Canım ben de doktoruma önce ikili tarama yaptırayım riske gore fetal dna baktirayim demiştim ama geç kalırsın dedi bana 11. Haftamda genoksa kan gönderdik 5 gün içinde geldi sonucu, hatta ben aynı gün yine devlette ikili tarama için kan vermiştim iki doktorla yapıyorum takibi çünkü hala sonuç yok su an 13. Haftamdayım eğer devlette vereceksen ikili taramayı bana en erken 3 haftada gelir dediler ki hala yok bak 2 hafta oldu, tabi özellerde ne sürede çıkıyor sonuç bilmiyorum, ama durumun varsa fetal dna hem daha garanti hem kafa rahatlığı paha bicilemez basta parasal olarak çocuğun bi ihtiyacını karşılarım demiştim ama simdi iyi ki yaptirmisim diyorum gerçekten cinsiyeti öğrenmek de bonusuKızlar bizim dün. 12. hafta kontrolümüz vardı 11+6 olarak ölçüldü adet tarihine göre aslında 11+4 ama önceki haftalarda önden gidiyor diye erken randevu verdiler. Neyse dr daha küçük 1 hafta bekleyelim dedi ikili test yapmadı ense kalınlığı da bakmadı.
Daha önce gebelik kayıplarım var biri trizomi 22 rastgele genetik bozukluk. Sizce ikili yaptırmadan direkt fetal dna mi yaptırsak. Doktorum ikiliye göre yapıyoruz dedi ama geç kalmış olmayız herhalde dimi
Az önce fetal dna sonucumu yükledim ben de siz de genoksa yaptırmışsınız raporunuz benim ki gibimiydi acabaCanım ben de doktoruma önce ikili tarama yaptırayım riske gore fetal dna baktirayim demiştim ama geç kalırsın dedi bana 11. Haftamda genoksa kan gönderdik 5 gün içinde geldi sonucu, hatta ben aynı gün yine devlette ikili tarama için kan vermiştim iki doktorla yapıyorum takibi çünkü hala sonuç yok su an 13. Haftamdayım eğer devlette vereceksen ikili taramayı bana en erken 3 haftada gelir dediler ki hala yok bak 2 hafta oldu, tabi özellerde ne sürede çıkıyor sonuç bilmiyorum, ama durumun varsa fetal dna hem daha garanti hem kafa rahatlığı paha bicilemez basta parasal olarak çocuğun bi ihtiyacını karşılarım demiştim ama simdi iyi ki yaptirmisim diyorum gerçekten cinsiyeti öğrenmek de bonusu
Evet ben de aynı şoku yaşamıştım aradım hatta direk tek cümle mi diyeSelamlar herkese
Genoks a fetal dna testi yaptıranlar sonuç raporunuz bu şekilde mi çıkmıştı acaba ben daha açıklamalı detaylı olur sanıyordum görünce şaşırdım
Doktoruma ulaştım yarın erkenden gel bakalım dedi muayenede olurum hem raporu ekliyorum
Selamlar herkese
Genoks a fetal dna testi yaptıranlar sonuç raporunuz bu şekilde mi çıkmıştı acaba ben daha açıklamalı detaylı olur sanıyordum görünce şaşırdım
Doktoruma ulaştım yarın erkenden gel bakalım dedi muayenede olurum hem raporu ekliyorum
Az önce fetal dna sonucumu yükledim ben de siz de genoksa yaptırmışsınız raporunuz benim ki gibimiydi acababi bakabilirmisiniz
Yok söylemediler vallaEki Görüntüle 3063521
Benimki de bu şekildeydi canim ben de bi şey anlamadım ama doktorum bir sorun yok demişti kontrole gittiğimde detaylı konuşacağım ben de, ben tam 11 haftalıkken vermiştim kanı
Cinsiyeti de söylediler değil mi
SöylemiyorlarmışEki Görüntüle 3063521
Benimki de bu şekildeydi canim ben de bi şey anlamadım ama doktorum bir sorun yok demişti kontrole gittiğimde detaylı konuşacağım ben de, ben tam 11 haftalıkken vermiştim kanı
Cinsiyeti de söylediler değil mi
Baby plus aldım trendyoldan 1040 TL'ye geldiHangisini aldınız acaba anne yanı olarak ben de alacağım da
Ben mustela seti aldım bez bende 2 ve 3 numara aldım 18 pakette ıslak mendilimiz olduBen 4 numaraya kadar büyük paket bez aldım 12li ıslak mendil birde . Sleppy tercih ettim. Yavaş yavaş başlamak gerekiyor herşey ateş pahası zaten . Şampuan için karar veremedim sizce mustela mı uni baby mi ?
Güle güle sağlıcakla kullanılsın inşallahBen Elele babynin park yatağını aldım hem anne yani olmasi hem çantalı olması hoşuma gitti. Tatile falan gittiğimde bagaja atarım diye düşünüyorum.
Baby plus aldım trendyoldan 1040 TL'ye geldihangi marka aldınız anne yanı beşiği
Ona ben de bakıyorum canım bir de kabin boy arabalara bakıyorum ama onlar içinde puset vs yok onları ayrı almak gerekecek sanırım. Ya da pusete ihtiyaç olur mu bilemedim debende yoyko ya bakıyorum en kapsamlı o geldi bana da sanırım yoyko alacağım canım.
Ben aracı olan temsilciyle iletişime geçmiştim o laboratuvardan tüm bilgileri alabiliyor ama bize gönderemiyormuş doktora whatsappdan ileticem demişti öyle yapmıştı.Söylemiyorlarmış
Doktoruma ulaşamamışlar direkt sonuç bana geldi
Size Söyleyemiyoruz dedi
Bez olarak hangi marka aldınız canım?Biz de beşiği aldık canımeşim 12 paket bez 20 paket ıslak mendil almıştı keşke daha çok alsaydım diyor fiyatlar artmış tekrar
Evet ya kürtaj durumlarına karşı cinsiyet bilgisini sadece doktora veriyorlarmış doktor da kendi insiyatifiyle söylüyormuş aileye benim rapor doktora gittiğinden söylemişler öğrendik bizSöylemiyorlarmış
Doktoruma ulaşamamışlar direkt sonuç bana geldi
Size Söyleyemiyoruz dedi
Buna baktım şimdi çok beğendim gerçekten kullanışlı duruyorBen Elele babynin park yatağını aldım hem anne yani olmasi hem çantalı olması hoşuma gitti. Tatile falan gittiğimde bagaja atarım diye düşünüyorum.
1 set mi aldınız 2 set mi dursa da birşey olmaz şampuana değil miBen mustela seti aldım bez bende 2 ve 3 numara aldım 18 pakette ıslak mendilimiz oldu
Bence şampuan tarzı şeyler uzun süre gidiyor 1 yeterli. Ben ikiz olduğu halde bir tane alıp bittikçe almayı düşünüyorum. Her ürün her bebeğe de yaramıyor kullandıkça karar vermeli diye düşündüm1 set mi aldınız 2 set mi dursa da birşey olmaz şampuana değil mi
Baby turco aldık canım hem bez hem ıslak mendil. Beşikte park yatak aldık elele markasınınBez olarak hangi marka aldınız canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?