- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Anladım tamam canım. Gönlüne göre bir doktor bulursun inşallahYa doktorum sağolsun ameliyattaymış. Birde eşim çalışıyor onunla gitmek istiyorum. Açıkçası kafama göre bir doktor da bulamadım. Haftaya rapor almam lazım bakalım
İnşallah ilk gittiğim doktor o kadar yoğun ki randevun bile olsa bekliyorsun en az 1 saatAnladım tamam canım. Gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah
oo çok kötü bir durum. Özel mi devlet mi? şehir neresiydi canımİnşallah ilk gittiğim doktor o kadar yoğun ki randevun bile olsa bekliyorsun en az 1 saat
sıkma daha çok erken senin için bekle, tadını çıkar.12 martta transfer oldum . Kendi dojtorum 12 nisan da gel dedi ben acele edip baska doktora gittim ama canimi sıkmayacm olumlu olacak insAllah
ne kadar güzel , nasıl bir mucize gerçekten beni de ağlattınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkizmiş bebişlerimizçok sağlıklı iki atan kalp Ama bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi
İlk gittiğimde 11-12 gün önce tek kese ve tek bebek göründü bugün arkasından minnak çıktı:)Hayırlı olsun canım , ben normal sandım :) benim beta değerlerim baya yüksekti şuan tek gözüküyor ondan merak ettim. Daha önceden gittiğiniz de ikiz vs demişmişmiydi doktor :)
inşallah hiçbir şey olmayacak içini ferah tut. Dinlen bolcana hiç kalkmadanKizlar lekelenmem koyulasti lütfen dua edin bana birsey olmasın
Oyalanacak biseylerin bulun kafanizini takmayin bebeginiz sizinledir insAllahsıkma daha çok erken senin için bekle, tadını çıkar.
benim 1 ayı geçti ondan dolayı endişeliyim, sadece keseyi gördümhaftaya yeniden çağırdı kontrole ne olacak bende bilmiyorum, bir doktora gittim hemen kürtaj dedi bir diğeri 10 gün bekleyelim dedi. Vakit geçmek bilmiyor bana.
aminnn canım inş...Oyalanacak biseylerin bulun kafanizini takmayin bebeginiz sizinledir insAllah
İlk gittiğimde 6+1 tek kese ve bebek göründü. 11-12 gün sonra sürpriz yumurta çıktıAyy canım çok sevindim. Kese görmeye gittiğinde anlaşılmadı mı acaba. Bende çok istiyorum ikizlerim olmasını. İkiz kardeşlerim var. Ben keseyi alttan muayene ile gördüm. Şuan 7+1 deyim hala gidemedim hastaneye kalp atışı için.
Ayy ne güzel ikizin mi varYa canım bende ikizim o yüzden çok duygulandımhiç korkma Rabbim yardım eder. Ay yerim ben onları. akrabada var mıydı ikiz canım ? ikiz kardeş sevgisi ve birbirlerine karşı bağları çok kuvvetli ve harika oluyor.
Allah gönlünüze göre versin inşallahAyyy nasıl duygulandım, çok güzel☺benim de bugün kontrolüm var inşallah aynı duyguları yaşayabilirim
Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla, hayırlısıylane kadar güzel , nasıl bir mucize gerçekten beni de ağlattınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizde çok istiyoruz Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Kahverengi akıntıdan korkma demişti doktorum dinlenin bolca. İnşallah bi sıkıntı olmayacaktırKızlar geçen hafta kontrolde 1 cm lik kanama alanı vardı. 3 gündür kahverengi lekelenmem var çok az. Doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma dedi. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Bu kahverengi akıntılarla acaba kanama alanı gitmiş midir?
Bu gittiğinde söyler belki. Bı hafta oynayabiliyor olabilir bunlar. Bazen küçük bazen büyük cikiyo sata gore .Söylemedi ya
Özel olmasına rağmen bekledik. Gaziantep’teyimoo çok kötü bir durum. Özel mi devlet mi? şehir neresiydi canım
Evet olabilir. Hocam sen Ramazan’da ne yapacaksın. Ben erkek lisesindeyim ve her teneffüs bişeyler yemesem midem çok kötü oluyor. Ayrı bi yerde yok rahat yemek yiyebileceğim bilemedimBu gittiğinde söyler belki. Bı hafta oynayabiliyor olabilir bunlar. Bazen küçük bazen büyük cikiyo sata gore .
Ay ne güzel tutmuş bak canım.Çift muzice vermiş Rabbim sana.İlk gittiğimde 6+1 tek kese ve bebek göründü. 11-12 gün sonra sürpriz yumurta çıktıBenim de vajinal muayene ile bakılmıştı. Kalp atışı için gittik bugün
Ayy ne güzel ikizin mi varTüp bebek çift embriyo transferiydi ama ailede de düşününce baya ikiz varmış zaten
Yaa canım çok güzel maşşallahİlk gittiğimde 6+1 tek kese ve bebek göründü. 11-12 gün sonra sürpriz yumurta çıktıBenim de vajinal muayene ile bakılmıştı. Kalp atışı için gittik bugün
Ayy ne güzel ikizin mi varTüp bebek çift embriyo transferiydi ama ailede de düşününce baya ikiz varmış zaten
bunu doktorunuz mu söyledi çok şaşırdım bütün doktorlar bebek sağlıksız ise progestron ve diğer bütün iğne ilaçlar işe yaramıyor vücut illaki onu uzaklaştırır diyorlarMerhaba ben de 4+5 teyim bugün doktora gidecektim zaten sabah kanamam oldu. Erken olmasına rağmen keseyi gördü bu arada. Kanama için de kalp atışından önce Progestan kullanmak pek mantıklı değil saglikli değil ise düşsün. Kalp atışını duyduktan sonra kullanmanı tavsiye ederim ama yine de sen bilirsin dedi.
Benimde uyumlu degil canım aradaki fark kaç gün peki ?Hayır değil benimki geç döllenme ama sorun olacağını sanmıyorum öyle olsa doktor söylerdi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?