2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya doktorum sağolsun ameliyattaymış. Birde eşim çalışıyor onunla gitmek istiyorum. Açıkçası kafama göre bir doktor da bulamadım. Haftaya rapor almam lazım bakalım
Anladım tamam canım. Gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah

12 martta transfer oldum . Kendi dojtorum 12 nisan da gel dedi ben acele edip baska doktora gittim ama canimi sıkmayacm olumlu olacak insAllah
sıkma daha çok erken senin için bekle, tadını çıkar.
benim 1 ayı geçti ondan dolayı endişeliyim, sadece keseyi gördüm haftaya yeniden çağırdı kontrole ne olacak bende bilmiyorum, bir doktora gittim hemen kürtaj dedi bir diğeri 10 gün bekleyelim dedi. Vakit geçmek bilmiyor bana.

ne kadar güzel , nasıl bir mucize gerçekten beni de ağlattınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizde çok istiyoruz Allah bize de nasip etsin inşallah :)

Hayırlı olsun canım , ben normal sandım :) benim beta değerlerim baya yüksekti şuan tek gözüküyor ondan merak ettim. Daha önceden gittiğiniz de ikiz vs demişmişmiydi doktor :)
İlk gittiğimde 11-12 gün önce tek kese ve tek bebek göründü bugün arkasından minnak çıktı:)
Kizlar lekelenmem koyulasti lütfen dua edin bana birsey olmasın
inşallah hiçbir şey olmayacak içini ferah tut. Dinlen bolcana hiç kalkmadan

Kızlar geçen hafta kontrolde 1 cm lik kanama alanı vardı. 3 gündür kahverengi lekelenmem var çok az. Doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma dedi. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Bu kahverengi akıntılarla acaba kanama alanı gitmiş midir?

Oyalanacak biseylerin bulun kafanizini takmayin bebeginiz sizinledir insAllah

İlk gittiğimde 6+1 tek kese ve bebek göründü. 11-12 gün sonra sürpriz yumurta çıktı Benim de vajinal muayene ile bakılmıştı. Kalp atışı için gittik bugün
Ayy ne güzel ikizin mi var Tüp bebek çift embriyo transferiydi ama ailede de düşününce baya ikiz varmış zaten

ne kadar güzel , nasıl bir mucize gerçekten beni de ağlattınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizde çok istiyoruz Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla, hayırlısıyla
Kahverengi akıntıdan korkma demişti doktorum dinlenin bolca. İnşallah bi sıkıntı olmayacaktır

Bu gittiğinde söyler belki. Bı hafta oynayabiliyor olabilir bunlar. Bazen küçük bazen büyük cikiyo sata gore .
Evet olabilir. Hocam sen Ramazan’da ne yapacaksın. Ben erkek lisesindeyim ve her teneffüs bişeyler yemesem midem çok kötü oluyor. Ayrı bi yerde yok rahat yemek yiyebileceğim bilemedim

Ay ne güzel tutmuş bak canım.Çift muzice vermiş Rabbim sana. Evet benim ikizimde kız, tek yumurta ikiziyiz

Yaa canım çok güzel maşşallah

bunu doktorunuz mu söyledi çok şaşırdım bütün doktorlar bebek sağlıksız ise progestron ve diğer bütün iğne ilaçlar işe yaramıyor vücut illaki onu uzaklaştırır diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…