Bende dün anne yani aldım bebek arabası alayım diyorum gün geçtikçe fiyatlar artıyorKızlar bebeklerimiz yavaş yavaş büyüyor, inşallah sağlıkla kucağımıza alırızyavaştan büyük parça alışverişe başlamayı düşünüyorum malum fiyatlar her gün artıyor. İlk olarak bebek arabası alacağım. İlk bebeğim olacağı için hiç bilmiyorum nasıl bir şey almam gerektiğini. Önerebileceğiniz marka model var mıdır? Ya da alırken şunlara dikkat et diyeceğiniz şeyler var mıdır?
Ben lierac tan memnun kalmadım. Bu sefer mustela çatalak bakım yağı ve arifoğlu bioterra aldım.Ben de ilk hamileliğim de bio oil kullandım hem de 3 şişe bitirdim 12 haftalıkken basladım ama catladım yine de yanlarında olsun istemiyorum oglumda ortam catladı liarak öneriyolar ben de ondan kullancam fiyat olarak pahalı biraz ama kullananlar hep memnun canım
Hangisini aldınız acaba anne yanı olarak ben de alacağım daBende dün anne yani aldım bebek arabası alayım diyorum gün geçtikçe fiyatlar artıyor
Kötü düşünmemin tek sebebi ikizlerin plasentasının tek olması canım yoksa herşeyden çok memnunum dün olayın şokuyla doktorun konusmalarıyla baya kötü oldum ama toparlandım şükür benim gibi olan çok kişi varmışEveet benim bir tanıdığım ileri yaştaydı tüp bebek ile üçüzlere hamile kaldı çok sağlıklı bir biçimde de doğurdu. O yüzden hiç kötü düşünmeyin her şey güzel olacak :)
bende yoyko ya bakıyorum en kapsamlı o geldi bana da sanırım yoyko alacağım canım.Hangisini aldınız acaba anne yanı olarak ben de alacağım da
Su iç canım ben de 3 3.5 litre içerdim oğlumda bunda 2.5 litre anca içiyorum bırakıyorum oğlumda suyum fazlaydı son zamanEvet kuzum benim ilk gebeliğim. Kilolu da değilim 1 ya da 2 kilo arası alır ya da veririm yani kilom genelde sabittir. Benim karnım çok çıkmaya başladı. Pantolonlarım olmuyor. Bi tane hediye gelen vardı büyük beden 1 haftadır onu giyiyorum ve düğmesini kapatmıyorum. Çalışıyor olunca da tayt felan da giyemiyorsun. Çatlağın ön önemli sebeplerinden birisi de su içmememekmişben aşırı su içerdim günde en az 4 lt son zamanlarda bardakla 3 ya da 4 bardak o da yudum yudum zoraki
Neden acaba memnun kalmadın canımBen lierac tan memnun kalmadım. Bu sefer mustela çatalak bakım yağı ve arifoğlu bioterra aldım.
benim ikilide yaş riski çıktı, 36 yaşındayım.Kızlar bizim dün. 12. hafta kontrolümüz vardı 11+6 olarak ölçüldü adet tarihine göre aslında 11+4 ama önceki haftalarda önden gidiyor diye erken randevu verdiler. Neyse dr daha küçük 1 hafta bekleyelim dedi ikili test yapmadı ense kalınlığı da bakmadı.
Daha önce gebelik kayıplarım var biri trizomi 22 rastgele genetik bozukluk. Sizce ikili yaptırmadan direkt fetal dna mi yaptırsak. Doktorum ikiliye göre yapıyoruz dedi ama geç kalmış olmayız herhalde dimi
hangi marka aldınız anne yanı beşiğiBende dün anne yani aldım bebek arabası alayım diyorum gün geçtikçe fiyatlar artıyor
Biz de beşiği aldık canımKızlar bebeklerimiz yavaş yavaş büyüyor, inşallah sağlıkla kucağımıza alırızyavaştan büyük parça alışverişe başlamayı düşünüyorum malum fiyatlar her gün artıyor. İlk olarak bebek arabası alacağım. İlk bebeğim olacağı için hiç bilmiyorum nasıl bir şey almam gerektiğini. Önerebileceğiniz marka model var mıdır? Ya da alırken şunlara dikkat et diyeceğiniz şeyler var mıdır?
Önemli olan ultrason yaniPerinatolog bana ultrasondaki bulgular %85 bilgi verir bize ense ve burun kemiği dedi. İkili tarama bu orana sadece %5 daha katkı sağlar %90 olur. O nedenle %99 sonuç için ve ikiz oldukları için fetal dna öneririm dedi
Bence tedirgin olmayın bir sürü faktörden sadece biri yaş sadece yaş oranı en sıkıntı olduğu için ona değindi diğerleri zaten çok düşük risk sadece merak ettim herkeste mi öyle oluyor diye gereksiz bir test zaten hiçbir kesinliği yokBende 33 yaşındayım..
Hepsine biyoe risk faktörü cikiyor mu acaba
Tedirgin oldum simdi
Iki kizim var cok şükür ikisi de iyi
Ne yapsam ya
Uygulamada çıkmıştı geçen gün alerjik rinit burun tıkanıklığı hatta hamilelik sonuna kadar burnunuzdan nefes almakta zorlanabilirsiniz diye bir de tabi bahar mevsimi alerjiye de yatkın bence önemli bir şey yoktur canım sanırım ilaç vermez covid olsa da hafif düzeyde olursa parol ve bolca sıvı tüketimi önerilir gibi düşünüyorumAlerjik rinit olabilir mi? Beni gören grip sanır, öyle çok hapşırıyorum, gözlerim akıyor. Boğazım desen günlerdir kıpkırmızı kaşınıyor mahvediyor her bahar beni
Kaç çıktı yaş riskinizbenim ikilide yaş riski çıktı, 36 yaşındayım.
dün fetal dna için kan verdim.
Çok gecmis olsun cnm..dedigin gibi allah hepimize güç kuvvet versinKontrolden geldim simdi.Kanamam dün durdu bebek gayet iyi dedi doktorum korkulacak bir durum yok dedi.Progestana ben kes diyinceye kadar devam et dedi.İkili tarama testi için 16 mayısa randevu aldım.Birde bebek sol tarafıma doğru ilerlemiş iyice normalde kasığımda hep tam ortadaydı, dün ağrılarım falan tamamen bitti bende korkmuştum bir sorunmu var diye ama çok şükür Rabbime umarım hep böyle devam eder şu bir haftadır çok stresli geçirdim günlerimi
Allahım bizlere güç kuvvet versin inşallah
Ben Elele babynin park yatağını aldım hem anne yani olmasi hem çantalı olması hoşuma gitti. Tatile falan gittiğimde bagaja atarım diye düşünüyorum.Bende dün anne yani aldım bebek arabası alayım diyorum gün geçtikçe fiyatlar artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?