel haberler alırız. Vakşt geçmiyor

Benim duyduğum da kanaması olan hamilelere verilen iğne ya da ilaçların rahim ağzından salgılanan sıvının kalınlaşmasını sağlama görevi olması. Yani bu sümüksü akıntı kötü birşeyi ifade etmiyor kanama yada lekelenmeleriniz bittiği yada bitiyor olduğu için geliyor.

Kızlar aranızda hem oksobar iğne kullanan ve yanın da corospin içen var mı ikisi de aynı işi görüyor doktr ikisini al dedi ama endişeliyim
Biri pıhtı çözücü diğeri kan sulandırıcı o sebeple ikisi bir arada kullanılıyorsunuz işi görmüyorlar yani
Ben sadece ecopirin kullanıyorum pıhtılaşma yok ilk gebeliğimde preeklampsi yaşadım tedbir amaçlı ikincide de kullandım şimdi de devam Endişe etmemen için vermiş güzel düşün ❤

İnşallah canım ya
Sen yazınca zaten bi sevindim diyorum darısı bana inşallah

Benim ilk gebeligimde.kalbi durdugu icin kurtaj olmustum. Ne oncesinde ne sonrasinda oyle bi akinti olmadi. Hic ona yormayin bence akintiyi. Kanama baslamissa devam ederdi bence sagliksizsa
Hiç bilmiyorum inanın o yazıyı okuyunca dedim nereden baktım ben buna aynı bendeki belirtileri yazıyordu
Çok şülür kesti kanamada

Kız büşra bak simdi benide korkutucaksın bugün kanamam bitti sümüksü akıntım geldi normalmiş bu durum canım
Valla beni bırak
Korkma korkma birde bende kalp atışı da 120ydi oda etkiledi beni biraz hemen hemen herkeste 150 üstüydü
Çok çile çektik sonucunuda aldık inşallah her şey güzel ilerler başımıza gelecek olan her şey güzel olsun biz kuruntu yapıyor olalım
Ben böyle biri değilim onlarda eşim bile diyor her zaman iyiyi düşünen sen hayrola ne oluyor sana diye

Doktorum da bana aynısını dedi içeride kalan kan bırıkıntıleri kendini atıyor dedi de işte şeytan rahat durur mu bir fitne sokacak

Mide bulantısı olmayıp kalp atışını duyan var mı?
Benim mide bulantım yok baş ağrım göğüs ağrımda ilk günlere göre azaldı kalp atışı için doktor 8. Haftada çağrdı 4 gün sonra gideceğim yardımcı olan biri varsa sevinirim bende endişe ediyorum çünkü

Boş gebelik olursa diye aklımdan çıkmıyor korkuyorum göğüs hassasiyeti halsizlik arada baş ağrısı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…