2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende dün anne yani aldım bebek arabası alayım diyorum gün geçtikçe fiyatlar artıyor

Ben lierac tan memnun kalmadım. Bu sefer mustela çatalak bakım yağı ve arifoğlu bioterra aldım.

Eveet benim bir tanıdığım ileri yaştaydı tüp bebek ile üçüzlere hamile kaldı çok sağlıklı bir biçimde de doğurdu. O yüzden hiç kötü düşünmeyin her şey güzel olacak :)
Kötü düşünmemin tek sebebi ikizlerin plasentasının tek olması canım yoksa herşeyden çok memnunum dün olayın şokuyla doktorun konusmalarıyla baya kötü oldum ama toparlandım şükür benim gibi olan çok kişi varmış
Hatta bazılarının üçüde tek plasentaya baglıymıs

Su iç canım ben de 3 3.5 litre içerdim oğlumda bunda 2.5 litre anca içiyorum bırakıyorum oğlumda suyum fazlaydı son zaman
Ben lierac tan memnun kalmadım. Bu sefer mustela çatalak bakım yağı ve arifoğlu bioterra aldım.
Neden acaba memnun kalmadın canım

Ya ben anne yanı olarak mofy baby diye birşey gördüm. Katlanması falan misafirliğe gidildiğinde de pratik olur gibi hem dar yatak odaları için ideal görünüyor. Yorumlar da iyi fiyatı da göreli epey uygun ama bilemiyorum tabi.

benim ikilide yaş riski çıktı, 36 yaşındayım.
dün fetal dna için kan verdim.

Biz de beşiği aldık canımeşim 12 paket bez 20 paket ıslak mendil almıştıkeşke daha çok alsaydım diyor fiyatlar artmış tekrar

Ben 4 numaraya kadar büyük paket bez aldım 12li ıslak mendil birde . Sleppy tercih ettim. Yavaş yavaş başlamak gerekiyor herşey ateş pahası zaten . Şampuan için karar veremedim sizce mustela mı uni baby mi ?

Perinatolog bana ultrasondaki bulgular %85 bilgi verir bize ense ve burun kemiği dedi. İkili tarama bu orana sadece %5 daha katkı sağlar %90 olur. O nedenle %99 sonuç için ve ikiz oldukları için fetal dna öneririm dedi
Önemli olan ultrason yani yani ikili test gerçekten benim için önemsizdi o kadar hikaye duydum ki sadece oran verilen bir şey zaten onlar da hep düşük risk bu üzülünecek bir şey değil bebeği görmem laızm yakın zamanda ama 2 hafta oldu yine acaba duruyor mu hisleri

Bende 33 yaşındayım..
Hepsine biyoe risk faktörü cikiyor mu acaba
Tedirgin oldum simdi
Iki kizim var cok şükür ikisi de iyi
Ne yapsam ya
Bence tedirgin olmayın bir sürü faktörden sadece biri yaş sadece yaş oranı en sıkıntı olduğu için ona değindi diğerleri zaten çok düşük risk sadece merak ettim herkeste mi öyle oluyor diye gereksiz bir test zaten hiçbir kesinliği yok

Alerjik rinit olabilir mi? Beni gören grip sanır, öyle çok hapşırıyorum, gözlerim akıyor. Boğazım desen günlerdir kıpkırmızı kaşınıyor mahvediyor her bahar beni
Uygulamada çıkmıştı geçen gün alerjik rinit burun tıkanıklığı hatta hamilelik sonuna kadar burnunuzdan nefes almakta zorlanabilirsiniz diye bir de tabi bahar mevsimi alerjiye de yatkın bence önemli bir şey yoktur canım sanırım ilaç vermez covid olsa da hafif düzeyde olursa parol ve bolca sıvı tüketimi önerilir gibi düşünüyorum

Kontrolden geldim simdi.Kanamam dün durdu bebek gayet iyi dedi doktorum korkulacak bir durum yok dedi.Progestana ben kes diyinceye kadar devam et dedi.İkili tarama testi için 16 mayısa randevu aldım.Birde bebek sol tarafıma doğru ilerlemiş iyice normalde kasığımda hep tam ortadaydı, dün ağrılarım falan tamamen bitti bende korkmuştum bir sorunmu var diye ama çok şükür Rabbime umarım hep böyle devam eder şu bir haftadır çok stresli geçirdim günlerimi
Allahım bizlere güç kuvvet versin inşallah

Kızlar ben 1 senedir imom omega kullanıyorum en son kontrolde doktorum orzaxin ürünlerini daha çok beğendiğini söyledi o nedenle 2 kutu ocean mummy aldım. Trendyolda full supplement satıcısından aldım yorumlar güvenilirdi ama siz nerelerden aldınız barkodu QR kodu falan nasıl?

Çok gecmis olsun cnm..dedigin gibi allah hepimize güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…